Archiv aktualit

  • O Slavii

    Slávisté mají za sebou druhý den přípravy. Pod trenérem Jarolímem podstupují tvrdou dřinu. "Je to opravdu hodně náročné," říká Matej Krajčík. K týmu se dnes také připojil Vladimír Šmicer a Karel Zelinka z juniorky.

  • Mládež

    Pokračujeme v našem nepravidelném seriálu, ve kterém se věnujeme talentům z řad slávistické mládeže. Dnes vám představíme záložníka D dorostu Petra Kučeru.

  • O Slavii

    Tak to je doslova bomba, do Slavie má reálně nakročeno Ladislav Volešák ze Sparty! Slavia je s klubem i hráčem dohodnuta, stačí doladit poslední detaily a můžeme získat cennou posilu! Dalším vytipovaným hráčem je Petr Johana. Ze Slavie naopak odchází Tomáš Hrdlička, který zkusí štěstí v Mladé Boleslavi.

  • O Slavii

    Po skončení jarní části druhé ligy se můžeme podívat, jak se dařilo slávistickým hráčům v první a druhé lize a kam by případně mohly směřovat jejich příští kroky. Někteří již přestoupili do jiného klubu.

  • Soutěž

    Tak jsme se konečně dostali k vyhlášení výsledků tipovačky za sezonu 2006/2007. Tentokrát to však nebude žádné terno, ale vše pro příští sezonu napravíme. Celkovým vítězem se s přehledem stal Redwhite a získává tak originální dres Slavie od Umbro.

  • Ženský fotbal

    Novým trenérem fotbalistek Slavie se stává Martin Šeran, ve funkci nahrazuje Petra Čermáka, kterému skončila smlouva. Mění se i realizační tým v A družstvu, ke kosmetickým změnám dochází též v juniorce.

  • O Slavii

    Fotbalisté Slavie se dnes sešli na Strahově, aby se připravili na boje o ligu mistrů. Na tiskové konferenci prodloužil smlouvu o dva roky Stanislav Vlček a generální ředitel Petr Doležal zopakoval zájem o posílení kádru zkušeným Šmicerem a Holeňákem.

  • O Slavii

    Slavia ve spolupráci s Fanzone vydává nové víno Chardonnay bílé pod záštitou Pepiho Bicana. Je to pouze limitovaná série v množství 500 ks, navíc má každá lahev unikátní číslo. Jedno víno pořídíte za 350 Kč. Prohlédněte si fotky.

  • O Slavii

    Skvělá zpráva pro slávistické fanoušky! Oblíbený útočník Stanislav Vlček se rozhodl spojit svoji další budoucnost se Slavií a podepsal s ní další dvouletou smlouvu! Standa tak myslel srdcem a nepůjde vyzkoušet další zahraniční angažmá. Doplněn rozhovor s Vlčkem!