Přípravná utkání

Slavia - Liberec 3:0

V den Mikuláše se představili poslední dva účastníci poháru UEFA Slavia a Liberec v přátelském a zároveň charitativním zápase, ze kterého se nakonec radovali hráči Slavie 3:0, kterých do utkání nastoupilo celkem 21.

Sestava Slavie: 1. poločas: Václavík – Šuškavčevič, Šilhavý, Suchopárek, P. Novotný – Sláma, Kuchař, Kotrba, Hottek – Adauto, Kuka 2. poločas: černý – L. Došek, Müller, Petrouš, Hrdlička – Piták, Dostálek, Gedeon, Skácel – Adauto (71. Kuka), Vachoušek Do utkání nemohl zasáhnout Tomáš Došek, který má lehčí zranění. Naopak se ale mohl zúčastnit autogramiády, která začala hodinu před výkopem. Velký zájem byl dětí, kterých na utkání bylo poměrně dost. Každé dítě také dostávalo malý dáreček. Jelikož toto utkání se hrálo na Mikuláše, nemohl chybět. Samozřejmě s ním byl i anděl a čert. Výtěžek z celé akce šel na dětské domovy, proto slavnostního zahájení se zúčastnila i Ministryně zdravotnoctví Marie Součková, která provedla výkop. Zajímavostí bylo, že na sobě měla slávistický dres s číslem devět, tedy dres Štěpána Vachouška. Jelikož základní kádr Slavie a z větší části i Liberce se podepisoval, v první půli nastoupili hráči z lavičky a z béčka (Hottek, Kotrba). A bylo to taky znát, fotbal nebyl příliš atraktivní, proto nebylo divu, že si děti raději hrály s míčem. Přesto tato jedenáctka vstřelila branku, kterou vstřelil Kuchař. Podíl na ni měli i Adauto a nahrávající Sláma. Ve druhé půli už nastoupila klasická sestava, na kterou jsme zvyklí. A na fotbale to bylo hned znát. I přes nepříliš dobrý povrch se hrál pohledný fotbal, kterému dominovali naši hráči. Liberec se nedostal k žádné vážnější šanci, proto zaúřadoval Adauto a ke konci zápasu ještě Skácel. Navíc některé příležitosti ještě nebyly využity.

Komentáře (1)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia - Liberec 3:0

    vizzir     před 21 lety 06.12.2002 15:32 |  
    0 0

    Myslim,ze usporadat neco podobneho byl vyborny napad,deti z detskych domovu by si podobne akce urcite zaslouzili casteji..