Přípravná utkání

Dvojzápas Slavia - Slovan Bratislava

Slavia se dnes utkala ve dvojutkání se Slovanem Bratislava a celkově vyšla ze zápasů lépe. První zápas skončil remízou 0:0, ve druhém jasně vyhrála 3:0.

Slavia - Slovan Bratislava 0:0 Sestava: Václavík – Kratochvíl, Šilhavý, Suchopárek, P. Novotný – Sláma, Kučera, Kotrba, Hottek – Vachoušek (46. Hrdlička), Adauto Slavia - Slovan Bratislava 3:0 (0:0) Sestava: černý – L. Došek, Müller, Petrouš, Bejbl – Piták, Gedeon, Dostálek, Krajčík (46. Hrdlička) – Kuka (46. Vachoušek), T. Došek Branky: 68. Bejbl, 70. T. Došek, 74. Vachoušek Původně měl být první zápas hrán od 14 hodin a druhý od 16 hodin, podle toho jsem se také zařídil a přišel do Edenu před druhou hodinou. Jenže dopoledne jsem v deníku Sport zjistil, že se čas posunul a první utkání bylo od 12 a druhé od 14:30. Jak jsem se dozvěděl, změna musela být provedena na poslední chvíli. A ti, kteří si brzo ráno nepřečetli deník Sport, tak neviděli první zápas, stejně jako já a jak bylo zřejmé, tak většina přítomných! Na druhé utkání přišlo něco přes sto lidí a musím říct, že jsou to všichni odvážlivci, jelikož byla děsivá zima, navíc do toho začalo chumelit a nepříjemně foukat. Jelikož první půle nebyla až tak atraktivní, tak někteří fanoušci to raději vzdali a šli do tepla svého domova. Jak jsem uvedl, první půle nebyla příliš atraktivní, přesto se našlo několik momentů, které zaujaly. Tomáš Došek se několikrát dostal do šance, ale aby potvrdil svoji pověst, tak nic nevyužil. V útoku soupeře odehrál celý zápas Róbert Vittek, kterého zná každý člověk, který hraje Czech soccer manager, protože si ho většina lidí koupuje do svého týmu. V této hře je vysoce hodnocen. Proto i mě zajímalo, jaký doopravdy je. Jenže naše obrana je kvalitní a i když měl několik náznaků šancí, do výraznější se nedostal. Zajímavé také bylo, jak dva hráči, kteří obvykle hrají na pravé straně zálohy, si tentokrát vyměňovali svoje posty i během zápasu. Ze začátku hrál nalevo Krajčík a napravo Piták. Ke konci zápasu pak zas hráli opačně. Do druhé půle vystřídal Vachoušek Kuku a na levou zálohu nastoupil Hrdlička místo Krajčíka. Tyto změny se pozitivně projevily na hře. Slavia začla ovládat hřiště a také tím pádem přicházely šance. Tomáš Hrdlička spálil tři velké šance, ale vynahradil si to vypracováním šance pro Štěpána Vachouška při třetí brance. Již předtím se trefil Bejbl, který již dorážel míč do prázdné brány, při druhém gólu zapracovala spolupráce bratří Došků, Lukáš nacentroval a Tomáš zakončil nohou. Slovan se téměř k ničemu nedostal, proto je výhra zasloužená. Ty tři branky nás bohužel moc nezahřály, proto jsme byli rádi, že byl již konec a mohli jsme jít domů. Kdyby se konal zápas od 16 podle původního plánu, asi bych tam zamrzl. Aspoň že jsem viděl silnější jedenáctky.

Komentáře (4)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Dvojzápas Slavia - Slovan Bratislava

    houska     před 21 lety 30.01.2003 12:04 |  
    0 0

    Kterej byl Vittek - ten s melirem nebo ten vyssi nakratko???

    • Re: Dvojzápas Slavia - Slovan Bratislava

      Richi (admin)     před 21 lety 30.01.2003 18:35 |  
      0 0

      Vittek mel cislo 12.

  2. Re: Dvojzápas Slavia - Slovan Bratislava

    pogin     před 21 lety 31.01.2003 07:03 |  
    0 0

    to Richi: Jak vypadal Bejbl na leve strane obrany? Ja hlavne doufam,ze na toto misto nepocita trener s Rudou Skacelem,protoze toho je na beku velka skoda,ten je mnohem lepsi jako ofenzivni zaloznik....

    • Re: Dvojzápas Slavia - Slovan Bratislava

      (host)     před 21 lety 31.01.2003 10:13 |  
      0 0

      No musim rict, ze se mi Bejbl na te leve strane libil. A Hrdlicka pred nim hral taky dobre, proste sestava ve druhem polocase bylo dobra, ten tym hral dobre!
      Richi