Přípravná utkání

Slavia proti Plzni

Dnes jsem mohl navštívit náš poslední přípravný zápas. Viděl jsem pouze ten první, na druhý jsem již nemohl zůstat. Přináším vám též osm fotografií ze zápasu.

Slavia nastoupila v sestavě, ve které asi naskočí příští neděli proti Hradci. Na levé straně obrany tedy bude Bejbl, v útoku pravděpodobně Vachoušek-T.Došek. V prvním poločase hrála Slavie lépe a proto zaslouženě také vstřelila branku, o kterou se postarali bratři Doškové. Lukáš opět nahrával a Tomáš zakončoval. Hráči docela na hřišti klouzali, protože před zápasem napadl sníh, jenže správce nedokázal včas zareagovat.
Další branku se nám již nepodařilo vsítit, i když nějaké šance se vyskytly. Chvílemi byl nebezpečný i soupeř, párkrát se hráči Plzně objevili sami před černým, jenže jejich střely létaly mimo. Zápas nakonec skončil jednobrankových vítězstvím.
O tom, že se jednalo o přátelský zápas, potvrzovalo i to, že asistent si během zápasu dovolil zvednout telefon a hovořit. Byl naprosto v klidu. Další perličkou bylo, když dva hráči Plzně dosti hrubě atakovali Skácela, jenže se to stalo v blízkosti paní Zikové a ta nekompromisně dané hráče seřvala, že se to v přátelském zápase nedělá. Samozřejmě se všichni začali smát, i atakovaný Skácel se musel zasmát, jak paní Ziková brání naše hráče.
Soustředění v Blšanech musel vynechat Michal Václavík, jelikož měl angínu a do konce týdne má volno a v pondělí by měl nastoupit do tréninku. Další hráč, Adauto, má v současné době také volno, jelikož si musel odpočinout, měl zdravotní problémy. V pondělí by ale měl také naskočit do tréninku.



Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)