Liga mistrů

Pravděpodobná sestava na Vigo

Již dnes nás čeká velice těžká zkouška, zápas proti Celta Vigo. Kvůli několika absencím není moc možností, jak by sestava mohla vypadat, já však svůj tip mám …

Do utkání nezasáhne Patrik Gedeon, Martin Lukeš ani Martin Müller. Naopak je k dispozici již útočník Pavel Fořt. Nejcitelnější ztráta je rozhodně v našem štítovém záložníkovi, kdo ho tedy nahradí? Pravděpodobně Bejbl. Sestava bude tedy vypadat nejspíš takto:
Kozáčik – L.Došek, Zachariáš, Petrouš, Hrdlička – Piták, Bejbl, Dostálek, Skácel – Kuka, Adauto

Myslím si, že do brány se postaví mladík Kozáčik a to z toho důvodu, jelikož Slavia nyní potřebuje v bráně takového gólmana, který si věří a je v psychické pohodě. To se o Radkovi nedá říct, poslední zápas nechytal, předchozí dva se mu nepovedly, proto nemůže být po psychické stránce úplně v pohodě.

Střed obrany je jistý, již delší dobu hrajeme takto a již si na sebe hráči zvykli. O levé straně není třeba mluvit. Napravo se naopak vrátí Lukáš Došek, jelikož jeho místo mu uvolní Radek Bejbl, nikdo jiný tam není. Možnost by byla ještě v Kratochvílovi, ale to nepřipadá v úvahu.

Tři posty v záloze jsou jisté, jen se dohadovalo o štítovém záložníkovi, který by nahradil Gedeona. Trenér Beránek řekl, že připadá v úvahu Zachariáš či Bejbl, já si myslím, že tam jasně bude druhý jmenovaný, je to přeci jen jeho post, který dlouhá léta hrával. Když se vracel do Slavii, první zápas zde sehrál, ale díky Patrikovi se musel stáhnout dozadu a od té doby se různě pohybuje v sestavě.

V útoku opět dostane šanci Adauto, přestože nehraje v optimální formě. O Kukovi není pochyb. Pavel Fořt tam rozhodně nenastoupí, je po zranění a zápas by určitě fyzicky nezvládl.

Zápas začíná již brzy, ve 20:45 to vypukne. Návštěva asi nebude velká, ale doufám, že i ti, co tam budou, vytvoří pořádnou kulisy a poženou hráče, abychom ještě to předkolo pořádně zdramatizovali.

Komentáře (1)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Pravděpodobná sestava na Vigo

    (host)     před 21 lety 27.08.2003 09:22 |  
    0 0

    Já bych Adauta raději postavil do zálohy místo Dostálka a do útoku ke Kukovi přidal Tomáše Doška. Nemáme už co ztratit a Richard má v poslední době formu vždy jen při prohlášeních před zápasem...