Rozhovory

Rozhovor s Matúšem Kozáčikem

Byl nejlepším slávistou v dnešním utkání, soupeři zlikvidoval několik tutových šancí, při dalších střelách ho zachránilo břevno a přálo mu štěstí. Ani jednou neinkasoval a přesto byl po zápase hodně smutný, v očích se daly zahlédnout i slzy.

Jak hodnotíš dnešní výkon Slavie? Zápas byl z naší strany vynikající, chtěli jsme ho vyhrát, což se nám podařilo, ale potřebovali jsme tři góly. Chybělo nám k tomu hrozně málo. Je to škoda a neúspěch. Můžete být spokojeni s tím, že jste se rozloučili důstojně? Ano, to se nám určitě podařilo, zápas byl z naší strany vynikající, všichni hráli výborně. Chtěli jsme však postoupit. Proč jste ve Vigu nehráli tak, jako dnes? To je složitější, ale zápas ve Vigu už je minulostí a nechci se k tomu vracet. Jsi spokojen se svým výkonem? Pokud brankář nedostane gól, tak je to většinou dobré. Podařilo se mi udržet čisté konto, takže spokojený jsem. Poprvé sis sáhnul na míč v páté minut, kdy zahrával standardku Mostovoj. Vzpomněl sis při ní na Radka černého, jak dostal gól od Mostového ve Vigu? Ano, bylo to těžké a jsem rád, že se mi to podařilo chytit. Byl to dnes tvůj nejtěžší zápas v kariéře? Ano, nejtěžší i nejdůležitější. Dokázal sis před rokem představit, že dnes budeš chytat zápas o LM? Snažím se, abych dokázal ve fotbale co nejvíc, vždy myslím na ty nejvyšší příčky a jsem rád, že se mi to po roce a půl podařilo. Další zápas hrajete na Spartě - dodal vám dnešek na sebevědomí? Určitě, i když se nepostoupilo, tak nám to něco dá a proti Spartě nám to pomůže.

Komentáře (7)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Rozhovor s Matúšem Kozáčikem

    Richi (admin)     před 21 lety 28.08.2003 11:53 |  
    0 0

    Matuzi, diky! Predvedl jsi excelentni vykon a Radek se ted muze obavat, aby se v blizke dobe zase vratil. Ty jsi ted nase jednicka, hrajes jiste, jsi mrstnej. I diky tobe nadeje zila do konce. Jeste jednou diky.

  2. Re: Rozhovor s Matúšem Kozáčikem

    (host)     před 21 lety 28.08.2003 14:03 |  
    0 0

    Matus udrzel nadeji az do konce. Diky moc a doufam, ze se do brany postavi i proti Sparte. Radku promin, ale on se lip pohybuje:))).

    • Re: Rozhovor s Matúšem Kozáčikem

      (host)     před 21 lety 28.08.2003 14:44 |  
      0 0

      Matúš je momentálně slávistická jednička. Díky za výkon. Věřím, že podržíš mužstvo v sobotním derby proti Spartě. Koho postavit do branky musí být trenérovi naprosto jasné již dnes.

      • Re: Rozhovor s Matúšem Kozáčikem

        Mihajlovic     před 21 lety 28.08.2003 14:51 |  
        0 0

        Jasně Václavíka !!! :)))

  3. Re: Rozhovor s Matúšem Kozáčikem

    Marrak     před 21 lety 29.08.2003 01:17 |  
    0 0

    Výborně Matůši! je skvělé, e máme dva tak dobré brankáře! Jste si s Radkem docela podobní....

  4. Re: Rozhovor s Matúšem Kozáčikem

    utruk (host)     před 21 lety 29.08.2003 12:30 |  
    0 0

    Matůši, předvedl jsi výborný výkon, R. černý je sice taky dobrej, ale uz začíná trošku "stejskalovi?ět" a u některých standardek jen tak pohledem kontroluje balón, dřív nežli je v síti nadává na to, jak špatně stojí zeď. Místo toho, aby po tom šel a zkusil to, aspoň to zkusil...Radku, zpytuj svědomí. Doufám Matůši, že odchytáš derby. Jen tak dál...

  5. Re: Rozhovor s Matúšem Kozáčikem

    Hdo (host)     před 21 lety 29.08.2003 17:19 |  
    0 0

    Na Spartě si Matúš dojde pro další nulu, v lize mu nedá góla nikdo aspoň do vánoc!