Rozhovory

Rozhovory s hráči

Přináším vám slíbené rozhovory s hráči po zápase ve Smeděrevu. Postupně jsem zpovídal Karla Kratochvíla, Matúše Kozáčika a Richarda Dostálka.

Karel Kratochvíl Byl to tvůj první zápas za Slavii v pohárech, jak se ti hrálo? Bylo to docela dobrý, ze začátku sice trochu nervozita, ale s tím se dalo počítat, ale kluci mi pomohli a bylo to v pohodě. Jak hodnotíš svůj výkon? To musí spíš trenér, ale vyhrálo se, takže jsem spokojen. Škoda toho gólu, že jsme dostali. Jak hodnotíš tým Smeděrevo? Sice hráli brzy o desíti, ale byl to nepříjemný soupeř a musíme si na ně v Praze ještě dát pozor. Myslíš tedy, že odveta nebude nutnou záležitostí? Určitě ne, protože můžeme klidně dostat brzo gól, soupeře to postaví na nohy … a škoda toho gólu, co jsme dostali, hrálo by se lépe, ale i tak je to dobrý výsledek. Myslíš, že budeš i nadále v základní sestavě? To uvidíme na trenérovi, záleží, jak se rozhodne. Je nás tady hodně, jsme vyrovnaní, bude prostě záležet na rozhodnutí trenéra. Matúš Kozáčik Byl to tvůj první start za Slavii v poháru UEFA, jak to hodnotíš? Dnes jsme potřebovali vyhrát, což se podařilo, z čehož jsem velmi rád. Je to velmi přijatelný výsledek pro domácí utkání. Jak hodnotíš svůj výkon? Zabránil jsi minimálně dvěma gólům. Sám bych se rozhodně hodnotit nechtěl, ale jsem rád, že jsme zvítězili, ale říkám, na hodnocení jsou jiní. Nezlobil jsi se na obránce, že dávali útočníkům Smeděreva až příliš prostoru? Občas se stane, že tam někdo projde, ale jsem rád, že se to podařilo zachránit a že jsme vyhráli. Jak bys popsal obdržený gól v závěru? Toho gólu je velká škoda, nedokázali jsme na konci ubránit standardní situaci, on to hlavičkoval do tyče a od ní to šlo k hráči, který tam byl sám a dal to do prázdné brány. Pomůže tento výsledek ke zlomení krize a nastanou lepší časy? Já pevně doufám, že nám to psychicky pomůže a začneme vyhrávat. Může Smeděrevo ještě v odvetě zahrozit? Určitě nás trochu potrápí, je to dobrý soupeř, doma to nebude lehký zápas, ale věřím, že se o to popereme a postoupíme. Richard Dostálek Jak hodnotíš svůj výkon? Já nejsem od toho, abych hodnotil svůj výkon. Byl jsem součástí týmu, který vyhrál. Mohl bys popsat svoji neproměněnou penaltu? Postavil jsem si balón na penaltu, rozběhl jsem se a chtěl jsem střílet doprostřed brány, ale přestřelil jsem. Proč rozhodčí nechal opakovat penaltu? Já to neviděl, ale v momentě, kdy jsem údajně kopal do balónu, tak už jsem za sebou měl tři hráče soupeře, takže vběhli dřív do vápna, proto to nechal opakovat. Zlomí tento zápas naši krizi? To ukáží teprve další zápasy, samozřejmě si přejeme, aby to tak bylo, aby tento zápas byl zlomový, ale pokud to nepotvrdíme v dalších zápasech dobrými výsledky, tak je zatím o tom zbytečné mluvit. Bude Smeděrevo v odvetě nebezpečné? Měli bychom si ten postupu pohlídat.

Komentáře (2)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Rozhovory s hráči

    (host)     před 21 lety 25.09.2003 12:52 |  
    0 0

    Dostálek hrál svůj 40. zápas v pohárech za Slavii a zřejmě k tomu nechtěl dát svůj 10. gól :-).
    Abych to doplnil Tomáš Došek dal 12. gól v 38. zápase.
    PetCC

    • statistiky

      slaviaman     před 21 lety 28.09.2003 12:40 |  
      0 0

      PetCC - jsi si jist těmi statistikami? Já mám zjištěná jiná čísla... U Dostálka mám více zápasů, u T. Doška více gólů... Dostálek před touto sezónou 39/9, T. Došek 33/13.