Stadion Eden

Mládež se připravuje ke stěhování

Přípravné práce v Edenu i nadále pokračují. Co nevidět se přestěhuje mládež a pak všechny síly budou směřovat již na samotnou demolici hlavní tribuny.

Naše mládež konečně najde nové útočiště během pár dní. Mobilní buňky jsou již umístěny na starém zimním stadionu, v předchozích dnech se zapojovala voda, elektřina apod. „Vrhli jsme sem všechny síly, aby zázemí pro mládež bylo dostavěno a připraveno co nejrychleji,“ řekl provozní ředitel Jan Jakubec. „Poté se budeme opět plně věnovat samotnému stadionu,“ dodal. Samotné stěhování mládeže do nového zařízení bude velmi brzy. „Tento týden budeme od firmy buňky přebírat kompletně hotové, musíme zjistit, zda tam nejsou případně nějaké nedostatky, které by se nám nelíbily, na odstranění bude ještě nějaký čas,“. prozradil Jakubec. „Myslím si však, že do konce tohoto týdne by mělo být vše hotové a začátkem příštího by se mládež mohla stěhovat.“ Od poslední článku před měsícem se však udály změny i v okolí stadionu. „Zlikvidovaly se červené desky kolem hřiště, kde byly vypsány tituly a jména slavných hráčů,“ uvedl. Ještě také zbývá svrhnout poslední stožár. „Na ten se připravujeme.“ Tyto věci šly kvůli mládeži stranou, teď se k nim zase vrátí. „Koncem tohoto týdne, případně začátkem dalšího se vrhneme na samotný stadion,“ prozradil Jan Jakubec. A kdy už tedy konečně začne samotná demolice hlavní tribuny? „Nejspíš začátkem března, ale poslední dobou jsme se spíše věnovali mládeži, aby bylo vše hotové,“ zopakoval hlavní náplň posledních dní. Níže můžete vidět fotky onoho zázemí pro mládež, jen upozorňuji, že jsou pořízeny z 10. února.

Komentáře (7)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Mládež se připravuje ke stěhování

    Markus     před 20 lety 23.02.2004 19:32 |  
    0 1

    Hmm, pěkné. A co informace o samotném stadionu, ví se něco nového? Zajímá mě zda už se nějak pokročilo v otázce financování a hlavně, zda bude stadion sloužit nejen Slávii, ale také Bohemians. Ten nápad mě doslova nadchl, moc tomu fandím.

    Markus

    • Re: Mládež se připravuje ke stěhování

      Danny_CZ     před 20 lety 23.02.2004 21:21 |  
      0 0

      Tak tohle nechápu.....Fakt nechci mit stadion spolecne s Bohemkou!!Co se ti na tom zda dobryho???Sedet s cervenobilou salou na zeleny tribune.......

    • Re: Mládež se připravuje ke stěhování

      vizzir     před 20 lety 23.02.2004 21:48 |  
      0 0

      take si myslis,ze by to nebylo prilis moudre..uz jen napisy na tribunach atd,jak by se to delilo?vim ze to v Evrope neni zas az tak neobvykle,ale kdyz slavia tak dlouho touzi po svem vlastnim stadionu,tak by nebylo dobre,kdyby se o nej mela jeste dale delit..

      • Re: Mládež se připravuje ke stěhování

        Markus     před 20 lety 24.02.2004 10:40 |  
        0 1

        Jsem realista a myslím si že pokud bude mít stadion téměř dvojnásobné vytížení, o to bude atraktivnějším místem pro obchodníky a ti mohou pak lépe živit chod stadionu. Co se týká tribun a tak, je opravdu nutné aby byl stadion zrovna červenobílý? :) Myslím že nemusí být ani červenobílý ani zelenobílý, a? má prostě nějaké neutrálnější barvy co bude vypadat architektonicky hezky. O to aby při zápase byl stadion v našich barvách by se měli postarat pořadatelé a hlavně fanoušci, takže vlajky, dresy a tak. Stadion by měl být něčím co bude Slávii pomáhat živit, ne abychom na něj ještě dopláceli, mělo by to být místo i pro různé další akce včetně sportovních. Takže takhle si to myslím já a je to jen můj názor, nehádám se :)

        Markus

    • Re: Mládež se připravuje ke stěhování

      (host)     před 20 lety 24.02.2004 09:03 |  
      0 0

      Taky se mi společný stadion s Bohemkou moc nelíbí. Radši bych aby měl každý svůj stadion. Maximálně bych to viděl, že bychom mohli Bohemce stadion na nějakou dobu pronajímat na jejich zápasy, než si postaví svůj stadion, ale společný stadion na pořád. To opravdu ne.

    • Re: Mládež se připravuje ke stěhování

      Richi (admin)     před 20 lety 24.02.2004 10:03 |  
      0 0

      Ja si pod pojmem spolecny stadion predstavuji to, ze by vse bylo v cervenobilych barvach, bohemka by se podilela na stavbe jen urcitou casti, my bychom byli hlavni vlastnici, bohemka by u nas hrala, mela sve kabiny, ale vse by se ridilo podle nas. Bohemka nema na to, aby uhradila polovinu, tedy pres pul miliardy. A ja se tomu nebranim, pokud nam slavistum nebude upreno domaci prostredi se vsim vsudy.

    • Re: Mládež se připravuje ke stěhování

      (host)     před 20 lety 24.02.2004 14:04 |  
      0 0

      Mě nápad na společný stadion s Bohemkou taky zrovna nenadchl. Ale když by ho pomohli bohemáci financovat, tak proč ne.
      - Bohemka je snad jedinej klub v čR, s kterým by mi společný stadion nevadil. Nikoho jinýho (viktorka, rudý kurvy, atd.) bych si na něm představit nedokázal a snad by to vedení ani neprovedlo.