Stadion Eden

Demolice stadionu začne příští týden

Demolice hlavní tribuny v Edenu konečně začne a to již začátkem příštího týdne.

Včera jsme uveřejnili článek ze serveru www.euro.cz, kde psali o problémech s bývalých správcem stadionu, který zde má byt. Nyní je však tento problém s panem Karlem Hermanem již vyřešen. „Obě strany se dohodly. Byt bude v nejbližší době vyklizen. V harmonogramu jsme s tímto krokem počítali. Jsme přesvědčeni, že vše proběhne ke spokojenosti Slavie i někdejšího správce,“ řekl tiskový mluvčí klubu Alexandr Kliment. „Jsme na všem domluvení, oceňuji přístup Slavie,“ uvedl Herman. V dalším odkazu na server www.euro.cz bylo psáno, že Slavia jedná s rakouskou bankou. Dnes to též bylo potvrzeno. „Ano, je to tak. Neustále intenzivně jednáme, a to doma i v zahraničí,“ uzavřel Kliment. Samotná demolice začne tedy začátkem příštího týdne, do té doby se ještě kompletně přesune mládež do nových mobilních buněk, pak se odpojí elektřina a voda v Tesko budově a vše bude připraveno. Nyní již je stadion komplet vyklizen, okolí je také připraveno. Takže už se můžeme těšit, jak začne demolování.

Komentáře (5)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Demolice stadionu začne příští týden

    Mihajlovic     před 20 lety 18.03.2004 15:47 |  
    0 0

    Richi,
    před časem zde proběhla diskuze na téma: "Kdo by si rád odnesl suvenýr ze staré tribuny".
    Je z toho nějaký výsledek?
    Je možné si nějaký ten suvenýr někde odebrat?
    Díky za info.
    m.

    • Re: Demolice stadionu začne příští týden

      Fatboy     před 20 lety 18.03.2004 16:09 |  
      0 0

      Ja myslim,ze se nejdenalo o tribunu ale o edensky travnik,ale mozna se pletu...kazdopadne kdyby se "ulomky" z tribuny mohly rozdar,bylo by to super...jeste bych se chtel zeptat,jak to bude s tema tabulema s hracema co tam vzdycky byla ? Ty se taky budou ?

    • Re: Demolice stadionu začne příští týden

      Richi (admin)     před 20 lety 19.03.2004 14:13 |  
      0 0

      Ahoj, tak te bohuzel zklamu, suvenyry nebudou. Duvod je prosty - bezpecnost. Vzit si na triko pripadny uraz neni nejlepsi, snad to i bez tech suvenyru prezijeme, ne? Hlavne at je ta tribune srovnana se zemi :-).

      • Re: Demolice stadionu začne příští týden

        Jirkku (přítel SN)     před 20 lety 20.03.2004 02:21 |  
        0 0

        ja jsem si kdysi, kdyz byl posledni zapas v Edenu, kdy to sakra bylo? odnes kus travy, vykopnuty drn, mel jsem ho asi dva roky na balkone. pak mi v zime zmrnul, takze ja bych si tam klidne rad dosel jeste jednou, priste se bude o tu travu vice starat

      • Re: Demolice stadionu začne příští týden

        Mihajlovic     před 20 lety 22.03.2004 11:00 |  
        0 0

        Samozřejmě to přežijeme. Přežili jsme i horší věci...
        Ale já z toho cítím důvod, který se hledá, když se nechce hledat způsob. Neříkejte mi, že kdyby se pár atraktivních předmětů místo do kontejnéru naskládalo někam bokem ka rozebrání, tak by se nedala zajistit bezpečnost fanoušků. Náklady na odloupání číslovek ze sedaček, nebo rozřezání lavic a podobně by se z odprodeje suvenýru navíc určitě vrátily. Navíc by to mohla být forma, jak by fanoušci na nový stadion mohli přispět.