Přípravná utkání

Doubravka - Slavia B 0:4

Slávistické béčko poprvé v přípravě vyhrálo nad Doubravkou vysoko 4:0, když se až po poločase prosadil střídající Jirásek čtyřmi brankami.

„Po týdenní přípravě a ještě v tomto vedru mělo utkání tempo zvláště v prvním poločase, kdy soupeř měl síly. Až druhou půli jsme dokázali plně využít, kdy soupeř prostřídal a neměl potřebnou kvalitu a byl unaven. Doubravka si vytvořila tři nadějné příležitosti. My v prvním půli měli dvě výborný šance, Bálek šel dvakrát sám na bránu. Až ve druhé půli jsme to začali proměňovat,“ zhodnotil utkání trenér Pavel Trávník.

Trenér neskrýval radost z utkání. „Spokojenost je jak s góly, tak s přístupem hráčů v tomto vedru a zvláště po soustředění, kde včera měli náročný program,“ uvedl. Úctyhodný kousek předvedl znovuzrozený útočník Tomáš Jirásek. „Samozřejmě, někdo to musí zúročit. Hlavně je dobrý, že se chytil,“ řekl na hráčovu adresu.

Zajímavé zpestření měli hráči v době soustředění. „Měli jsme dvě hodiny aerobiku s úřadující miss Aerobik 2003 Jaroslavou Dudkovou.“ Fotografii této miss můžete vidět na snímku.

 

Doubravka - Slavia B 0:4 (0:0)

Sestava: Podaný (46. Diviš) - Budějský, Gagula (46. Parys), Vondráček (46. Studík), Martin Zachariáš - O. Dubský (46. Kotrba), Musil, T. Dubský - Urban (46. Otočka), Bálek (46. Jirásek), Tomajko (46. Bauer)

Branky: 49., 61., 74. a 77. Jirásek

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)