O Slavii

Představní úspěšného týmu mladšího dorostu

Mladší dorost má za sebou úspěšný víkend, když vyhráli dvaadvacátý ročník mezinárodního halového turnaje Poháru Josefa Bicana. Trenér Anton Mišovec nám trochu představil jednotlivé hráče, někteří třeba za čas budou nastupovat i první týmu Slavie.

Michal Toma – Je to reprezentační brankář, má dobrou hru nohou, čtení hry, dobrý výběr místa, jen na tomto turnaji měl menší problém s rozehrávkou při zakládání útočných akcí.


Marcel Gecov – Jedna z nejvýraznějších osobností mužstva. Připravoval šance, hodně bojoval. Výborně spolupracoval s Dočkalem, v mistrovských utkáních spolu hrají uprostřed zálohy, i proto se dobře znají.
Jaroslav Starý – Ve svém věku už nastupuje za A dorost, má výbornou kopací techniku, hlavně levou nohu. Dostává se do střeleckých příležitostí.
Bořek Dočkal – Jak jsem řekl, dobrá spolupráce s Marcelem Gecovem, je to asi jeden z nejkreativnějších hráčů, jakého v této kategorii máme. Zde na turnaji připravil hodně šancí pro Gecova a obráceně také, takže oba mají hodně asistencí.
Lukáš Vácha – Je to obránce, který své obranné úkoly dá se říct plní a navíc je kreativní při útočných akcí. Někdy se však až moc zapojuje do útoku. Do budoucna to není na škodu.
Jiří Valenta – Dělá oprávněně kapitána. Výborný střelec ze střední a delší vzdálenosti, je to dobrý technik. Dobře čte hru a skvělými přihrávkami dokáže vybídnout spoluhráče ke skórování.
Milan černý – Sice v tomto turnaji gól nedal, ale hodně jich připravil, vybojoval plno míčů, je to rychlý, dynamický hráč. Má překvapivé změny směru s míčem, dobrý výběr místa, technickou střelu.
Radim Nečas – Nejlepší střelec turnaje, i když se pomalu rozjížděl. Je rychlý, důrazný, je to prostě střelec. Ve Slavii je jedno, kdo bude dávat branky, je tu plno hráčů, kteří je připravují, ale on má dobrý čich na góly, výběr místa a zakončení. Má to odmala.


Tomáš Necid – Dříve hrál obránce, ale teď se postupně dostáváme k jeho roli, kterou plnil v žácích, kdy byl útočník. Dobře spolupracuje s Pekhartem, má dobrou střelu z dálky, dobré klamání tělem, obcházení jeden na jednoho a zakončení.
Marek Suchý – Výborně pozičně hrající obránce, který také nastupuje za A dorost. Ve svém věku je i v reprezentaci jeden z nosných článků. Má před sebou velkou budoucnost, ale musí na sobě pracovat. Má dobrou střelu z dálky, dobré čtení hry.
František Lukeš – Před rokem hrál ještě za D dorost, my jsme ho vytáhli dřív do C dorostu. A vyplatilo se to, protože je to obránce, který čistě odebírá míč, dokáže dobře rozehrát, konstruktivně řeší situace, má dobrý výběr místa a čtení hry.
David Sobíšek – Má dobrou střelu z dálky, v souboji jeden na jednoho je důrazný, dokáže čistě odebírat míče a podpořit hru zezadu.


Tomáš Pekhart – Jedna z osobností tohoto týmu, který dokáže zakrýt hodně míčů, vystřelit, překvapivě změnit směr, jeden na jednoho je výborný. Dokáže se také prosadit v těžkých situacích, sám si vypracovat šance a zakončit.
Petr Klejna – Náhradní brankář, je pracovitý, jednoduše řeší obranné situace, musí zapracovat na rozehrávce.

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)