Fortuna liga

Zítra proti Olomouci

Za pár hodin nás čeká dlouho očekávané první jarní utkání proti Olomouci. Před televizními obrazovkami fanoušci přivítají také uzdraveného Václava Kolouška. Nejistý je start brankáře Matúše Kozáčika.

Na dnešním posledním tréninku před zítřejším utkáním se sešlo sedmnáct hráčů do pole. Zdravotně v pořádku stále není Tomáš Hrdlička a Ivo Táborský, který se připravoval individuálně s Janem Netscherem.
 
Nepříjemná je situace kolem Matúše Kozáčika. V minulých dnech byl nemocen a měl teploty kolem osmatřiceti. Dnes ale opět naplno trénoval, včera však ne, kdy se s týmem připravoval pouze Miroslav Samoel a Jakub Diviš. Dnes byl s týmem naopak i Martin Slavík.
 
Jestli nakonec Matúš nastoupí, se stále neví, ale počítá se s ním. Jestli hrát bude, záda mu bude krýt Samoel, v případě jeho absence by prvním brankářem byl Slavík a jemu by kryl záda opět Samoel.
 
Po rozcvičení se hráči vrhli na trénování postupného útoku. Základní jedenáctka, která nastoupí v zítřejším utkání, se pokoušela probojovat přes ostatní hráče doplněných asistenty. I zítra nás asi bude čekat postupný útok, Olomouc bude nejspíš vycházet ze zajištěné obrany. Snad tento trénink trochu pomůže. Nakonec si hráči zahráli i na dvě brány.
 
Na závěr taková malá pikantnost. Jedinými dvěmi hráči, kteří měli trenýrky, byl Martin Zbončák a Patrik Gedeon. Ostatní byli v teplácích.
 
A jaká bude sestava? Ta bude totožná s posledním utkáním, kdy proběhla generálka s Libercem.
Kozáčik – Švec, Holeňák, Bejbl, Zbončák – Piták, Latka, Gedeon, Sedláček – Fořt, Vlček

Na lavičku usedne i uzdravený Václav Koloušek, který se poprvé od doby, kdy překonal leukémii, představil fanouškům minulou sobotu v generálce Slavie proti Liberci. „Jediným Václavovým problémem je kondice. V současné době je jeho maximum poločas. Nicméně na střídačce připraven bude,“ řekl kouč Josef Csaplár.
 
K samotnému zápasu trenér říká: „Náš cíl je jasný. Chceme podat co nejlepší výkon, zvítězit a odpoutat se od našeho soupeře v tabulce. Chceme Olomouci odvést porážku z jara, kdy jsme doplatili na dvojí vyloučení.“
 
Středopolař Karel Piták věří také v úspěch: „Poučil jsem se, tenkrát nás moje červená nejspíš připravila o body. I proto chci tuhle chybu proti Olomouci napravit.“
Přijďte zítra podpořit naše hráče, a? je nás co nejvíce a vytvoříme pořádnou diváckou kulisu. Navíc na lavičce bude připraven Václav Koloušek, kterého se fanoušci chystají přivítat. Utkání začíná ve 14:25 a přímým přenosem vysílá televize Nova.

Komentáře (1)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Zítra proti Olomouci

    Herofil     před 19 lety 25.02.2005 22:35 |  
    0 0

    Já přijdu !!!