Fortuna liga

Zítra proti Jablonci

Zítra nás čeká druhé domácí utkání v letošní sezoně. Na Strahov přijede Jablonec, který jsme doma naposledy porazili před téměř šesti lety. Přijďte hráče podpořit před klíčovým zápasem s Anderlechtem!

Tisková zpráva:
V historii novodobé české ligy sehrála Slavia s Jabloncem dosud 22 utkání s bilancí 7-11-4 (domácí zápasy: 5-6-0, zápasy venku: 2-5-4) a aktivním skóre 27:22.
 
Slavia Jablonec neporazila už přes čtyři roky. Poslední výhru zaznamenali červenobílí  6. května 2001, kdy zvítězili na jablonecké Střelnici 2:1. V domácím prostředí se radovali naposledy 24.10. 1999, kdy vyhráli 4:0.
 
Letos na jaře remizovala Slavia s Jabloncem na Strahově 1:1, v pondělí 4. dubna otevřel skóre Karel Piták, za hosty srovnal Filip Klapka.
 
Obránce či záložník Michal Švec, který se potýkal s problémy s kotníkem, se již zapojil do tréninku. Z onemocnění se postupně zotavuje i záložník Patrik Gedeon, jenž nenastoupil v minulém kole v Teplicích.
 
„Jsme si vědomi nepříznivé bilance s tímto soupeřem, ale je čas to změnit a získat důležité body,“ říká kouč Karel Jarolím. „S herní stránkou jsem spokojen,v zápasech si dokážeme vytvořit šance, ale prozatím nám chybí koncovka. Doufám, že na nás fanoušci po nevydařeném začátku nezanevřou a přijdou nás podpořit,“ dodal trenér.
 
Na utkání se mimo jiné akreditovali pozorovatelé Anderlechtu Brusel a Arsenalu Londýn.
 
Zajištěna je bezplatná doprava na stadion autobusovou linkou 770 ze stanice Na Knížecí (Metro B – Anděl) a zpět. Zdarma je i tradiční zápasový magazín Poločas.
 

 
Dnes jsem bohužel nemohl přijít na trénink, takže nemám aktuální předzápasové informace. Netroufám si tipovat ani sestavu, možná někteří budou odpočívat před klíčovým středečním zápasem s Anderlechtem.
 
Před utkáním a během utkání se také fanoušci budou moci přihlásit do Fanklubu Slavie u mě. Nacházím se na východní tribuně. Pro nového člena jsou příspěvky buď 100 Kč či 450 Kč. Můžete také prodloužit stávající členství. Kontaktovat mě můžete i na mobilu 777 302 302 před zápasem.
 
Střetnutí proti nepříjemnému Jablonci začíná v sobotu od 18:00. Přijďte fandit a sníst klobásu zdarma. čekáme vás na Strahově.

Komentáře (1)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Pozorovatelé z Arsenalu

    jarmik     před 19 lety 20.08.2005 09:16 |  
    0 0

    Hmmm, že by Arsenal měl zájem o Šenkeříka? :-)))))