Fortuna liga

Zítra proti Zlínu

Slavii čeká zítra další domácí ligové utkání. Na Strahov přijede Zlín, se kterým máme velmi dobrou bilanci. Kvůli postavení v tabulce je naší povinností vyhrát.

V samostatné české lize sehrála Slavia se Zlínem doposud dvanáct zápasů s bilancí 10-1-1 a vysoce aktivním skóre 25:4. Naposledy se Slavia utkala se Zlínem ve 30. kole minulého ligového ročníku. Na konci května porazila svého soupeře gólem Pavla Kuky 1:0.
 
Na marodce jsou čtyři fotbalisté. Obránci Michal Švec a Miroslav Holeňák mají poraněný kotník, záložník Milan černý má zlomenou malíkovou kůstku, Patrik Gedeon se potýká s nataženými vazy v koleni.
 
Na hřiště se nepodívá ani záložník Marek Suchý, jehož disciplinární komise potrestala jednozápasovým trestem za vyloučení v Plzni. Středopolař Martin Zbončák, který také dostal červenou kartu, je pouze v podmínce a bude k dispozici.
 
Do tréninkového procesu se již zapojili útočník Martin černoch a obránce Ivan Kováč, oba rekonvalescenti byli nominováni k víkendovému utkání juniorky.
 
„V týdnu jsme se museli potýkat s nepříjemnou marodkou, v nohách máme navíc pohárový zápas s Corkem, ale jsem přesvědčen, že jsme dobře připraveni a utkání zvládneme. Další bodová ztráta, ještě k tomu v domácím prostředí, by byla už hodně nepříjemná. Potřebujeme ale větší důraz a soustředění v rozhodujících fázích utkání,“ řekl kouč Slavie Karel Jarolím.
 
A v jaké bychom mohli nastoupit sestavě? Moc na výběr není, takže asi nastoupíme podobně jako proti Corku, jenže nemůže hrát Suchý, takže se asi vrátíme k systému 4-4-2. V útoku se určitě představí Stanislav Vlček. Můj odhad sestavy je následující:
Kozáčik – Krajčík, Latka, Zábojník, Hubáček – Piták, Jarolím, Hrdlička, Švento – Vlček, Pešír.
 
Doufám, že si slávisté najdou cestu na Strahov a zítra v 17:00 nás tam bude co nejvíce a pomůžeme hráčům k nutným třem bodům.

Komentáře (11)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Zítra proti Zlínu

    Urbie     před 19 lety 17.09.2005 16:15 |  
    0 0

    Ta sestava je asi dost možná. S ohledem na absenci Marka Suchého jsem zvědavej na sestavu. Doufám, že nebude hrát Kratochvíl. Jarolíma budeme muset strpět, protože nikoho jiného nemáme. A co te Mexičan, co je s ním!? Jinak moje sestava: Kozáčik - Zábojník, Latka, Studík, Hubáček (Zbončák) - Krajčík, Jarolím, Hrdlička (bude muset více bránit), Švento - Piták, Vlček Na post defenziního záložníka nikoho pořádnýho nemáme, leda Latku, ale ten je důležitej v obraně.

  2. Re: Zítra proti Zlínu

    PetCC     před 19 lety 17.09.2005 17:30 |  
    0 0

    To sestava vypadá pravděpodobně, Krajčík bude hlídat obranu, ale i útočit, Hrdlička by proti Zlínu měl zvládnout def.záložníka.

  3. Re: Zítra proti Zlínu

    Serf     před 19 lety 17.09.2005 19:06 |  
    0 0

    Latku na defenzivni proboha ne! Tam je naprosto k nicemu, na stoepru si svoje odkope. S Kratochvilem souhlasim, to je tragedie...

    • Re: Zítra proti Zlínu

      Serf     před 19 lety 17.09.2005 19:06 |  
      0 0

      nikoliv "defenzivni" ale "defenzivniho" - pardon

  4. Re: Zítra proti Zlínu

    martin08     před 19 lety 17.09.2005 20:18 |  
    0 0

    No tak zaprvé: nechápu že Suchý dostal stop a Zbon ne. Chápu že "zavinil" penaltu ale zbončák dostal zaslouženou takže bejt discilpnárka tak to udělám obráceně. Nicméně dobře že je alespon jeden k dispozici.
    za druhé: Je to hratelné mužstvo, stejně jako každé jiné v naší lize, takže s poraženeckou náladou určitě neodjedeme. Trochu mě to zamrzelo takže jim ukažte že pořád jsme to lepší z naší ligy. Letos asi bude liga vyrovnanější takže už nesmíme ztratit a? nám Liberec moc neuteče :o)

    • Re: Zítra proti Zlínu

      KING25     před 19 lety 17.09.2005 22:22 |  
      0 0

      No to jsou ty velká kouzla na fotbalovém svazu..:-) Hráč který donutí poprávu rozhodčího vytáhnout 2 krát kartu v zápase, tak dostane jen podmínku a za jednu kartu máš jistotu minimálne jednoho zápasu..:-) Jedine co je omlouvá, že tohle pravidlo nepoužívají jen u Slavie. No a za druhé. Zítra navážeme na vítěznou náladu z poháru UEFA..:-)

  5. Re: Zítra proti Zlínu

    (host)     před 19 lety 17.09.2005 20:25 |  
    0 0

    Richie,prosím tě co ten Victorino,když jsem dnes viděl Sunwomiho,bylo mi smutno,že ho nemáme...Dandy57

    • Re: Zítra proti Zlínu

      (host)     před 19 lety 17.09.2005 20:45 |  
      0 0

      čekal jsem, kdo se po dnešním zápase Slovácka ozve a začne nadávat na vedení v souvislosti s neudělaným příchodem Suwonmiho... po dnešním zápase mi to líto opravdu NENÍ. Ten hráč byl o třídu pomalejší než všichni ostatní aktéři zápasu, s balonem nebyl schopen nikomu utéct (nehledě na to, že po každém sprintu vydychoval, jak kdyby doběhnul čtyřstovku), permanentně stál v ofsajdu (z toho těžil i při svém gólu, který by dokázal dát do branky asi kdokoliv a i při tý hlavičce do prázdný brány měl štěstí, že jí nepřestřelil), navíc nepůsobil nijak zvláš? technicky, spíš naopak... prostě nic... hodně připomínal např. Adippeho. Byl by to jen další průměrnej útočník, Pešír ani Fořt nejsou horší. Pokud Suwonmi chtěl plat, kterej by z něj dělal jednoho z nejlíp placenejch hráčů, tak je správný, že ho poslali o dům dál...

      • Re: Zítra proti Zlínu

        KING25     před 19 lety 17.09.2005 22:15 |  
        0 0

        Tak tak. Suwonmi nepředvedl skoro nic. No dal gol, ale přišel k němu jako slepí k houslím a jinak pomalu kazil všechno co se dělo.

        • Re: Zítra proti Zlínu

          PetCC     před 19 lety 17.09.2005 23:27 |  
          0 0

          Zas tak tragickej nebyl. Sowunmiho zřejmě nevzali, protože se objevil srovnatelnej Pešír, s kterým se dá snad mluvit česky :-).

  6. Re: Zítra proti Zlínu

    Urbie     před 19 lety 18.09.2005 01:53 |  
    0 0

    Dneska byl v MF Dnes rozhovor s Lavičkou a tam říkal citát, že mužstvo, které si nevěří prohrálo už přeem, nebo tak nějak a to si myslím, že je největší problém Slávie jako takové, thle nálada tam byla vždycky, proto Sparta narozdí vyhrává(la:) i zápasy v kterých se jí nedařilo