Fortuna liga

Zítra proti Mladé Boleslavi

Zítra nás čeká čtvrté domácí utkání, které musíme bezpodmínečně vyhrát. Protivníkem bude třetí celek ligy Mladá Boleslav, kterou jsme ještě neporazili! V případě jakéhokoliv bodové zisku se dostaneme před Spartu!

Nečeká nás vůbec jednoduché utkání. Mladé Boleslavi se daří, venku ještě neprohrála! V historii novodobé české ligy jsme vzájemně hráli pouze dvě utkání. Oba duely skončily remízou při celkovém skóre 3:3. Naposledy se oba celky střetly v pondělí 14. 3. 2005 na Strahově. Zápas skončil 2:2 (37. Fořt, 75. Latka – 14. Matějovský, 90. Rojka).
 
Slavia nemůže počítat s marody Milanem černým (zlomená malíková kůstka), Patrikem Gedeonem (zraněné koleno), Miroslavem Holeňákem a Michalem Švecem (oba problémy s kotníkem) a Petrem Zábojníkem (zranění lýtkového svalu).
 
„Po náročném zápase v Corku nás nečeká nic jednoduchého. Boleslav je na hřištích soupeře možná ještě nebezpečnější než v domácím prostředí, musíme si proto důsledně pohlídat obranu. V posledním ligovém zápase jsme ztratili dvougólové vedení, doufám, že podobné selhání nás tentokrát nepostihne a udržíme kontakt s čelem tabulky,“ řekl kouč Karel Jarolím.
 
Sestava se příliš nezmění od posledního utkání s Corkem. Nikdo se neuzdravil, sice k dispozici bude Victorino, ale na základní sestavu to zatím není. Budeme tedy nejspíš hrát takto:
Kozáčik – Krajčík, Suchý, Latka, Zbončák – Piták, Jarolím, Hrdlička, Švento – Fořt, Vlček
 
Přestože se utkání hraje od 16:40 na televizi Prima, věřím, že pár věrných si na Strahov cestu najde. Už teď můžu prozradit, že chystáme jeden pěkný transparent, obsah bude překvapením. Takže šup na větrnou hůrku!

Komentáře (4)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Zítra proti Mladé Boleslavi

    (host)     před 19 lety 03.10.2005 12:02 |  
    0 0

    Rici, co ti naši kotníkáři Švícko s Holeňákem? Nevíš, kdy by mohli bejt OK? Hlavně Švec dost chybí a nejdřív to jeho zranéní vypadalo jen tak na pár dnů :-(( LordEdmund

  2. Re: Zítra proti Mladé Boleslavi

    Hrubesh     před 19 lety 03.10.2005 12:40 |  
    0 0

    Jaképak pár věrných? V 16.15 h vypadne Primě vysílač, tak hezky vyražte na Strahov. Poděkujem za Cork a domluvíme se na choreo se Spartou a AS řím (nebo koho nám vylosují). Jestli nás dnes přijde pod tisíc, tak se budu bát.

  3. Transparent

    jarmik     před 19 lety 03.10.2005 15:24 |  
    0 0

    VY HRAJETE LM, MY ZASE FOTBAL! :-D

  4. Marodi

    mart     před 19 lety 03.10.2005 19:17 |  
    0 0

    ... tak ted mame skoro dva tydny pauzu, tak se nam snad vratej marodi, no snad vsichni az na Cernyho.... teda doufam.