Evropská liga

Co si o Slavii myslí soupeři

Ohlasy slávistů na los skupiny Poháru UEFA znáte, ale jaký mají názor na týmy ve skupině ostatní soupeři a jak vidí své postupové šance?

Hamburk:
 
Sportovní ředitel Dietmar Beiersdorfer: Pohár UEFA je nyní velmi atraktivní, v každé skupině jsou týmy špičkové kvality. V té naší je favoritem AS Monako, které se dostalo do finále Ligy mistrů v roce 2004. Myslím, že my se také nemusíme podceňovat, nedávno jsme prokázali, že umíme podávat špičkové výkony v pravý moment. Jsem přesvědčen, že ze skupiny postoupíme. O soupeřích toho zatím moc nevíme, je to chvíli, co známe vylosování, takže jsme ještě nestihli zjistit nějaké informace nebo zajistit videozáznamy. Určitě je ale uvidíme i naživo.
 
Hráč David Jarolím: Hrozně zvláštní los, nechtěl jsem tomu ani věřit, když mi to řekli. Je ale jasné, že na devadesát minut v AOL Aréně jdou všechny rodinné vazby stranou. Slavia má mladé perspektivní mužstvo, ale jsem si jistý, že ji porazíme. Bude to pro mě hodně specifický zápas.
 
CSKA Sofia:
 
Hráč Tiago Silva: Je to hodně vyrovnaná skupina. Pokus se budeme pořádně soustředit na hru, tak máme šanci postoupit. Favoritem skupiny je podle mě Monako, které hraje vždy výborně.
 
Hráč Velizar Dimitrov: Rozlosování mohlo být lepší i horší. Lídry skupiny jsou Hamburk a Monaco, Slavia a Stavanger jsou přibližně na naší úrovni a pravděpodobně je porazíme.
 
 
Monaco:
 
Prezident klubu Michel Pastor: Los nám přisoudil skupinu, která není z těch lehčích. Když ale vezmu v úvahu kvalitu našeho týmu, jeho touhu po vítězství, kterou hráči předvedli v posledních zápasech, tak se příliš neznepokojuji. Naše mužstvo na postup má.
 
Hráč Sébastien Squillaci: Příliš dobře soupeře neznám. Zdá se že, Hamburk, kde hrají Van Buyten a Van der Vart, a Slavia, která má zkušenosti z Ligy mistrů, mají trochu navrch. A? už budeme hrát s kýmkoliv, bude to těžký zápas. My ale musíme na trávníku prokázat svou kvalitu.
 
Viking Stavanger:

V anglické verzi webu Vikingu Stavanger bohužel žádné ohlasy na los nebyly, v norské verzi zřejmě trenér Roy Hodgson říká, že Slavia má hodně zkušeností z evropských pohárů.

Komentáře (15)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Co si o Slavii myslí soupeři

    Hiko     před 19 lety 05.10.2005 17:54 |  
    0 0

    Názory jednoho norského fanouška Stavangeru na los:
    Daniel-:Myslím, že naše šance jsou v této skupině velmi dobré. Pokud dokážeme porazit CSKA Sofia a Slavii, myslím, že se dostaneme na třetí místo. A také myslím že máme šanci neprohrát doma s Monakem. Ale proti HSV jsem si téměř jistý, že prohrajeme. Pokud bychom vyhráli, byl bych velmi překvapen a VELMI š?asten!

    A ještě gól Vikingu v minulém zápase (najdete tam veškeré letošní góly v norské Tippelize):
    http://webtv.tv2.no/webtv/main.do?treeId=5065&sortBy=1&progId=64342

  2. Re: Co si o Slavii myslí soupeři

    (host)     před 19 lety 05.10.2005 19:05 |  
    0 0

    Koukám, že Bulhaři toho o fotbale moc neví, dávat nás na stejno s Vikingama, je to samý, jako kdyby řekli, že Barcelona je na stejný úrovni jako Rapid

    • Re: Co si o Slavii myslí soupeři

      Urbie     před 19 lety 06.10.2005 16:13 |  
      0 0

      No já nevim, my toho o Vkinku moc nevíme a severské týmy jsou vždycky nepříjemné, hlavně doma. Ale je pravda, že to jsou dost namyšlený kecy toho Bulhara. I když má o co se opírat (Liverpool, Leverkusen) Ale jinak si myslím, že v podstatě budeme hrá o třetí místo s Bulharama a Norama a z nich má šanci postoupit každej. My na to máme docela pozitivní los, remíza doma s Monakem není nemožná.

  3. Re: Co si o Slavii myslí soupeři

    (host)     před 19 lety 05.10.2005 19:46 |  
    0 0

    Veselý, že si všichni tolik věří. Možná že tahle skupina skutečně nemá outsidera, ale já myslím, že to tak není. Slavie podle mě do třetího místa bude. Sám nevím a nechápu čím to je, ale i přeze všechnu mizérii nám tahle soutěž jde a věříme si na ní a to dost pomáhá. V týhle soutěži si můžeme zvednou a najít formu do jara. Snad to vyjde.

    Taximan

  4. Tupec ze Sofie!

    jarmik     před 19 lety 05.10.2005 19:54 |  
    0 0

    Tak ten má asi sebevědomí na maximu, když řekne, že nás pravděpodobně porazí :-D (na Strahově) Good joke!

    • Re: Tupec ze Sofie!

      (host)     před 19 lety 05.10.2005 22:25 |  
      0 0

      Jj taky me pobavil bulhar na druhou stranu jim mozna prave tohle sebevedomi pomuze v zapase proti nam:-/!

      • Re: Tupec ze Sofie!

        posed     před 19 lety 06.10.2005 13:11 |  
        0 0

        No tak zase bych je úplně nepodceňoval. Nezapomeňte, že vyhráli i v Leverkusenu. Ale doma když budem hrát na plno, tak je porazíme!!!

    • Re: Tupec ze Sofie!

      Kopcem     před 19 lety 06.10.2005 15:31 |  
      0 0

      Já bych jen doporučil, aby se podíval na jejich sestavu a jejich rozpočet. Pak možná budeš mluvit o tomto "tupci" jinak. A pokud si vzpomínám, v roce 2003 jsme je zrovna moc nepřehrávali.

      • Re: Tupec ze Sofie!

        jarmik     před 19 lety 06.10.2005 19:34 |  
        0 0

        Chápu, že mají větší rozpočet a momentálně dobrou formu a taky je nepodceňuji, ale říct, že nás bez problémů porazí, to je trochu moc ne?

  5. Re: Co si o Slavii myslí soupeři

    (host)     před 19 lety 05.10.2005 20:09 |  
    0 0

    si nějak moc věřej ne?

  6. teorie postupu

    Moskyta     před 19 lety 05.10.2005 21:07 |  
    0 0

    Pokud doma neprohrajeme, či spíše doma získáme min. 4body, tak bychom měli mít slušnou šanci na postup.
    Teoreticky by mělo na postup stačit 6 bodů, ale pokud se nepletu tak loni v jedné skupině bylo vícero týmů se šesti body a rozhodovalo skore, resp. vzájemné zápasy (tuším, že to byla skupina se Zenitem Petrohrad).

    • Re: teorie postupu

      jarmik     před 19 lety 05.10.2005 21:51 |  
      0 0

      jj, byla

  7. Re: Co si o Slavii myslí soupeři

    (host)     před 19 lety 06.10.2005 08:08 |  
    0 0

    Všichni nás dost podceňujou, což se hodí, a házej nás do jednoho pytle s Norama. To je na druhou stranu výhoda na druhou stranu smutný, protože je to důkaz toho že Slavia už nemá ve světě žádný jméno.

    • Re: Co si o Slavii myslí soupeři

      (host)     před 19 lety 06.10.2005 13:39 |  
      0 0

      My taky podceňovali Dinamo Tbilisi a i když jsme doma vyhráli, tak jsme se nestačili divit, stejně jako naši zoufalci na place... Podle mě právě díky podcenění porazíme Monaco a remizujeme s CSKA. No a pak bod s Stavangerem a při troše štěstí bude 5 bodů stačit :-)) LordEdmund ...No a když vyválčíme více bodů, např bod s HSV, kam asi vyrazim, tak nám postup neunikne...

    • Re: Co si o Slavii myslí soupeři

      Kopcem     před 19 lety 06.10.2005 15:35 |  
      0 0

      A proč by nás měli přeceňovat? Co by jim mělo nahánět hrůzu? Vítězství na Mladou Boleslaví, Zlínem nebo remíza v Plzni? Zpátky na zem. Slavia po deseti letech vlády Lešky s ENIC neznamená ve světě už v podstatě vůbec nic. A nové posily Kováč nebo Hubáček myslím taky vrásky na čele budoucích soupeřů nevyvolají.