Fortuna liga

Tiskovka po utkání Slavia - Sparta

„Musíme si užít této atmosféry, ne vždy se podaří dát Spartě čtyři góly,“ uvedl trenér Karel Jarolím. Radost z vítězství byla znát i na dnešní tiskové konferenci.

„Do zápasu jsme vstoupili dobře, dali brzy gól, měli i další velkou šanci. Slavia však zápas srovnala výsledkově i herně. A ve druhém poločase nás jasně přehrála. Dnes jsem zjistil dvě nepříjemnosti, za prvé, že ve druhé půli jsme zaostávali fyzicky jak běžecky, tak agresivně. Slavia byla jasně lepší. A za druhé, naše defenziva. Dnes to nebylo poprvé, ale teď to bylo nejvýraznější, jaké jsme dělali chyby,“ řekl k zápasu trenér Sparty Stanislav Griga.

„Souhlasím s trenérem Grigou, do zápasu jsme nevstoupili dobře. Obranná řada hrála chaoticky, nechali jsme unikat útočníky, pak seběhl Matušovič, další šanci nevyužil, což byl asi důležitý moment pro další průběh zápasu, za stavu 0:2 by to bylo hodně těžký. Další rána byla neproměněná penalta. Musím však pochválit kluky, že se psychicky nezhroutili. Důležitý byl také vyrovnávací gól. V kabině jsme se uklidnili a ve druhém poločase byli aktivnější, agresivnější a chyby soupeře se nám podařilo vyrovnat,“ zhodnotil zápas trenér Slavie Karel Jarolím.

Slavia má nyní velkou šňůru bez prohry, proto i padl dotaz, kam bychom to mohli dotáhnout. „Složité předpovídat. Nálada a atmosféra je v kabině dobrá, čehož budeme chtít využít, aby to vydrželo co nejdéle. Dnešní výkon byl dobrý a musíme si této atmosféry využít, protože ne vždy se podaří dát Spartě čtyři góly. Musíme se však koncentrovat i na další zápasy,“ zakončil Jarolím.

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)