Evropská liga

Zítra nás čeká zápas se Sofií!

Zítra nás čeká první zápas ve skupině Poháru UEFA a soupeřem nám bude nepříjemný soupeř z Bulharska CSKA Sofia. Na utkání se připravují také fanoušci, kteří mají pro všechny výzvu – běžte na jihu do dolního sektoru!


Návštěva na utkání nebude moc velká, očekává se přibližně 6000 fanoušků, z toho asi 1500 bulharských fanoušků. Je to tedy dost špatné a abychom se vyrovnali hostům, musíme vytvořit dobrý kotel, proto je důležité, aby jižní tribuna nebyla rozlezlá, ale pohromadě. A jelikož se chystá choreografie s balónky (500 bílých a 500 červených), tak bude potřeba každého člověka, aby byl v dolním sektoru! Takže opravdu tam běžte!

Jelikož nás čeká pohárové utkání, tak od UEFY jsou zde zákazy a těmi hlavními je zákaz pyrotechniky! Proto vyzývám všechny fanoušky, aby nebrali na stadion žádný oheň či dýmovnici, ale ani prskavky! Dostal jsem totiž výzvu od několika fanoušků, kteří chtějí, aby měli všichni prskavku, ale musíte si uvědomit, že i ona je zakázána a klub by dostal akorát pokutu. Choreofond se distancuje od jakékoliv pyrotechniky, jsme proti jejímu použití v tomto utkání!

Na zápas se jako obvykle akreditovalo plno zahraničních pozorovatelů, své skauty mimo jiné vyslali Arsenal FC, Bayer 04 Leverkusen, VfL Wolfsburg či RS Strasbourg.

Každý fanoušek při vstupu dostane zápasový magazín Poločas s plakátem. A všichni, kteří přijdou na zápas 14. kola Slavia – Blšany a budou mít vstupenku z pohárového utkání, získají vstup zdarma na jižní tribunu.

Pro diváky je připravena zvláštní autobusová linka 770 ze zastávky Na Knížecí (stanice metra Anděl). Po skončení utkání bude linka v provozu ze strahovského stadionu zpět.

Komentáře (4)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Zítra nás čeká zápas se Sofií!

    orangeman     před 18 lety 03.11.2005 07:52 |  
    0 0

    Dobry jdu urcite dolu do novyho kotle.Kazdymu snad dojde, ze udelat novej kotel nebude zadna legrace.Na Sofii tam prijde spousta novejch lidi a jestli zase nejaky hovada budou trhat sedacky tak jich hodne priste jiz neprijde a budou chodit zase nahoru nebo vubec!!!!!! A to vcetne me!! Ja se na fotbal taky chodim vybit, ale kvalitnim supportem a ne debilnimi strkanicemi s policii a poskozovani majetku Slavie. Snad to choreo vyjde a nebudeme zase vsem jenom pro smich :-(((

    • Re: Zítra nás čeká zápas se Sofií!

      (host)     před 18 lety 03.11.2005 16:31 |  
      0 0

      Taky doufám že to vyjde......at se těm CSKA aspon trochu vyrovnáme!!!!!!!!Vi Valla!!!!

  2. Re: Zítra nás čeká zápas se Sofií!

    (host)     před 18 lety 03.11.2005 11:35 |  
    0 0

    Jen dvě poznámky:
    1) do dolního sektoru nepůjdu, protože chci dobře vidět zápas! Proto na fotbal chodím! Fandit budu co mi hlasivky dovolí!
    2) pokud by náhodou někoho napadlo vytrhávat či zapalovat sedačky, tak se snad v kotli najde dost lidí takové magory zastavit, nebo se pletu a s podobných chováním většina z vás souhlasí?

    SLAVIA DO TOHO!
    -mpik-

    • Re: Zítra nás čeká zápas se Sofií!

      (host)     před 18 lety 03.11.2005 16:29 |  
      0 0

      tak to mi polib.....!!!!!to budeš platnej když budeš někde mimo jih a budeš řvát,co ti hlasivky dovolej....!!!!Jinak všichni na ten jih,at to choreo nák vypadá!!!!!!!!!Slavia 4ever!!!!!!!!