Evropská liga

Tiskovka po utkání Stavanger - Slavia

První zápas na hřišti soupeře ve skupině Poháru UEFA dopadl remízou, kdy jsme bod vybojovali až v závěru utkání. „Bod má svou hodnotu, ale teď se musíme pořádně připravit na Monako,“ prozradil trenér Karel Jarolím.

„Zápas ukázal, co jsme čekali, tedy to, že v domácím zápase budou zdatným a odolným soupeřem. Rozhodně jsme je nepodcenili, viděli jsme totiž jejich zápas s Monakem. Byli bojovní a po našich chybách jsme je pustili do vedení, ale kluky musím pochválit, že na to dokázali rychle zareagovat. Dostáváme bohužel góly po chybách na naší polovině,“ řekl k zápasu trenér Slavie Karel Jarolím.
 
V tomto zápase bylo hodně důležité neprohrát, bod má v tuto chvíli taky svou cenu. „Po tom průběhu jsem spokojen. V první půli jsme vytvořili plno nevynucených chyb a směrem dopředu jsme nehráli tak dobře. Pak za stavu 1:2 nás podržel Matúš Kozáčik, když chytil několik nebezpečných šancí,“ dodal Jarolím. „Bod může mít svou hodnotu, ale ještě nás čekají dva těžké zápasy. Na Monako se teď připravíme co nejlépe a věříme, že se nám bude dařit jako v posledním domácím utkání proti Sofii,“ přidal.
 
„Měli jsme smůlu, když jsme vedli, tak jsme chtěli přidat i druhý gól, to se nám ale bohužel nepodařilo. Naopak Slavia vyrovnala, sice jsme se opět dostali do vedení, ale pak český brankář několik podržel svůj tým a hosté vybojovali v závěru bod. Chci poděkovat těm fanouškům, kteří přišli, normálně tu bývá vyprodáno, dnes tomu tak ale nebylo. Ti však mohli vidět hezký zápas a děkuji i Slavii, která tomu napomohla,“ uvedl k zápasu trenér domácích Roy Hodgson.

Komentáře (1)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Sadomasochistická Slavia

    r209vltava (přítel SN)     před 18 lety 26.11.2005 07:31 |  
    0 0

    Nejdříve si vždy necháme dát gól a pak dotahujem. Pro fanouška jsou to docela muka, i když občas se š?astným koncem. Ale vlastně, jak se to vezme.