Evropská liga

S bodem jsou hráči spokojeni

Slávisté si ze Stavangaru odvážejí bod, po průběhu zápasu je určitě cenný. Jak je zvykem, opět se nám nevydařil první poločas. „Prakticky jsme se nedostali do hry,“ zalitoval střelec jedné z branek Stanislav Vlček.

„V první půli jsme se prakticky nedostali do hry, ve druhé jsme sice brzy vyrovnali, ale hned jsme zase inkasovali. Nakonec jsme tedy rádi za bod,“ začal s hodnocením Vlček. „Ale myslím, že jsme tu měli na vítězství,“ doplnil. V Liberci jsme prohrávali o dvě branky, ale předvedená hra byla poměrně dobrá, tentokrát to bylo mnohem horší. „Prostě jsme tu první půli zahodili, je to škoda. Ale nesmíme zapomenout, že Viking porazil na domácím hřišti Monako, takže svou kvalitu rozhodně mají,“ upozornil na výhru Vikingu nad Monakem v poměru 1:0. čím si střelec jedné branky vysvětluje, že jsme se nedostali do hry? „Kvalitně se na nás připravili, hráli na hranici bojovnosti a hlavně v první půli jsme se s tím nevypořádali. Terén naší kombinační hře nenahrál, byl opravdu těžký, ale pro oba týmy stejný,“ pokračoval. Po několikáté v sezoně se nám podařilo zvrátit nepříznivý stav, ale opět jsme dostali hloupé branky. „Je pozitivní, že to dokážeme dotáhnout, ale je škoda, že inkasujeme takové góly, soupeře tak dostáváme zbytečně do hry,“ zalitoval Vlček. Jedinou svou trefu popsal následovně. „Dušan to dal pod sebe a já si udělal prostor přes obránce a trefil jsem to nad brankáře,“ uzavřel.
 
Přestože Dušan Švento toho opět hodně naběhal, nedařilo se mu tak jak je u něho zvykem. „Bránili natěsno, nedali nám příliš prostoru, bylo to hodně nepříjemný,“ zauvažoval, proč mu to asi tak nemuselo jít. „Vytěžili jsme ze šancí, co se dalo, ale i tak jsme tam měli ještě nadějné příležitosti. Mohli jsme přidat další branky,“ pokračoval. „A až ve druhém poločase jsme se dostali do tempa. Není to špatný výsledek, teď nás čeká Monako, tak se musíme dívat dál,“ doplnil.
 
Brankář Matúš Kozáčik se vrátil do brány a podržel tým před dalšími brankami, přesto dvě dostal. Jak viděl obě situace vlastníma očima? „Při prvním gólu se dostal hráč za obranu, šel na mě sám, zmenšil jsem mu úhel. Moc prostoru tam neměl, jediný byl asi mezi nohama a tam to trefil. Při druhém gólu to hráč ze strany potáhl, vrátil na hranici vápna, bylo tam hodně hráčů a já tu střelu viděl na poslední chvíli.“

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)