Rozhovory

Rozhovor se Stanislavem Vlčkem

Velmi zklamaný byl po utkání útočník Stanislav Vlček. Přestože se snažil a dostal se i do šancí, ani jemu se nepodařilo překonat brankáře Daňka. „Ztroskotali jsme na brankáři a vlastním neumu,“ prozradil.

V prvním poločasu vám to hodně nešlo, čím si to vysvětluješ? Bylo to tím, že v základní sestavě nebyli ti hráči, kteří tam normálně jsou a chyběla větší souhra?
Tak je pravda, že v tolika změnách jsme hráli poprvé, ale na to se nemůžeme vymlouvat, měli bychom mít 20 hráčů a když dostanou šanci jiní, tak ji musí využít. Ten první poločas byl hodně špatný, ve druhém jsme měli hodně šancí, ale dnes jsme ztroskotali na brankáři a vlastním neumu.
 
Ty sám jsi předvedl kousek vlastního neumu…
Hm, já taky, v první půli a pak ve druhé půli jsem trefil boční sí? nebo netrefil balon.
 
To vás musí hodně mrzet, když takhle ztrácíte body s posledním týmem, zatímco ostatní …
Tak určitě, Olomouc prohrála, Teplice remizovaly, takže tímhle se srážíme sami takovými zápasy. Bohužel nedali jsme dneska gól, tak to dopadlo 0:0.
 
Během celého zápasu ti byly hodněkrát odpískány ofsajdy, jak vidíš ty situace? Myslíš si, že někdy tam třeba nebyl?
Já opravdu nevím, ono se to těžko posuzuje, v té první půli si myslím, že jsem měl obránce před sebou, ale to je jenom můj vlastní dojem, co jsem mohl zaregistrovat. Na to se však nedá soustředit, někdy rozhodují půlmetry, buď to mávne nebo nechá být.
 
Ve druhém poločase tam blšanští obránci asi dvakrát zahráli rukou ve vápně.
K tomu se nechci vyjadřovat. Ani jsem to pořadně neviděl, ale kdyby byla, tak by jí rozhodčí určitě pískl, asi nebyla, takže jí nepískl. Ale měli jsme dát góly ne z penalt, ale z těch šancí, které jsme si vytvořili. Bohužel ty jsme dneska zazdili.
 
Kdy jste byli nejblíže gólu?
Tak velká šance byla Karla Pitáka, ten se před brankářem objevil úplně sám, bohužel mu to skočilo a přeskočilo nohu. Já jsem měl taky velikánskou šanci. Lukáš jarolím měl v 88.min. taky velkou příležitost. Těch šancí bylo dneska opravdu hodně, bohužel jsme neměli to potřebné štěstí.
 
Nemyslíš, že tu dneska byli pozorovatelé z Monaka, že by vás třeba mohli podcenit?
Bude to úplně jiný zápas a já si myslím, že nás nepodcení, protože jestli nás viděli v těch předchozích zápasech, tak vědí, že kvalitu máme. Jde jim o postup stejně jako nám. Takový zápas nemůžou podcenit.

Komentáře (2)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Rozhovor se Stanislavem Vlčkem

    (host)     před 18 lety 28.11.2005 08:23 |  
    0 0

    Pěkný rozhovor - jen drobnost: Teplice remizovaly. Hepi

    • Re: Rozhovor se Stanislavem Vlčkem

      (host)     před 18 lety 28.11.2005 10:24 |  
      0 0

      Přečti si to ještě jednou