O Slavii

Slavia zitra odleta do Azerbajdzanu

Slaviste jiz zitra rano odletaji do Azerbajdzanu k prvnimu zapasu 2. predkola Poharu UEFA. Kdo je nakonec v nominaci na utkani?

Slavia se po narocnem nedelnim utkani s Teplicemi zacala venovat priprave na poharovy duel az dnes, kdy trener s hraci rozebiral soupere na videu. Po dnesnim treninku oznami kouc Karel Jarolim nominaci na zapas. Na soupisce pro Pohar UEFA je 25 hracu, mimo jsou zraneni Milan Cerny, Jan Vorel a Lukas Nachtman, nepravdepodobny je zatim i start Martina Latky a Marka Sucheho. Z golmanu k zapasu nejspis pocestuji Matus Kozacik a Michal Vorel, u dalsich hracu visi otaznik nad jejich aktualnim zdravotnim stavem, ale ze soupisky krome peti vyse uvedenych hracu zustanou v Praze jeste dalsi dva.

Zitra slaviste odletaji v 7 hodin, trenink je na planu od 19 hodin. Zapas s Karvanem Jevlach v Baku zacina ve ctvrtek od 17 hodin naseho casu, bude jej ridit rozhodci Dejan Stanišič ze Srbska. AKTTUALIZACE 9. 8.: K zapasu nakonec Marek Suchy odleti, doma zustane Matej Krajcik, ktery ma problemy s kotnikem.

Komentáře (1)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia zitra odleta do Azerbajdzanu

    mpik     před 18 lety 09.08.2006 22:37 |  
    0 0

    Salzburg - Valencia 1:0, gol v 73. Piták !!! předkolo LM - Brücknere, hlavně že jsi vzal na MS Poborskýho a Sionka....