Archiv

Béčko porazilo Karlovy Vary

Slávistická rezerva si dnes udržela domácí neporazitelnost a dvěma brankami Tomáše Necida vyhrála nad Karlovými Vary.

Do utkání poprvé po zranění zasáhnul obránce Lukáš Nachtman, v posledním mistrovském utkání v Ovčárech si v souboji zlomil lopatku Šmíd, trenér Luboš Kozel si tedy na post stopera vypůjčil z áčka Radka Dosoudila. V bráně soupeře chytal Miroslav Samoel, který je v Karlových Varech na hostování.

Úvod utkání Slavii vyšel, dostala soupeře pod tlak a vytvořila si několik dobrých příležitostí. První gól vstřelil ve 28. minutě Tomáš Necid, prosadil se hlavou po centru zprava od Dočkala. Necid upravil konečný výsledek 4 minuty před koncem utkání, slávisté mohli zvýšit výhru ještě po samostatném průniku Gecova, který už ale neměl dost na sil na přesné zakončení.

"Soupeře se nám podařilo v úvodu zaskočit aktivním presinkem, dostali jsme se do určité pohody, kterou jsme vyjádřili i první brankou. Kromě jednoho průniku Vaněčka v první půli jsme soupeře nepustili do šance, myslím, že je naše vítězství zasloužené," zhodnotil zápas pro oficiální web kouč Luboš Kozel.

Slavia B - Karlovy Vary 2:0 (1:0)
Sestava Slavie: Diviš - Bauer, Radek Dejmek, Dosoudil, Nachtman - Dočkal, Gecov, Vácha, Vrzal (73. Borovský) - Necid (89. Proskočil), Zelinka (63. Jablonský)
Branky: 28. a 86. Necid

Další zápas vloženého 17. kola sehraje béčko ve středu na Xaverově proti Jablonci B od 17 hodin.

Komentáře (5)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Necid se cpe do áčka

    (host)     před 18 lety 10.09.2006 18:20 |  
    0 0

    Byl to dobrý zápas, velmi se mi líbil Gecov a hlavně Necid. Soupeř na něj hrál osobní obranu, ale on se přesto prosazoval. Má teď šťastné období, když kopne na bránu, tak to tam padne. Zavinil sice spoustu
    zbytečných ofsajdů, ale obranu soupeře rozkládal. Jestli ho KJ nepostaví alespoň od 65. minuty proti Tottenhamu, tak asi urazí fotbalové bohy. Pro ligu také rostou Vácha a Dočkal.
    Tantalos

    • Re: Necid se cpe do áčka

      jane (admin)     před 18 lety 10.09.2006 18:26 |  
      0 0

      No sorry, ale treti liga a Tottenham je asi trosku jina uroven, nemyslis? Jarolim o tech hracich vi, taky proto se pripravujou s ackem. Jejich cas prijde, ale jeste to par mesicu potrva.

      • Re: Necid se cpe do áčka

        (host)     před 18 lety 10.09.2006 19:49 |  
        0 0

        you are surely right, Tottenham není třetí liga. Popravdě řečeno, kdo z áčka je dost dobrý na Tottenham? Víš, někdy rozhoduje prachsprostá klika. Třeba Poborský kopne centr z 50 metrů a skvělému brankáři z Říma padne do brány. A v odvetě v prodlouženi pak uteče drzý 17letý kluk, nějaký Štajny, hodí to druhému mladíčkovi a je z toho postup proti mužstvu, proti kterému Slavia neměla šanci. Nebo takový Lafata - dlouhé roky hraje... píp... a pak mu to tam najednou začne padat a porazí Wales, i když na nároďák nemá. Góly jsou někdy o sebevědomí a klice, to Necid momentálně má, i přesto, že jsem už několikrát tady psal, že je pro něj lepší, když zatím zůstáván v béčku a je na tom lépe než třeba Táborský nebo Nečas.
        Tantalos

  2. Re: Béčko porazilo Karlovy Vary

    Tommy     před 18 lety 11.09.2006 18:43 |  
    0 0

    Dobry dobry.

  3. Re: Béčko porazilo Karlovy Vary

    carfi-sks (přítel SN)     před 18 lety 12.09.2006 16:44 |  
    0 0

    myslim ze Necid by nam v utoku prece jen pomohl...