Hráči Slavie

Lukáš Vácha - zřejmě tři týdny klidu

Lukáš Vácha má hroznou smůlu, při reprezentančním utkání devatenáctky se zranil. Čeká ho třítýdenní klid, jak potvrdila včerejší magnetická rezonance. Výsledky odhalily natržené postranní vazy, křížové jsou v pořádku. Aktualizováno.

Co se vůbec stalo ve 37. minutě proti Dánsku? "Šel jsem do hlavičkového souboje s protihráčem, při dopadu do mě nezaviněně bokem strčil a dopadl jsem rozhozený na zem, přičemž jsem cítil, jak jde koleno mimo osu," popsal smolný okamžik Lukáš Vácha. Už od té doby tušil, že to nebude dobré. "Hned v kabině jsem byl vyšetřen," doplnil.

Poté následovala cesta za doktorem. "V sobotu jsem se vrátil a hned v neděli jsem byl u doktora, který se na mě podíval a objednal nutnou rezonanci," řekl Vácha. Magnetická rezonance proběhla dnes. "Mám natažené postranní vazy," podotkl smutně. Ale teprve zítra dopoledne se dozví výsledky dnešního vyšetření a pak se dozví, co bude dál následovat. "Jsou tu obavy, aby to nebylo ještě horší," doplnil. Zítra se snad všechny obavy rozplynou.

A kdy se vrátí k trénování? "V neděli mi doktor řekl, že by to mělo být na tři týdny úplného klidu. Když dopadne dobře dnešní vyšetření na magnetické rezonanci a hojení bude taky dobré, tak by to mohlo být i dříve, ale nechci předbíhat," řekl nadějný fotbalista.

Věřme, že mladý fotbalista se brzy dostane do kupy a bude moci zase začít trénovat, aby mohl brzy zase nakouknout do sestavy A týmu. Všichni ti držíme palce!

Aktualizováno - 14.2.2007:
Dnešní výsledek včerejší magnetické rezonance měl tento verdikt. "Jsou to natržené postranní vazy," svěřil se našemu webu. Nyní tedy bude mít tři týdny klidu. "Jsem šťastný, že se nepotvrdila horší varianta. Teď záleží na mě, jak k tomu přistoupím a jak se to bude léčit," doplnil.

Komentáře (3)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Lukáš Vácha - zřejmě tři týdny klidu

    (host)     před 17 lety 13.02.2007 20:19 |  
    0 0

    Dr. Krůta :DDD LOL!!!!!!!!

  2. Re: Lukáš Vácha - zřejmě tři týdny klidu

    Blondak     před 17 lety 13.02.2007 21:05 |  
    0 0

    ten kluk má smůlu..sand to brzo přejde...

    • Re: Lukáš Vácha - zřejmě tři týdny klidu

      (host)     před 17 lety 14.02.2007 15:13 |  
      0 0

      hodne zdravi a brzo v zakladu