Přípravná utkání

Slavia - Kladno 0:0

Fotbalisté Slavie v posledním přípravném utkání před odletem na herní soustředění na Kanárské ostrovy remizovali s prvoligovým Kladnem 0:0. Velmi dobrý výkon předvedl Brazilec Costa, který je u nás na zkoušce.

Slavia - Kladno 0:0
Slavia: M.Vorel (46. Kozáčik) - J.Vorel, Dosoudil, Latka, Hubáček - Krajčík (46. Dočkal), Hrdlička (46. Švec), Costa (46. Jarolím), Švento - Vlček (67. Gecov), Janda (46. Necid)

Zápasová reportáž

Ani v silné základní sestavě Kladna, ani mezi náhradníky nebyl Karel Kratochvíl, který utkání pozoroval jen z tribuny. Slávistickému kouči Karlu Jarolímovi chybělo hned několik zraněných hráčů. Kvůli výronu v kotníku nemohl hrát Aračič, na hřiště se nemohli podívat ani Suchý (silná viróza), Gaúcho (natažený stehenní sval) a Kalivoda, který však již naplno trénuje. Lubomír Reiter nenastoupil ze stejného důvodu jako proti Jablonci, potřebuje nabrat fyzickou kondici.

Úvod utkání byl ze strany Slavie opatrný, hráči začali být aktivnější až po deseti minutách hry. Dařila se jim i občas velmi pěkná kombinační hra a získali si herní převahu. Kladno si vytvářelo šance po brejkách. V úvodu druhého poločasu vyslali slávisté několik centrů do kladenského pokutového území, ale gól se dát nepodařilo, poté začala lehce váznout kombinace. Po 75 minutách se navíc tempo zápasu zmírnilo a utkání už žádnou extra podívanou nenabídlo. Pozitivním na výkonu slávistů je snaha o střely z dálky, několik pěkných vyslal Švec.

Průběh zápasu

5. minuta: při brejku upalovala na Vorlovu bránu dvojice Čáp, Radzinevičius bráněná pouze Hubáčkem. I před dostatek prostoru se druhému jmenovanému nepodařilo zakončit, Vorel mu vykryl střelecký úhel.
12. minuta: po pěkném centru z levé strany Vlček zblízka vystřelil, gólman Pavlík ale vyrazil míč rukama.
16. minuta: Krajčík rozehrál z levé strany rohový kop, balón se ze závaru před bránou odrazil pod břevno, ale Pavlík včas zareagoval a nepustil ho do sítě.
21. minuta: z třiceti metrů střílel Šelicha, Vorel střelu mířící pod břevno vyrazil na roh.
33. minuta: Costa přihrál Vlčkovi míč za obranu, ale Vlčkovi se nepodařilo zblízka Pavlíka překonat. Bohužel Vlčkovi nenaběhl nikdo do pokutového území, komu by mohl přihrát.
48. minuta: Dočkalův centr našel v pokutovém území Jarolíma, který balón napálil do pravé tyčky.
53. minuta: Necidovu hlavičku po Dočkalově centru Pavlík chytil.
59. minuta: Veleba před bránou promáchnul ideální přihrávku z levé strany. Velká šance Kladna.
65. minuta: Zpoza vápna vyslal velmi pěknou střelu Radzinevičius, mířila vedle levé tyče.

Hodnocení trenéra

"Vytvořili jsme si dost šancí, ale nedokázali jsme se střelecky prosadit," zhodnotil stručně utkání Karel Jarolím.

Komentáře (7)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia - Kladno 0:0

    BELL     před 17 lety 14.02.2007 12:54 |  
    0 0

    TYTO ZÁPASI JSOU HLAVNĚ O PŘÍPRAVĚ A ZKOUŠCE NOVÝCH HRÁČŮ...NELZE Z NICH DĚLAT ZÁVĚRY PŘE ZAČÁTKEM JARA.

  2. Re: Slavia - Kladno 0:0

    (host)     před 17 lety 14.02.2007 13:11 |  
    0 0

    Tak ja nevim z ceho bys teda chtel delat zavery, v zapase nastoupil 1 novy hrac, ktery divaky zaujal, jinak si ale myslim,źe Karel uz mel mit kadr na tenhle zapas uzavrenej, kdyz s nim chce za 3 dny odjet na soustredeni v poctu 19 hracu a 3 golmani, nevim je to bida, navic Otepka v nedohlednu, Nedzipi prej taky, tak snad udelaj toho brazilce , ma na zaklad, osobne si myslim , ze na hostovani pude Gecov,asi i Cerny jestli bude fit a mozna i Borek, coz je ovsem Karlova srdecni zalezitost, jinak nemam dobrej pocit z pana Dolezala, soukromy info z Pribrami rika,. ze Slavia nejednala moc korektne, zatim......, doufam , ze aspon vedeni udela nejaky promo pro fanousky pri generalce 4.3. a panove z vedeni nam vysvetli svy kroky a predstavi novy hrace. Vubec si myslim, ze jaro bude hodne tezky a pokud nan nepodepisou Jarolimove, Vlcek, Vorel,vyhledove i dalsi tak bude veselo a to nejen na hristi...........

    • Re: Slavia - Kladno 0:0

      (host)     před 17 lety 14.02.2007 14:07 |  
      0 0

      Ses chorej frajere, Karel vi co dela, Rudu at sdi tam nechaj i s jeho mamagerem Vandasem, jak se ten blb menuje, asi si prehlidl,., ze pulka kluku je na praskach nastesti ne s tebe , ale kvuli chripce, s tim vedenim souhlas, sou to debilove, kdyz nejsou schopny udelat ani 1 hrace a musi jim ho shanet Karel, ksefty hracu , tak to ti podepisu z vlastni zkusenopsti vim, ze kdyz budu koncit tak proc si neprividelat.T opteda by do zahajeni ligy s tihnout meli podepsat novysmlouvy. Causelk

      • Re: Slavia - Kladno 0:0

        (host)     před 17 lety 14.02.2007 14:28 |  
        0 0

        Nemocni fanousove, nemocnej klub,rozkradene penize, to je vase vizitka Slavisti, stadion , tomu veri jen ten Vas Richi a pan Leska, toho vod toho platej, zlata Sparta

        • Re: Slavia - Kladno 0:0

          mart     před 17 lety 14.02.2007 14:37 |  
          0 0

          no nastesti mame aspon vas - to jako na obveseleni :DD.mart

        • Re: Slavia - Kladno 0:0

          Luke (host)     před 17 lety 14.02.2007 17:10 |  
          0 0

          Já ve stadion taky věřím:o) A bacha na to, my jsme začali nekomfortní situaci řešit omezením výdajů, Vy to přecházíte a to se nemá:o) Ještě jednou budete bez účasti v hlavní fázi LM a jste namydlení jako Turek:o) Každopádně jako první asi nebude na drahé hráče typu Blažek, Šimák, Slepička, Došek či Matušovič, tak že by odešli?;o) A není klub bez "kvalitních" a hlavně "drahých" hráčů dle Tvých slov nemocný? Olala:o) Sparta se bude snažit prodat i to přízvisko železná, třeba v nějaké sběrně budou tak blbí že to koupí - a ve Spartě bude na výplaty... A když ne... Tak ne... Každopádn neříkej, že Slavie je nemocnej klub;o) Nemocnej klub je Sparta, protože si žije vysoce nad své poměry a nevydělá na sebe bez LM, jednou ji nehrát jde, dvakrát ji nehrát a být při tom ale na ní závislej nejde... Takže být Tebou, tak se začnu modlit, aby jste letos skončili na takové příčce, která Vám alespoň nějaké naděje ještě ponechá. A pokud je ponechá, tak bacha na poloamatéry typu Waregem, na ně ty Vaše zdravé hvězdy Blažek, Došek apod vážně nemají! :o)

      • Re: Slavia - Kladno 0:0

        Kleist     před 17 lety 14.02.2007 17:37 |  
        0 0

        I 4%ní blb může mít nazor. Takže jedině Slavie a s těma křupanama jdi do pr.