Názory

Krásný pondělní podvečer ...

Přestože včera na stadion nedorazilo příliš lidí, dokázali fanoušci vytvořit dobrou kulisu pro naše hráče, hlavně zásluhou zaplněného kotle. Ten se prezentoval také pěknou choreografií bez pyrotechniky. Fanouškům za vše poděkoval i provozní ředitel Jan Jakubec.

"Rádi bychom poděkovali fanouškům ve slávistickém kotli za krásnou choreografii, výbornou atmosféru, kterou vytvářeli po celé utkání a také za to, že nepoužívali tolik diskutovanou pyrotechniku," vzkázal fanouškům za Slavii provozní ředitel Jan Jakubec!

Osobně jsem také rád, že nebyla použita pyrotechnika a nevznikly problémy. Sice na jiných stadionech byla použita a zatím se to nějak neřeší, ale známe štěstí Slavie, že v našem případě bychom byli hned první potrestaní. I bez pyrotechniky jsme mohli vidět dvě pohledné choreografie na začátku obou poločasů.

Pozitivem byl i hustě zaplněný kotel, který vytvořil báječnou kulisu. Menší aktivita byla po inkasované brance, což je logické. Jenže poté, co jsme vyrovnali a i vstřelili vítěznou branku, zavládl doslova fanatismus. Jen je škoda, že nedorazilo více fanoušků. Sice čas začátku utkání na Prahu je drastický (skončil jsem ve čtyři v práci a dorazil až v pět na Strahov, i když jsem to měl blízko!), přesto by v současné době mělo dorazit více lidí, aspoň těch 5000 fanoušků. Za tři týdny SNAD budeme hrát s Mostem v neděli, tak pokud ani na tento zápas nedorazí více jak 5000 lidí, tak slávisti si snad ten titul ani nezaslouží!

I když jsme nepředvedli dobrou hru, dokázali jsme silné Brno zatlačit a velkou bojovností nepříznivý výsledek otočili. To u Slavie dřív nebývalo zvykem, zvlášť v momentě, kdy jsme byli pod psychickým tlakem z nutnosti bodovat, pokud chceme zůstat první. Boj o titul bude ještě dlouhý a náročný, i my ztratíme body. Proto bych krotil přehnaný optimismus.

Po utkání proběhla jako vždy děkovačka. U té bych se chtěl ale zastavit, protože se to příliš nevydařilo. Konečně byl totiž vytvořen nový, lepsí a důstojnější text, který mohou skandovat i hráči. Bohužel ale většina fandů slova neznala a ani neposlouchali předříkávače, takže místo "vždycky jsme s Váma" automaticky spusitli "hooligans". Pak došlo tedy logicky ke zmatkům a zbytek už nebyl vydařený. I na závěrečné poskakování každý řval něco jiného, někteří původní "vždycky jsme s Vámi", v nové verzi je však "ať žije Slavie". Teď máme čtrnáct dní na to, aby se lidé slova naučili a pochopili, že s hráči se nyní bude řvát jiný text! A proto si slova děkovačky můžete přečíst již teď a pevně věřím, že při příštím vítězném zápase vše proběhne bez problémů!


Text děkovačky:
červeno-bílá
Bojová síla
Slavie
Praha
Vždycky jsme s Váma
Po výhře
Po prohře
a proto
Ať žije Slavie

Komentáře (51)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Pan Jakubec aneb dekuju , ze nedekuju.

    (host)     před 17 lety 20.03.2007 11:58 |  
    0 0

    Tak vam teda dekuju vazeni fanouskove, byli ste uzasni, skoda ze se to neda rici o druhe strane. drahe obcerstveni , vstupenky nejdrazsi v cele repuiblice, zadne markletingove akce a absolutni nezajem vedeni o fanousky, proc o tom uz nekolikate pisi, vedeni ma stale jen zajem o fanousky jen na papire, vsechny kluby vytvareji hlavne kotenilkum podminky , spolufinancuji jejich napady plati dokonce cast jejich vyjezdu na stadiony souperu, u nas uz dlouho nic a proc. Proste vedeni spolecnosti zastava nazor, ze penize by meli jit z fanklubu a tady je docela zajimava paralela o niz ne vsichni vedi.Fanklub je soucasti oddilu kopane a ten soucasti jednoty. Ta za vykazane cleny fanklubu bere prispevky od statu a cstv, ale zpatky ze nevraci temer nic.A to je prave to, popravde i tyto noviny , ktere nejsou soucasti fanklubu jsou jedine ochotne sirit nazory a potreby fanklubu, proc ne ofice web , kdyz pan Jakubec ,tak dojemne dekuje . Na to je jednoducha odpoved, dekovani je zadarmo. Karel

    • Re: Pan Jakubec aneb dekuju , ze nedekuju.

      Richi (admin)     před 17 lety 20.03.2007 12:08 |  
      0 0

      Ehm, coze? Že fanklub bere penize od statu a CSTV? Co je to za hovadinu? Zadne penize fanklub nebere!!! Jedine penize mame od clenu a s temi penezmi musime vystacit a nedostat se do minusu. Snazime se podporovat fandy, nekdy dotacemi, nekdy prispevkem na choreo.

      Pane Karle, vase kritika je az prehnana, hledate za kazdou cenu zpusob, jak Slavii poskodit. Jste jak ti bulvarni novinari, kteri pisi o Slavii spatne veci v momente, kdy se dari a tim se snazi klub psychicky zdeptat, aby se zase prestalo darit. Fakt nechapu smysl techto prispevku!!!

      Jeste se pozastavim nad jednou veci. Proc tu dostava fanklub prostor? Protoze jsem ve fanklubu. A na slavia.cz se pise o vyjezdech, o dulezitych vecech take, ted treba informuji o novych slevach. Jako nejak extra navic clanku nez na slavia.cz tady o fanklubu tedy nevidim.

      A tem dalsim kritikam se radeji nebudu vyjadrovat, to nema smysl.

      • Re: Pan Jakubec aneb dekuju , ze nedekuju.

        (host)     před 17 lety 20.03.2007 12:28 |  
        0 0

        Richi nemam duvod nikomu skodit, chci jen aby spolecnost i jednota podporovali fanousky treba jako Banik nebo Sparta/ je mi lito, ze to musim napsat.Asi by sis jednou pri valny hromade mel precist oddilu fotbaluSk mel precist prijmy a vydaje.Co se tyce info o fanklubu na ofice strankach at si udela kazdej vobrazek sam. Karel

        • Re: Pan Jakubec aneb dekuju , ze nedekuju.

          Richi (admin)     před 17 lety 20.03.2007 12:37 |  
          0 0

          Nevim zda tu mluvime o tom samem. Fanklub SK Slavia Praha nedostava penize od a.s., prijmy a vydaje jsem mel v ruce. Je tu ale i obcanske sdruzeni SK Slavia Praha ... nepletes si tyto dva spolky?

          • Re: Pan Jakubec aneb dekuju , ze nedekuju.

            Jakubisko     před 17 lety 21.03.2007 06:59 |  
            0 0

            E? Když tu někdo lže, tak si to má nechat jako líbit nebo co?

      • Re: Pan Jakubec aneb dekuju , ze nedekuju.

        Python     před 17 lety 21.03.2007 01:23 |  
        0 0

        Richi a ostatní, neberte to ve zlém, ale nebuďte neustále tak ubrečení a ukřivdění. Už to je často k smíchu i mezi vlastními, nejen mezi ostatními fans.

    • Re: Pan Jakubec aneb dekuju , ze nedekuju.

      KING25     před 17 lety 20.03.2007 15:57 |  
      0 0

      Karlíku ty debílku, co to házíš za špínu. :-)?

    • Re: Pan Jakubec aneb dekuju , ze nedekuju.

      Jakubisko     před 17 lety 21.03.2007 07:04 |  
      0 0

      E? Když tu někdo lže, tak si to má nechat jako líbit nebo co?

      Píšu to znova sem, aby bylo jasno kam to patří .))

  2. Re: Krásný pondělní podvečer ...

    (host)     před 17 lety 20.03.2007 12:16 |  
    0 0

    supeeer! konečně normální sks skandovačka, nevulgární, věcná, tohle si oblíbí snad každej fanda, konečně! Mysterius

    • Re: Krásný pondělní podvečer ...

      (host)     před 17 lety 20.03.2007 14:49 |  
      0 0

      děkovačka pěkně na hovno

      • Re: Krásný pondělní podvečer ...

        (host)     před 17 lety 20.03.2007 16:42 |  
        0 0

        to Anonym: ty si na hovno!

        • Re: Krásný pondělní podvečer ...

          (host)     před 17 lety 20.03.2007 19:15 |  
          0 0

          mysterius je na hovno.troubi

  3. Re: Krásný pondělní podvečer ...

    kerouac     před 17 lety 20.03.2007 12:58 |  
    0 0

    Díky všem co to na jihu tak rozjeli, ten závěr byl bomba. V euforii po 2. góle jsem se zřítil mezi sedačky pod sebou, nohu jsem narval mezi opěradla a mám na holeni pěknej lívanec :-)). Ale proč píšu. Díky Richi za tu děkovačku. Upřímně bylo skvělý když kotel rozdal před zápasem text chorálu, ale ten se pak ani nezpíval (aspoň mi unikl), ale děkovačku jsme fakt neznali. Je ale povedená a příště to bude vončo. No a ještě malá věcná, včera byl úžasnej večer, ale PROVOZNÍ ŘEDITEL by místo díků mohl zajistit, aby někdo ZPROVOZNIL tu pidi světelnou tabulku pod jihem a strčil ji do zásuvky. Zase tak moc snad nechceme! Ale jinak to bylo skvělý! Ahoj

    • Re: Krásný pondělní podvečer ...

      (host)     před 17 lety 20.03.2007 13:49 |  
      0 0

      připojuju se, bylo to celkem nahoubelec, nevědět ani kolikátá běží minuta....

      • Re: Krásný pondělní podvečer ...

        PetCC     před 17 lety 20.03.2007 14:31 |  
        0 0

        Jak jsem psal už jinde, čas neběžel ani na hlavní tabuli, já osobně v půli druhýho poločasu na ni viděl 119 minutu, někdo dokonce i 340! :-).
        Navíc na východě nejde zvuk.

        • Re: Krásný pondělní podvečer ...

          jane (admin)     před 17 lety 20.03.2007 14:56 |  
          0 0

          No kdyz jsme u toho, tak ti, co byli odkazani na televizi, tak nevideli 8 minut z konce prvniho polocasu a pak taky nejakou dobu casomira nefungovala. Treba to spolu souvisi :)

        • Re: Krásný pondělní podvečer ...

          (host)     před 17 lety 21.03.2007 08:03 |  
          0 0

          Ona fakt nešla 8 minut televize? To je hustý. Já jsem na tabuli viděl 374 minutu, 1150 minutu a před vítěznym gólemtam bylo napsáno 112 minuta - lekl sem se, aby mu nepřestaly jít hodinky, on se nepodival na tabuli a nefoukl konec. Streštíku, ty svině simulantská, nemáme tě rádi.

          • Re: Krásný pondělní podvečer ...

            jane (admin)     před 17 lety 21.03.2007 08:07 |  
            0 0

            Jo, nesla. na Strestika budte hodny, v jedny akci tam mohl spadnout a byla penalta, takhle to dohral a strilel vedle :)

      • Re: Krásný pondělní podvečer ...

        (host)     před 17 lety 20.03.2007 22:09 |  
        0 0

        no nejde zvuk to je hezky recene myslim ze z jizni tribuny nevychazi zvuk nikdy....:P

  4. Re: Krásný pondělní podvečer ...

    (host)     před 17 lety 20.03.2007 13:49 |  
    0 0

    he to musím říct, Richi čekal dole na Andělu silně netrpělivě jako i my, vyhlížel 770, která ne a ne přijet, nechápu proč nás tam nechali takhle čekat.Ete že jela 217. Jinak kotelník v druhým poločase na čas usnul a vůbec neslyšel asi stokrát zavolání o červenobílou a vůbec nereagoval.V obrat už sem přestával věřit, ty centry většinou nikoho nenacházeli a střed byl silně zahuštěnej. Ale povedlo se a příště aspon 5tisíc a hlavně vopovaž se CT to vysílat!!!

  5. Re: Krásný pondělní podvečer ...

    (host)     před 17 lety 20.03.2007 14:26 |  
    0 0

    Kotel byl skvělej a Simpsoni fantastický a velice vtipný :-))))). Mě osobně nějaká ty "onňotechnika" chyběla, ale co se dá dělat...pouze respektovat nařízení a doufat, že v Edenu bude v tribuné zabudováno něco na laserovou show....protoźe pŕi oslavách po zápase tam trocha těch světel a barev chybí....
    No a ke kritice výkopu 17,15 se připojuji. Taky to nemám daleko a ve frontě jsem si řikal, źe to snad otočim a pojedu pŕed bednu.Nakonec jsem vydržel a zasednul přesné v okamžiku výkopu, ale bylo to o fous, takže docela chápu ty co to vzdají předem....LordEdmund

  6. Re: Krásný pondělní podvečer ...

    (host)     před 17 lety 20.03.2007 15:01 |  
    0 0

    Ja nevim ale ta dekovačka byla divna,dřiv to bylo lepší.Proste to vic vyznelo a všichni si to rady(ty dve sluvka ,,smrt sparte,,!)zařvali ......Skoda.

    • Re: Krásný pondělní podvečer ...

      (host)     před 17 lety 20.03.2007 15:33 |  
      0 0

      fungovala vubec vcera bezplatna doprava , nahoru sem jel normalni linkou 217 a dolu taky , ale jel sem pozdejc.

      • Re: Krásný pondělní podvečer ...

        KING25     před 17 lety 20.03.2007 15:37 |  
        0 0

        Fungovala jak nahoru tak dolů. dorazil jsem na knížecí kolem 17 hodky a během chvilky už jsem byl v autobuse číšlo 770 a v kotli jsem byl akorát, když vycházeli hráči s kabin.:-)

  7. Re: Krásný pondělní podvečer ...

    KING25     před 17 lety 20.03.2007 15:45 |  
    0 0

    Opravdu to bylo včera super a čím dál lepší máme kotel. A ten nový chorál se určitě vypiluje a už v Olomouci ho budeme křičet všichny.:-)

    • Re: Krásný pondělní podvečer ...

      (host)     před 17 lety 20.03.2007 17:32 |  
      0 0

      variant na VŽDYCKY JSME S VÁMA je spousta - stačí najít něco mezi melodií a skandováním nebo co...


      V Edenu i na Strahově
      Vždycky jsme s váma
      Kdekoli a v každé době
      Vždycky jsme s váma

      Hrdí na svá slavná jména
      Vždycky jsme s váma
      Nikdy nejít na kolena
      Vždycky jsme s váma

      Pro tu radost fotbalovou
      Vždycky jsme s váma
      Pro slávu starou i novou
      Vždycky jsme s váma

      Sešívaný srdce máme
      Vždycky jsme s váma
      Nikdy vás v tom nenecháme
      Vždycky jsme s váma

      Pro krásu červenobílou
      Vždycky jsme s váma
      Se svou slávistickou vírou
      Vždycky jsme s váma

      V radosti i ve zklamání
      Vždycky jsme s váma
      Nikdo nám v tom nezabrání
      Vždycky jsme s váma

      Od pondělí do pondělí
      Vždycky jsme s váma
      Dokud nás smrt nerozdělí
      Vždycky jsme s váma


      - to můžou zpívat i hráči !

      • Re: Krásný pondělní podvečer ...

        (host)     před 17 lety 20.03.2007 17:43 |  
        0 0

        - nebo si vzájemně odpovídat ...
        SLAVIA RULEZ!

      • Re: Krásný pondělní podvečer ...

        (host)     před 17 lety 20.03.2007 18:28 |  
        0 0

        mně se to líbí, uvede to někdo v život? JS

      • Re: Krásný pondělní podvečer ...

        (host)     před 17 lety 21.03.2007 18:03 |  
        0 0

        Fakt dost dobrý. Nejlepší na tom je, že je to tak dlouhý, a proto i docela snadná možnost případné úpravy......Toho by se fakt měli kluci z kotle ujmout a uvést v "život"

    • Re: Krásný pondělní podvečer ...

      (host)     před 17 lety 20.03.2007 18:48 |  
      0 0

      tak to je naprosto super, tak co, vezme to někdo z vedoucích kotle v potaz?

      • Re: Krásný pondělní podvečer ...

        (host)     před 17 lety 21.03.2007 19:00 |  
        0 0

        no mě napadlo, že by to Vždycky sme s váma mohl řvát Východ, ale bojim se, že je to trochu Sci-fi.Martin

    • Re: Krásný pondělní podvečer ...

      Hrubesh     před 17 lety 22.03.2007 08:25 |  
      0 0

      Jsem ochoten na Most přijít třeba o hodinu dříve a vyzkoušet zde navrhované nové povzbuzování v praxi. Nebo i kdykoliv jindy a kdekoliv jinde. Myslím, že už tak v deseti lidech se pozná, zda melodie a text jsou ty pravé. Po ověření funkčnosti a případných úpravách by se mohly novinky postupně začleňovat do repertoáru kotle. Bylo by mi líto, kdyby zdejší návrhy vyšuměly. A kdo ví, co ještě má leckdo v hlavě. Máte jiný návrh?

    • Re: Krásný pondělní podvečer ...

      (host)     před 17 lety 22.03.2007 14:24 |  
      0 0

      Zní to fakt dobře. Doufám, že se toho někdo ujme. Obi-Wan

  8. Re: Krásný pondělní podvečer ...

    Blondak     před 17 lety 20.03.2007 16:32 |  
    0 0

    můžete sem někdo napsat jak se menovala ta nová stránka co byla na ní v kotli na plotě reklama...?

    • Re: Krásný pondělní podvečer ...

      (host)     před 17 lety 20.03.2007 17:17 |  
      0 0

      www.slaviaultras.goo.cz

  9. Re: Krásný pondělní podvečer ...

    (host)     před 17 lety 20.03.2007 18:16 |  
    0 0

    čau, nevíte jakej text měl ten novej choral kterej se rozdavalna papire vcera v kotli. Nemyslim tu závěrečnou děkovačku( nebo to byl právě ten choral)..diky za odpověď Petr

    • Re: Krásný pondělní podvečer ...

      Jakubisko     před 17 lety 20.03.2007 19:30 |  
      0 0

      Já ho dostal už v Liberci, heč :-P

      Naše Slávie,
      vždycky tu bude,
      vždycky s námi je,
      a my jsme s ní všude.

      Velká tradice,
      jsou Vršovice,
      kde tisíce nás jsou,
      pro Slávii žijou.


      tipuju, že to bude něco jako má bohemka...křičíme z plllných pliiic boheeemka z vrrršoviiic...:) slyšel sem to v sazce a je to vážně moc pěkný, takže se snad máme nač těšit ;)

      • Re: Krásný pondělní podvečer ...

        (host)     před 17 lety 21.03.2007 09:04 |  
        0 0

        Opičení po Bohemce se mi moc nelíbí. Slavia je přece jen něco jinýho!

        • Re: Krásný pondělní podvečer ...

          Jakubisko     před 17 lety 21.03.2007 15:28 |  
          0 0

          Mno, myslim že je to na melodii, na kterou má chorál spousta klubů...a pořád lepší si vzít inspiraci v Bohemce, než jinde :o)

      • Re: Krásný pondělní podvečer ...

        (host)     před 17 lety 21.03.2007 16:11 |  
        0 0

        To by nemuselo být špatný. Jen bych trochu pozměnil tu druhou sloku, aby se lépe zpívala:

        Bohatá tradice,
        to jsou Vršovice

        • Re: Krásný pondělní podvečer ...

          Jakubisko     před 17 lety 21.03.2007 17:01 |  
          0 0

          Jo, to zní hezky...ale já s tim moc neudělám...:))
          Je pravda, že to místy zní trochu kostrbatě...ale skladatelé si to asi zazpívali, tak kdoví jak to zní v hlasovém provedení...a taky je koneckonců možný, že je to úplně jiná melodie, tamto byl pouze můj odhad :o)))

  10. Re: Krásný pondělní podvečer ...

    Hrubesh     před 17 lety 20.03.2007 18:51 |  
    0 0

    Když už jsme u těch rýmovaček, moje "soft" varianta by byla:

    Červeno-bílá
    Bojová síla
    Slavie
    Praha
    Sla-vi-e
    Porazíme je
    všechny
    Hrrr na ně
    A proto
    Vždycky jsme s Váma

    Souznělo to docela s originálem.

    Pak mne taky napadlo, že za VR-ŠO-VI-CE by se hodilo EDEN JE JENOM JEDEN. A vůbec se mi ta Škoda lásky líbí, že bych zkusil i SLÁVIE PRAHA - VŽDYCKY JSME VŠUDE S VÁMA.

    • Re: Krásný pondělní podvečer ...

      lucky-pilda     před 17 lety 20.03.2007 23:40 |  
      0 0

      ja bych tam dal misto "hrrr na ne" radsi "hura na ne" - "rrr" totiz nevyslovim ani na mucidlech (-; btw. kdyz si to tak predstavuju, tak by to mozna znelo jako naky rechtani, ale neva ((-:

  11. Re: Krásný pondělní podvečer ...

    (host)     před 17 lety 20.03.2007 18:51 |  
    0 0

    Slavia nepodala ani zdeleka tak dobrý výkon jako minlý týden proti Liberci.Dovoluji si dokonce tvrdit,že Brno bylo vetšinu zápasu lepším mužstvem než Slavie.Hráči se počas témer celého zapasu vpredu zbavovali míče nepresnými prihrávkami a báli se míč prebrat.Sklamali všichni.Dokonce i Janda,který je technický hráč a minule mel odvahu hrát fotbal.Byla to kopaná v pravém slova smyslu.Individuálne o mnoho lepší byli mladí hráči Brna.Meli zdravý tah na bránu a nebáli se pokusit obejít protihráče.Toto Slavii chybelo.nNakonec jsme oslavovali štastné vítezství.I já mám z neho radost.Fotbalové štestí se konečne jednou pousmálo na Slavii.Konečne,fotbal se hraje na goly.Pražák.

    • Re: Krásný pondělní podvečer ...

      (host)     před 17 lety 20.03.2007 19:19 |  
      0 0

      ??????????hrali jsme kulovy,ale brno povetsinu zapasu lepsi nez slavia?DOKONCE I JANDA????jaky dokonce proboha?a zdravy tah na branu brnanu?to si delas kozy s timhle prispevkem ne?troubi

    • Re: Krásný pondělní podvečer ...

      PetCC     před 17 lety 20.03.2007 19:26 |  
      0 0

      Výkon je vždycky takovej, jakej dovolí soupeř. A Brno má defenzívu dost propracovanou, navíc když po naší individuální chybě vedli, mohli se stoprocentně obraně věnovat.Zdvojili kraje, tak aby Švento a Krajčík nemohli dostat dobrou přihrávku, takže tvorba hry závisela především na středu zálohy a to bohužel není její přílišná doména. Jarolím umí dát kvalitní přihrávky kolmo do volného prostoru, při uzavřený obraně ale rozehrává příliš doširoka a nedokáže zrychlit hru. Hodně se mi pak líbilo, jak Costa, když začal hrát zprostředka (asi po 60 minutě), okamžitě začal hráče organizovat do výhodnějších pozic. Jsem zvědav, jak se mu bude v dalších zápasech dařit, protože on by mohl být hlavní postavou při dobývání betonových obran.

    • Re: Krásný pondělní podvečer ...

      Hrubesh     před 17 lety 20.03.2007 19:32 |  
      0 0

      Právě jsem dokoukal záznam a tady máš statistiku, abys věděl, kdo byl lepší:

      Slavia - Brno
      Střely na branku: 7:4
      Střely mimo: 4:4
      Držení míče: 69%:31%
      Rohy: 10:3
      Fauly: 6:20

  12. Re: Krásný pondělní podvečer ...

    (host)     před 17 lety 20.03.2007 22:06 |  
    0 0

    Děkovačku narušil místní rozhlas na stadionu, řvala tam ta odrhovačka od Quen a na hlaní nebylo nic slyšet. Podívej te se na 32 fotek www.bene.unas.cz

  13. Chorály

    (host)     před 17 lety 21.03.2007 12:10 |  
    0 0

    Když už se tu řeší ty chorály a děkovačky, nevíte někdo proč se neujal ten, kterej se zpíval v autobuse s fanklubem cestou do Boleslavi (a taky jednou přímo na stadionu-ale protože ho skoro nikdo neznal, tak se moc nepoved a po 2. už se nezkusil)? Podle mě je to pěknej popěvek:

    Slááávie
    v našem srdci je
    jedna jediná
    bíločervená
    pražská slááávie...

  14. Re: Krásný pondělní podvečer ...

    (host)     před 17 lety 21.03.2007 17:20 |  
    0 0

    Ahoj všem Slávii oddaným,
    bylo to super i klobásy tetntokrát byli i hořčice a dokonce i chleba fan shop taky fungoval fotbal bomba i když při tý tutuvce Střeštíka jsem málem spadnul s ochozu do kotle ale nakonec fantastickej závěr. Ale jen se chci zeptat pana Jakubce jestli jsou ty brány na JIHU zarezlí nebo když tentokrát bylo otevřeno už jen jedno křídlo jestli příště nezapomene a třeba už neotevře žádnou bránu na JIH? Jinak děkuju všem z JIHU za výbornou kulisu a nejlepší zážitek na fotbale v ČR. Stydim se za to, ale občas zajdu i na srartu, ale ten hrdej klub už nemá nikoho kdo by tam fandil. Tam je ticho, že se i ti hráči bojej. Ale to neni podstatný těšim se na Vás příště a ještě jednou děkuju Všem co dělaj tu atmosféru a vždycky vám rád to páďo u vchodu dám.