Fortuna liga

Slavia - Kladno 2:0

Fotbalisté Slavie vyhráli další mistrovský zápas, tentokrát porazili v lize Kladno 2:0 a nadále si drží čisté konto. O branky se postarali poprvé Volešák a Šmicer z penalty. Prohlédněte si 49 fotografií.

Slavia - Kladno 2:0 (0:0)
Slavia: Vaniak - Krajčík, Suchý, Brabec, Dřížďal - Šmicer, Tavares (76. Belaid), Volešák, Janda (73. Kalivoda) - Ivana, Vlček (63. Šenkeřík)
Branky: 50. Volešák, 58. Šmicer z pen.
SK Kladno ČK: 58. Farbák (Kladno)

Příjemné fotbalové odpoledne jsme prožili na Strahově, když přijelo Kladno oslabené o hostující slávisty Gecova s Dočkalem, kteří proti Slavii nemohli nastoupit. Bylo to jedno z těch domácích utkání, kdy se jen čeká na první slávistickou branku. V minulé sezoně jsme se jí nedočkali a i dnes to dlouho vypadalo podobně.

Slavia nastoupila v lehce pozměněné sestavě, poprvé se představil Ivana, který v útoku nahradil Šenkeříka. Jen na lavičce začal Kalivoda, místo něj hrál Volešák. Třetí zápas v základní sestavě čekal i na Šmicera, který se potřetí představil na jiném postu, tentokrát odehrál celé utkání na pravé straně zálohy. Trenér Jarolím tak nešetřil hráče před středečním utkáním v Amsterdamu.

Sešívaní před více než pětitisícovou návštěvou začali aktivně, perfektně kombinovali. Jen před brankou nastal problém v podobě špatné finální přihrávky. Když už se konečně zadařilo, tak hráči nedokázali své šance proměnit. Neprosadil se Šmicer, ani po chvíli Janda. Samostatná kapitola byl dnes kapitán Vlček. Hrál dobře, do šancí se dostával, ale to bylo bohužel vše. Těžko říci, kolik jich spálil, odhadem minimálně pět až šest tutovek. Doufejme, že si schovává nějakou gólovou trefu na středu. V prvním poločase se i na druhé straně hosté dostali do zakončení po centrech ze stran a nechybělo mnoho k jejich radosti, naštěstí vždy skvěle zasáhl gólman Vaniak.

Do druhé půle vyběhla stejná sestava a záhy přišlo uklidnění. Ivana uvolnil Vlčka, který výborně našel ve vápně Volešáka a ten vstřelil svou první branku za Slavii. O pár minut později byl ve vápně faulován aktivní Ivana a kopala se penalta. Tu s přehledem proměnil Šmicer, navíc za nesportovní chování dostal faulující hráč druhou žlutou kartu a bylo rozhodnuto. Utkání se již v poklidu dohrávalo, sešívaní měli ještě několik pěkných příležitostí ke skórovaní, ale na výsledku se již nic nezměnilo. Ani ve čtvrtém letošním zápase tak Slavia neinkasovala. Teď nás čeká Ajax Amsterdam.


"Chtěli jsme brzy vstřelit branku, abychom narušili plány Kladna, které přijelo bránit. V důležitých momentech nás podržel Martin Vaniak, kdybychom inkasovali, tak kdoví jak by se to vyvíjelo. Ve druhé půli jsme chtěli být aktivní, což se podařilo a vstřelili jsme i branky," řekl trenér Karel Jarolím.

Komentáře (99)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia - Kladno 2:0

    (host)     před 17 lety 12.08.2007 19:24 |  
    0 0

    Dneska jsme videli nadherny vykon proti odevzdanemu souperi, ale klukum to slapalo fantasticky. Nicmene to, co nepromenil Standa, to se jen tak nevidi. Tak snad na Ajaxu zahrajeme se stejnym nasazenim a Standa si goly schovava na nej.

    • Re: Slavia - Kladno 2:0

      (host)     před 17 lety 12.08.2007 21:55 |  
      0 0

      Taky jsem si myslel, že ve svém věku by měl mít Standa Vlček klid v koncovce, ale bohužel měl by asi po tréninku ještě přidat a chodit na bránu sám a přesně trefovat balon. Kdyby dal alespoň polovinu šancí, co má, tak jsme byli v minulém ročníku Mistři a letos by už vedl tabulku Krále střelců a Žilině by dal z těch asi šesti šanci, nejméně dva goly.
      Fořt dával ze sedmi šancí aspoň jednu a Vlček byl lepší, teď je to teda na tak zkušeného hráče dost a dost bída. Věřím, že mu tam něco spadne s Ajaxem a tím se jen utěšuji. Kde by mohl být, kdyby dával goly z těch desítek šancí, které zahodil. Ach jo.
      Kdyby mu bylo dvacet, tak to člověk zkousne, ale má zkušenosti, kopací techniku snad taky, tak proč.......To už není psychika.
      Takže nám všem Slávistům přeji, aby Standa našel sám sebe a dal Ajaxu nějaký gol. Držím palce.
      Ať žije Slavie. Papol

      • Re: Slavia - Kladno 2:0

        Virgil     před 17 lety 13.08.2007 12:15 |  
        0 0

        Máš pravdu, ale pravdu měl i pan Jarolím, když řekl: "Kdyby ty šance proměňoval, hrál by jistě úplně jinde než ve Slávii..." :-)

      • Re: Slavia - Kladno 2:0

        (host)     před 17 lety 14.08.2007 14:21 |  
        0 0

        Přijde mi, že ty úniky a sola řeší hodně zbrkle, skoro vždycky zprudka vypálí do brankáře, místo aby se ho snažil přehodit (brankář už jde na zem) nebo mu dát kličku a do prázdné. Možná se pletu, nejsem na jeho místě (a to se dobře kritizuje). knl66

  2. Re: Slavia - Kladno 2:0

    (host)     před 17 lety 12.08.2007 19:56 |  
    0 0

    Jak je mozne,ze nelze v den utkani zakoupit permanetku?Cela parta mimoprazskych fanousku mela zajem o zakoupeni a bylo jim receno,ze maji smulu!!!!!!!!!!!!!!Timto zpusobem si vazime fanousku a naplnujeme pokladnu?Slavia nema zajem o prodej permanentek??????????????????????????????

    • Pernamentka

      (host)     před 17 lety 12.08.2007 20:14 |  
      0 0

      Koupit pernamentku neni jen tak. Je o ne obrovsky zajem a nedaji ji jen tak nekomu, bez garanta jeto prakticky nemozne. Proverka, zda je zajemce skutecne slavistou telem a dusi zabere nekolik tydnu, v lepsim pripade nekolik dni.
      P.

      • Re: Pernamentka

        (host)     před 17 lety 12.08.2007 20:31 |  
        0 0

        Co to meleš? A jak se to prosim te prověřuje?

        • Re: Pernamentka

          Kronn     před 17 lety 12.08.2007 20:34 |  
          0 0

          Minuly rok platilo, ze musis predlozit dve slavisticke saly, ukazat pet fotek z kotle kde jsi byl, prinest sest vstupenek na venkovni utkani kde jsi byl a prinest rodokmen, v kterem se kontrolovalo, jestli nektery z tvych predku nebyl spartan. Pravda - nevim, jak je to letos. Mne stacilo projit tuto proceduru jednou, na dalsi roky ti to uz prodlouzej automaticky.

          • Re: Pernamentka

            (host)     před 17 lety 12.08.2007 21:04 |  
            0 0

            LOL :))

          • Re: Pernamentka

            edenian     před 17 lety 12.08.2007 21:08 |  
            0 0

            Letos to bylo stejny,ale na sedadlo pod strechou musis jeste dolozit trvale bydliste
            Praha 10 Vrsovice.Kamos co sedi vedle mne / zizkovak/ se kvuli tomu prehlasil
            k babicce do bytu.Je to fakt drsny.

          • Re: Pernamentka

            (host)     před 17 lety 12.08.2007 21:17 |  
            0 0

            On Te ten smich prejde. Po me chteli vyjmenovat bez pripravy minimalne 6 hracu, kteri hrali v roce 1923. K tomu jsem musel dolozit, ze jsem behem minuleho roku napravil dva spartany na exspartany

        • Re: Pernamentka

          (host)     před 17 lety 12.08.2007 21:53 |  
          0 0

          Prosím tě,vždyť si kolega/doufám že slávista/dělá pouze srandu.
          Jinak jestli je pravda,že nešlo kupovat permanentky,tak to je další
          průšvih obchodníků,nějak se to množí.

          • Re: Pernamentka

            Richi (admin)     před 17 lety 12.08.2007 22:28 |  
            0 0

            Permice jde koupit, jen v tom pripade, ze si koupis listek a on ti pak na to misto vystavi permici. Co kdyby ti pred zapasem prodal permici na misto, ktere uz by bylo prodano? To by byla duplikace, chapes??? Proto v den zapase je jaksi problematicke koupit permici.

            • Re: Pernamentka

              (host)     před 17 lety 13.08.2007 09:18 |  
              0 0

              richi, tak s tímhle argumentem u mě nepochodíš, kdyby to byl zápas s návštěvou 19.037, tak snad...minimálně není problém, aby dotyčným sdělil, at přijdou po zápase, že si pak permici mohou zakoupit. Mě tohle neskutečně **** a naše markeťačka je s prodejem permic spokojená, že jsme až 7 za čb, bo třeba olomoucí je haluz. Mi řekni,na co dáváme půl stránkový inzeráty do sportu, když si v den utkání nikdo nemůže koupit permici?!? amon

              • Re: Pernamentka

                (host)     před 17 lety 13.08.2007 09:36 |  
                0 0

                Tak mam pocit, ze po zapase ma osoba v predprodeji plno jinych starosti, treba vyuctovani listku a dalsich milion povinnosti. A proc po zapase? Proc si nekoupis listek a pak s tim listek nezajdes do predprodeje, ze chces na to misto permici?
                Richi

                • Re: Pernamentka

                  (host)     před 17 lety 13.08.2007 10:35 |  
                  0 0

                  richi snad není problém, když má filip po zápase milion starostí, tak tam dát nějakou výpomoc. To snad klub našeho jména zmákne, ne?!? O mě nejde, ale o ty mimopražský, jedou o víkendu na fotbal a chtěj si koupit permici, že se nemůžou dostat do Prahy v týdnu mezi 8-17h je jaksi pochopitelné,že? Bych spíš čekal, že tohle budeš taky kritizovat, bo tohle by jsme rozhodně měli zlepšit. btw. já mám permici č. 482. Bych tě chtěl vidět, jak by jsi těm přespolním po zápase vysvětloval, že permici si koupit nemůžou, bo filip má moc práce, tak to **** nemusíme mít půl stránkový inzeráty ve sportu na předprodej pernamentek. amon

                  • Re: Pernamentka

                    (host)     před 17 lety 13.08.2007 10:43 |  
                    0 0

                    tak tak. prodavat by se mohli voproti listku a nebo po skonceni zapasu. jako zasadni problem vidim, ze ani jeden den neni standardne otviraci doba aspo do 18h - staci jeden den a muze byt otevreno treba az odpoledne.

                    • Re: Pernamentka

                      edenian     před 17 lety 13.08.2007 11:19 |  
                      0 0

                      To teda čumim jak se tu mydlíte.Hele dyť se permice prodávaj
                      snad šest týdnů před ligou tak vo co jde?
                      A Filip z předprodeje je úplně v pohodě.

                      • Re: Pernamentka

                        (host)     před 17 lety 13.08.2007 11:59 |  
                        0 0

                        filip je ten poslední, kdo se tu řeší

            • Re: Pernamentka

              (host)     před 17 lety 13.08.2007 14:42 |  
              0 0

              ANO neslo koupit permici a pan byl velice neochotnej. Bohuzel, jeden z dalsich lidi co chtel permici byl i muj kamarada - a Richi, jakej je problem dat zajemci o koupi permice volnej listek a na sve misto, na ktere byc si zakoupil permici by si sednul az pristi zapas? v tom teda ja problem nevidim, problem vidim v tom, jak se na slavii pracuje! Pepa

  3. Re: Slavia - Kladno 2:0

    (host)     před 17 lety 12.08.2007 20:09 |  
    0 0

    Výkony Slavie se lepší a lepší. Kdyby to bylo 6:1, nikdo se nemohl divit. Opět výborný Vaniak a Tavares. Nechápu, jak tento hráč k nám mohl přijít zadarmo! Česká liga je pro něj málo! Jinak se mi líbil i Volešák a Ivana bude taky posila. Fakt mám z týmu dobrý pocit!!

    • Re: Slavia - Kladno 2:0

      (host)     před 17 lety 13.08.2007 09:21 |  
      0 0

      od ivany jsem čekal trochu víc, ale moc toho zatím neodehrál, tak se do toho dostane. Líbil se mi šenky, ten tam lítal jako drak, matěj taky paráda

    • Re: Slavia - Kladno 2:0

      (host)     před 17 lety 13.08.2007 16:09 |  
      0 0

      souhlasim s tebou!!!!

  4. Re: Slavia - Kladno 2:0

    (host)     před 17 lety 12.08.2007 20:10 |  
    0 0

    Dneska to bylo super. Diváků dost, zdá se mi, že tam bylo dokonce víc lidí než avizovaných 5 tisíc. Mám jednu otázku: Co měl znamenat ten vzaz kotle?

    • Re: Slavia - Kladno 2:0

      (host)     před 17 lety 12.08.2007 20:13 |  
      0 0

      co na tom přesně nechápeš?

      • Re: Slavia - Kladno 2:0

        (host)     před 17 lety 12.08.2007 20:19 |  
        0 0

        No na co to byla reakce?

      • Re: Slavia - Kladno 2:0

        (host)     před 17 lety 12.08.2007 20:24 |  
        0 0

        No, co paní Ziková řekla/udělala, že byl vzkaz: "Vzkaz kotle pro paní Zikovou: Neserte se do nás." Teda myslím, že takhle byl, na tu dolní část jsem neviděl, protože jsem stál jen asi o pět řad výš.

        • Re: Slavia - Kladno 2:0

          (host)     před 17 lety 12.08.2007 20:30 |  
          0 0

          Jsem asi drobně mimo, ale co Zíková přesně udělala? Veverák

        • Re: Slavia - Kladno 2:0

          Kronn     před 17 lety 12.08.2007 20:31 |  
          0 0

          Byla to reakce mimo jine na navrh choralu pro kotel od pani Zikove, uverejneny tusim v deniku Sport, ktery znel "S Vladou Smicrem, budeme letos mistrem."

          • Re: Slavia - Kladno 2:0

            (host)     před 17 lety 12.08.2007 20:34 |  
            0 0

            nojo, dětičky z kotle ukázaly svojí úroveň...

            • Re: Slavia - Kladno 2:0

              (host)     před 17 lety 12.08.2007 20:36 |  
              0 0

              Sice se mi ten transparent taky nelíbil, ale ty "dětičky" v utkání alespoň fandí... DaBeckham

          • Re: Slavia - Kladno 2:0

            (host)     před 17 lety 12.08.2007 20:34 |  
            0 0

            :-D hustýýýýý. Tak kvůli tomu sice žádnej transparent, myslím, bejt nemusel, ale díky za vysvětlení.

          • Re: Slavia - Kladno 2:0

            (host)     před 17 lety 12.08.2007 20:34 |  
            0 0

            Ježiš a kvůli tomu jí nadáváte? Kotel je výbornej, ale tohle je trochu mimo nemyslíte...

            • Re: Slavia - Kladno 2:0

              (host)     před 17 lety 12.08.2007 20:46 |  
              0 0

              kvůli tomu to samozřejmě neni...tt

              • Re: Slavia - Kladno 2:0

                (host)     před 17 lety 12.08.2007 20:47 |  
                0 0

                A proč teda?

                • Re: Slavia - Kladno 2:0

                  (host)     před 17 lety 13.08.2007 08:03 |  
                  0 0

                  NO KONEČNĚ-DIKY VSEM CO VZKAZ PRO ZIKOVOU NAPSALI!!!!!

                  UZ JI MAME PLNY ZUBY NASRALA SE DO ZENSKYCH A TED DO CHLAPU:::NECHCEME JI!!!!!!!!!!!

                  ZIKOVA ZUSTAN DOMA A JEC U TV!!!

            • Re: Slavia - Kladno 2:0

              (host)     před 17 lety 12.08.2007 20:48 |  
              0 0

              kotel dobre fandi, ale ta pani chodi na fotbal uz tak padesat let, a kdyz rika, co by bylo pekny zpivat, tak to asi nemysli tak, ze se do nekoho "sere". trochu sebereflexe ze strany toho, kdo ten transparent "vymyslel" (cti vyblil). Jo, kdyz jde o nejaky vulgarity, to to jde ty nasi mladezi od ruky. To je samy: nenavidime, smrt sparte, prazsky kurvy, ale trochu slusnosti a vychovani, to tam chybi.

              • Re: Slavia - Kladno 2:0

                (host)     před 17 lety 13.08.2007 02:13 |  
                0 0

                Prosim te, Prazsky Kurvy, to jsme MY. To je mozna vulgarita, ale nikoho tim neurazime! Tak to nehazej do pytle s pokriky typu Smrt Sparte nebo Jen co Letna lehla popelem...

          • Re: Slavia - Kladno 2:0

            (host)     před 17 lety 13.08.2007 09:28 |  
            0 0

            tak tj vidět, že náš kotel, nebo alespon ty co dělali tan nápis je banda de*ilů. urážet nejvěrnější fanynku,kvůli ničemu, která fandila slávii, kdy vaše rodiče byly ještě u tatínka je opravdu ukázka duchaplnosti. nejdřív ostuda v budějkách, ted urážka zikové, akorát přicházíte o podporu většiny fanoušků. Na choreo jsem přispíval každý zápas, ted na to kašlu. amon

            • Re: Slavia - Kladno 2:0

              (host)     před 17 lety 13.08.2007 12:24 |  
              0 0

              Kdyby to bylo kvuli nicemu tak by to nepsali ty hlavo!

            • Re: Slavia - Kladno 2:0

              (host)     před 17 lety 13.08.2007 17:30 |  
              0 0

              amon je vyjebanej curak,dalsi v rade mistnich prispivatelu,kteri vzdy mluvi o necem o cem hovno vedi. troubi

              • Re: Slavia - Kladno 2:0

                (host)     před 17 lety 14.08.2007 08:50 |  
                0 0

                :o) tak ty budeš jeden z oněch de*ilů a v nicku máš chybu, nemělo by to být troubi, ale trouba.o) vyjebanej *urák:o)) Radši se už neztrapňuj, schazuješ sebe a potvrzuješ jen to, co si myslí všichni ostatní. amon

                • Re: Slavia - Kladno 2:0

                  (host)     před 17 lety 14.08.2007 11:06 |  
                  0 0

                  jedinej kdo se tu ztrapnuje ses ty kamo, neplet se do veci kterejm nerozumis a davej bacha abyses nesCHodil

                  • Re: Slavia - Kladno 2:0

                    (host)     před 17 lety 14.08.2007 12:14 |  
                    0 0

                    kdepak, ostudu si děláte(š) sami, ale snad vás může omluvit váš věk a mladická nerozvážnost. Akce typu poborák+ziková může udělat jen tupohlav. Klidně v tom pokračujte, určitě akce splnila účel:o)) a.

    • Re: Slavia - Kladno 2:0

      (host)     před 17 lety 12.08.2007 20:49 |  
      0 0

      mně se taky zdálo,že tam bylo víc než těch 5300,ale i tak.....to číslo by mělo bejt mnohem vyšší...
      harry

      • Re: Slavia - Kladno 2:0

        (host)     před 17 lety 12.08.2007 20:59 |  
        0 0

        Já proti tomu transparentu nic nemám, ani proti pokřikům smrt spartě a jinejm ... všechno de když všechny stíny zapadnou za vás Zico

        • Re: Slavia - Kladno 2:0

          (host)     před 17 lety 12.08.2007 21:05 |  
          0 0

          Tohle už se tu řešilo mockrát. S tím prostě nic neuděláš. Já si naopak myslím, že v poslední době se pokřiky zlepšujou. Drtivá většina pokřiků je v pohodě. DaBeckham

          • Re: Slavia - Kladno 2:0

            (host)     před 17 lety 12.08.2007 21:14 |  
            0 0

            ale jo, pokřiky jsou celkem dobry. uroven se zvysuje. akorat si to ta pani nezaslouzila, myslela to urcite dobre - nebo to snad bylo kvuli necemu jinemu? jinak bylo super, ze se dneska Standovi tleskalo - na jinym stadionu by ho treba vlastni publikum vypiskalo. hlavne ze se vyhralo.

            • Re: Slavia - Kladno 2:0

              (host)     před 17 lety 12.08.2007 23:25 |  
              0 0

              Vzkaz pro Zíkovou byl kvůli zápasu na Žilině, kdy po zápase kárala kotel za neslušný fandění a používání pyrotechniky. Tedy alespoň si to myslim.

              • Re: Slavia - Kladno 2:0

                (host)     před 17 lety 12.08.2007 23:33 |  
                0 0

                v kotli mají štěstí, že si pro ně paní Zíková nepřišla a jednoho po druhym je tam všechny nevytahala za uši :))) třeba se toho dočkáme...

              • Re: Slavia - Kladno 2:0

                (host)     před 17 lety 13.08.2007 09:30 |  
                0 0

                tak co se týče pyrotechniky, tak bych profackoval každýho, kdo jí použije. Poškozuje pouze klub a ty statisícový pokuty se slávii opravdu vyplatí. pokřik zkur*ená žilina je opravdu pod úroveň slušného fanouška (slávisty)

                • Re: Slavia - Kladno 2:0

                  ttajpek (host)     před 17 lety 13.08.2007 11:08 |  
                  0 0

                  Jaká byla pokuta za pyrotechniku v Žilině? Jen abysme byli v obraze. Co já vím, tak se NIC neplatilo. tt

              • Re: Slavia - Kladno 2:0

                lucky-pilda     před 17 lety 13.08.2007 10:37 |  
                0 0

                tak v tom případě děte do hajzlu! za ten bordel, co v žilině určití inteligenti dělali by si zasloužili mnohem víc než pokárat! však on vám spadne hřebínek, až budou na stadionech kamery a časem vám tam zakážou vstup! to snad nemyslíte vážně, že ste vyrobili tento transparent jen kvůli tomu, že vás paní ziková správně kritizovala za projevy hlouposti a že S DOBRÝM ÚMYSLEM chtěla přispět do chorálů!!! i kdyby vám řekla, že ste dementi bez mozku, tak na něco takového prostě nemáte právo, nehledě na to, že vám určitě nedovolila tykání ...
                takže, abych to shrnul, doteď jsem do chorea přispíval, ale tímto jste u mě skončili!!! peníze jsem dával na choreo na PODPORU slavie, ne na její ztrapnění!

                • Re: Slavia - Kladno 2:0

                  (host)     před 17 lety 13.08.2007 11:02 |  
                  0 0

                  tak pod to se můžu podepsat. Dan

                • Re: Slavia - Kladno 2:0

                  ttajpek (host)     před 17 lety 13.08.2007 11:17 |  
                  0 0

                  :D:D:D ty ses poved...

                • Re: Slavia - Kladno 2:0

                  (host)     před 17 lety 13.08.2007 13:20 |  
                  0 0

                  hezky a výstižně napsaný

                • Re: Slavia - Kladno 2:0

                  (host)     před 17 lety 13.08.2007 17:34 |  
                  0 0

                  ty vole a zikova je nas buh nebo co?srovnej si to v hlave kamo, vzdyt ty to tu publikujes jak kdyby zikova mohla vsechno jen proto,ze padesat tisic let smrdi na hlavni tribune a rve "slavie do toho"..troubi

                  • Re: Slavia - Kladno 2:0

                    lucky-pilda     před 17 lety 13.08.2007 21:48 |  
                    0 0

                    většinou s tvými názory souhlasím, i proto je mi líto, že tohle vidíš takhle ...
                    je úplně jedno, jestli je paní ziková bůh či popelář, o tom to neni. je to hlavně o slušnosti a respektu, jejíž porušování tímto transparentem bylo neomluvitelné! paní ziková aspoň slavii propaguje a zviditelňuje v dobrém světle (ne jako určití "inteligenti" v žilině) a chová se slušně. kdo myslíš, že zpopularizuje spíše slavii a případně přitáhne i nové příznivce - paní ziková, nebo banda trotlů, co ničí vybavení stadionu, pere se s policajty a jejich slovník obsahuje více vulgarit než zablešenej pes hmyzu v chlupech ...

                    • Re: Slavia - Kladno 2:0

                      (host)     před 17 lety 14.08.2007 08:53 |  
                      0 0

                      to troubi bohužel nikdy nepochopí, zbytečnýmu to vysvětlovat. Pravděpodobně jeden z těch "inteligentů", co transparent dělal.

                      • Re: Slavia - Kladno 2:0

                        (host)     před 17 lety 14.08.2007 17:13 |  
                        0 0

                        Proč sakra mluvíš o lidech a o věceh o kterejch vůbec, ale vůbec nic nevíš?tt

                    • Re: Slavia - Kladno 2:0

                      (host)     před 17 lety 14.08.2007 17:16 |  
                      0 0

                      K tomuhle nemam co říct, kdyby ta banda trotlů, sprosťáků, výtržníků a idiotů na ten fotbal nechodila, to bych chtel vidět jak obstarožní Ziková udělá atmosféru na stadioně. tt

              • Re: Slavia - Kladno 2:0

                (host)     před 17 lety 13.08.2007 11:17 |  
                0 0

                nakopat do zadku by sme ji taky mohli

  5. Re: Slavia - Kladno 2:0

    poltergeist007     před 17 lety 12.08.2007 21:14 |  
    0 0

    Tak zápas se mi líbil ale taky se mi zdálo že tam bylo víc lidí než ukazovala tabule...Ale Standa to musí dávat to není možný..... Jinak Richi dáš někam ty fotky ze včerejšího zápasu juniorek???

    • Re: Slavia - Kladno 2:0

      (host)     před 17 lety 12.08.2007 21:29 |  
      0 0

      Diváků bylo o honě víc. Vedení se opět vyznamenalo. Do sektoru F daly všechny lidi vchoem A3, takže se tak úzkou uličkou derou lidi přes 50 míst místo aby šla půlka A1 vxhodem.
      Jinak pane Zlámale, beru super novinky, nový grafický design, sjenocený, novinky na webu, ale: Oblečte se příště do obleku, budete tak lépe reprezentovat. K vaší pozici to patří spíše než vytahané světlé kalhoty a tričko.
      Richi: Neměl bys shodit tu vaničku? Přecijen, si v dynamický fázi života, v 35 už z toho bueš mít bazének a olu to nepůje. To se týká i Onry Zlámala.
      Je mi líta, že Vlčkovi oficiálně nepřeali cenu za výběr o top 11 minulé sezony, ten úvo nebyl obře zorganizovaný, tak jen pro příště...

      Výkon supr, Tavares je super hvězda. Jen mě trochu štvalo, že jsme nehráli víc dopředu v posleních 20 minutách. A taky nevim, jestli je dobrý Ivanovi poslat 25míčů o hlavičkového souboje.

      • Re: Slavia - Kladno 2:0

        (host)     před 17 lety 12.08.2007 21:32 |  
        0 0

        neni Richimu nahodou 37?

        • Re: Slavia - Kladno 2:0

          Kronn     před 17 lety 12.08.2007 21:34 |  
          0 0

          :-DDDDDDD

          • Re: Slavia - Kladno 2:0

            (host)     před 17 lety 12.08.2007 21:40 |  
            0 0

            To neni nic proti Richimu, je to zapálený chlapík. Dávám to sem jako dobře míněnou radu, i kyž mi na laptopu nejde "D" a musim ho vkláat ctrl c+ctrl v. Prostě Richi, s tou vanou dolu, jinak neopaneš dobře.

      • Re: Slavia - Kladno 2:0

        (host)     před 17 lety 12.08.2007 21:58 |  
        0 0

        Tohle vypadá skoro jako příspěvek od pana Jiřího,nebo se mýlím?Bongor

        • Re: Slavia - Kladno 2:0

          coolair     před 17 lety 12.08.2007 22:49 |  
          0 0

          Mýlíš se, Jiří by nikdy o ničem nenapsal, že to bylo super...

      • Re: Slavia - Kladno 2:0

        Richi (admin)     před 17 lety 12.08.2007 22:35 |  
        0 0

        Njn, co nadelam. Musel bych se vice hejbat, ale pak bych zas nemohl delat stranky :-).

        • Re: Slavia - Kladno 2:0

          coolair     před 17 lety 12.08.2007 22:52 |  
          0 0

          Richi, nenech si do toho kecat :-)

    • Re: Slavia - Kladno 2:0

      Richi (admin)     před 17 lety 12.08.2007 22:34 |  
      0 0

      Fotky budou ve ctvrtek, kdy bude i shrnujici clanek, snad to zvladnu.

      • Re: Slavia - Kladno 2:0

        poltergeist007     před 17 lety 12.08.2007 22:57 |  
        0 0

        Dík Richi. A holky hrály fakt dobře musím je pochválit.

  6. Re: Slavia - Kladno 2:0

    (host)     před 17 lety 13.08.2007 00:48 |  
    0 0

    Je vidět jak málo pani Zikovou znáte kdyby ste jí znali jen trochu víc než jen z předávání kytiček a Tv pořadů to by bylo transparentů

    • Re: Slavia - Kladno 2:0

      (host)     před 17 lety 13.08.2007 09:33 |  
      0 0

      takovýhle transparent může udělat jen primitiv

      • Re: Slavia - Kladno 2:0

        (host)     před 17 lety 13.08.2007 11:18 |  
        0 0

        trefa

    • Re: Slavia - Kladno 2:0

      (host)     před 17 lety 13.08.2007 09:34 |  
      0 0

      A jak moc dobře ji znáš ty? Jeto snad pěkně vostrá svině bo co?

  7. Re: Slavia - Kladno 2:0

    (host)     před 17 lety 13.08.2007 10:01 |  
    0 0

    Ahoj všem, normálně jsem aktivní jen na www.slavia.cz, ale stalo se to , že v neděli mě velmi naštval transparent, který byl vulgarní vůči paní Zíkové. Ještě ve středu o pulnoci jsem psal jak máma famozní kotel, jak se proti Žilině super fandilo atd.... Já osobně chodím na hlavní tribůnu a ta celý ten krok s transparentem odsoudila..... jak tady koukám na všechny ty reakce tak to popudilo daleko více lidí, myslím si že paní Zíková svým výrokem ve Sportu nemohla naštvat žáddného normálního člověka a myslim si že to prostě vymyslel nějáký chytrák pár lidí mu na to kývlo a ted se cítíte všichni trapně, myslim si že paní Zíková si to nezaslouží a bylo to hloupé....to je muj názor....Blackkmann

    • Re: Slavia - Kladno 2:0

      (host)     před 17 lety 13.08.2007 10:06 |  
      0 0

      jj, chtělo by to nějaký transparent pro paní Zikovou, aby bylo vidět, že to byla akce jen pár blbců

      • Re: Slavia - Kladno 2:0

        (host)     před 17 lety 14.08.2007 10:28 |  
        0 0

        ani nahodou zaslouzí si to baba urvana

    • Re: Slavia - Kladno 2:0

      (host)     před 17 lety 13.08.2007 10:08 |  
      0 0

      Ja nerikam, ze s tim transparentem souhlasim, kazdopadne kvuli nejakemu vyjadreni do novin to rozhodne nebylo, je to kvuli incidentu, ktery se uskutecnil v Ziline po utkani. To, co se tam stalo, nastvalo kotelniky. Pani Zikova bohuzel ma co na srdci, to na jazyku, ja ji znam dlouho.
      Richi

      • Re: Slavia - Kladno 2:0

        (host)     před 17 lety 13.08.2007 10:35 |  
        0 0

        můžeš být konkretní? Mě to včera docela šokovalo a jak naše kotelníky poŕád chválim, tak včera jsem jen nevěŕícné kroutil hlavou. Rád bych proto věděl něco víc, abych si mohl udělat vlastní názor....Díky.LordEdmund

      • Re: Slavia - Kladno 2:0

        (host)     před 17 lety 13.08.2007 12:38 |  
        0 0

        Richi, nebuď tajemnej a napiš co se stalo.

        já "babiznu" nemusím, ale omladina si dovoluje trochu moc.

        kkarlik

    • Re: Slavia - Kladno 2:0

      (host)     před 17 lety 13.08.2007 11:20 |  
      0 0

      jj.radši žádnej transparent na tu starou zenskou nepiste aby si zas tolik nevěrila ze se o ni tak pise stejne uz je unavena

      • Re: Slavia - Kladno 2:0

        (host)     před 17 lety 13.08.2007 13:32 |  
        0 0

        Trasparent byl kvůli tomu jak na nás řvala v Žilině.Tam byla jak pominutá.Nemam jí moc rád,ale tohle sme nemuseli.Dovolit si to na 77 letou ženskou to neni moc fér.Forza Slavia

        • Re: Slavia - Kladno 2:0

          (host)     před 17 lety 13.08.2007 14:41 |  
          0 0

          mě se ten transparent líbil a přišel mi i vtipnej, připadá mi celkem normální, že si kluci nenechaj líbit nějaký kecy, ani si nemyslím, že kotel senilních důchodců pod vedením paní Zikový se musí milovat se Slavia hooligans. Přeju hodně podobnejch vtipnejch nápadů - za to pokuta nehrozí, skoro nic to nestojí a pár lidí se zasměje ... a pár nas.ere... :-)

          • Re: Slavia - Kladno 2:0

            (host)     před 17 lety 13.08.2007 14:54 |  
            0 0

            tak co jsem pročítal diskuze tady i na ofiko webu, tak drtivá většina je proti. Takže jste na*rali drtivou většinu, připravili se o spousty peněz za choreo a ještě ze sebe udělali bl*ce a neomalence. Jen tak dál. Ty děcka co to rozbalovali mi jako naše hoolies nepřišli..

            • Re: Slavia - Kladno 2:0

              (host)     před 17 lety 13.08.2007 15:57 |  
              0 0

              Hele pí. Zikovou jsem několikrát osobně potkal v devedesátejch abyla docela v pohodě. Chválim, že je Slávistka tělem i duší, na druhou stranu si myslim, že nemá mandát radit/nadávat našim mlaďasům, kteří úroveň fandění/chorea/výjezdu zvedli za poslední dobu hrozně moc.

              Shrnuto a podtrženo Ultras nekacaj Zíkový do jejích pokřiků na hlavní, tak ji řekli, ať jim ona nekecá do toho, co se děje v kotli a navíc na výjezdu.

              ps: kdybyste Ultras kluci ušatý nebyly navtrdlý, tak ste napsali "Vzkaz pro paní Zíkovou, prosíme Vás, nemluvte nám do fandění!" a byl by klid ;)

              • Re: Slavia - Kladno 2:0

                (host)     před 17 lety 13.08.2007 16:16 |  
                0 0

                to by asi nešlo - jak by si pak kluci ušatý mohli říkat ultras nebo hooligans ??? :-)
                a vzkaz pánovi co se tak krásně rozkecal o rozzlobené většině, nevím jak si můžeš dovolovat zastupovat většinu, ty jsi to nějak spočítal, že za to víš tak jistě? já sedím na západní tribuně kousek pod zikovou a kolem mě se teda všichni smáli a nikdo to neodsuzoval, ty chytrá Většino!

                • Re: Slavia - Kladno 2:0

                  Rottax (přítel SN)     před 17 lety 13.08.2007 18:26 |  
                  0 0

                  No, tak já byl zase na východní a odsuzovali to skoro všichni kolem mě a když si pozorně přečteš diskuze,tak to zřejmě většina bude. Trochu úcta ke staršímu člověku by neškodila!

                  • Re: Slavia - Kladno 2:0

                    (host)     před 17 lety 13.08.2007 19:45 |  
                    0 0

                    má úcta, většina se počítá jinak než, že se tady naloguješ a napíšeš 4x tváříce se, že jsi vždycky někdo jinej, lidi který jsem viděl v reálu to brali s nadhledem a chechtali se tomu, kdoví jestli nejsi Ziková....

                    • Re: Slavia - Kladno 2:0

                      Rottax (přítel SN)     před 17 lety 13.08.2007 20:03 |  
                      0 0

                      Teď si mi to nandal anonyme!!

                      • Re: Slavia - Kladno 2:0

                        (host)     před 17 lety 13.08.2007 21:02 |  
                        0 0

                        Vsak ma pravdu

                        • Re: Slavia - Kladno 2:0

                          (host)     před 17 lety 14.08.2007 09:14 |  
                          0 0

                          rottax má pravdu ve všem

                • Re: Slavia - Kladno 2:0

                  lucky-pilda     před 17 lety 14.08.2007 13:26 |  
                  0 0

                  v tom případě budou na strahově asi dvě západní a dvě paní zikový. já tam seděl taky a uchechtávalo se jen pár tydýtů, který tam, z většiny, podle mě nechodí zrovna pravidelně (což se dá odhadnout i mimo jiné z toho, že seděli na místech, která jsou normálně prázdná a drtivá většina z nich neměla na sobě nic sks, případně to byly i děti, kterým ještě příde vtipné každé sprosté slovo, obzvláště proti starši osobě). schválně jsem to sledoval.
                  a kdyby rozzlobená nebyla většina, tak by to bylo docela smutný ... vůči takovýmto projevům hulvátství by měl být naštván každý (tedy pokud nefandí jistému klubu hulvátů jež sídlí v areálu za bývalým stalinovým pomníkem).

                  • Re: Slavia - Kladno 2:0

                    (host)     před 17 lety 14.08.2007 13:48 |  
                    0 0

                    no jo, on si to ale troubi a ostatní, co jsou pod tím podepsaný musí nějak obhájit. Ona dáma jim vynadá, že se chovaj jak **** a tak jí urazí a myslí si, jak jí to nandali, a že se tomu většina zasmála bo s tím souhlasí..třeba z toho jednou vyrostou. amon

                    • Re: Slavia - Kladno 2:0

                      (host)     před 17 lety 17.08.2007 11:11 |  
                      0 0

                      tak jeste jednou.nevis vubec nic o tom proc ten transparent byl vyroben..dale nevis vubec nic o me,tak bych prosil aby ses o me prestal vyjadrovat ve smyslu "jednou z toho vyroste" a snad nazaver,ja s vyrobou transparentu nemam opravdu nic spolecneho.takze bys uz konecne mohl zavrit hubu a misto debilnich kecu udelat svuj tranasparent na podporu tve mile.troubi

  8. Re: Slavia - Kladno 2:0

    (host)     před 17 lety 13.08.2007 17:15 |  
    0 0

    fotky ze zápasu na www.bene2.unas.cz