Hráči Slavie

L. Vácha: v září chci hrát

Slávistický odchovanec Lukáš Vácha po operaci kolena a následné rehabilitaci začal vyklusávat a v polovině září by se rád vrátil na hřiště. Ve slávistickém dresu to však nebude, v Liberci bude po jarním hostování působit i na podzim.

Po únorové operaci Vácha měsíc chodil o berlích, poté začal rehabilitovat. "Nebyl jsem v Regensburgu, jen v Praze, chodil jsem třikrát týdně na rehabilitaci, plavat a na pilates. Pilates je docela těžký, už jsme ho měli v přípravě, je to dost dřina," popisuje Lukáš rehabilitační procedury. Rehabilitace probíhala až do května. "Týden před koncem ligy jsem začal trénovat s Honzou Netscherem, chodil jsem do posilovny na novém stadionu, je to tam nádherné. Dále jsem vyklusával, prováděl balanční cvičení. Teď, když má Honza dovolenou, trénuju s Tondou Čepkem (kondiční trenér béčka a dorostu, pozn.aut.), dostal jsem od Honzy plán, který plním. Chodím do posilovny u plaveckého stadionu a na trávu na venkovní tréninková hřiště."

Povzbuzením je pro devatenáctiletého záložníka jistě to, že má oproti Dušanu Šventovi i Petru Jandovi, kteří prodělali podobné zranění, lepší ohebnost kolena. "Jedná se o to, nakolik po operaci ohnu nohu. Honza Netscher i rehabilitační sestra mi říkají, že mám velmi dobrý rozsah kolena jak při ohybu, tak i natažení, že to "Jandys" ani Dušan neměli. Ale je to spíše individuální."

Zhruba v červenci by mohl Lukáš začít běhat a jezdit na kole. "15. srpna jdu na kontrolu a tam se rozhodne, zda můžu začít naplno hrát. Zkomplikovat by mi to mohly bolesti nebo jiné problémy. Po prohlídce bych mohl začít trénovat s týmem, předtím na hřiště a do herního zatížení nebudu moct jít."

Na hřiště by se mohl Lukáš Vácha vrátit v září. "V polovině září chci být stoprocentně připravený a hrát." Na trávník nevyběhne v sešívaném, ale libereckém dresu. Liberecký klub projevil zájem o další hostování hráče. "Jsem rád, že má o mě Liberec zájem, i když jsem teď zraněný. Rád bych hrál ve Slavii, ale bohužel o mě není zájem."

Komentáře (176)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: L. Vácha: v září chci hrát

    (host)     před 16 lety 03.06.2008 11:36 |  
    0 0

    není o mě zájem :-), proboha Lukáši trocha soudnosti by neškodila, v dnešní Slavii po zranění nemáš ani na lavičku, takovou kvalitu jako Švento nemáš aby jsi mohl ihned po zranění naskočit. Takže z hlediska Slavie a tebe bude lepší když budeš hrát.

    • Re: L. Vácha: v září chci hrát

      (host)     před 16 lety 03.06.2008 11:44 |  
      0 0

      Neblázni, on je pravý záložník ne levý jako Dušan. Navíc koho máme na pravou stranu kromě po zranění se vracejícího Jandu. Kalivodu, který se nedokázal dosud prosadit, pak jen útočníky Ivanu a Šenkyho. Což není ideální řešení. A až odejde Janda, tak kde seženeme náhradu. V juniorce ani dorostu takový hráč zatím není. Nakonec to dopadne jako na jaře, že pravého záložníka bude hrát Jarolím. Janda může mít stejné problémy jako Milan Černý. Když na hostování, tak bez opce. Ale realita je bohužel jiná.(zz)

      • Re: L. Vácha: v září chci hrát

        (host)     před 16 lety 03.06.2008 11:47 |  
        0 0

        a kde něco píšu o postech obecně Vácha není takový hráč aby se zranění vrátil stejně jako Švento!!!!!!

      • Re: L. Vácha: v září chci hrát

        (host)     před 16 lety 03.06.2008 11:57 |  
        0 0

        hlavne bych rekl, ze je to spis obrance. neco jako alves:-) do zalophy bych ho nedaval

  2. Re: L. Vácha: v září chci hrát

    (host)     před 16 lety 03.06.2008 11:37 |  
    0 0

    to je zvláštní. Lukáš chce hrát ve Slavii není o něho zájem, přitom B tým Slavie hraje letos špatně a na podzim se tam může Lukáš rozehrát,a zůstat ve Slavii, nechápu proč Slavia neuplatnila opci na Dana Pudila, obzvláště, když je Bořek Dočkal definitivně asi v Liberci, jasně že Bořek je napravo, Pudil nalevo, kde je taky Švento a Černý, ale Pudil je rozhodně lepší než Černý, ten mne nijak nepřesvědčil, hlavně nekopl jeden trestňák, no uvidíme.To by znamenalo,že opci chtějí uplatnit na Ivanu, Střihavku,a možná Belaida. Ten teď dal opět goal za repre Tunisu. Doufám,že se vrátil Necid, na trvalo, bez Pudila se těžko budeme dostávat do LM, byl zkrátka dobrej a sebevědomej.

    • Re: L. Vácha: v září chci hrát

      (host)     před 16 lety 03.06.2008 11:47 |  
      0 0

      Tak to prilis nedoufej , do pripravy asi ano, ale pak opet zrejme odejde pryc, to by se musel Necka v priprave hodne predvest , aby nasim panum stal za rec. Do pripravy acka by se mohl dostat i Vukovic ci Kindel, ale zatim se o tom jen mluvi. Jiri

    • Re: L. Vácha: v září chci hrát

      (host)     před 16 lety 03.06.2008 11:48 |  
      0 0

      strašně jednoduché prostě koncem sezony měl nějaké kázeńské problémy a Slavia za něj 30 mega nedá.

    • Re: L. Vácha: v září chci hrát

      (host)     před 16 lety 03.06.2008 11:52 |  
      0 0

      Tak do divize se mu asi moc nechce, se mu nediv :-(LE

      • Re: L. Vácha: v září chci hrát

        (host)     před 16 lety 03.06.2008 12:06 |  
        0 0

        asi tak navíc mám dojem že ho zastupuje milovaný Vandas

    • Re: L. Vácha: v září chci hrát

      (host)     před 16 lety 03.06.2008 21:40 |  
      0 0

      tak to by mě zajímalo, kde bereš ty informace o tom, že Vukovič a Kindel by mohli jit do přípravy a áčkem?!

  3. Re: L. Vácha: v září chci hrát

    (host)     před 16 lety 03.06.2008 12:07 |  
    0 0

    novinky - slavia.cz
    Slavia jednala s Libercem3.6.2008PRAHA – Ani v době fotbalových dovolených neutichají jednání o budoucích změnách v kádrech jednotlivých klubů, to se samozřejmě týká také Slavie a to především u těch hráčů, kteří jsou ve Slavii na hostování.

    „Slavia uplatnila opci na útočníka Milana Ivanu.Do přípravy s áčkem se zapojí také Tomáš Necid, Tomáš Jablonský a Jakub Diviš, kteří se vracejí z hostování, “ uvedl první informaci manažer pro komunikaci Ondřej Zlámal.

    Slavia také jednala s Libercem o dalším osudu Daniela Pudila, Jana Blažka, Lukáše Váchy a Bořka Dočkala.

    Kluby se dohodly, že o výsledcích budou nejprve informovat samotné fotbalisty po jejich návratu z dovolené.

    „Liberecká strana prostřednictvím sportovního manažera Josefa Jinocha přesto poskytla informace regionálnímu tisku, není to příliš profesionální,“ neskrývá rozčarování Zlámal.

    „Liberec uplatnil opci na Bořka Dočkala, naopak Slavia neuplatnila stejné právo v případech Daniela Pudila a Jana Blažka, přesto není vyloučeno další jednání. O dalším působení Lukáše Váchy se bude teprve jednat,“ upřesnil situaci slávistický mluvčí.

    • Re: L. Vácha: v září chci hrát

      (host)     před 16 lety 03.06.2008 12:16 |  
      0 0

      Těšínská jablíčka pana Zlámala. Vácha jde na hostování s opcí. Já věřím Jinochovi.

      • Re: L. Vácha: v září chci hrát

        (host)     před 16 lety 03.06.2008 12:23 |  
        0 0

        Nemusis, stejnou informaci poskytl p. Dolezal CTK zdroj Novinky.cz Jiri

  4. Re: L. Vácha: v září chci hrát

    (host)     před 16 lety 03.06.2008 12:29 |  
    0 0

    grazlove, Doležale, Jarolime stydte se

  5. Re: L. Vácha: v září chci hrát

    (host)     před 16 lety 03.06.2008 12:50 |  
    0 0

    Vůbec těmto ohnivým řečem nerozumím. Vácha ani Dočkal na ligu mistrů ještě nemají a pokud by zůstali ve Slavii, tak by se jejich výkonostní růst v současné době zastavil. Oni ve svém věku musí hrát a nikoliv sedět lavičku. V současné Slavii by byli jen střídající. Nebo snad chcete posadit na lavičku Šmicera, Belaida, Tavarese, Ivanu, Šenkeříka apod. Pokud jsou opravdovými Slávisty, tak se ve správný čas vrátí. Ale ještě jednou opakuji. Teď musí hrát a to vrcholnou soutěž!!!! V opačném případě z nich nic nebude a skončí jako Baroš, Jůn a jiní. V.S.

    • Re: L. Vácha: v září chci hrát

      (host)     před 16 lety 03.06.2008 12:54 |  
      0 0

      Jdi do prdele, hovado blbý. Takhle pitomě žvaněj jen volové, co je nikdy neviděli hrát. Kdybys to vole chodil na fdotval a čuměl, věděl bys, že Vácha umí to samý co Blažek, jenom to pár hovad neví

      • Re: L. Vácha: v září chci hrát

        (host)     před 16 lety 03.06.2008 13:07 |  
        0 0

        Vyjadřovací schopnosti jistých individuí, to je radost pohledět...

        Luke7

      • Re: L. Vácha: v září chci hrát

        (host)     před 16 lety 03.06.2008 13:43 |  
        0 0

        hehe ty jsi nakej sprimar , Dockal je clkem poleno zadnej technik ani brousic lajny a vacha ? ten ma tak na treti ligu zatim teda: )

    • Re: L. Vácha: v září chci hrát

      (host)     před 16 lety 03.06.2008 12:59 |  
      0 0

      To je nesmysl, co píšeš. Sparta taky koupila Kadlece, který pravidelně nehrál a podívej se dneska. To samé Jeslínek, nikdy je nedala na hostování s opcí. To se radši zbavila Volešáka s Abrahámem. Na pravou stranu máme jen Jandu, Kalivoda nikdy nepřesvědčil, Šmicer má problémy s achilovkou. A Jarolím se Ti líbil na pravé straně zálohy? Proč se Sparta takto nezbavila Jeslínka, Kúdely,Zemana, Holendy, dříve Kadlece? Přemýšlej o tom(zz)

      • Re: L. Vácha: v září chci hrát

        (host)     před 16 lety 03.06.2008 13:13 |  
        0 0

        Ti hráči, které jsi vypsal, vůbec nebyli na hostování, že? :-) Když tam zmiňuješ Jeslínka - Kladno, Zeman přišel až v zimě...
        OaKe

        • Re: L. Vácha: v září chci hrát

          (host)     před 16 lety 03.06.2008 13:18 |  
          0 0

          Byli na hostování bez opce a Kadlec nebyl vůbec na hostování. A Zeman je stejný ročník jako Vácha-89, oba reprezentanti, moc toho nenahrál, přesto ho Lavička nepošle na hostování s opcí ani po příchodu Bergera. Je to jiný přístup. Sparta ví, že český trh je vybrakovaný a nebude se bezmyšlenkovitě zbavovat svých talentovaných hráčů. Až odejde Janda, kde seženeme náhradu. A co když se zase zraní, opět bude hrát Marek Jarolím na jeho místě.

      • Re: L. Vácha: v září chci hrát

        Huzgi (přítel SN)     před 16 lety 03.06.2008 13:14 |  
        0 0

        Na pravou stranu někoho potřebujeme, ale nejspíš někoho jiného než Bořka, ten opravdu na ligu mistrů nemá. Jestli chceme být jen farma na odchovance, nechat je u nás vykopat a pak je prodat dál, prosím. Jestli však chceme hrát evropské soutěže a vyhrávat domácí ligu, musíme tým posilovat jinak, než lepit díry vlastními dorostenci.

        • Re: L. Vácha: v září chci hrát

          (host)     před 16 lety 03.06.2008 13:21 |  
          0 0

          presne a proto doufam v jedno velke prekvapeni na pravou stranu zalohy verim ze by jsme jej vsichni uvitali

        • Re: L. Vácha: v září chci hrát

          (host)     před 16 lety 03.06.2008 16:05 |  
          0 0

          Blbost, na jeden post potřebuješ víc hráčů. Jeden ti nestačí, zvlášť když tým trénuje Jarolím. Dočkal je velice univerzální může hrát kdekoliv v záloze i v útoku. Zbavovat se takového hráče je veliká chyba. A když už zmiňuješ LM myslíš, že nám jí vybojuje M. Jarolím nabo Černý ?

        • Re: L. Vácha: v září chci hrát

          (host)     před 16 lety 03.06.2008 23:12 |  
          0 0

          Ale uvědomuješ si, že přesně tohle je ta cesta, kterou se Sparta dostala do sraček? Odchovanci žádní, jen zkupování ligy- hráčů, co nemaj ke klubu vztah?

    • Re: L. Vácha: v září chci hrát

      (host)     před 16 lety 03.06.2008 13:11 |  
      0 0

      S tím souhlasím, až budou mít kvalitu na Slavii, pak můžou zůstat. Jen se bojím těch opcí.

    • Re: L. Vácha: v září chci hrát

      (host)     před 16 lety 03.06.2008 14:19 |  
      0 0

      Tak treba Dockal je uz ted lepsi nez Janda, nebo Marek Jarolim...

      • Re: L. Vácha: v září chci hrát

        (host)     před 16 lety 03.06.2008 18:29 |  
        0 0

        janda je borec..tak neser..blam

    • Re: L. Vácha: v září chci hrát

      (host)     před 16 lety 03.06.2008 18:27 |  
      0 0

      ty seš dobrej...prej baroš..., vim že ten kluk teď nemá moc fanoušků, ale myslim, že kdyby to ty kluci dotáhli aspoň tam kam on tak budou rádi...blam

    • Re: L. Vácha: v září chci hrát

      (host)     před 16 lety 03.06.2008 23:06 |  
      0 0

      A proč tedy musí odcházet na hostování s opcí nebo přímo na přestup? Proč nejdou na obyčejné hostování? Aby je mohla Slavie po roce kupovat za draho zpět? A agenti (a nejen oni) si namastěj kapsu. . .
      dalislavista

      • Re: L. Vácha: v září chci hrát

        (host)     před 16 lety 03.06.2008 23:19 |  
        0 0

        Na obyčejné hostování přistoupí pár klubů v ČR v 1.lize, je to pro ně přeci nevýhodné... Proto opce. Musíš to brát z hlediska, že oni budou půl roku zapracovávat do týmu hráče, který za ně potom stejně nebude hrát, to se obvykle nedělá a kluby ostatním klubům vychovávat hráče prostě nechtěj. Samozřejmě jsou také vyjímky - příklad Necida, ale to bylo víceméně díku tomu, že se Jablnec trápil v sestupových vodách a trápila ho koncovka, proto toto řešení, ale z hlediska dlouhodobějšího se to prostě nedělá a nevyplatí. Slovaňák ph0t0n

  6. sestava na příští rok

    (host)     před 16 lety 03.06.2008 13:11 |  
    0 0

    Celkem se mě to líbí. I když jsem asi sám. Je jasné, že v případě Blažka nená cenu ani nic psát. Co se týká Pudila to, už je složitější. Pudil na podzim zářil, ale na jaře byl zcela zastíněn Šventem. Navíc na jeho místo máme Černého. Myslím si, že na to aby Pudil kryl záda Šventíkovi zatím nemáme. Černý to zvládne a už je navíc náš. V případě Dočkala je jasné, že se jedná o dobrého fotbalistu ale ne hráče, který má na to hrát v lize mistrů. Vácha je po zranění a ač nerad myslím si, že o něm platí to samé co o Dočkalovi v jeho případě bych připojil to, že nemá na to hrát ani v družstvu které má hrát o titul.

    Navíc v tomto vidím velkou výhodu protože ztrácíme dva hráče a ty musíme nahradit. Tím pádem se zdá být reálný příchod některých hráčů, kteří by nám mohli pomoct více než Pudil, Dočkal na lavičce a Blažek, Vácha v béčku. Myslím, že příchod Rajnocha bude naší jasnou přestupovou prioritou s kterou se naprosto stotožním. Navíc se můžeme těšit na nějaké překvapení, kterým se bude chtít naše vedení ukázat před ligou a LM.

    Nebojte se p. Doležal se letos namlsal úspěchu a nebude chtít hrát o třetí místo. Věřím, že udržíme Belaida ten se jeví velmi perspektivně. V případě Střihavky to nelze hodnotit. Když nastoupil byl na hrotu vetšinou sám a měl to vždy těžké. Ale příkladně odmakal, jezdil jak měl. Super je udržení Ivany, který vždy pod KJ hraje skvěle. Velké zlepšení bude znát na Marku Jarolímovi, který bude ve středu hrát prim což dokázal, už v posledních zápasech GL.

    Proto říkám buďme klidní p. Doležal nás určitě potěší protože on chce potěšit nejen nás, ale i sebe a to je to co zde dlouho nebylo.

    Pěkný den Pavel

    • Re: sestava na příští rok

      (host)     před 16 lety 03.06.2008 13:14 |  
      0 0

      pavel?Že jsem tě tu nikdy dříve neviděl.Píšeš stejně jako sokrates,(zz) alias voki atd.Přijde mi,že jsi jedinec,který se tu čas od času vydáváš za všechny tyto zmiňované a snažíš si z lidí na tomto webu dělat prdel.....

    • Re: sestava na příští rok

      Huzgi (přítel SN)     před 16 lety 03.06.2008 13:19 |  
      0 0

      Souhlasím Pavle, vidím to dost podobně. Přestupové období začíná, všichni čekají až bude po dovolené a také po ME. Osobně chválím příchody i odchody na opce. Mohli jsme za Pudila a Blažka vyhodit těžké peníze a pak by se ukázalo, že se do týmu začlenit nedají. Kdysi jsme vyhodili za Švancaru, Lukeše, Holeňáka a přínos žádný.

      • Re: sestava na příští rok

        (host)     před 16 lety 03.06.2008 13:53 |  
        0 0

        Tak Holeňák si tu svoje odvedl. Toho bych z toho vyćlenil.LE

      • Re: sestava na příští rok

        (host)     před 16 lety 03.06.2008 16:08 |  
        0 0

        Nebo třeba za Černýho a Jarolíma.

    • Re: sestava na příští rok

      (host)     před 16 lety 03.06.2008 13:24 |  
      0 0

      děkuji Pavlovi za jiný pohled na věc a tleskám... tomuhle rikam nazor.., ne zadna neobjektivni kritika zaslepencu ve tvarich anonymu :-P
      urs

    • Re: sestava na příští rok

      (host)     před 16 lety 03.06.2008 13:31 |  
      0 0

      Kdo Tě sem poslal z vedení? Blažek v B týmu může napsat jen fotbalový analfabet. A nauč se pravopis. Ztotožnit se píše s z.

      • Re: sestava na příští rok

        (host)     před 16 lety 03.06.2008 13:41 |  
        0 0

        blazena v becku hral ty pravopisna gumo !

      • Re: sestava na příští rok

        (host)     před 16 lety 03.06.2008 13:45 |  
        0 0

        a todle muze napsat jen naprosty neznalek... se podivej kolik toho blazek odehral za B tym a za A tym... pak hudruj krocane

        • Re: sestava na příští rok

          (host)     před 16 lety 03.06.2008 14:20 |  
          0 0

          Snad si nemyslíš, že by Blažek po kvalitní letní přípravě hrál za B tým. Je to jeden z nejtalentovanějších hráčů. Pouze blázen by nevyužil možnosti ho angažovat a pak výhodně prodat.

          • Re: sestava na příští rok

            (host)     před 16 lety 03.06.2008 14:27 |  
            0 0

            Která záchytka by ho koupila?

            • Re: sestava na příští rok

              (host)     před 16 lety 03.06.2008 14:52 |  
              0 0

              Podívej se na Šimáka. Ve Spartě se ho Bílek zbavil a teď jde do Stuttgartu.

  7. a četli jste Šmicera?

    (host)     před 16 lety 03.06.2008 13:12 |  
    0 0

    V. Šmicer: Mám v plánu ještě rok hrát, ale třeba mě bude v létě všechno bolet a vykašlu se na to hned…"

    • Re: a četli jste Šmicera?

      (host)     před 16 lety 03.06.2008 13:37 |  
      0 0

      Priznam se , ze tedy klidny moc nejsem, vedeni klubu nam slibilo , ze udrzi stejny kadr , ktry ziskal titul, jako tresnicku na dortu jsem osobne ocekaval prichod Bergra. Misto toho se zacina nase lod spise podobat korabu, ktery miri do zradnych vod, neprozkoumane reky, hraci jeden za druhym mizi a nahrada atim v nedohlednu i zdroje , ktere povazuji vetsinou za dobre informovane zatim mlci, ci beztradne routi rameny, nas nejvetsi konkurent uz privedl 2 celkem dobre hrace a Kretinsky se netaji ve stejne veci POKRACOVAT I NADALE A TAK SE VAM PAVLE I KDYZ VIM ZE NEKDO PRIJDE A URCITE 2 AZ 3 HRACI JESTE ODEJDOU PRIZNAM , ZE TAK KLIDNY ZASE NEJSEM, JEN SE NECHCI DOPUSTIT STEJNE CHYBY JAKO LONI , HODNOTIT DNE PRED VECEREM, ALE VERTE , ZE TAKOVA POHODA JAK PISETE TO ZAS VE VEDENI ROZHODNE NENI. jIRI

      • Re: a četli jste Šmicera?

        EdCable     před 16 lety 03.06.2008 14:17 |  
        0 0

        Nas nejvetsi konkurent privede kazdy pulrok nekolik dobrych hracu, zadna novinka:-)
        Jinak hodne lituji odchodu Dockala, jsem zvedav jak se vyvrbi Pudil, ktereho bych chtel i na tu lavicku ci zapracovani do obrany, na kterou ma dobre predpoklady, jenom by se s nim muselo zamakat na takticke strance veci..

      • Re: a četli jste Šmicera?

        Eluin (přítel SN)     před 16 lety 03.06.2008 14:43 |  
        0 0

        Tak...pravidelná dávka pesimismu:-). Sparta přivádí posily každý rok, na tom není nic zvláštního. Doufám, že už z našeho kádru nikdo neodejde. Pudil je kvalitní hráč, jeden z mých oblíbených, ale je skutečností, že proti Šventovi by se asi moc neprosadil..a 30 000 000 je skutečně hodně.

  8. re:

    (host)     před 16 lety 03.06.2008 13:40 |  
    0 0

    Omlouvám se za sz:))) jinak jsem píšu opravdu málo protože vetšinou není nic tak zásadního jako teď kdy by jsme měli žít v radosti oslav mistrů a ne se zde napadat. Vždy když jsem napíšu podepíšu se svým jménem za nikoho se nevydávám. Díky za reakce.

    Pavel

  9. Re: L. Vácha: v září chci hrát

    martyni (přítel SN)     před 16 lety 03.06.2008 14:45 |  
    0 0

    Huzgi, myslim ze ty nebo Pavel jste asi vystihli jadro nasich dohadu. Rikas ze bychom nemeli lepit diry v sestave odchovanci a mladymi hraci, ze potrebujeme kvalitu, ze Dockal nema na ligu mistru apod. Ano, ale o kom tedy mluvis, kdo je tou kvalitou, kdo by mel za slavii hrat. Je to hozeny celkem jasne:
    Dockal, Vacha x MJarolim - ano, vedeni se zcela jasne rozhodlo pro MJarolima - podle meho uz nyni je Borek lepsi a ma urcite vetsi predpoklady se prosadit, a Vacha - ten tenhle post muze hrat taky a v Jablonci ukazal, ze minimalne co se tyce osobnich souboji je na tom uz nyni mnohem lip
    Cerny x Pudil - opet padla uz v zime volba na Cernyho - zde to je asi nejvyrovnanejsi, presto se domnivam, ze kvalita a budoucnost je na strane Pudila
    Strihavka x Necid - v zime padla volba na Strihavku - dovolim si tvrdit, ze se neprosadil, Necid hral (byt jen v Jablonci) velmi solidne. Jak to dopadne tady?
    Takze se ptam, kde ty vidis tu kvalitu, kvuli ktere zminovani hraci musi slavii opustit, opravud v Cernem, Strihavkovi a Jarolimovi? Nebo cekas, ze diky prodeji nasich hracu si na tyto posty poridime jeste nekoho jineho, kvalitnejsiho?

    • Re: L. Vácha: v září chci hrát

      jane (admin)     před 16 lety 03.06.2008 15:07 |  
      0 0

      Taky nesouhlasim s nazorem, ze s Dockalem by se neco lepilo. Mam obcas pocit, ze bysme mohli rovnou celou mladez zrusit a obejit se bez ni... Argumentovat tim, ze Dockal nema na LM - jestli se do ni dostaneme, tak stejne budou ambice uhrat par bodu, ne postoupit ze skupiny. A na to si myslim, ze ma. By dal par golu ze standardek a bylo by :)

      • Re: L. Vácha: v září chci hrát

        martyni (přítel SN)     před 16 lety 03.06.2008 15:18 |  
        0 0

        hlavne je otazka, kdo na ni ma. Myslim kolik hracu se skutecne vyrovna kvalitou LM - Janda, Svento, Smicer a kdo? Navic Dockal se muze jeste zlepsovat, treba na rozdil od Jandy a Sventa je produktivnejsi, treba jednou na LM taky bude mit. Ja bych treba alespon chapal, kdyby byla alternativa za tyto hrace, ale jaka je alternativa - davat 10 - 15 mega za hrace, ktery jsou prumerny, neni perspektiva rustu a na LM nemaji? Pokud tu nekdo tvrdi, ze Dockal, Vacha a Necid by nam k titulu nepomohli, tak je treba rici, ze hraci, ktery jsme si misto nich poridili, tj. Strihavka, MJarolim a Cerny - taky nebyli ti, kteri by hrali nejakou zasadni roli v tymu. Naopak po uvodu, kdy dostali duveru, ztraceli misto v sestave

        • Re: L. Vácha: v září chci hrát

          (host)     před 16 lety 03.06.2008 15:25 |  
          0 0

          Obávám se, že Šmicer toho na podzim moc neodehraje. Má problémy s achilovkou, neabsolvuje kondiční soustředění a všichni víme, jak nám pomohl jeho návrat v závěru ligy.

    • Re: L. Vácha: v září chci hrát

      Huzgi (přítel SN)     před 16 lety 03.06.2008 15:24 |  
      0 0

      Zdravím Martyni. Myslím si, že Dočkal, Vácha a Jarolím jsou hráči každý na jiný post. Dočkal pravá lajna spíš střed, Vácha taky napravo, ale asi trochu víc dozadu a Jarolím střed zálohy. Ale o to ani nejde. Dočkal a Vácha jsou na začátku, potřebují hrát a možná budou za pár let hvězdy. Zatím však nejsou. Klub, který chce vyhrávat ligu a bodovat v Evropě, si nemůže vystačit jen s odchovanci. Pokud nebude mít takovou kliku, že v jednom ročníku se zrovna u něj sejde skupinka fotbalových supertalentů, ale to je sci fi. Každý fotbalista lety zraje, získává zkušenosti, sebevědomí. Černý je vyzrálý fotbalista a v zápase s Tottenhamem to ukázal, patřil k nejlepším. V týmu jako je Slávie, by měla být na každý post konkurence 2 až 3 hráčů. A hraje jen nejlepší. To však nesvědčí rozvoji mladých kluků. Proto většinak lepších klubů své mladé odchovance pouští na hostování, neděláme to jen my. Už tak tvoří (tvořilo) tým Slávie odchovanců nezvykle moc (na podzim byl v základní sestavě najednou Suchý, Janda, Švec). Můj názor je ten, že bude-li chtít hrát Slávie stále o tituly, musí se tým pravidelně koncepčně doplňovat a hráči béčka jen v případě nouze zaplňují místa za zraněné. Fotbalista se dostává na vrchol tak ve 24, 25 letech, určitě by neměl být tým tvořený převážně z hráčů kolem 20 let. Starší fotbalista je i psychicky odolnější, nemá takové výkyvy formy, má zajištěný soukromý život atd. atd. Samozřejmě je v českých podmínkách těžké říct, kdo má na ligu mistrů a kdo ne. Kupovat hráče, kteří vyniknou v Plzni, v Budějovicích, v Olomouci, v Liberci je ošemetné. Kupuje se hráč, který byl v úplně jinak náročném prostředí a hrál zápasy, kde jeho tým měl úplně jiné ambice. To je asi hlavní oříšek pro vedení a trenéra a podle toho taky dobrého trenéra poznáme. Koho přivede a jak tým poskládá. Mně taky bavilo sledovat, jak před dvěma roky vzniká nový tým z vlastních odchovanců a sledovat Slávii mne začalo zajímat víc než roky před tím. Ale to není cesta, kterou se dá pravidelně vyhrávat. A dobývat Evropa.

      • Re: L. Vácha: v září chci hrát

        (host)     před 16 lety 03.06.2008 15:32 |  
        0 0

        Jediným kritériem musí být kvalita hráče a jeho perspektiva, problém je, že hráči, kteří nahradili Dočkala, Váchu, Necida,Švece onu kvalitu na LM nemají, ať už Abrahám, Jarolím, Střihavka, Sourek. Bayern Mnichov má nabitý kádr, přesto se nezbavil svého talentovaného odchovance Krooseho. Určitě by ho neposlal na hostování s opcí. Trochu jiné uvažování. Nebo Lahm, který se zpočátku neprosadil, odešel na hostování bez opce do Stuttgartu a pak si ho Bayern stáhnul. A dneska se ukazuje, jak moudré rozhodnutí to bylo.(zz)

      • Re: L. Vácha: v září chci hrát

        martyni (přítel SN)     před 16 lety 03.06.2008 15:33 |  
        0 0

        Ano ale opominas ten podstatny problem, ze se zbavujeme vlastnich hracu, kteri muzou byt kvalitni ve 24 - 25 letech a misto nich si porizujeme hrace mezi 25 - 30 lety, u nichz je uz nyni jasny, ze te kvality nedosahnou. Tedy nechci podcenovat, ale Drizdal je prirodni ukaz:-)). Suchy, Janda, Svec patrili k nejlepsim, proto nelze rict, ze jich bylo az moc. Pokud kvalitu nekoupis, musis si ji vychovat. Hostovani ano, ale hostovani s opci rovna se prodej. Je-li cena prijatelna, neni to nic jinyho nez nabidka hrace ke koupi, to s vychovou hracu nema nic spolecnyho. Tedy samozrejme pokud to neni opce spekulativni, jako v pripade Pudila a Blazka.

        • Re: L. Vácha: v září chci hrát

          Huzgi (přítel SN)     před 16 lety 03.06.2008 15:42 |  
          0 0

          Tady bych věřil statistikám. Kdy jaký český tým vyhrál ligu se sestavou složenou ze svých odchovanců ve věku kolem 20 let. Nikdy. Kdy jaký český tým uspěl v Evropě se sestavou složenou ze svých odchovanců ve věku kolem 20 let. Nikdy. Já vím, že by mnozí brali tým, kde bude: Diviš, Jablonský, Suchý, Studík, Gecov, Dejmek, Šmíd, Švec, Dočkal, Nečas, Vácha, Necid, Janda. Byl by to tým levný, nadějný, plný pravověrných Slávistů. Ale těžko by vyhrál ligu. Je na vedení klubu, aby usoudilo, zda je období šetření a stavění na vlastních odchovancích s tím, že s úspěchy se počítá za 4 až 5 let, nebo zda už je finanční stránka klubu taková, že by úspěchy mohly být každým rokem. Potom je třeba hráče dokupovat a odchovance zařazovat jen když jsou opravdu skvělí. Ale jak píšu výše, hráč ve 20 letech je na začátku, první vrchol přichází tak o 5 let později, to lze statisticky dokladovat na celé Evropě i na celém světě.

          • Re: L. Vácha: v září chci hrát

            (host)     před 16 lety 03.06.2008 15:48 |  
            0 0

            To je individuální, někdo je na vrcholu mnohem dříve jako Fabregas, Rosický, jiný později, někdo se na něj nedostane nikdy. Nesmyslně tady paušalizuješ. Nikdo nikdy nepsal, že má hrát tým složený jen z odchovanců, ale pokud mají odcházet nejlepší odchovanci a místo nich průměrní starší hráči jako Abrahám, Černý, Jarolím, Šourek, tak Tvoje úvaha nemá hlavu ani patu.

            • Re: L. Vácha: v září chci hrát

              Huzgi (přítel SN)     před 16 lety 03.06.2008 16:09 |  
              0 0

              Nechtěl jsem aby to vyznělo, že chci vytvořit jedenáctku z vyjmenovaných. Jen jsem seřadil jména, o kterých se tady v průběhu roku a půl diskutuje. Teď jde asi hlavně o Dočkala a Váchu. Jsou to kluci, kteří když šli na hostování, neměli téměř žádné ligové zkušenosti. Na jejich místech hrají hráči, kteří ty zkušenosti mají a ve svých klubech patřili k nejlepším. Rozhodnutí, jestli má tým tvořit převaha mladých (a my máme v základní sestavě Suchého, Šventa, Jandu, Latku, Belaida, Tavarese) nebo zda je potřeba i zkušených hráčů je na trenérovi a v jisté míře na vedení. Neznám trenéra, který by nechtěl v týmu zkušené hráče. Sázet na hráče typu Dočkala a Váchy (talentované, kteří jsou na začátku a mohou být časem hvězdy, ale taky ne) není příliš rozumné. Je to hra na náhodu.

              • Re: L. Vácha: v září chci hrát

                (host)     před 16 lety 03.06.2008 16:16 |  
                0 0

                Znovu Ti opakuji, že rozhoduje kvalita, ne věk. Zkušený, ale průměrný hráč typu Abraháma, Jarolíma, Černého, Šourka není lepší než Švec, Dočkal, Vácha, Necid. A znovu Ti opakuji, že i Bayern Mnichov, který si může koupit koho chce se nezbavuje talentovaných odchovanců jako Krooseho, dříve Lahma. V případě Lahma se mu to vyplatilo, poslal ho na hostování do Stuttgartu a dneska je z něj jeden z nejlepších krajních beků. To je špatná strategie vedení Slávie. Nemám nic proti tomu, když odejdou průměrní odchovanci typu Vrzala, Robina Dejmka, ale pouštět nejlepší odchovance je krátkozraké, zvláště když nemáme za sebou silného sponzora a v juniorce, ani dorostu nemáme na tyto posty podobnou náhradu do budoucna. Je to krátkozraké. To samé neuplatnit opci na Blažka.(zz)

              • Re: L. Vácha: v září chci hrát

                martyni (přítel SN)     před 16 lety 03.06.2008 16:20 |  
                0 0

                Asi se shodnem, ze kombinace zkusenych a mladych muze byt pro klub prinosna, ale vzhledem k tomu, ze dobri mladi mohou odchazet do zahranici, je treba mit v zaloze dalsi, treba na hostovani, kdyz se treba dojde k zaveru, ze jeste maji cas. Samozrejme ze neni jistota sazet na to, ze udou kvalitni, ale co ti hraci, kteri prisli? U nich je jistota vetsi.. ale v tom, ze uz se moc nezlepsi... nase opce jen posilujou za levny penize konkurenci

              • Re: L. Vácha: v září chci hrát

                (host)     před 16 lety 03.06.2008 16:20 |  
                0 0

                Tavares 26. Suchý, Latka a Tavares spolu hrát nebudou. Janda se vrací po těžkém zranění. Belaid nepříde. Základní problém je ale jiný. Tito hráči totiž odcházejí definitivně. Až jim bude 23, tak na ně mít nebudeme a to je ten problém. Devadesátá léta jsou definitivně pryč. Nikdy už si nebudeme moct koupit to nejlepší v lize, proto je chyba zbavovat se hráčů kteří za dva roky budou výkonnostní špička ligy a to oni budou.

                • Re: L. Vácha: v září chci hrát

                  Huzgi (přítel SN)     před 16 lety 03.06.2008 16:27 |  
                  0 0

                  Ono je to taky o tom, chovat se slušně vůči tomu klukovi. Ano, nejsou 90. léta, ale není ani rok 2004 nebo 2005. Dnes si vezme hráče na hostování na půlrok Kladno. Lepší kluby budou čím dál více chtít uplatnit opci. Kam vede věčný koloběh: příprava ve Slávii, půlroční hostování, příprava ve Slávii, půlroční hostování, příprava ve Slávii, půlroční hostování ukazuje příběh Davida Kalivody nebo Táborského. S největší pravděpodobností by se z Bořka ve Slavii nikdy nestal takový hráč jako v Liberci. Nedostal by nikdy tolik šance, při nepodařeném výkonu by šel na dlouho na lávku. To, že na něj nespokojení fanoušci řvali, to už zažil, ve Slavii jsou totiž úplně jiné nároky. Většině příznivců nestačí, že nehraje dneska nic moc ale je náš.....

                  • Re: L. Vácha: v září chci hrát

                    (host)     před 16 lety 03.06.2008 16:33 |  
                    0 0

                    Proboha nedělej z Dočkala nějakýho nýmanda. On by přece spoustu utkání mohl odehrát i ve Slavii . Nebo mi chceš říct, že by byl horší než Jarolím na jaře ? Ono to spíš bude tím, že o něj ve Slavii nebude taková poptávka asi nemá toho správného manžera.

          • Re: L. Vácha: v září chci hrát

            martyni (přítel SN)     před 16 lety 03.06.2008 16:02 |  
            0 0

            Ale ja jsem taky nikde nepsal, ze bych chtel tym ze samejch odchovancu... ja jen pisu, ze nechapu, ze se nadejnejch hracu zbavujeme a misto nich porizujeme prumerne.. krom toho je taky pravda, ze nekteri kvalitu ukazujou uz drive. nejsem proti hostovani, ale proti opcim, protoze to je projev neduvery k hraci a znamena to ve vysledku jen nabidku k prodeji cizimu klubu

      • Re: L. Vácha: v září chci hrát

        jane (admin)     před 16 lety 03.06.2008 16:21 |  
        0 0

        No, tu kliku, ze v jednom rocniku se sejde skupinka fotbalovych supertalentu, mame zrovna ted. vetsi talenti uz tam ted asi moc nejsou. ja taky souhlasim s tim, at jdou hostovat, s tim nemam nejmensi problem, ale ne tam davat tu opci a dat navic temto hracum najevo, ze se s nimi v budoucnu pocita. ne aby absolvovali ve Slavii petkrat prirpavu a pak opet byli nekam odlifrovany. na druhou stranu chapu, ze nektere kluby toto nechteji akceptovat, chteji si tam tu opci prosadit. Jenze pokud hostujici hrac je dobry, melo by jim stacit, ze za ne vubec hraje a pomaha jim tak.

        • Re: L. Vácha: v září chci hrát

          (host)     před 16 lety 03.06.2008 16:28 |  
          0 0

          Zdravim, ono to totiz na mne dela cele dojem, ze se nejak moc nepocitalo s uplatnenim te opce ze strany Liberce, viz vyjadreni Dolezala, ze se Dockal vrati a pod.jenze vedeni Liberce proste usoudilo , ze hrace jeho kvalit potrebuje, pozdeji i zpenezi a proto se rozhodlo opci uplatnit, je zbytecne si namlouvat, ze za celou akci nestal Lubos Kozel, ktery Borka dobre zna a ktery vse spolu s Jinochem zorganizoval. Jíiri

          • Re: L. Vácha: v září chci hrát

            jane (admin)     před 16 lety 03.06.2008 16:31 |  
            0 0

            Tak o tom nepochybuju, ze Vachu i Dockala si prosadil Kozel. taky by byl hloupy, kdyby nevyuzil jejich potencialu.

        • Re: L. Vácha: v září chci hrát

          Huzgi (přítel SN)     před 16 lety 03.06.2008 16:33 |  
          0 0

          To, že se s hráčem nezametá, zaručuje právě ta opce. Pak záleží, jak je právně postavená (máme snad ve vedení právníka). Jinak dávat někomu záruku, že se s ním počítá, to si spíš už děláš legraci. Během hostování se ukáže, že se hráčův vývoj zastavil, že pro Slávii tenhle hráč není, ale v kapse bude mít záruku, že se s ním počítá???? A to že by takový Liberec měl být rád, že se u nich rozehraje mladý slávista, tomu taky nevěřím. Buď chtějí mít nějakou možnou budoucnost spojenou s hráčem nebo si najdou nějakého svého nastálo. Ale jde i o peníze a ty dává vedení. Nemůže mít pod smlouvou na hostováních dalších 20, 30 hráčů. To se nám to kecá, když ty peníze nejdou z našeho....

          • Re: L. Vácha: v září chci hrát

            (host)     před 16 lety 03.06.2008 16:41 |  
            0 0

            To je opravdu takový rozdíl mít na pravé záloze Jarolíma nebo Dočkala ? Odpovím si sám, není ! Celé je to o tom, že ve Slavii prostě o Dočkala není zájem. Takže tady prosím vás nevykládejte něco o tom, že ty hráčí by ve Slávii neměli šanci a podobný kydy.

            • Re: L. Vácha: v září chci hrát

              Huzgi (přítel SN)     před 16 lety 03.06.2008 16:47 |  
              0 0

              Jsem si jist, že na pravé straně Jarolím nebude a s hráčem na pravé straně budeme všichni spokojeni. Až na ty, co spokojení nikdy nejsou.

              • Re: L. Vácha: v září chci hrát

                (host)     před 16 lety 03.06.2008 16:53 |  
                0 0

                Ale byl tam a z vyjádření trenéra vyplýva, že s ním tam počítal. Proč tam tedy nedostal šanci Dočkal ? Protože o něj není ve Slavii zajém. Tak nám tady prosím nepodsouvejte bludy o tom, že ty hráči na Slavii nemají a že je pro ně odchod výhodnější atd. Prostě o ně trenér nemá zajém a tím to hasne.

          • Re: L. Vácha: v září chci hrát

            (host)     před 16 lety 03.06.2008 16:42 |  
            0 0

            Vite Huzgi, oddelte problem penez, Slavia rozhodne nepatri poctem hracu hrajicich jinde/hostovacek/ mezi ty nejvetsi, neda se ani rici , ze by v Gambrinus lize platila nejvice hracu, je to tak nekde okolo 3 az 5 mista, hlavni problem a uz zde na nej poukazujeme nekolik let spociva ve stale stejne nekoncepcnosti , kdy hrac ziska nekde potencial a odejde z klubu doslova za hubicku a zdaleka nejde jen o Dockala ci Gecova, je to asi pul roku polozil jsem na Kladne tuto otazku Vitovi Lavickovi, koho by on bral hotoveho hrace ve veku 30 let , nebo mladika typu Dockala , odpovedel mladika , do pul roku bude na stejne urovni a to se potvrdilo. jiri

            • Re: L. Vácha: v září chci hrát

              Huzgi (přítel SN)     před 16 lety 03.06.2008 16:56 |  
              0 0

              To byl ale Víťa ještě trenérem jednadvacítky, tak to je potom jasné. On měl v tom týmu věkový limit. On tam starší nesměl :-)

              Tak to byl chabý pokus o vtip. Tak jednak já trenéry Lavičkova typu nemám moc rád, takové ty rádobymoudré až přemoudřelé a ty jejich plakáty s hesly a příslovími a pozitivismus atd. Jinak pokud sleduji Dočkala, tak ten vývoj u něj zas tak rychlý není, viděl jsem ho naživo na Strahově, když hrál proti nám, a nedostal se za půlku, ničím mne nezaujal a to ani v zápasech v televizi. Nezdálo se mi, že by ho ten půlrok v Liberci někam daleko dostrkal, ale třeba se mýlím. Na Strahově je jeden starší pán pořád ptal, který je to ten Dočkal, tak mu ho někdo ukázal a on říkal, vždyť ale ten vůbec nic neumí. Tak takhle přísný zas nejsem, jen ilustruji, co by všechno na Slávii musel překousnout, protože tady mu neodpustí ani jeden odchozený zápas.....

              Jinak si myslím, že na pravou zálohu se určitě někdo koupí, že to Bořek i Lukáš ví, proto i ten nadpis u Lukáše, že chce hrát, ty si fakt myslíš, že by na Slávii hrál v sezóně 2008-09 pravidelně v základu. A co potom Ivana, Šenkeřík, Krajčík, Janda a třeba Milan Černý, kterému moc věřím, že se vrátí a vždycky se mi líbil milionkrát víc než Bořek.

              • Re: L. Vácha: v září chci hrát

                (host)     před 16 lety 03.06.2008 17:18 |  
                0 0

                odpovim ti jen na toho Cerneho, nevypada to dobre , s jeho navratem do a tymu a dokonce do zakladu to uz hodne dlouho nevypsada vubec. Jiri

          • Re: L. Vácha: v září chci hrát

            jane (admin)     před 16 lety 03.06.2008 16:49 |  
            0 0

            Zarukou samozrejme nemyslim papir, na kterem bude mit napsano, ze do dvou let se vrati. Spis jde opravdu o nejakou duveru ve stylu: pujdes se vykopat jinam na hostovani, s nimi absolvujes vsechny pripravy a kdyz budes hrat dobre, tak budeme moc radi, kdyz se vratis a budes hrat zase za Slavii. A ne ve stylu, ze hrace vezmu petkrat na pripravu, dam mu nakou nadeji a pak ho petkrat vykopnu jinam. To asi nikomu nepomuze a nebude uz se do Slavii chtit vratit.

          • Re: L. Vácha: v září chci hrát

            martyni (přítel SN)     před 16 lety 03.06.2008 16:54 |  
            0 0

            hlavne zalezi na tom, jak jsou dohodnuty obchodni podminky opce tedy, to neni otazka pravniku:-)). Ale opce znamena tak ci tak nabidku k prodeji, kdezto slavie potrebuje, aby se v pripade dobrych vykonu vratil, ne aby v pripade, ze bude dobrej, zustal jinde. to je jen darek konkurenci nebo opce musi byt poradne napalena.

            • Re: L. Vácha: v září chci hrát

              Huzgi (přítel SN)     před 16 lety 03.06.2008 17:02 |  
              0 0

              Já tomu rozumím, neboj. Bořek nezůstal v Liberci za hubičku, opce znamená i stanovenou cenu. Takže rekapitulace, my bychom mohli za předem dohodnutou cenu koupit Pudila a Blažka a máme přednost před celým světem. Jak to vypadá, tak nám za tu cenu připadají drazí a nepotřební, asi jsme čekali víc, buď na hřišti nebo mimo (nechlastat, nervat se, nelhat, nekrást, nesmylnit, atd. něco jako desatero). Liberec měl zase předkupní právo na Bořka a to za cenu, která našemu vedení v zimě přišla úměrná tomu, co Bořek v té chvíli uměl nebo co v něm bylo vidět. Liberec má pocit, že ta cena za to stojí. Toť vše. Dohodla se pravidla a ta platí. Pokud všechny ty informace nejsou špatně, protože zatím putují z ne úplně kompetentích zdrojů.

        • Re: L. Vácha: v září chci hrát

          (host)     před 16 lety 03.06.2008 16:57 |  
          0 0

          Dobrý den Vám všem přeji.
          To, že nepřijde Dočkal mě mrzí. Také jsem si ho přál zpět. Informace byla taková, že K.J. ho chce do přípravy. Bohužel. U té opce je to tak Jane , že se u hostování s opcí právě tou opcí zvyšuje i cena za hostování, kterou nám dotyčný klub pak platí. Pokud mám platit za to daň v podobě toho, že jsem neseriozní kecal, to už necham na Vás. Sám za sebe se mohu pouze omluvit. Fotbal je bohužel velmi tvrdý byznys a co platilo včera už dnes neplatí. Jinak si myslím, že je pořád dost a dost času na to, abychom nakonec viděli složení mužstva. Je teprve před několika dalšími jednáními s dalšími možnými posilami a mi už zase celé vedení odsoudili. Nebuďme hned tak přísnými soudci, vždyť toho opravdu o jednáních která možná probíhají a budou probíhat ještě nic pořádného nevíme. Jak znám Mgr. Doležala, to není žádný "přizdisráč" a také byl pár dní pryč. Tak vyčkejme a pak teprve suďme. Já nepracuji s žádnými informátory, nemám žádné zákulisní zdroje a nechodím na Spartu, Bohemku a do Liberce atd. Mluvím sám za sebe. Pokud budu mluvit nepravdu (nikdy bych záměrně nelhal) a prokáže se, že jsem pravdu neměl, a to už se tu také stalo, slušně se omluvím. Ve slušné společnosti se to dělá a protože jsem v doufám slušné společnosti, nebude mi to činit žádný problém. Pokud tedy mou omluvu přijmete. Sokrates 55

          • Re: L. Vácha: v září chci hrát

            (host)     před 16 lety 03.06.2008 17:05 |  
            0 0

            Sokrate, Sokrate, cena za pripadny prodej po uplatneni opce je znama dlouho dopredu a v pripade hrace Dockala se tedy zasadnim zpusobem nezvysovala cenu za jeho hostovani , ktera byla 0,protoze tam zase byla jaksi promitnuto hostovani Blazka a Pudila, dezinformacim zdar. Jiri

            • Re: L. Vácha: v září chci hrát

              (host)     před 16 lety 03.06.2008 17:55 |  
              0 0

              Od tebe zní ten závěrečný pozdrav mimořádně vtipně:-))

          • Re: L. Vácha: v září chci hrát

            (host)     před 16 lety 03.06.2008 17:10 |  
            0 0

            Sokratesi, to je normální. Informace se mění z hodiny na hodinu, zvláště ve fotbalovém světě. Proto se nemáte proč omlouvat, nikdo z nás neví, co bude zítra. Každý máme svůj zdroj informací, někdy se to potvrdí, jindy ne. Já jsem psal o tom, že Dočkal nepřijde, potvrdilo se to, jindy budete mít zase Vy pravdu. Ti, co se Vám teď smějí, stojí za zlámanou grešli. Mě hlavně mrzí, že ztrácíme Dočkala a možná i Váchu. Oba dva jsou to inteligentní hráči, sebevědomí, kteří chtějí uspět. A je škoda, že posilujeme tým takového člověka jako je pan Kárl. Kdyby to byli průměrní odchovanci, neřeknu ani slovo, ale oni byli to nejlepší z naší líhně. Proto jsem zklamaný. A nikde není dáno, že zase uspějeme, nemusí být peníze na kvalitní posily a takhle jsme měli kam sáhnout. Ať se jim daří v Liberci. A Vám přeji hezký večer.(zz)

            • Re: L. Vácha: v září chci hrát

              (host)     před 16 lety 03.06.2008 17:15 |  
              0 0

              Vazeny pane , Sokratovi jsem se nesmal, jen jsem se tvrde ohradil, ze pocet odehranych zapasu pri jeho hostovani v Liberci mohl zmenit dopredu dohodnutou cenu za pripadny odkup/10-11 mil./ Nicmene tzv. uklidnujici infa uzz nam jiz temer rok a podobna sou pana Sokrata tez. Jiri

            • Re: L. Vácha: v září chci hrát

              (host)     před 16 lety 03.06.2008 17:16 |  
              0 0

              Sranda bude až je Liberec prodá za těžký prachy ve.

          • Re: L. Vácha: v září chci hrát

            martyni (přítel SN)     před 16 lety 03.06.2008 17:24 |  
            0 0

            Sokrate, opravdu neni proc se omlouvat, ja napriklad nemam zdroje zadne a jsem rad, ze kdyz nekdo neco zjisti, tak to sem napise. Je mi jasno, ze zadna takova informace neni definitvni, hotovo je az kdyz je vse podepsano na papire. Proto nejde o nejakou lez, proste vec dopadla jinak, nez Vas zdroj predpokladal. Jinak je tedy fajn, ze KJ Borka chtel, ale neni divu, ze uz s tim neslo nic delat, to je principem opce. Proto tedka bych jen konstatoval, ze tenhle obchod nevysel, chyba se stala v zime, ted uz je tezke ji napravit a nema cenu ted nekomu za to nadavat. Doufejme ze pristi dny budou pro slavii priznivejsi nez dnesek.

            • Re: L. Vácha: v září chci hrát

              (host)     před 16 lety 03.06.2008 18:39 |  
              0 0

              Hezký podvečer přeji Martyni,
              považoval jsem to za slušnost Vůči Vám všem, se kterými tady vedu naše nekonečné (doufám) disputace o Slávii. Je to korektnosti a pokoře. To bych popíral sám sebe a svou životní filosofii.
              Panu Jiřímu mohu jen vzkázat, že od něho jsem velkorysost nečekal a také mě nezklamal. Nejen, že nečte pozorně, ale zapomíná sám na své omyly a chyby. Pokud mi navíc podsouvá nějaké další vlastnosti o uklidňování, jen to potvrzuje kam až je schopen zajít.
              Ve svých soudech jsem opatrný ne proto, že bych se bál. Ale z vlastní zkušenosti vím, jak je těžké pak špatné rozhodnutí revokovat, obnovit předešlý stav a hlavně, jak se pak podívat do očí tomu, koho jsem neprávem obvinil či dokonce soudil. Ten, kdo takové zkušenosti nemá a nebo je mu to jedno, ano ten soudí vždy a hned. Připouštím, že nejsem nejmladší a možná mi už také spoustu věcí uniká. Ale fandit Slávii budu dál. Sokrates 55

              P.S: "Homini plurima ex homine sunt mala"
              (Nevíc škod působí člověk člověku)

          • Re: L. Vácha: v září chci hrát

            (host)     před 16 lety 03.06.2008 18:36 |  
            0 0

            To, že jste se zmýlil v informaci, se stává. Nikdo nejsme neomylní. Podstatně víc mě na vás mrzí vaše nenávist k panu Paskovi, nejserióznějšímu a nejslušnějšímu z českých hráčských agentů. Právě to ve mně vzbuzuje pochyby o tom, zda se vám dá věřit.
            T

            • Re: L. Vácha: v září chci hrát

              (host)     před 16 lety 03.06.2008 18:49 |  
              0 0

              Vážený Tantale,
              před časem jsem taky přestřelil se slovem nenávist u kolegy s nickem (zz) a moc mi to mrzelo a radši jsem se mu omluvil, protože jsem nenašel, že bych měl pravdu. Tím také (zz) zdravím.
              Věřit mi Tantale nemusíte a pochybnosti můžete mít vždycky. O nenávisti k p.Paskovi jsem nemluvil, ale o jeho spojení s p. Košťálem ano. A p. Paska v době kdy prodával Slávii hráče po ME v Anglii v r. 1996 ještě slušný agent byl. V současné době je na stejné úrovni jako Kramarič, Chovanec a i Nehoda. Podle Vás pak jsou tedy slušní a nejserioznější všichni? Co myslíte. Sokrates 55

              • Re: L. Vácha: v září chci hrát

                (host)     před 16 lety 03.06.2008 18:57 |  
                0 0

                Sokratesi, nedělám si iluze o panu Paskovi, stačí si přečíst názor Marka Heinze, jak ho podvedl po EURU v Portugalsku a zatajil mu některé nabídky, jen aby na něm vydělal. Poslal ho do Německa, kde se zase trápil. Stejně tak ostatní agenti jako pan Nehoda, který zfalšoval podpis Nedvěda a zpronevěřil mu část jeho peněz nebo pan Zíka uzavřel obchod bez vědomí hráče Zápotočného. Bohužel o slušnosti v práci agentů nelze mluvit. Je hodně agentů a málo kvalitních hráčů, proto si dělají naschvály. Kolega Tantalos se mýlí v názoru na pana Pasku. Je to smutná realita.(zz)

                • Re: L. Vácha: v září chci hrát

                  (host)     před 16 lety 03.06.2008 19:01 |  
                  0 0

                  Nechci ti nic vnucovat, ale hráčí, kteří vystřídali více manažerů v naprosté většině hodnotí Pasku nejlépe.

                  • Re: L. Vácha: v září chci hrát

                    (host)     před 16 lety 03.06.2008 19:07 |  
                    0 0

                    Ale to nevylučuje, že ani on nedělá podrazy na některých klientech.(zz)

                    • Re: L. Vácha: v září chci hrát

                      (host)     před 16 lety 03.06.2008 19:11 |  
                      0 0

                      Ano, ale Tantalos psal o tom, že Paska je nejslušnější. Prostě jednooký král.

                      • Re: L. Vácha: v září chci hrát

                        (host)     před 16 lety 03.06.2008 19:19 |  
                        0 0

                        Je otázka, jestli se dá psát o slušnosti, když někoho podrazíš. Ten jednooký král je nejlepší přirovnání. S tím souhlasím.(zz)

                    • Re: L. Vácha: v září chci hrát

                      (host)     před 16 lety 03.06.2008 19:31 |  
                      0 0

                      Dobrý podvečer přeji a zdravím Vás,
                      já si dnes sliboval, že asi radši psát nebudu. Byl a jsem na sebe naštvaný a asi to pramení i ze situace okolo B.Dočkala. Snad proto, že ho trochu znám a je to slušný a poctivý kluk a slávista. Považuji za spravedlivé říci, že pokud jsem zastáncem názoru, že K.J. má mít možnost obhájit svou práci včetně obhajoby titulu a popřípadě postupu do LM, musím říci, že to samé jsem čekal od Slávie v případě návratu Dočkala z hostování v Liberci. Opce je jedna věc, ale že je hráč stále kmenově ve Slávii a ta je tedy jeho "majitelem" je věc druhá. Tady vidím vůči Dočkalovi nespravedlnost, protože on tu možnost měl dostat taky.
                      Sokrates 55

                      P.S: "Semper sunt plura deteriora bonis"
                      (Vždycky je horšího víc, než dobrého)

  10. Re: L. Vácha: v září chci hrát

    (host)     před 16 lety 03.06.2008 17:45 |  
    0 0

    Jsem rád, že dva velicí talenti odcházejí za trenérem, kterému věří. V Liberci je určitě čeká lepší klima pro vývoj a lepší zacházení. Doufám, že se jednou do Slavie vrátí, předpokládám ale, že to bude až dost po třicítce, až se vrátí hodně bohatí z ciziny jako Šmíca. Co jsem je viděl, mám pocit, že oba jdou o Liberce velmi rádi-
    Od Slavie je to sice luxus, pouštět takhle nadějné kluky za pár šupů. ale evidentně má teď dost peněz, aby si koupila hráče lepší. Tak jsem na ty nákupy zvědavý.
    Evidentně došlo vedení Slavie k závěru, že vychovávat vlastní hráče nemá cenu. Investuje se do nich moc času a peněz a pak jim nějaký zfetovaný blbec zpřeráží nohy.
    Přeju pánům Jarolímovi a Kramaričovi dobré obchody.
    Tantalos

    • Re: L. Vácha: v září chci hrát

      (host)     před 16 lety 03.06.2008 18:22 |  
      0 0

      Tantalosi, znáš tuto rovnici? M. Jarolím, Střihavka=Kramarič a Blažek, Berger=Paska a Kováč, Gabriel, Reiter=stejný slovenský agent.

      • Re: L. Vácha: v září chci hrát

        (host)     před 16 lety 03.06.2008 18:37 |  
        0 0

        nejak ti tam nezapada Pudil=Kramaric

        • Re: L. Vácha: v září chci hrát

          (host)     před 16 lety 03.06.2008 18:40 |  
          0 0

          To už by bylo moc okatý.

          • Re: L. Vácha: v září chci hrát

            (host)     před 16 lety 03.06.2008 18:51 |  
            0 0

            Kdo je Kramarič

            Advokát Starky: policie vykonstruovala důkazy

            Vydal videozáznam výslechu utajovaného svědka

            Videozáznam výslechu utajovaného svědka včera Právu předal advokát Julius Kramarič. Obhajuje majitele příbramského klubu Marila Jaroslava Starku obviněného ze spoluúčasti na organizaci únosu českotěšínského podnikatele Lamberta Krejčíře, k němuž mělo dojít v říjnu 2002.

            Při únosu podnikatel měl podle policie zemřít. Jeho tělo se však nenašlo. Zmizelý je otcem uprchlého a stíhaného miliardáře Radovana Krejčíře.

            “Videozáznam z výslechu utajovaného svědka Maveva je jedním z důkazů, že policie v této kauze požívá vykonstruované důkazy,” řekl včera Právu Kramarič, který svůj počin označil za způsob ofenzivní obhajoby svého klienta, ke kterému dal Starka souhlas.

            Podle videozáznamu vypovídal Mavev telefonicky s pozměněným hlasem z jiné místnosti, než ve které byli žalobce, policisté a advokáti. Ve výslechu nezazněla žádná fakta o tom, zda a jak měl Starka únos zorganizovat a provést. Podstatou čtyřicetiminutového videozáznamu je sdělení, že Starka před pěti lety shromažďoval fotografie Lamberta Krejčíře a ukládal je ve svém notebooku. Kdo mu Starkův počítač předal, kdy a kdo ho zaúkoloval však nechtěl prozradit.

            “Po povolení (neuvedl, kdo mu ho dal, pozn. red.) ukázat skryté a systémové soubory jsem našel složku Lambert, ve které jsem našel šest set až sedm set fotek Lamberta Krejčíře ze září a října 2002,” řekl pouze. Složku s Krejčířovými fotkami prý třikrát zkopíroval. “Na přenosný flash disk, na DVD a jednu zálohu jsem si nechal pro sebe,” řekl Mavev. Důkazem, že počítač s fotografiemi patřil Starkovi, má být uživatelské jméno správce notebooku znějící na jméno Jaroslav Starka.

            • Re: L. Vácha: v září chci hrát

              (host)     před 16 lety 03.06.2008 18:57 |  
              0 0

              Horník trpěl jako zvíře, říká Kramarič
              19. září 2006 3:00
              Julius Kramarič může leckomu připadat jako ďáblův advokát. Je mužem, který na požádání šéfa příbramských fotbalistů Jaroslava Starky vypracoval právní analýzu, zda se může do fotbalu vrátit Ivan Horník. Kramarič následně Starkovi doporučil, aby funkcionáře potrestaného za korupční jednání vzal do představenstva klubu, případně z něj udělal jeho místopředsedu.
              Starka včera s Horníkem tři hodiny jednal.
              Kramarič před otázkami, zda si myslí, že udělal správně, nekličkuje. Odpovídá upřímně a kontroverzně. Mimo jiné tvrdí: "V případě Horníka je třeba utnout hon na čarodějnice."
              Rozumím tomu, že z hlediska práva nemusí být s Horníkovým návratem problém. Ale co morálka?
              Ptáte se, zda je to morální problém? Víte, tohle neslyším rád. Neslučujme právo a morálku.

            • Re: L. Vácha: v září chci hrát

              slaviator     před 16 lety 03.06.2008 18:58 |  
              0 0

              Důkazem, že počítač s fotografiemi patřil Starkovi, má být uživatelské jméno správce notebooku znějící na jméno Jaroslav Starka - tak tohle je fakt nenapadnatulenej důkaz... Když si Franta Vomáčka dá jako uživatelské jméno David Beckham, bude to důkaz, že ten počítač patří Beckhamovi..? Na tomhletom se to vážně nedá stavět. Je to slovo proti slovu, pokud tam není víc.

              • Re: L. Vácha: v září chci hrát

                (host)     před 16 lety 03.06.2008 19:28 |  
                0 0

                ... Firma Mafloor se dostala v roce 2004 po neuskutečněné zakázce z Francie do finančních potíží, které vyvrcholily konkurzem a 7. března bude dražena za vyvolávací cenu 19 mil. korun. Nedvěd nyní čeká, zda bude soudem uznán za přednostního věřitele, aby se mu alespoň část investovaných peněz vrátila. Nejlepší fotbalista Evropy 2003 a lídr Juventusu by však mohl přijít o víc než třiadvacet miliónů korun.
                Formálními akcionáři firmy byli Nehoda a právník Julius Kramarič, kteří drželi 67 procent akcií. Ty patřily Nedvědovi, jenž podle Kramariče investoval jeho prostřednictvím, aby se nevědělo, že on je majoritním vlastníkem. Na akci se měl podílet i Nedvědův a Nehodův spolupracovník a poradce Bronislav Šerák....

  11. Re: L. Vácha: v září chci hrát

    (host)     před 16 lety 03.06.2008 19:20 |  
    0 0

    Horváth do Slavie!!!!!....mitsu

    • Re: L. Vácha: v září chci hrát

      (host)     před 16 lety 03.06.2008 19:24 |  
      0 0

      Hale dneska nemám náladu na Tvoje vtipy. Jdi na sparťanské fórum.

    • Re: L. Vácha: v září chci hrát

      Fallen (přítel SN)     před 16 lety 03.06.2008 19:27 |  
      0 0

      Doufám, že Hanácké Slavie Kroměříž

    • Re: L. Vácha: v září chci hrát

      (host)     před 16 lety 03.06.2008 19:30 |  
      0 0

      Sysel vrací úder !

      • Re: L. Vácha: v září chci hrát

        slaviator     před 16 lety 03.06.2008 19:46 |  
        0 0

        Mno, tak Horváth to ještě v noze má, to je bezesporu... Akorát mu to už neběhá no. Každopádně než Horvátha, to bych tam zkusil na ten post zapracovat... Belaida.

        • Re: L. Vácha: v září chci hrát

          Fallen (přítel SN)     před 16 lety 03.06.2008 20:18 |  
          0 0

          Já se jen bojim, že ve chvíli, kdy odejde jeden z francouzů, druhý z toho bude na hadry a přestane slušně hrát...

          • Re: L. Vácha: v září chci hrát

            Bulldock (přítel SN)     před 16 lety 03.06.2008 20:47 |  
            0 0

            Tak nějak. . třeba mu přivedou kamaráda ze sparty:-)

            • Re: L. Vácha: v září chci hrát

              slaviator     před 16 lety 03.06.2008 21:13 |  
              0 0

              Myslíš Abdul Sala Mutalouha, nadějného šestatřicetiletého hráče, který byl v dorostu Arsenalu, ale neprosadil se a tak šel přes Barcelonu, domovské Rennes, Méty, Štrasburk, FC Paris, nějakej pětiligovej tým až do Sparty? Doufám, že toho ne.. :-))) Vážně: Sylvestra nechci. To je ještě horší než Tavares. Tavarese to "nebaví" jen někdy, Sylvestra to někdy baví. Na Tavarese někdy nadávám, jak bych musel proboha nadávat na Sylvestra..? Ten odchodil na jaře i většinu zápasů v Plzni...

              • Re: L. Vácha: v září chci hrát

                Bulldock (přítel SN)     před 16 lety 03.06.2008 21:39 |  
                0 0

                Já si o něm taky nemyslim, že by to byl kauf. . to by spíš joke.

                • Re: L. Vácha: v září chci hrát

                  slaviator     před 16 lety 04.06.2008 07:10 |  
                  0 0

                  Jedinej hráč Sparty, kterej by byl fakt posilou pro nás, by byl si myslím Kadlec. Jinak máme všechny hráče stejně dobré nebo lepší... Vaniak i Vorel proti Grigarovi s Poštulkou (proti Grigarovi i Diviš lepší.. :-)), Brabec na úrovni hráčské s Řepkou, oba jsou opory defenzivních řad, po stránce psychické má jednoznačně navrch Brába... Druhého stopera nyní vlastně ani nemaj... Voříšek přibližně jako Krajčík, Kadlec lepší než Hubáček. Kisel než Janda, v celkovém pojetí Horváth ani Berger než Šmicer, Tavares, Belaid taky nejsou lepší, maximálně na stejné úrovni... O tom, zda je lepší Švento nebo Matušovič se nemá cenu bavit:-) A ani o tom zda Ivana, Toleski, Šenkeřík, a Necid než Kulič ( :-D ), Došek (to se mu to hraje, když mu rozhodčí pouštěj fauly loktama...), Jeslínek (který k nám mimochodem před dvěma lety měl hodně nakročeno, KJ ho chtěl, nakonec to ztroskotalo na tom, že Jeslínek řek, že by to Spartě udělat nemoh... ŠKoda, zase tak špatnej by taky nebyl) či Holenda (přeceňovanej trochu, půl roku jsem jej vídal pravidelně a musím říct, že nic nepředved, je to jen bijec do útoku, nic víc... Míč mu odskakuje od nohou, hlavičkové souboje moc nevyhrává, kolikrát dokáže zápas odchodit. Nedivím se, že ještě ve Spartě nedostal pořádnou přílležitost, i když teď... Lavička ho zná z Liberce, uvidíme, co z něho vymáčkne...). Možná akorát ten Slepička by byl také posilou, no. Takže Kadlec a Slepička by kvalitu našeho týmu zvedli, ostatní hráči ze Sparty by byli buď posílením nadějného mládí (třeba ten zmíněný Jeslínek), nebo jen by rozšířili počet průměrných či lehce nadprůměrných hráčů... A mezi nima je i ten Sylvestre, Kolář, a další...

  12. Re: L. Vácha: v září chci hrát

    Bulldock (přítel SN)     před 16 lety 03.06.2008 20:46 |  
    0 0

    Úryvek z rozhovoru s trenérem Jandačem ze Sportu. Další perlička do mozaiky toho, proč je tak úspěšný. Ať tady pořád jen nebrečíme a nenadáváme kvůli tomu paskvilu s Lbibercem.

    S Růžičkou se dobře znáte. Shodnete se na stylu práce, v pohledu na hokej? Jací byste byli parťáci?
    „V tom problém nevidím. Věřím, že jsem schopnej nároďáku i Růžovi něco předat. Mě ta práce obohatí určitě. S Vláďou jsme společně nikdy nedělali, bude to nové a právě z toho by mohlo něco vzniknout. Názory na hokej máme podobné, věkově jsme si blízko a impulzivní umíme být oba taky slušně.“ (usmívá se)

    Těšíte se na tu práci o to víc právě proto, že budete pracovat s Růžičkou?
    „Určitě. Vláďa si mě tam nechce brát proto, abych mu plnil příkazy, ale chce mít ve mně diskutéra, oponenta. Růža si rád vyslechne názory jiných a na základě toho pak učiní rozhodnutí. A já rozhodně nejsem ten trenér, který by někoho jiného papouškoval a dělal věci jen proto, že to tak druhý chce. Ne, chci a budu dělat svoji trenéřinu tak, jak umím já.“

    Ani pod Růžičkou se jednoduše nehodláte měnit…
    „Přesně tak. Budu to pořád já, ať mám vedle sebe kohokoliv.“

    • Re: L. Vácha: v září chci hrát

      slaviator     před 16 lety 03.06.2008 21:16 |  
      0 0

      Problém je, že třebas bod číslo 2 chybí u dosti fotbalových trenérů... U KJ, u Brücknera... Sice oficiálně mají oponenty v prvních asistentech, ale copak je třebas Rada nějakej asistent? Brückner v únoru neprozřetelně prokes, že jsou rovnocenní partneři a že Petra připravuje na dobu, až to bude valit jen sám... A KJ? Nemyslím, že by mu asistenti nějak moc oponovali...

      • Re: L. Vácha: v září chci hrát

        Bulldock (přítel SN)     před 16 lety 03.06.2008 21:42 |  
        0 0

        Hlavně kvůli tomu to sem dávám..

        • Re: L. Vácha: v září chci hrát

          Huzgi (přítel SN)     před 16 lety 03.06.2008 21:56 |  
          0 0

          No vidíš, a celou dobu se píše a mluví o tom, že Růža nesnese opozici a že má asistenty jen k chození na tiskovky. Jednou jsem byl v hospodě na Malé Straně a zničehonic se tam objevil KJ s Pavlem Řehákem. Nakonec se zhádali kvůli fotbalu téměř do krve a každý šel domů sám. Tady pořád nějací hlupáci píšou, že KJ se s asistenty neradí. Kde to vzali, to s nimi chodí na každým kroku, na záchod, domů, jezdí s nimi v autech, sedí s nimi v kanclu na poradách? A takových nesmyslů je tady spousta.

          • Re: L. Vácha: v září chci hrát

            slaviator     před 16 lety 03.06.2008 22:40 |  
            0 0

            Tak jednou za čas se do krve porafou i dva manželé co se milujou.. :-)) Jednou za čas zase se jeden z hráčů sápe po jednom z trenérů a řve smyslů zbavenej, že tam měli dát na tu penaltu někoho jiného.. :-)

  13. Re: L. Vácha: v září chci hrát

    (host)     před 16 lety 03.06.2008 22:11 |  
    0 0

    Tak jsem si tu nebo v jiných dizkuzích pročet, jak by Dočkal neměl u Vás na základ, jak to pořád není hráč do LM apod. Musím Vás upozornit, že toho hráče jsem si všimnul na Kladně a poté, když hostoval u nás v Liberci, byl jsem příjemně překvapen, protože ten hráč odehrál to jaro ve skvělé formě a rozhodně se nebojím, že by se u Vás nějak výrazně neprosadil, ba naopak, ten kluk je fakt dobrej, i když si někteří myslej, že tomu tak není, ale není to jen pocit? Viděli jste ho celé jaro? Ano, samozřejmě odehrál i slabší utkání, ale to celý tým a u Vás ve Slavii je to podobné, nikdo neodehraje celý ročník s formou, není to Manchester... Takže ruku na srdce, opravdu si myslíte, vy kteří to tak vehementně tvrdíte, že Bořek u Vás nemá na základ? Musím Vás zklamat, i když jste vyhráli titul, všechna čest, ale jeden ročník z Vás nedělá tým nejlepších borců v ČR, takže pokud se dovolím si podotknout výrazně prosadil v Liberci, u Vás by tomu bylo podobně... Minimálně důstojnou částí týmu by byl... ph0t0n

    • Re: L. Vácha: v září chci hrát

      (host)     před 16 lety 03.06.2008 23:54 |  
      0 0

      No, ona ho většina diskutujících pořádně v poslední roce neviděla. Nejhorší ale je, že ho neviděl ani Jarolím.

    • Re: L. Vácha: v září chci hrát

      (host)     před 16 lety 03.06.2008 23:55 |  
      0 0

      a komu svoje moudra cpeš ty rozumbrado?Všichni vědí,že to je ztráta,tak se zase pěkně odeber na svůj web.

      • Re: L. Vácha: v září chci hrát

        Bulldock (přítel SN)     před 16 lety 04.06.2008 00:15 |  
        0 0

        A ty hned neblafej. On tady slušně vyjádřil svůj názor a svoje pozorování, tak kam by se odebíral. Já budu jenom rád, když sem zavítá někdo odjinud s odlišným pohledem. Ztráta to je bezesporu, zbytek je jen coby kdyby. . totéž je s Blažkem ( i u vás:) Zdravím pod Ješťed!

    • Re: L. Vácha: v září chci hrát

      (host)     před 16 lety 04.06.2008 00:14 |  
      0 0

      Chlapče, Dočkal jsme měli možnost vidět zcela jistě mnohem víckrát než ty, protože za A i B tým Slavie už něco odkopal. Neprosadil se. Tečka. Tím okecáváním o výkonech v Liberci to nezměníš.

      Pokud máš představu, že přes Jandu, Šmicera, Ivanu a další by byl schopen se prosadit stejně, jako někde v Liberci přes... vlastně nikoho... možná přes nějakýho Dohnálka nebo Hudsona, pak se na fotbal rovnou vykašli.

      • Re: L. Vácha: v září chci hrát

        slaviator     před 16 lety 04.06.2008 07:14 |  
        0 0

        Mno, já ti nevím, ale zrovna Dočkala jsme si asi měli nechat... Nemůže tu hrát každej odchovanec, ale zbavit se Dočkala, Necida a dalších podobných hráčů a pak je za dva tři roky kupovat zpět za těžké prachy, až budou hvězdama ligy..Proč jsme se nepoučili na příkladu Sparty?

      • Re: L. Vácha: v září chci hrát

        (host)     před 16 lety 04.06.2008 08:42 |  
        0 0

        Je to jasný, nemohl se prosadit přes M. Jarolíma, protože nemá ve Slavii strejčka

      • Re: L. Vácha: v září chci hrát

        (host)     před 16 lety 04.06.2008 13:01 |  
        0 0

        Ty už se vzpamatuj. Dočkal hrál v B týmu dobře, jinak by ho Jarolím v 18 letech nevytáhl do A týmu. Odehrál za A tým Slávie 5 zápasů, výborně se uvedl v zápase na Kladně, kde patřil k nejlépe hodnoceným hráčům, v Teplicích dal gól, na další dva nahrál, byl v sestavě kola. Pak hrál zápas s Brnem, vyhráli jsme podal průměrný výkon. na Slovácku odehrál posledních 12 minut, nelze nijak zvláště hodnotit a odehrál zápas v Jablonci, kde selhal celý tým, včetně zkušených Vlčka, Hrdličky a dalších. Naopak kvalitně zahrál standartní situaci.

        Pokud tvrdíš, že by se neprosadil přes Jandu a další, tak opět lžeš. Janda byl zraněný a nikde není dáno, že se vrátí do bývalé formy nebo nebude mít zdravotní komplikace. Ivana toho letos moc neodehrál, kvalitních zápasů bylo jako šafránu-Sevilla a pár dalších, většinou střídal. Na postu pravého záložníka nevynikl, není to jeho parketa, chybí mu kvalitní centry ze stran, hra oběma nohama i kvalitnější střelba. A to nemluvím o zahrávání standartek, v tom je Dočkal jasně lepší. Šmicer toho už moc neodehraje, jeho achilovka je v háji, navíc už je to hráč jen do středu zálohy, ne na kraj. Šenkeřík je utopený na tomto postu, stačí si vzpomenout na jeho zápas na pravé záloze v Bukurešti, první půli byl neviditelný, teprve po přesunutí do útoku došlo k výraznému zlepšení jeho výkonu i výkonu celého týmu. O Markovi Jarolímovi nemá smysl psát, ten na TOMTO POSTU nemůže hrát ani za B tým. A Kalivoda už několik let přesvědčuje, že na Slávii nemá. Zahraje dobře dva ,tři zápasy za podzim, to samé na jaře. Takže vidíš, že by se Dočkal hodil, Ty bohužel patříš do skupiny pana Kramariče, proto tu neustále nechutně útočíš na Dočkala, Váchu a další talentované odchovance. Aspoň jsi se odkopal a ukázal o co Ti ve skutečnosti jde.

        A jen Ti připomenu, že ani takový klub jako Bayern Mnichov se nezbavuje nejlepších odchovanců-Krooseho nebo Lahma. Lahm se taky nemohl prosadit přes konkurenci, poslali ho na hostování do Stuttgartu a teď se ukázalo, jak moudré to bylo rozhodnutí. To samé Kroose. Podle Tvé logiky nemá na to se prosadit přes Riberiho, Schweinsteigera, tak ho je třeba hned prodat. Naštěstí trenér Klinsman uvažuje trochu jinak než Ty a trenér Jarolím. Oni myslí i na to, aby měli kvalitní náhradu za tyto hráče za rok, dva. A Dočkal letos odehrál vydařenou sezónu, jak v Kladně, tak Liberci. Zahrával většinu standartek, dostal přednost v sestavě před Frejlachem. A to je ročník 88. Zato my jsme díky drahým posilám hráli na jaře mizerný fotbal, o standartkách nemá smysl psát a většina posil skončila na lávce. To je realita, kterou Ty a Kramarič nevidíte. Jak napsal správně Sokrates, Dočkal měl dostat stejnou šanci jako Jarolím.(zz)

    • Re: L. Vácha: v září chci hrát

      (host)     před 16 lety 04.06.2008 08:44 |  
      0 0

      No ,víš on je problém, že ve Slavii je mnohem větší konkurence, než je momentálně v Liberci a hráči tam jsou pod většim tlakem. Myslim, že by měl tady roli podobnou, jako Volešák, v lepšim případě, jako Kalivoda.Což neni dobré ani pro něj, ani pro Slavii.Jinak mu přeji hodně štěstí v Liberci, je to velkej Slavista a i když tvrdí, jak je rád, že ho LBC chce , tak vim, že ho to vnitřně mrzí, ale takovej je fotbal a časem se s tim vyrovná. Třeba se za několik let vrátí do SKS ,jako hvězda za spoustu peněz:-) LE

      • Re: L. Vácha: v září chci hrát

        martyni (přítel SN)     před 16 lety 04.06.2008 10:35 |  
        0 0

        ja v tomhle nevidim logiku.. Dockal hraje pravidelne ligu prvni rok a ty uz mu prisuzujes roli vecnych nahradniku.. mohl se prosadit uz letos ve slavii nebo treba za rok.. ze by se jednou vratil do slavie za velky penize, v tom nevidim pro slavii nic vyhodnyho.

  14. Sverkos

    mart     před 16 lety 04.06.2008 09:09 |  
    0 0

    :D, tak sem si jako mnozi z Vas pri snidani precetl clanek o udajnem zajmu o Sverkose. (že už by se opravdu rodila ta tolik očekávaná přestupová bomba ? http://deniksport.blesk.cz/clanek/49317/slavia- pry-chce-sverkose.html ). Zasmal sem, se .... sel se oholit:).
    Nicmene (mozna pri tom holeni, jsem si tak nejak zbezne zanalyzoval uvedena data-podotykam, mam pristup pouze k internetove verzi "casopisu" BLESKovy sport.
    Jistou logiku se mi tam podarilo najit ! Mozna to bylo tim holenim :). Pokud to neni vyslovena lez (coz je nanejvys pravdepodobne, ale co kdyby...), tak je tam par udaju, ktere by mohli byt zajimave. 1. klauzule o 4 milionech (pokud je to pravda, tak se nemuze pan Flegl divit, ze s nim nikdo nejedna , aneb "Dobry den pane Flegl, tady mate 100Mega, a do zejtra mi pripravte Vaclavovy papiry ....." nebo tak nejak. 2. Nemuzi byt pravda, ze Sverkos musi do ciziny, a nemusi byt ani pravda, ze bude cekat jak dopadne EURO. Staci se dohodnout na jednorazovem bonusu, ... v ponekud nezvykle vysi.
    3. V soucasne situaci je dost pravdepodobne, ze Sverkos na EURU hrat bude, ... Bary je skutecne dost ve srackach....., a jeho prodej okamzite po EURU by asi prinesl slusny peniz (pripominam, ze hrac muze v jedne sezone 2x zmenit klub, cili, tady zadny problem.
    (podotykam, ze moje "odborna" analyza je pouze produktem zdlouhaveho procesu holeni, nikoliv zavazneho premysleni).
    Preju hezky den.mart

    • Re: Sverkos

      martyni (přítel SN)     před 16 lety 04.06.2008 10:08 |  
      0 0

      Hezky to je, jen mi uniklo jak by to bylo s temi 100 mega? Ze by cela slavie zila rok zadarmo? :-))) Jo a pockej, Karel jeste nerekl posledni slovo, treba nakonec nastoupi Baros..

      • Re: Sverkos

        Fallen (přítel SN)     před 16 lety 04.06.2008 10:13 |  
        0 0

        Zadarmo? No tak by se liga mistrů investovala do Svěrkoše, no... I když teda myslim, že trochu zbytečně, ale netvrdim, že by to nebylo hezký...

        • Re: Sverkos

          martyni (přítel SN)     před 16 lety 04.06.2008 10:18 |  
          0 0

          tak ta liga mistru uz je asi pryc, z vetsi casti..

          • Re: Sverkos

            mart     před 16 lety 04.06.2008 10:40 |  
            0 0

            :D, ale ne myslel jsem to...... (otazka je jak moc je clovek schopen myslet pri holeni), ze by mohl byt druhy Pavka Nedved. Dres Slavie by vlastne ani neoblekl (to same Nedved dres Kosic), a po EURU by se mohl pakovat do Spanelska za dvakrat tolik :D.

            • Re: Sverkos

              (host)     před 16 lety 04.06.2008 11:51 |  
              0 0

              S Nedvědem to bylo úplně jinak. Nedvěd šel do zahraničí přes Košice jen z toho důvodu, aby sparta nemusela platit Plzni velká procenta z přestupu. Proto přestoupil oficiálně napřed do Košic za nějakou směšnou částku, a pak až ven.

              • Re: Sverkos

                mart     před 16 lety 04.06.2008 11:58 |  
                0 0

                :D ...a se Sverkosem by to mohlo byt podobne(i kdyz uplne jinak). Banik ho musi pustit za 4(jestli to neni taky kachna:D), a Slavie by ho obratem mohla prodat za vic ( treba za vosum :D).
                Jinak story s Nedvedem sem nahodil kvuli lehkosti tonu jakym dnes pisu. Znalci oceni, ostatni prominou :).mart

                • Re: Sverkos

                  martyni (přítel SN)     před 16 lety 04.06.2008 12:01 |  
                  0 0

                  :-)) ... to by ovsem Sverkose v Ostrave milovali...pravdepodobne by po ukonceni kariery sel rovnou na sachtu...:-)))

                • Re: Sverkos

                  (host)     před 16 lety 04.06.2008 12:07 |  
                  0 0

                  Já pochopil hned, jak to myslíš, ale jelikož jsem od přírody putničkář, tak musí všechna použitá přirovnání sedět bez nejmenší chybičky:) Když najdu nějakou nesrovnalost, mám až patologickou potřebu do toho rejpat a uvádět vše na pravou míru, což mi činí jisté zvrácené potěšení;)) Marvin

                  • Re: Sverkos

                    mart     před 16 lety 04.06.2008 12:11 |  
                    0 0

                    :D, tak proto mam pochopeni, neb sam nemam rad nepresnosti. mart

                    • Re: Sverkos

                      (host)     před 16 lety 04.06.2008 12:19 |  
                      0 0

                      No, bylo by to zajímavé. Slavia by pustila 100 milionů, svěrkoš by nastoupil ve Švyýcaqrsku, byl by faulovaný, zpřetrhal by si všechny vazy na koleně, a Slavia by ho mohla nabídnou Liberci na hostování s opcí.

                      • Re: Sverkos

                        mart     před 16 lety 04.06.2008 12:23 |  
                        0 0

                        No tak tadle alternativa je tam taky. Je treba zvazit vsechno, ... a ten Liberec to by byla alespon vyzkousena cesta :D.

                      • Re: Sverkos

                        mart     před 16 lety 04.06.2008 12:24 |  
                        0 0

                        jinak (alespon trochu vazne:D), kdyz mas 100milionovyho kone, o kterym si myslis, ze by moh' prinyst 200milionu, tak ho pojistis, nebo ne?

                        • Re: Sverkos

                          (host)     před 16 lety 04.06.2008 12:33 |  
                          0 0

                          No jo, ale prachy za Dočkala a Váchu by nestačily ani na tu pojistku

      • Re: Sverkos

        Fallen (přítel SN)     před 16 lety 04.06.2008 10:16 |  
        0 0

        Zadarmo? No tak by se liga mistrů investovala do Svěrkoše, no... I když teda myslim, že trochu zbytečně, ale netvrdim, že by to nebylo hezký...

        • Re: Sverkos

          (host)     před 16 lety 04.06.2008 11:38 |  
          0 0

          Zdravim, opet jsem si pri cteni teto diskuze vzpomel na svuj rozhovor s Pepou Jinochem a jeho vyjadreni , ze Slavie bude investovat do jinych, drazsich hracu nez je Vacha a proto tento bude volny. Dnes se tedy vyrojilo prvni jmeno a jde hned o reprezentanta Sverkose. Jeho cena je na ceske pomery fascinujicich 80 milionu, moznost odchodu do Slavie je , ale v soucasne dobe spise nerealna, protoze , sam hrac rika , ze z Ostravy nikam pospichat nebude , v tuzemsku nevidi klub za ktery by chtel hrat a ven pujde jen do jisteho. Navic pozadovana suma je v soucasne dobe mimo moznosti naseho klubu, muselo by jit o plneni rozlozene na delsi dobu a penize by musel stejne jako v zime poskytnout treti subjekt. Takze mne osobne spise vzrusuje otazka prodlouzeni hostovacky Belaida, ktereho udajne sleduji nektere bohate Africke kluby a zajem je pry i z Italie.Docela mne zajimala suma , kterou by Slavia musela zaplatit Milanu za jeho prestup a suma je opravdu paradni , udajne okolo 25 az 30 milionu korun. Dalsim hracem na hostovani je Strihavka, o jehoz sluzby pry stoji hlavne KJ, hrac i jeho manazer by se nebranil prodlouzeni hostovani, ktere by v podstate bylo zadarmo,Velmi zajimavy muze byt jeste soubopj o golmana Vaniaka, ktery pry dal vedeni Slasvie nejajky prislib , ale zatim pry vaha .........Jasny je Ivana, jeho ocekavany prichod by mohlo zatit jen jeho vytouzene zahranicni angazma. Prichody , takova perla , ktera se zase objevila je nas byvaly hrac , syn trenera Jarolim ml. a pry se zajimame opet i o Kozaka, ktery ale miri na testy ven. Proste nechme se prekvapit. Jiri

          • Re: Sverkos

            martyni (přítel SN)     před 16 lety 04.06.2008 11:44 |  
            0 0

            kdesi se ale psalo, ze Lukas Jarolim snad bude pokracovat v Italii, esli se nepletu.. Belaid za 30, Strihavka zadarmo...tady je videt, jak tezky je sehnat kvalitni hrace, kdy sve vlastni rozdavame..

            • Re: Sverkos

              (host)     před 16 lety 04.06.2008 11:53 |  
              0 0

              O pokracovani ci vyuziti Lukase se ma rozhodnout po letni priprave, on samozerejme ma zajem v Italii zustat , ale vse se odvine podle jeho aktualni herni formy a zajmu Italu/ zatim je to udajne jak pises, ale..../.

              • Re: Sverkos

                (host)     před 16 lety 04.06.2008 12:16 |  
                0 0

                Já tedy nevím, ale z příspěvku pana Jiřího jsem pochopil spíš to, že myslí Davida a ne Lukáše... Syn trenéra Jarolíma(Jarolím ml. = David Jarolím) Ale možná, že jsem už úplně blbej a odvařenej...:-)

                • Re: Sverkos

                  (host)     před 16 lety 04.06.2008 12:48 |  
                  0 0

                  ..mladej..david..tak to by svedcilo temn spekulacim tady ze se bude vracet jeden hrac z nemecka:)..
                  bylo by to fajn..tdle jarolim myslim by byl dobrej..je to dric a buldog a pritom dokaze rozehrat..a snad nebude v nekterejch zabavnejch hrach:)..jako tata a bracha
                  M.

                  • Re: Sverkos

                    (host)     před 16 lety 04.06.2008 13:04 |  
                    0 0

                    David Jarolím do Slavie?Nenechte se vysmát:))))Možná tak ve 32-ti.Dlouhodobě jeden z nejlepších fotbalistů Bundesligy by se rozhodně nevrátil do čech.Navíc by o něj mělo zájem hned několik klubů z Německa a to nemluvím ani i těch z Evropy.Ježiš,jak někdo může vypustit takovou kravinu z huby.......A jěšte horší jsou ti,kteří tyhle blbosti baštěj....

                    • Re: Sverkos

                      (host)     před 16 lety 04.06.2008 14:00 |  
                      0 0

                      Takze jeste jednou, jedna se o Jarolima mladsiho, ale mineno jasne tc. v Italii, jinak te asi drobatko pozlobim, pred lonskou sezonou bylo ve hre i jmeno jeho bratra, vse skoncilo na penezich. jri

                      • Re: Sverkos

                        (host)     před 16 lety 04.06.2008 16:24 |  
                        0 0

                        Ano, ten drahý přestup má být Lukáš Jarolím. Ta tři miliony euro

                      • Re: Sverkos

                        Fallen (přítel SN)     před 16 lety 05.06.2008 02:41 |  
                        0 0

                        No, tak to by bylo docela trapný nacpat po jedné sezoně 3 mega do hráče, kterej od nás odešel zadara

          • Re: Sverkos

            slaviator     před 16 lety 04.06.2008 14:43 |  
            0 0

            .........Jasny je Ivana, jeho ocekavany prichod by mohlo zatit jen jeho vytouzene zahranicni angazma. / ??? Vždyt se využila opce, tak jak jakej jeho "očekávaný příchod"? Jinak o Svěrkošovi si taky myslím, že je to kachna - ale jak to popsal mart... mělo by to něco do sebe. Jenže, když jsme neměli prachy na Pudila, budeme je mít na Svěrkoše? :) Navíc není vyloučeno, že zájem zahraničních klubů najednou může padnout..

            • Re: Sverkos

              (host)     před 16 lety 04.06.2008 15:00 |  
              0 0

              To je prave to Lukasi, Ivana ma klauzuli o uvolneni a zatim pro tvou informaci ani smlouva podepsana nebyla, ale bude, Sverkos, nejak jsem se dnes mnechal inspirovat timto jmenem a opatrne zjistoval u pratel v Ostrave i na webu tohoto klubu. Vec se ma tak, ze nekdo mel ucinit snad nejaky dotaz na tohoto hrace, ale to bylo zatim vse...., v patek by se k tomu mel vyjadrit manazer licka on lainu pro fandy. Ale co by mne zajimalo, mas nejake zpravy o Hanaitultovi , byl take jednim , kteri by mohli promluvit do zatim klidnych prestupovych vod. Jiri

              • Re: Sverkos

                slaviator     před 16 lety 04.06.2008 15:38 |  
                0 0

                Tak jsem zvědav na pátek... Nene, o Adrém mám akorát info, že Sparta opci nevyužila a on se tak vrací do Mostu, momentálně je na dovolené s Cathrine a poté se, ve druhé půli června, s ním bude řešit další působení... Ale předpokládám, že ve druhé lize hrát nebude.

  15. Re: L. Vácha: v září chci hrát

    (host)     před 16 lety 04.06.2008 23:17 |  
    0 0

    Real Madrid, který si může koupit téměř každého hráče, včetně C.Ronalda, neprodal svého talentovaného hráče Granera, přestože mělo o něj zájem Getafe, kde hostoval. Zatím nemá na základ v Realu, přesto ho klub neprodá, pouze půjčí na hostování bez opce. Tady je vidět rozdíl mezi Slávií a Realem Madrid. To samé Bayern s Kroosem.

    • Re: L. Vácha: v září chci hrát

      Huzgi (přítel SN)     před 16 lety 05.06.2008 00:13 |  
      0 0

      Vidět rozdíl mezi Slávií a Realem je v tom, ty moulo, že oni na toho Ronalda mají a my ne. Neperspektivní hráče prodají, pespektivní si nechají, a to my taky. U nich rozhodne vedení, koho koupí a koho prodají, u nás taky. Oni vyhráli titul a my taky. Srovnávat jejich talenty a naše je scestné, tys ty jejich neviděl a ty naše asi taky ne.

      • Re: L. Vácha: v září chci hrát

        (host)     před 16 lety 05.06.2008 10:39 |  
        0 0

        Vím že asi bude za troubu, ale pamatujte si co tady teď píšu.

        Ač si to zde nikdo nemyslí naším stěžejním hráčem v záloze pro příští sezóny bude Marek Jarolím, který se posune na střed zálohy a bude rozdávat nejen přesné přihrávky, ale dávat góly i radost a kdyby k němu byl buď Belaid nebo Rajnoch na křídle Švento. Můžeme se opět po sezóně smát my.

        Každopádně věřím ve vedení Slávie. Co mě k tomu vede???

        Jak už jsem psal p. Doležal je nejen ředitel, ale i vlastník a své peníze chce úročit. Konečně jsme pochopili, že tohle je nejlepší cesta k úspěchu. Když bude úspěch p. Doležal bude mít penízky a my radost. Když nebude úspěch p. Doležal i my budeme mít h....

        Pěkný den Pavel

        • Re: L. Vácha: v září chci hrát

          (host)     před 16 lety 05.06.2008 10:43 |  
          0 0

          Správně, podle toho, jak chytře v zimě nakupoval, budeme mít h... stejně jako on

        • Re: L. Vácha: v září chci hrát

          Huzgi (přítel SN)     před 16 lety 05.06.2008 14:10 |  
          0 0

          Stoprocentně s tebou, Pavle, souhlasím a na podzim už se těším. Pořádného špílmachra uprostřed jsme už dlouho neměli a přitom to býval výsostný znak Slávie. Myslím, že KJ představí vybroušený a skvěle vyladěný tým.

          • Re: L. Vácha: v září chci hrát

            (host)     před 16 lety 05.06.2008 14:46 |  
            0 0

            Jako na jaře. Ty jsi snad smyslů zbavený, že píšeš takové bláboly. Na jaře to byl tak vyladěný tým, že jsme nedokázali přehrát ani týmy ze spodka tabulky. A herně z toho bolely oči.

      • Re: L. Vácha: v září chci hrát

        (host)     před 16 lety 05.06.2008 10:48 |  
        0 0

        Moulo, mýlíš se. Jejich talenty jsem viděl na ME do 19 let v Polsku hrát za Španělsko. Na rozdíl od Tebe nesledují fotbal z rychlíku. Oni mají na Ronalda, přesto si ponechají i Granera, protože mají ve srovnání s tebou mozek a přemýšlí. Jestli je Dočkal, Vácha neperspektivní a Abrahám, Kalivoda, Jarolím,Střihavka, Černý perspektivní, tak možná pro takové hlupáky jako Ty.

        • Re: L. Vácha: v září chci hrát

          Huzgi (přítel SN)     před 16 lety 05.06.2008 14:06 |  
          0 0

          Podívej se na soupisky do 19 let v minulosti a pak, kdo z nich dnes hraje. Je to zoufalé procento. Chceš příklad. Tomáš Hrdlička byl svého času oporou repre do 21, jeden čas i kapitánem. Dnes je náhradníkem v Bolce. Žůrek té samé reprezentaci prostřílel cestu ke zlatu, tehdejší soudy ho vynášely do nebes a dnes je rád za Zlín. Granero možná bude hvězdou, Dočkal s Váchou spíš jen nadprůměr české ligy, možná průměr, možná ani to ne. Real, narozdíl od nás, má finančně na to, držet hráče jen tak pro možnou budoucnost (a to ještě ne každého) a zároveň kupovat velké posily pro současnost. Slávie je ráda, že vybředla z minulých dluhů a musí vážit každou korunu. To vlastníci dělají. Takových kibiců, jak ty, kteří se neumějí ani podepsat (tomu říkávám inteligence houpacího koně), je hodně, to nikoho nic nestojí, tvoje peníze to nejsou. Myslím, že vedení ví co dělá. Ale lidi jako ty budou rýpat vždy, jste takoví vředi....

          • Re: L. Vácha: v září chci hrát

            (host)     před 16 lety 05.06.2008 14:46 |  
            0 0

            Proč si proboha vymýšlíš ? T. Hrdlička nikdy oprou repre nebyl, natož aby byl kapitán. Žůrek byl v té reprezentaci náhradník, žádnej zázrak. A už vůbec nechápu proč snižuješ kvality Dočkala a Váchy. Hodně málo fotbalistů hrálo v jejich letech ligu. Když musí šetřit každou korunu proč kupují průmerné hráče jako Jarolím nebo Černý ? Nejsem ten na kterého reaguješ nicméně na ty tvé lži a zaměrné shazování odchovanců už jsem musel regovat. Venca

            • Re: L. Vácha: v září chci hrát

              (host)     před 16 lety 05.06.2008 14:57 |  
              0 0

              Venco díky za pravdivý příspěvek. Žůrek byl vždycky náhradníkem, Hrdlička nebyl tahounem mládežnické reprezentace, v jeho ročníku vynikali jiní hráči. Zato Vácha patřil k oporám týmu, který vybojoval stříbro na ME do 17 let spolu s Necidem, Pekhartem. Spolu s Dočkalem hrají od 18 let ligu. Patří k tomu nejlepšímu, co Slávia v posledních letech vychovala. Zbavovat se nejlepších odchovanců za malý peníz je velká chyba. Místo toho kupujeme průměrné hráče, kteří na svůj věk žádnou díru do světa neudělali jako Abrahám, Černý, Jarolím. Holt nová strategie trenéra Jarolíma.

              • Re: L. Vácha: v září chci hrát

                (host)     před 16 lety 05.06.2008 15:02 |  
                0 0

                Je to tak. Ten Huzgi je normální blbec a to co tady předvádí je nehorázný. Kdyby aspoň nelhal. Venca

          • Re: L. Vácha: v září chci hrát

            (host)     před 16 lety 05.06.2008 15:12 |  
            0 0

            Ano, Slávia vybředla z dluhů a proto draze kupuje neperspektivní hráče jako Abrahám, Jarolím, Černý, Šourek a lacino prodává perspektivní talenty jako Švec, Vácha, Dočkal. Nebo kupuje sice mladé, ale průměrné hráče, kteří v žádné mládežnické reprezentaci nehráli jako Gebre sselasi. Lavička ho pak nominoval jako náhradníka z jiných než výkonnostních důvodů. Opravdu to máš v hlavě srovnané.

          • Re: L. Vácha: v září chci hrát

            martyni (přítel SN)     před 16 lety 05.06.2008 17:49 |  
            0 0

            Huzgi nekdy to jsi snad trochu prestrelil, pokud mas jinej nazor na dockala nez nekdo jiny, prosim, ale jak vidim, kdyz ti dochazeji argumenty, zacinas nadavat do vredu.. to snad nemas zapotrebi... jinak k veci - pry tedy bude hvezdou Jarolim, zatimco Dockal bude prumerny hrac... v takovym zaveru ja ovsem nevidim logiku - ano, Dockal muze casem upadnout do prumeru, to je jasne, ze ne z kazdeho nadejneho mladika se vyklube spickovej hrac... ovsem klicovej je ten potencial, na jeho vek jsou jeho vykony prislibem.. zatimco na vek Jarolima jsou vykony, ktere podaval na jare, spis zklamanim a nic dobreho neslibuji. Jarolim je jiz hotovy hrac a videli jsme, ze je pomaly a nedurazny, nestiha prvoligovy fotbal fyzicky a to je v jeho veku alarmujici, ja nerikam ze se nemuze zlepsit, ale nerozumim tomu, ze nekdo muze na nej buhvijak sazet... nevim z ceho to muzes ty a pavel dovozovat..

            • Re: L. Vácha: v září chci hrát

              Huzgi (přítel SN)     před 16 lety 05.06.2008 20:10 |  
              0 0

              Zdravím Martyni. On si každý anonym kroutí argumenty a fakta k obrazu svému. Nikdy jsem nenapsal, že z Dočkala bude průměrný hráč. Možná nadprůměrný, možná průměrný, možná zapadne, to jen opakuji, co jsem napsal výše. Naskočil do ligy jako hodně mladý, všechna čest. Některé okamžiky byly výtečné, jiné nic moc. Zatím (to co sehrál ve Slávii, na Kladně, v Liberci) to nevypadá, že by měl být nějakou jasnou a jednoznačnou hvězdou. Srovnám-li s mladým Bergrem, Šmicrem, Nedvědem, Poborským, tak je daleko za nimi. Můj hlavní a dominantní názor je ten, že Slávia má svého vlastníka a své vedení, ti hráče platí a je na nich, koho chtějí platit a koho ne. Může se ukázat, že se v Bořkovi zmýlili, nebo že měli pravdu. Marek Jarolím toho zatím ukázal víc než Bořek (nemyslím ve Slávii) a není to ani žádný přímý Bořkův konkurent, každý hraje něco jiného. Popravdě na post špílmachra nikoho jiného v nadějném věku v lize nevidím. To, že se mi někdo snaží chytit na argumenty je úsměvné, Tomáš Hrdlička hrál za repre 21 kolem 15 zápasů, Žůrek taky, oba dávali góly, Žůrek v prodloužení semifinále ME (rok nevím, 2000 a něco) motal Italy takovým způsobem (připravil tuším že Pospíšilovi vítězný gól), že z něho druhý den dělala italská média kata jejich týmu. Kdyby to nebylo evidentní na jejich případě, tak třeba Martin Hyský a je jich spousta, kteří ve věku kolem 19 vypadali hodně nadějně a pak jejich růst skončil a nechytli se ani v lize. Chci tím jen říct, že vývoj každého hráče není předem určený, proto je sázka na 19leté a 20leté fotbalisty trochu riskantní. Ale jestli chce někdo srovnávat Slávii s Realem a vytvoří myšlenkovou konstrukci, že když Real neprodá jednoho mladíka, kdežto Slávie ano, tak je naše vedení na hlavu padlé, to vedení, které po letech strádání stabilizovalo klub a dovedlo tým k titulu, tak jsou mé urážky ještě mírné. Ale vzhledem k tomu, že takové na hlavu padlé názory mají jen slaboduší jedinci, kteří ještě nezvládli vlastní podpis (nejspíš to bude jeden třináctiletý kluk, který se předvádí dokola), tak je možná zbytečné se namáhat s reakcí.

              • Re: L. Vácha: v září chci hrát

                (host)     před 16 lety 05.06.2008 20:31 |  
                0 0

                Ty jsi opravdu hlupák, se kterým je škoda ztrácet slov. Hrdlička, Žůrek odehráli 15 zápasů za tři roky jako střídající hráči. Podívej se na ME do 21 let, kde jsme získali titul, kolik toho odehráli. Podívej se do jejich statistik. Co dokázal Marek Jarolím? Nechtěli ho ve Spartě, v Bolce, pak někde hostoval, pouze na podzim dal pět gólů za Plzeň. A to je mu 24 let. Dočkal v 19 letech je na tom lépe. Letošní sezóna byla mnohem lepší než Jarolímova. Na Kladně i v Liberci patřil k tahounům. Nedvěda si pamatuji v 18 letech v Plzni, pak v Dukle, pak ve Spartě. Prosadil se až mnohem později, Dobiáš ho dokonce přeřadil do B týmu ve Spartě. Šmicer v dorostu Slávie nebyl takovým tahounem, měl štěstí, že si ho vytáhl Jarabinský. Ve věku 18 let nebyl žádnou oporou. Ale dostal čas a prostor, důvěru trenéra. My tu srovnáváme naše talenty ne s Nedvědem , Poborským, ale s Jarolímem, Abrahámem, Černým, Střihavkou. A ti jsou stále průměrnými hráči, na jaře byli většinou na lávce. A od posil čekáme, že budou lepší než odchovanci a potáhnou tým. Na lávce jsou nám k ničemu. Proto je nesmyslné vyhazovat peníze za průměrné hráče, kteří nehrají. Tito hráči nemají žádnou velkou perspektivu, ani přínos pro tým na rozdíl od Dočkala, Váchy, Necida, Švece. Ale to ty nikdy nepochopíš.

                • Re: L. Vácha: v září chci hrát

                  Huzgi (přítel SN)     před 16 lety 05.06.2008 20:55 |  
                  0 0

                  Ty zas nikdy nepochopíš, že tým skládá trenér, hráče kupuje vedení, které s nimi sepisuje smlouvy a platí je. V týmu hraje ten, koho tam trenér chce. A Jarolím je úspěšný trenér, který měl úspěchy všude kde byl. Jsi absolutní moula, když jsi toto jěště nepochopil. A nech si ty svoje rádoby moudra, když Šmicer poprvé nastoupil, tak jsem u toho byl. A s Dočkalem se to srovnat nedá.

                  • Re: L. Vácha: v září chci hrát

                    (host)     před 16 lety 05.06.2008 21:48 |  
                    0 0

                    Ty jsi opravdu idiot.

                    • Re: L. Vácha: v září chci hrát

                      (host)     před 16 lety 07.06.2008 12:49 |  
                      0 0

                      Fakt je, že Šmícu začali stavět, až když ho kupovala Viktorka Žižkov. Blbci tehdy o něm mluvili stejně jako dnes o Dočkalovi, že prý na Slavii nemá

                      • Re: L. Vácha: v září chci hrát

                        (host)     před 16 lety 07.06.2008 14:56 |  
                        0 0

                        Díky za potvrzení mých slov.

                  • Re: L. Vácha: v září chci hrát

                    (host)     před 16 lety 07.06.2008 16:34 |  
                    0 0

                    Ty jsi zase dement, co nedokáže pochopit, že slovo diskuse je odvozené od slova diskutovat. Takže Tvé výpady vůči Huzgimu a jiným, co mají odlišné názory od těch Tvých, jsou už nejenom trapné, ale už začínají býti dosti ubohé ba stupidní! Toto je diskusní fórum pro všechny fanoušky a jestli nedokážeš ctít pravidla diskutujících, tak sem nechoď a nečti si názory ostatních. Jinak si budu o Tobě pořád myslet, že jsi ještě nedospělý a duševně ne zcela vyzrálý!

                  • Re: L. Vácha: v září chci hrát

                    (host)     před 16 lety 07.06.2008 16:34 |  
                    0 0

                    Ty jsi zase dement, co nedokáže pochopit, že slovo diskuse je odvozené od slova diskutovat. Takže Tvé výpady vůči Huzgimu a jiným, co mají odlišné názory od těch Tvých, jsou už nejenom trapné, ale už začínají býti dosti ubohé ba stupidní! Toto je diskusní fórum pro všechny fanoušky a jestli nedokážeš ctít pravidla diskutujících, tak sem nechoď a nečti si názory ostatních. Jinak si budu o Tobě pořád myslet, že jsi ještě nedospělý a duševně ne zcela vyzrálý!

  16. Re: L. Vácha: v září chci hrát

    (host)     před 16 lety 05.06.2008 10:41 |  
    0 0

    Koller will weiter für Nürnberg spielen - «Bleibe auch in 2. Liga»
    Veröffentlicht: 04.06.2008 - 15:07 Uhr Quelle: dpa

    Koller will weiter für Nürnberg spielen - «Bleibe auch in 2. Liga»
    Foto: FCN
    Nach dem Abstieg von Fußball-Bundesligist 1.

    FC Nürnberg sieht sich Tschechiens EM-Hoffnung Jan Koller auch im Unterhaus bei den Franken. «Ich habe in Nürnberg einen Vertrag und bleibe dort auch in der 2. Liga», sagte der Angreifer der tschechischen Zeitung «Sport» (Mittwochausgabe). Damit erteilte Koller auch dem angeblichen Interesse von Sparta Prag eine Absage: