Stadion Eden

Výměna voucherů od 25. června

Od příští středy si konečně bude moci 4 890 majitelů voucherů vyměnit vouchery za permanentky. Následující týden se budou prodávat permanentní vstupenky i pro ostatní fanoušky.

Výměna bude probíhat v pokladnách na novém stadionu v Edenu, které jsou umístěny vedle hotelu Iris. Pokladny budou otevřeny ve všední dny od 9 do 18 hodin. Telefonní číslo do předprodeje je + 420 731 126 104. Vyměnit voucher za permici je možné od 25. června až do 31. října. K výměně je třeba předložit platný voucher, doplatit třicet procent z celkové částky (z nich budou odečteny příslušné slevy) a uvést kontaktní údaje všech osob na voucheru (jméno, příjmení, adresa, telefon, případně e-mail). Pokud byl voucher dárkem a je na něm uvedeno jiné jméno, než jaké má být vytištěno na permanentní vstupence, je nutné uvést jméno a telefonní číslo osoby, která voucher objednávala.

30. června si pak budou moci zakoupit permice i ostatní fanoušci. Je možné koupit permici na půl sezony nebo na celou, ceny na nová místa se pohybují v rozmezí od 1.310 do 3.360 korun.

Držitelé permanentek budou mít přednostní právo na zakoupení vstupenky na zápasy Ligy mistrů UEFA, Poháru UEFA a Poháru Intertoto a slevu deset procent.

1. typ: 2 plus 2

2. typ: 1 plus 1

Cena na jeden zápas pro jednu osobu v této nabídce rodinných permanentek vychází na 48 až 115 korun. Ceny za celosezonní permanentky se pohybují v rozmezí od 1.310 do 6.700 korun. Je možné si pořídit také půlsezonní permanentku.

Podrobný ceník bude zveřejněn od pondělí 23. června na stránkách www.permice.slavia.cz

Studenti

Sleva deset procent. Při nákupu permanentky je nutné se prokázat studijním průkazem nebo kartou ISIC.

Invalidé (TP, ZTP, ZTP/P)

Sleva deset procent na vybrané místo. Je nutné předložit příslušný doklad.

Vozíčkáři

Permanentka na celou sezonu stojí 655 korun, půlsezonní 455 korun. Doprovod platí manipulační poplatek 20 korun.

Lidé od šedesáti let včetně

Sleva deset procent. Věk je třeba doložit dokladem, například průkazkou MHD.

Invalidé (TP, ZTP, ZTP/P)

Sleva deset procent na vybrané místo. Je nutné předložit příslušný doklad.

Ceny jednorázových vstupenek na novou sezonu 2008/2009 budou zveřejněny během měsíce července.

Manipulační poplatek za každou permanentku a její aktivaci činí 30 korun bez ohledu na její  cenu!

Zvýhodněné permice a slevy

30. června bude také zahájen prodej zvýhodněných rodinných permanentek. Pro rodiny s dětmi jsou v Edenu vyčleněny sektory 225, 226, 227 a 228. Tato místa jsou oddělena od ostatních fanoušků na stadionu. Dětem bude přizpůsobeno mimo jiné i občerstvení, které budou nabízet stánky v této části tribuny.

Rodinná permanentka

Zájemci si mohou vybrat ze dvou typů rodinných permanentek:

Komentáře (3)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Výměna voucherů od 25. června

    (host)     před 16 lety 17.06.2008 11:35 |  
    0 0

    Ahoj všem, nabízím vám tímto pracovní pozici v obchodním teamu společnosti SYNOTTIP a.s., sázkovou kanceláří úzce spolupracující s naší milovanou SLAVII ( mimochodem začátkem nové sezony otevíráme na našem novém svatostánku v Edenu špičkový SPORT BAR ). Momentálně volné pozice:SUPERVIZOR - kontrolní činnost sběren v působnosti po celé ČR, REGIONÁLNÍ MANAŽÉR - momentálně pro regiony STŘEDNÍ ČECHY, ZÁPADNÍ ČECHY. Bližší informace na www.synottip.cz V případě zájmu zašlete co nejdříve motivační dopis a životopis na mou e-mailovou adresu ( možné použít mnou uvedenou na tomto webu, nebo karel.frana@synottip.cz. Těším se, že můj obchodní a provozní team bude posílen o někoho z vás, kteří máte v srdci stejný klub jako já :-)KAREL FRÁŇA, Obchodní manager SYNOTTIP a.s. - sázková kancelář" JE LEPŠÍ HRÁT, NEŽ SE JEN DÍVAT tak NASAĎTE SPRÁVNÝ KURS ! " Pumaking

  2. Re: Výměna voucherů od 25. června

    pajuch     před 16 lety 17.06.2008 11:48 |  
    0 0

    Přestoupil k nám levej chorvatskej testy obránce Šiklič, na testy přichází francouzskej defenzivní hráč Cissé. Odchází Kalivoda a Šourek.

  3. Re: Výměna voucherů od 25. června

    (host)     před 16 lety 19.06.2008 10:30 |  
    0 0

    respekt.sem na plakátě u fanzone v edenu... wow