Domácí pohár

Slavia zavítá do Votic

Sváteční den čeká fotbalisty středočeských Votic, v utkání 3. kola Poháru ČMFS přivítají na svém stadionku Slavii. Výkop utkání je plánován na 16:30.

Kromě pohárového utkání čeká Slavii zítra další významná událost, v pravé poledne proběhne na hřbitově na Vyšehradě vzpomínková akce na velkého slávistu, Pepi Bicana. Krátký projev pronese například generální ředitel Slavie Petr Doležal.

V předchozím kole poháru zvítězila Slavia v Rakovníku 7:0.

Votická Marila měla postup přes svého soupeře o poznání těžší, nakonec si na penalty poradila s favorizovanou Vlašimí. Na soupisce má Marila Horsta Siegla nebo Michala Horňáka.

"Po Voticích nás čekají zápasy s Olomoucí a ve Vaslui, takže to potřebujeme zvládnout nejen po fyzické stránce, ale i po té psychické. Je sice před námi náročný program, ale máme široký kádr, je velmi pravděpodobné, že ve čtvrtek dostanou příležitost i další hráči naší sestavy," řekl k utkání Karel Jarolím.

Do utkání nezasáhnou Šiklič, Dřížďal a Šenkeřík. Dle slov Karla Jarolíma bychom se mohli dočkat Vladimíra Šmicera v základní sestavě!

Komentáře (1)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia zavítá do Votic

    Kuka125     před 16 lety 25.09.2008 14:10 |  
    0 0

    Rosekejte je.