Domácí pohár

Votice - Slavia 1:2

Díky dvěma brankám Volešáka postupují slávisté do dalších bojů v Poháru ČMFS. Přes výraznou převahu však hráči dopustili drama v závěrečných minutách. Ve čtvrtém kole Slavii čeká Sezimovo Ústí.

Fotbalisté Slavie nastoupili s několika změnami v sestavě. Od úvodních minut jsme si vytvořili územní převahu, ale do zakončení se dostávali postupně. Domácí pozorně bránili a hráli obětavě, ale k naší brance se moc nedostali. Než jsme vstřelili první branku, vytvořili jsme si několik šancí, ale hlavně Šmicer neuspěl. Prosadili jsme se ve 22. minutě, kdy po centru Černého hlavičkoval o zem Volešák. Vypadalo to, že bychom mohli postupně přidávat další branky, ale hra mi chvílemi přišla až moc pohodlná. I proto jsme nepřidali další branky, přestože několik náznaků se objevilo.

Ve druhém poločase převaha slávistů pokračovala a korunovala druhou brankou Volešáka, který zakončoval po přihrávce Šmicera. Čtvrt hodiny si dal ukázkového vlastence Latka, branku jsem však přes dým neviděl. V závěru se domácí vyhecovali, ale kýženého vyrovnání se nedočkali. Celkově druhý poločas si moc nevybavuji, jelikož v kotli bylo hodně živo a někteří jedinci k pousmání, takže hru jsem téměř nesledoval.

Votice - Slavia 1:2 (0:1)
Slavia:
J. Diviš - M. Kindel, M. Latka, D. Hubáček - L. Volešák, V. Šmicer (67. M. Jarolím), A. Cissé, P. Janda (61. D. Švento), J. Černý - M. Ivana, G. Litteri (82. G. Toleski)
Branky: 75. Latka vlastní - 22. a 58. Volešák

Komentáře (58)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Votice - Slavia 1:2

    quelhar (admin)     před 16 lety 25.09.2008 18:34 |  
    0 0

    Vyborne, posetrili jsme sily, postoupili jsme a zrejme se nikdo nezranil. Skore je nepodstatne.

    • Re: Votice - Slavia 1:2

      slaviator     před 16 lety 25.09.2008 18:49 |  
      0 0

      hmm a znovu se prosadil Volešák, když byl znovu v základu... Dostane i šanci proti Olomouci...?

      • Re: Votice - Slavia 1:2

        Buntaro     před 16 lety 25.09.2008 19:03 |  
        0 0

        až na chování "našich" fanoušků, jeden aby se styděl :-(

        • Re: Votice - Slavia 1:2

          Gordon (host)     před 16 lety 25.09.2008 22:36 |  
          0 0

          a proc se stydet? ja se cely zapas bavil neschopnosti poradatelu, hasicu a policistu...

      • Re: Votice - Slavia 1:2

        Ravik     před 16 lety 25.09.2008 21:17 |  
        0 0

        co se tam dělo s fans?

    • Re: Votice - Slavia 1:2

      bene     před 16 lety 25.09.2008 22:08 |  
      0 0

      fotky z Votic na www.bene2.unas.cz

  2. Re: Votice - Slavia 1:2

    auxx     před 16 lety 25.09.2008 19:08 |  
    0 0

    Zdravím. Nevím, co proti Volišovi někteří fans mají. Je zajímavé, že nedostává moc příležitostí a když ano, prosadí se. Vůbec mu jeho situaci nepřeji. Je to kvalitní fotbalista a jako člověk sympaťák. Nějak mi k němu ta jeho sparťanská minulost nejde a doufám, že se nenechá Jarolímem otrávit a bude trpělivě čekat na větší šanci do základu.
    Jinak jsem rád, že jsme to dnes ukopali a nezávidím slávistickým fanouškům ve Voticích, naše tradiční nervíky!

    • Re: Votice - Slavia 1:2

      EdCable     před 16 lety 25.09.2008 19:29 |  
      0 0

      Jarolim po zapase prohlasil, ze se mu jeho vykon libil, tak treba dostane prostor. Jinak se mi drive moc nelibil, co pamatuju jeho lonske vykony, tak byly na urovni letosniho Cerneho, ale nyni si rekl o sanci.

      • Re: Votice - Slavia 1:2

        slaviator     před 16 lety 25.09.2008 20:13 |  
        0 0

        Na podzim výkyvy neměl, vždy na hřišti nechal duši. Akorát zbytečně fauloval za žluté karty. Na jaře už moc šancí nedostal, vypadl z tempa...

        • Re: Votice - Slavia 1:2

          martyni (přítel SN)     před 16 lety 25.09.2008 21:03 |  
          0 0

          Když Voliš přicházel, měl jsem ho zařazeného v té mé "neoblíbené" škatulce "tvořivých hráčů", kteří jsou skoupí na krok a chybí jim důraz. Pardon, to je prostě moje slabost, ja tohle na hřišti nemam rad. Voliš mě ale překvapil, že naopak příkladně bojoval a hrál pro tým, ovšem zas ta tvořivost mu občas trochu scházela. Čekal jsem, zda se na jaře adaptuje a zlepší, ale kvůli tomu, že byl pak totálně ignorován, těžko lze posoudit jeho výkonnost a jeho možný přínos pro slavii. Ale je mi sympatický, jak o místo v sestavě bojuje, jak zahrál v Ostravě a ted zřejmě taky velmi solidně, od příchodu do slavie určitě zapracoval na fyzičce, tu šanci by si zaslouži.

  3. Re: Votice - Slavia 1:2

    polin     před 16 lety 25.09.2008 22:37 |  
    0 0

    Zdravím, moc na zápasy nechodim. Ale když mohu a vyjde mi to časově, tak vždy rád přijdu. Proto jsem byl i dnes ve Voticích. Opravdu chování fanoušků bylo děsné. A nebylo to o pár puberťácích jak se píše v jiných diskuzích. Mám pocit že jsem tam zahlédl zapalovat dýmovnice normální dospělí chlapi! To samé když jim dělali prostor pro jejich zapálení. V té skupince moc pubertáků nebylo! Je smutné že se chováme takovýmto způsobem, nevím jak pak chtít po ostatních aby se nám v edenu chovali slušně. Když se mi u nich chováme takto (bráno obecně). No jelikož jsem z Tábora, jsem zvědav jak to bude probíhat na Soukeníku. Zdraví Míra

    • Re: Votice - Slavia 1:2

      Fallen (přítel SN)     před 16 lety 26.09.2008 01:36 |  
      0 0

      Ne že bych je chtěl obhajovat, ale tady to bylo aspoň bez tribuny... takže to větralo

      • Re: Votice - Slavia 1:2

        Buntaro     před 16 lety 26.09.2008 01:49 |  
        0 0

        dýmovnice nemá na fotbale co dělat - pokud se vám stýská po branných cvičeních tak si na ně hrajte doma na zahradě :-)

  4. Re: Votice - Slavia 1:2

    Eluin (přítel SN)     před 16 lety 26.09.2008 07:56 |  
    0 0

    Postup potěší, ale musím se přiznat, že když jsem z vln radiožurnálu zaslechl stav 1:2, tak mi docela zatrnulo. Volešáka bych osobně rád viděl v základu, i když je pochopitelně otázkou, jak by se sehrával se zbytkem týmu. Minimálně jeho trestňáky však svoji kvalitu bezesporu mají, navíc je to - troufám si říci - poctivý hráč, který jen tak něco neošidí..

    • Re: Votice - Slavia 1:2

      polin     před 16 lety 26.09.2008 10:44 |  
      0 0

      Volešák včera určitě nehrál špatně! Ale dle mého mínění nikdo nepředvedl extra výkon, prostě jen to co museli aby postoupili. Mnozí kritizují Jandu, já si myslim že nehrál špatně, určitě né hůře než ostatní. Koho bych ovšem vypíchnul za to že zkazil na co sáhnul, tak je Litteri. Jen doufám že se trochu rozehraje pač jinak by přínosem zřejmě nebyl:( Míra

      • Re: Votice - Slavia 1:2

        Eluin (přítel SN)     před 16 lety 26.09.2008 12:19 |  
        0 0

        Litteri je pro mě osobně velká neznámá. Viděl jsem jej "live" jen několik minut proti Střížkovu, kde provedl pár oku lahodících akcí, ale to nemusí nic znamenat. Talent určitě má, ale zda bude přínosem pro náš klub...to je ve hvězdách (a v Litterim :-)).

        • Re: Votice - Slavia 1:2

          polin     před 16 lety 26.09.2008 12:24 |  
          0 0

          no někteří by asi mohli namítat že se snažil. To snad i jo, ale 90% všeho zkazil....ale vážně to může být nerozehraností, nesehraností (hlavně nepřesné centry přes celé vápno), a dalšími faktory! Ani to jak byla slepená sestava mu moc nepomůže....

  5. Re: Votice - Slavia 1:2

    zz     před 16 lety 26.09.2008 19:03 |  
    0 0

    Zdravím a přeji dobrý večer,
    splnili jsme povinnost a je jedno, jestli vyhrajeme 1:0 nebo 10:0, v pohárech je nejdůležitější postup. Hodnotit hráče nemám smysl vzhledem ke kvalitě soupeře. Skutečný obraz výkonnosti třeba Volešáka a dalších dá až ligový zápas. Původně jsem chtěl psát o něčem jiném, ale po přečtení rozhovoru s Davidem Kalivodou musím změnit téma. Jsem hodně zklamaný až šokovaný z toho, co jsem si přečetl. Sami víte, že jsem nebyl proti odchodu Davida, pokládal jsem to za prospěšné i pro něho samotného. Slávia potřebuje na post pravého záložníka hráče, který dokáže podávat stabilní výkony po celou sezónu. V tom nevidím problém. To, že nepřišel hráč s vyšší kvalitou na tento post a hrajeme při zraněních Jandy a Váchy bez pravého záložníka, je jiný problém. A nezachránil by nás ani drahá posila Kušnír, která Kalivodu v ničem nepřevyšuje. Vadí mi způsob odchodu Kalivody. David ve Slávii něco odkopal, pomohl nám dostat se do předkola LM svými góly proti Zlínu, kdy dokázal otočit nepříznivý vývoj zápasu. V samotném předkole odehrál povedené zápasy proti Žilině a Ajaxu, kde proměnil důležitou penaltu. Pokládal bych za slušnost, že trenér si pozve hráče do své kanceláře, oznámí mu své rozhodnutí, podívá se mu do očí, poděkuje mu a podá ruku na rozloučenou. To samé od pana Mgr.Doležala jako generálního ředitele. Každý hráč nemůže dosáhnout kvalit a uznání Pepiho Bicana, přesto Kalivoda hodně přispěl ke stabilizaci poměrů v klubu a zasloužil by si jiné jednání. Je to slušnost. Vzkazovat mu něco po manažerovi, to se mi prostě nelíbí. Stejně tak mu přikázat, kam má přestoupit, a pokud tak neučiní, tak nedostane ani korunu z prémií za titul. Slova pana Mgr.Doležala, aby mu prémie vyplatilo Brno, mě nemile překvapila. Naštěstí pan Rosen se zachoval slušně a Davidovi nějaké peníze vyplatil. Přitom Kalivoda odehrál dobrý podzim a má stejný nárok na peníze jako Abrahám, Marek Jarolím, Černý. Vyjádření pana Mgr.Doležala, že ho Kalivoda vůbec nezajímá, bych dokázal pochopit u hráče, který pro klub nic neudělal. Ale Kalivoda přispěl výrazně k historickému postupu do LM, a na to bychom neměli zapomínat. Nadzvedlo mě vyjádření Davida o tom, že do něj Karel Jarolím kopl. Trénování není žádný med, je o stresu, vypětí, ale vždy by si měl člověk zachovat důstojnost a slušnost. Kopání do hráče je už za touto hranicí. Trenér nemusí mít rád všechny hráče, ale je třeba zachovat určité mantinely. Úspěchu lze dosáhnout i bez takových forem jednání jak dokazují výsledky práce trenérů Wengera, Hiddinga, Lavičky, Soukupa, Dovalila, Psotky a dalších. Nemám nic proti tomu, když trenér seřve hráče, není žádný kamarád s hráči, ale kopnutí do hráče, to už je trochu moc. Trenér Lavička podal ruku Horváthovi a poděkoval mu při jeho odchodu ze Sparty. Jak vidíme, jde to i jinak. Nikdo trenéru Jarolímovi neupírá velké zásluhy na tom, kde je teď Slávia Praha, ale pořád je to jen sport a nemělo by to vést k nenávisti vůči hráči. Mezilidská stránka musí být pořád na prvním místě, nesmí ustoupit do pozadí. Kalič se hezky vyjadřuje o trenérech mládeže, panu Psotkovi, který mu podal ruku na rozloučenou, panu Petrákovi, Strašákov, fanoušcích. Doufám, že Strašák a jeho přátelé připraví Davidovi při zápase s Brnem zajímavé přivítání a poděkování. Určitě si to zaslouží. Nemám rád křivdy, proto jsem se zastal v zimě Dočkala, Váchy, Necida, Vukoviče, ohradil jsem se proti výpadům Tantalose proti Sokratovi. Slávia má určitou tradici, jméno, a to zavazuje všechny- trenéra, vedení i fanoušky. Omlouvám se za komentář, který se třeba někoho dotkne, ale musel jsem se vyjádřit tak, jak to vidím a cítím.

    • Re: Votice - Slavia 1:2

      slaviator     před 16 lety 26.09.2008 19:52 |  
      0 0

      ... a quelhar za každou cenu KJ brání... Nevím no. To kopnutí - nevíme proč, nevíme třebas zda mu něco Kalič neřek předtím, tohle všechno se mohlo stát. Ale spíše než ke Kaličovi by mi to sedělo k Abrahámovi, že by Jarolímovi něco řek... Takže těžko říct... Každopádně s tou prémií je to vážně výsměch, jak Kali říká, a co ty penalty proti Ajaxu a další a další? Ale víš, víš co mš vážně nasralo a co jsem vůbec nečekal? Že pokud bychom nevyhráli titul, tak by ještě za tu penaltu v Plzni dostal pokutu. To už je opravdovej výsměch a pokud někdo ještě bude obhajovat KJ, tak je asi fakt blázen...

      • Re: Votice - Slavia 1:2

        zz     před 16 lety 26.09.2008 20:00 |  
        0 0

        Zdravím Lukáši,
        Kalič je pohodář, nikde jinde neměl problémy, on není provokatér. Prostě je to pro mě obrovské zklamání. Je právem trenéra rozejít se s hráčem, ale musí to mít určitou formu. Vzkaz přes manažera bez podání ruky, poděkování hráči, to prostě neberu. Jeho góly nám hodně pomohly, není to Bican, Knoflíček, Kubík a další velké osobnosti naší historie, přesto to není úplný nýmand a chtělo to důstojnější rozchod. Mám z toho divný pocit.

        • Re: Votice - Slavia 1:2

          slaviator     před 16 lety 26.09.2008 20:24 |  
          0 0

          Já s tím souhlasím, není co dodat. Kdyby to bylo s jakýmkoliv jiným hráčem, tak budiž, rozhovor mohl být zkreslen, ten hráč se může bůhví proč mstít a vymejšlet si... Ale Kaličovi věřím každé slovo, nehledě na to, že jsem tohle slyšel někdy v létě z jiného zdroje taky... To, že se vedení rozloučí s hráčem, který pro Slavii dýchal a hrál v ní x let, bez nějakého pugetu či poděkování, to je běžné už... Nepamatuju že by se nějak oficiálně rozloučili s Kukou či Bejblem. Už jsme si na to zvykli. Kalič nebyl nikdy v základní sestavě po celou sezonu, to ale vedení a ani trenéra neomlouvá. Nebejt Kaličova gólu v Amsterodamu, tak jsme se do LM nemuseli vůbec probojovat. To není "kdyby", to prostě jen vypichuju minimálně jeden jeho přínos, leč velmi důležitý a v ceně cca 180 mil (včetně prodeji vstupenek). Divný pocit z toho máš nejen ty, pro mě to dneska už ale aspoň není taková bomba. Akorát jsem nevěděl o tom nakopnutí...

          Btw když jsi zmiňoval Horvátha, ten nemá prémie a bonusy dodnes, ale z jiného důvodu. Nejsou peníze.

          • Re: Votice - Slavia 1:2

            Sokrates55 (přítel SN)     před 16 lety 26.09.2008 21:40 |  
            0 0

            Přeji Vám pěkný večer,
            moc se mi sem psát nechtělo. Ne, nebojte se. Spíše jsem napomínal sám sebe, aby tu nebylo přesokratováno. Víte, o tomto sporu jsem něco také věděl a i přesto, že neznám vše okolo této causy, z toho co jsem si poskládal dohromady mi vychází skoro stejná podoba, jako u případu V.Kolouška. Já nechci rozviřovat staré vášně. Jen to uvádím jako podobnost ne zcela čistě náhodnou. V tomto případě bohužel K.J. u mě prohrál na celé čáře. Kalivoda pravda odehrál dost zápasů, kdy to dobré nebylo. Ale v několik momentů a jeho důležité góly pomohly Slávii obrovským způsobem, ničím nenahraditelným. To je potřeba říci a trvat na tom. Proto mě mrzí, že se s Kalivodou za Slávii nikdo nerozloučil a nechutnost někteých komentářů mě mrzí jako slávistu mnohem víc. Nebudu celou záležitost dál komentovat. To sem ani nepatří. Chlapi v neděli večer hrají dost důležitý zápas, jsem moc rád, že kapitán Erich Brabec svou roli v případě Kalivody zvládl na jedničku a vážím si ho za to. Jako kapitán se postavil a myslím, že to bylo i za mančaft a tak mám pocit, že ten náš mančaft asi nebude tak morálně špatný. O tom by měli přemýšlet jiní. Sokrates55

            • Re: Votice - Slavia 1:2

              slaviator     před 16 lety 26.09.2008 21:47 |  
              0 0

              Zdravím, on třebas totiž taky Erich ví, že by se ve stejné situaci jako Kali mohl ocitnout de facto každý. Což je asi pravda, bohužel. A bohužel, jak zmiňujete, "nezvládl" Jarolím dalšího hráče. U Kolouška to ale bylo podle mě trochu o něčem jiném, než u Kalivody. Každopádně jdeme dál, nás nic nesrazí.. :) Vláďa Šmicer postupně (snad) začně nakukovat do vedení klubu a na jaře symbolicky v Edenu ukončí kariéru, třebas mu však zdraví zázračně "naskočí" a on odehraje ještě jednu sezonu, kdo ví. Každopádně nyní je třeba mužstvo stavět spíše na mladších hráčích a věřme, že podobná slova jako nyní Kalivoda nebude v zimě muset volit například Vácha, Janda či Švento.

            • Re: Votice - Slavia 1:2

              zz     před 16 lety 26.09.2008 21:48 |  
              0 0

              Zdravím Sokrate,
              a děkuji za poctivý komentář. Víte, že jsem nebyl proti odchodu Kalivody, i pro samotného hráče to bylo lepší, ale vadil mi způsob rozchodu. Jsem rád, že jste vzpomněl kapitána Brabce, vážím si ho nejen jako fotbalisty, ale i jako slušného a morálně čistého člověka. A to samé jako Vy si myslím i o kabině. Přeji hezký večer a v neděli tři body.

              • Re: Votice - Slavia 1:2

                Sokrates55 (přítel SN)     před 16 lety 26.09.2008 22:04 |  
                0 0

                Taky Vás zdravím,
                pokud je něco černé, tak je to černé. A tak jsem to cítil, tady jsem pochybnosti o špatném postupu trenéra neměl. V neděli to bude zajímavé, všimli jste si toho, že Kladrubský nebyl vůbec řešen na čtvrteční disciplinárce a není pozván ani na příští, zatímco Papadupulos ano? Jsem zvědav, kdo bude pískat nás s Olomoucí a jak se bude kdo bude žlutit. A souhlasím se Stroninhem, Strašák a kotel by měli vymyslet něco na uctění památky Pepi Bicana a pak by se mohlo vzpomenout, že trávní k složí k fotbalu a ne ke karatestylu. Když si vzpomenu, za co byl vyloučen Dosoudil při derby se Spartou pře dvěma roky na Letné právě rozhodčím Fraňkem, tak se tento rozhodčí opravdu "velice, velice zlepšil" dle prohlášení lampasáka Macely.
                Tak zatím Sokrates55

        • Re: Votice - Slavia 1:2

          slaviator     před 16 lety 26.09.2008 21:28 |  
          0 0

          btw tak kdo by vážně mohl být jako náhrada za Necida je Pekhart, pokud by o něho stál trenér. Sám hráč by se nebránil.. :) A myslím, že pokud by to bylo i v přijatelné cenové hladině, tak proč by ne. Lepšího hráče asi neseženeme. A někdo necku nahradit bude muset v zimě.

          • Re: Votice - Slavia 1:2

            zz     před 16 lety 26.09.2008 21:43 |  
            0 0

            Lukáši, díval jsem se do statistik chorvatské ligy na Primorace, v 8 zápasech dva góly, žádný zázrak to není. Chorvatská liga je taky vybrakovaná, žádní kanonýři až na Kaliniče, ale to je hráč pro jiné kluby za jiné peníze. Pekhart by byla dobrá náhrada za Necida, ale nevěřím tomu, že přijde. Spíš to vidím na nějakého cizince. A obávám se, že pokud Belaid bude pokračovat ve střílení gólů, tak o něj v létě taky přijdeme. A naše hra je na gólech Necida a Belaida závislá. A Krajčík zatím neuzavřel novou smlouvu, v létě končí smlouvy Brabcovi, Šenekříkovi a Tavaresovi, byť u něho je roční opce. Jinak Artmedia rozprodává kádr, po obránci Čišovském odešli Halenár a Obžera do Slovanu, na odchodu jsou Pospěch do Brna a Oravec do Slovácka. Ani jeden z těchto hráčů by se do Slávie nehodil, potřebujeme jinou kvalitu. Hlavně by mě zajímalo, co je s Fořtem.

            • Re: Votice - Slavia 1:2

              slaviator     před 16 lety 26.09.2008 21:53 |  
              0 0

              Primorace ani nepřipomínej radši, snad existuje šance, že na něj od léta už stačil KJ zapomenout.. :-)) Ale bojím se toho, že přijde nějaký DVD z Interu, kde bude další Ital a KJ ho vezme. Já bbych byl pro Pekharta, sám by k nám chtěl jít. Pokud by Spurs za něj nechtěli pálku, bylo by to pro něj i vzhledem k MS 20 ideální...

              Na Belaida se už prý poptávají kluby z Turecka a snad i Itálie, ale na druhou stranu: o Suchého byl také zájem, o Jandu a Šventa taktéž. A dnes..? Může se stát cokoliv, doufám, že Tijany tu zůstane. Momentálně je pro nás jeho přínos velmi, velmi důležitý.

              Smlouvy se mohou podepsat klidně i v průběhu jara - pokud hráč v zimě nepodepíše půlroku předem smlouvu jinde. Rizikem taky je, že na jaře si může nadiktovat lepší podmínky než nyní. Nevím, zda prodloužíme smlouvu Šenkeříkovi, přijde mi, že je to další hráč, který si s KJ "nesedl". A Brabec dělá v poslední době dost chyb, zda-li on by neměl hrát spíše Latka se Suchým... Ale Tavarese podepsat určitě, stejně tak Mateje. I když ten asi půjde nakonec radši do Polska si vydělat peníze, kor když potom, kdy na jaře řekl KJovi že ze sestavy dělá bramboračku, seděl. On si to podle mě moc dobře pamatuje. Na tohle hráči nezapomínaj.

              Artmedia je vážně v pr..., Pospěch asi na ligu mít bude, Oravec na druhou asi taky. Fořt je snad zpátky v Toulouse a je zraněnej mám pocit

              • Re: Votice - Slavia 1:2

                slimak     před 16 lety 26.09.2008 21:59 |  
                0 0

                a co se vubec stalo s artmedii? rozprodava, nehraje na svym stadionu, ma se prodavat

                • Re: Votice - Slavia 1:2

                  slaviator     před 16 lety 26.09.2008 22:00 |  
                  0 0

                  asi dluhy... taky nevím přesně

                • Re: Votice - Slavia 1:2

                  zz     před 16 lety 26.09.2008 22:02 |  
                  0 0

                  Velké dluhy.

              • Re: Votice - Slavia 1:2

                zz     před 16 lety 26.09.2008 22:01 |  
                0 0

                Hlavní předností Tijaniho je, že je gólový. Pokud dá přes 15 gólů, tak při jeho perspektivě nebude mít o nabídky nouzi. A ztráta Necida i Tijaniho s Matějem by byla těžko nahraditelná. Fořt není na soupisce Tolouse. Je otázka, zda Latka se smíří s pozicí náhradníka. On chce hrát, je v ideálním věku, takže může mít zájem na přestupu. Vůbec bych se nedivil, kdyby ho nechtěly koupit Bolka nebo Sparta. Brabec ve dvojici se Suchým je hodně platným hráčem, a důležitou roli hraje i v kabině. Šenkeřík je hodně platným hráčem, jen se obávám, aby se nechtěl vrátit na Moravu. S kým bychom potom hráli v útoku? To, že většině klíčových hráčů do dvou let končí smlouvy, mě zneklidňuje.

                • Re: Votice - Slavia 1:2

                  slaviator     před 16 lety 26.09.2008 22:15 |  
                  0 0

                  Tak asi zase Ford někam šel na hostováčku, ale v létě se z FC vracel do Toulouse. Nebo není na soupisce B týmu?

                  • Re: Votice - Slavia 1:2

                    zz     před 16 lety 26.09.2008 22:21 |  
                    0 0

                    Já myslím, že je pořád zraněný, něco jako Vachoušek.

                    • Re: Votice - Slavia 1:2

                      slaviator     před 16 lety 26.09.2008 22:24 |  
                      0 0

                      Pak bych se nedivil, kdyby nebyl právě psanej na soupisce ani...

                      • Re: Votice - Slavia 1:2

                        zz     před 16 lety 26.09.2008 22:31 |  
                        0 0

                        Už ho tam dopsali, ale v zápasech od začátku ligy nebyl ani na lávce. Je otázka, jak vážné je jeho zranění.

                        • Re: Votice - Slavia 1:2

                          slaviator     před 16 lety 26.09.2008 22:41 |  
                          0 0

                          Tak sem se nemýlil, když jsem říkal, že v Toulouse.. :) Je to otázka, jak je to zranění vážné, ale nevím... Toho bych nebral. Ale je to jen můj názor.

                          • Re: Votice - Slavia 1:2

                            zz     před 16 lety 26.09.2008 22:46 |  
                            0 0

                            Druhý Vachoušek, taky bych ho nebral. Navíc toho loni Fořt moc nenahrál. Ale kde někoho získat? Potřebujeme kvalitu, a té je jako šafránu.

                            • Re: Votice - Slavia 1:2

                              slaviator     před 16 lety 26.09.2008 22:48 |  
                              0 0

                              Tak buď v přípravě vážně zkusit na hrotu Latku, přece jen dříve tam hrával a byl gólovej, nebo Pekharta na hostování, taky je gólovej. Anebo možná dát šanci někomu z B týmu, než vyhazovat deset-dvacet milionů za (pod)průměrného hráče á la Svátek či Kroupa.

                              • Re: Votice - Slavia 1:2

                                zz     před 16 lety 26.09.2008 22:55 |  
                                0 0

                                Bude to velký oříšek, snad už začne brzy hrát za juniorku Milan Černý, což by mohla být alternativa. Než kupovat průměrné hráče, to radši dát peníze do doplnění mládežnických týmů. Není kde brát.

                                • Re: Votice - Slavia 1:2

                                  slaviator     před 16 lety 27.09.2008 09:52 |  
                                  0 0

                                  V české lize rozhodně ne a na Slovensku už taky ne. Chce to mít štěstí a dostat tip na někoho ze zahraničí, jako vyšli Tavares či Belaid... Na druhou stranu nebrat jen podle DVDček a nebo hráč jako Hadzibulič, Adilevič, ...

    • Re: Votice - Slavia 1:2

      polin     před 16 lety 27.09.2008 19:33 |  
      0 0

      Přeji dobrý den, rád bych se zeptal na který rozhovor s Kalivodou se odkazujete? Nějak jsem ho nezaznamenal.
      Předem děkuji za odpověď, Míra

      • Re: Votice - Slavia 1:2

        slaviator     před 16 lety 27.09.2008 21:17 |  
        0 0

        páteční ve Sportu. Prý bonus za loňskou sezonu ve výši 5 milionů mu ve Slavii nechtěli dát, ať mu to prej daj v Brně. Nakonec Rosen něco zaplatil. Nebo KJ Kalivodu prý nakopl. A či že sice penalta v Plzni byla první, kterou nedal, ale kdyby se nevyhrál titul, tak za to dostal pokutu... A další věci. sl.

        • Re: Votice - Slavia 1:2

          dejva     před 16 lety 27.09.2008 22:19 |  
          0 0

          bonus 5 mega za sezonu pro Kalivodu? pokud laicky usuzuju, ze je to za pocet odehranych zapasu (minut) v mistrovske sezone ,tak stejny pocet (statistiky presne neznam) zapasu (minut) mohlo odehrat plus minus dvacet hracu. z toho mi vychazi castka plus minus sto mio. v ceskejch. je vubec mozne, aby si jak podle nekterych zde diskutujicich stale jeste zadluzena slavia, mohla dovolit vyplacet takoveto horentni sumy, ktere ziskem titulu jen tezko vydela, i tak tuctovym hracum jakym bezesporu david kalivoda je?! nic proti davidovi. s tou pokutou: myslim , ze by spise musel platit, pokud by se nevyhral titul z duvodu oslabeni tymu pri derby, nez-li kvuli zahozene penalte. oni to novinari taky dokazi dosti casto prekroutit, kor v bulvaru.stejne jako je bohuzel,"normalni", ze se slavia nedokaze s hraci dustojne rozloucit, stalo se koloritem i to, ze si hraci po podpisu smlouvy u jineho chlebodarce otevrou usta na sveho predesleho zamestnavatele. ze by ceska povaha??

          • Re: Votice - Slavia 1:2

            slaviator     před 16 lety 27.09.2008 22:57 |  
            0 0

            Tak ona tam bezesporu v tom je i prémie za LM... A tam si měli hráči rozdělit nějakejch 60 milionů, takže proč by ne, za bonusy za body a prémii za titul by to těch pět milionů dělat mohlo... Ale to je fuk, to není naše starost, kolik si vydělal na prémiích, jednou to má ve smlouvě a tak se musí počítat s tím, že mu to taky budem muset zaplatit. A ne říct, jak to vyznělo z toho rozhovoru, že když teda nechtěl jít do Žiliny jak cht

          • Re: Votice - Slavia 1:2

            slaviator     před 16 lety 27.09.2008 22:57 |  
            0 0

            Tak ona tam bezesporu v tom je i prémie za LM... A tam si měli hráči rozdělit nějakejch 60 milionů, takže proč by ne, za bonusy za body a prémii za titul by to těch pět milionů dělat mohlo... Ale to je fuk, to není naše starost, kolik si vydělal na prémiích, jednou to má ve smlouvě a tak se musí počítat s tím, že mu to taky budem muset zaplatit. A ne říct, jak to vyznělo z toho rozhovoru, že když teda nechtěl jít do Žiliny jak cht

            • Re: Votice - Slavia 1:2

              slaviator     před 16 lety 27.09.2008 22:57 |  
              0 0

              ... jak chtělo vedení, ale do Brna, tak ať mu ty bonusy zaplatí to jeho Brno... Ale nejlepší bude, když si ten rozhvor seženeš celej a přečteš si ho, docela zajímavé to je:)

              • Re: Votice - Slavia 1:2

                dejva     před 16 lety 27.09.2008 23:13 |  
                0 0

                jasne co je na papire ve smlouve to se musi plnit. mas link na ten rozhovor? k tistenymu sportu se nedostanu, tady ho neprodavaji.

                • Re: Votice - Slavia 1:2

                  slaviator     před 16 lety 27.09.2008 23:15 |  
                  0 0

                  Link by byl, ale tam je to hodně zkrácený... Kdybych měl doma skener, ti to nafotím a pošlu, bohužel nemám :(

                    • Re: Votice - Slavia 1:2

                      dejva     před 16 lety 27.09.2008 23:22 |  
                      0 0

                      diky huzgi

                      • Re: Votice - Slavia 1:2

                        dejva     před 16 lety 27.09.2008 23:33 |  
                        0 0

                        no jo, tak co si otom clovek ma myslet? asi nic. nad zpravou z bulvaru asi nema cenu moc premejslet. i kdyby to ale byla pravda a kj davida nakopnul tak je videt, ze presto ze je karel jednim z nejuspesnejsich strelcu slavie, u davida se netrefil protoze kalic by si po vstreleni branky v edenu triko sundal zase. :-)

                        • Re: Votice - Slavia 1:2

                          slaviator     před 16 lety 27.09.2008 23:40 |  
                          0 0

                          na každým šprochu... :) Jinak KJ asi tak dobrej trenér nebude, když ho Aha! označuje jako Jerolíma :) To byl Jerolím Pražský a k němu má KJ ještě myslím hoooodně daleko :)))

                    • Re: Votice - Slavia 1:2

                      slaviator     před 16 lety 27.09.2008 23:37 |  
                      0 0

                      Není to úplné právě a to je škoda... Nejlepší je celej ten rozhovor si přečíst. Bohužel, jediná možnost je naskenovat to :(

                      • Re: Votice - Slavia 1:2

                        dejva     před 16 lety 27.09.2008 23:54 |  
                        0 0

                        prazsky to byl jeronym....., coz ale vubec neukazuje na kvalitu trenera jarolima, jako spis na blbost redaktora bulvaru aha.
                        je to proste hazeni spiny, a jak tady na foru zdomacnelo"plivani jedovatych slin" coz je skoda:-(

                        • Re: Votice - Slavia 1:2

                          slaviator     před 16 lety 28.09.2008 00:20 |  
                          0 0

                          hehe, jeroným... to je tou pozdní noční hodinou, no..:)
                          jinak souhlas