Stadion Eden

Prohlídky Edenu začnou za měsíc

Během několika málo týdnů začne společnost Eside provozovat organizované prohlídky stadionu v Edenu. Uvidí během nich návštěvníci i slávistickou Síň slávy?

Už nyní je možné si prohlídku stadionu domluvit. "Zatím to je ale spíše provizorní stav, když nás někdo kontaktuje, provedeme ho areálem, řekneme mu něco k historii výstavby, jak funguje provoz stadionu," popisuje Kristýna Svobodová, marketingová ředitelka Multifunkčního areálu Eden. "V současné době připravujeme opravdu profesionální prohlídky, kterým se bude věnovat jeden člověk, budou nejen v češtině, ale i v cizích jazycích pro zahraniční návštěvníky. Budou probíhat po předchozím objednání v odpoledních hodinách vždy první čtvrtek a neděli v měsíci." A co návštěvníci mohou vidět? "Samozřejmě nejzajímavější je zázemí fotbalistů Slavie, dnes není problém jít se podívat do šatny hostů, ale chceme zkoordinovat termíny i s přípravou slávistů, aby bylo možné nahlédnout do šatny domácích a zázemí."

A kolik za prohlídku zájemci budou muset zaplatit? "Vstupné bude činit cca 50 korun za osobu. Počítáme samozřejmě se slevami pro studenty a důchodce. Zdarma bude vstup pro děti do 15 let a handicapované," říká Svobodová.

Stadion je prozatím na jeden rok ve zkušebním provozu, aby bylo možné před kolaudací vyhodnotit, co vše je nutné pro plynulý chod celého komplexu. Hledá se i jméno pro stadion. "Jednání probíhají, v tuto chvíli však nelze sdělit podrobnější informace."

Před nedávnem vyvolalo diskuzi zrušení plánované slávistické Síně slávy. Nakonec se jí fanoušci dočkají. "Expozice trofejí bude součástí Board roomu ve VIP prostorách v druhém patře stadionu, kde sídlí Slavia. Její podoba by se měla v časových intervalech měnit. Měla tam být i podle původních plánů, vznikne ve spolupráci s Národním muzeem. Určitě bychom rádi našli i další prostory v areálu, kam by se slávistické trofeje umístily tak, aby měly důstojné a bezpečné uložení a byly dostupné fanouškům. V současnosti probíhá příprava dalšího stěhování zázemí klubu, v Edenu budou mít svoji kancelář také Fanklub a Odbor přátel," uvedl slávistický manažer pro komunikaci Ondřej Zlámal.

Komentáře (8)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Síň slávy

    slaviator     před 16 lety 27.09.2008 09:51 |  
    0 0

    Tak bude nakonec přece jen? To je dobře, no...

    • Re: Síň slávy

      quelhar (admin)     před 16 lety 27.09.2008 10:57 |  
      0 0

      Nejaky zklamany mi z toho pripadas... :o)

      • Re: Síň slávy

        slaviator     před 16 lety 27.09.2008 11:00 |  
        0 0

        Jasan. Protože jinak by za to mohl určitě Jarolím a slečna Tomasová... Takhle je o důvod míň nadávat, ach jo... :( :o))))

        • Re: Síň slávy

          Jiri1     před 16 lety 27.09.2008 15:29 |  
          0 0

          Zdravim, to, ze dodnes uz poodobne veci nefunguji povazuji za ostudu nejen Slavie , ale hlavne E Side. Prijde mi znacne kuriozni , ze monstrozni plany na podobnou akci s Narodnim Muzeem vzali temer jiz v zarodku za sve a vysledkem bude zrejme daleko skromnejsi expozice nez se cekalo. Neomezeno krale Edenu jsme nekorunovali my , ale prihody ktere Lukasi napsal tento reditel vseho a vsech , bez nejz se v posledni dobe v Edenu neobejde temer nic. A Tomasova , urazet ji neumim , ani snad nechci , takze opravdu bych doporucil vsem , aby merili stejnym lidem , kteri v klubech treba jinde delaji marketink a finance a veru by to pro nas nrbylo dobre vysvedceni, mozna tak by jsme se v lize mohli srovnavat treba se Strizkovem , ale ten ma jine vstupy i zadnou tradici a hraje ligu temer na dluh/chteji rozpocet 25 milionu. Casto se tady zehra na male navstevy v Edenu , ale kdyz napisu, ze financne prekonali jiz castku vybranou za vsechny zapasy hrane na Strahove , nebudu daleko od pravdy. Takze to neni o nadavani nasim bosum , ale o urcity pohled na jejich praci , ktera jim zajistuje velmi slusne zivobyti a uz davno ji v predstavenstvu a v dozorci rade nedela nikdo jen za polibek hezke divky.

          • Re: Síň slávy

            elpresidente     před 16 lety 27.09.2008 15:50 |  
            0 0

            jiří, já bych to za ten polibek dělal:)))

            • Re: Síň slávy

              Jiri1     před 16 lety 27.09.2008 16:08 |  
              0 0

              Ja vim , jeste bys mohl dostat Vipku a pak v klidu jako nekteri tzv.novinari, kteri temer nikdy nic nenapsali oblejzat vsechny VIPY a zranice v cele CR a ver , ze to nekteri delaji, je to dobry byznys, nez to ale majitele prokouknou a utahnou kohoutky. Ne vazne treba ty holky u vchodu do arealu pres vratnici pri zapasech jsou fakt kusy, ale priznavam, ze na ne nemam, ani penize a zrejme ani jinak, .......

  2. Re: Prohlídky Edenu začnou za měsíc

    PUMAKING     před 16 lety 28.09.2008 01:40 |  
    0 0

    o úrovni práce paní šéfové našeho marketingu ( SK Slavia ) bych mohl mluvit asi hodně a v konkrétních příkladech ale bylo by vám tady z toho smutno a nebo spíš by jste byli vytočeni jako já. Nebál bych se říct, že přímo obírá díky své "schopností" náš milovaný klub například i tak, že brání e-side aby mohl plnit své závazky a riskuje tak, že se obchodní partneři rozhodnou přiskrtit pro neplnění smluv platby a tak by nebyli peníze na dostavbu stadionu. Odmítají se firmy co chtějí dát Slavii peníze s nesmyslnými výmluvami s čekáním na imaginární velké sponzory atd.

  3. Re: Prohlídky Edenu začnou za měsíc

    eomer (přítel SN)     před 16 lety 28.09.2008 12:52 |  
    0 0

    Hezké. A kdy to bude vypadat jako stadion na kterém je Slavia domácím týmem ? (Samozřejmě myslím loga atp.)