Domácí pohár

Ve středu Pohár ČMFS v Sezimově Ústí

K utkání 4. kola domácího poháru nastoupí Slavia na hřišti Sezimova Ústí. Hraje se ve středu od 15:30.

"Je možné, že ve středu nastoupí v základní sestavě hráči, kteří momentálně v lize nedostávají od začátku tolik příležitostí. Naším jednoznačným cílem je výhra a postup," nastínil své představy Karel Jarolím.

Sezimovo Ústí se střetne se Slavií v tomto týdnu hned dvakrát, zítra s A týmem, v neděli s béčkem v rámci dvanáctého kola ČFL. Spartak je v této soutěži zatím na desátém místě, naposledy podlehl Hlavici 0:1.

Trenér Jarolím nebude mít k dispozici Litteriho, Šventa, Šikliče, Grajciara a Dřížďala. I přes absenci těchto hráčů je pro pohárové utkání velmi obtížné hledat pravděpodobnou sestavu.

Utkání bude specifické pro Ladislava Volešáka. Nejenže se mu letos v domácím poháru daří, ale barvy Spartaku hájí jeho známí z předchozího působení v Budějovicích. "Vsadili jsme se o večeři," prozradil slávistický středopolař.

Komentáře (12)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Ve středu Pohár ČMFS v Sezimově Ústí

    quelhar (admin)     před 16 lety 21.10.2008 17:06 |  
    0 0

    Asi lze ocekavat kombinovanou sestavu, ale presto by mela byt dost silna na to, aby domacim nadelila par golu. Co treba
    Divis - Kindel, Suchy, Latka, Hubacek - Janda, Cisse, Volesak -Ivana, Senkerik - Toleski. Rad bych si zasel do Edenu i na pohar CMFS.

    • Re: Ve středu Pohár ČMFS v Sezimově Ústí

      slaviator     před 16 lety 21.10.2008 18:30 |  
      0 0

      Mno, spíše bych to než na 4-3-2-1 viděl na klasiku 4-4-2, šanci by podle mě mohl dostat od začátku Vácha, možná ve středu zálohy i Černý (Milan), i kdyby měl bejt v poločase střídanej... Tohle by pro něho mohl být jeden z mezistupínků návratu do světa ligového fotbalu, stejně jako pro Váchu. A Hubáček že by odpočíval a hrál Ferry? Nevím ale přesně, jak na tom je, ovšem kondičně by to zlé být nemělo, když cca měsíc posiloval... A v útoku jednoznačně Ivana plus Toleski, ve druhým poločase Šenky...

      Takže Diviš - Kindel, Suchý, Latka, Dřížďal/Hubáček - Vácha, Cisse, Volešák, Janda - Ivana, Toleski.

      • Re: Ve středu Pohár ČMFS v Sezimově Ústí

        quelhar (admin)     před 16 lety 21.10.2008 19:18 |  
        0 0

        O Vachovi a Milanu Cernem jsem taky uvazoval, ale Milan se vratil teprve v nedeli na travnik, tak by to na nej mohlo byt moc. Vacha by si snad mohl zahrat misto jednoho z tech tri utocniku, co jsem tam napsal...

        • Re: Ve středu Pohár ČMFS v Sezimově Ústí

          zz     před 16 lety 21.10.2008 19:27 |  
          0 0

          Zdravím Quelhare,
          Tvá sestava je hodně pravděpodobná a já bych postavil stejnou. Nechme Milana Černého i Váchu v klidu se rozehrát v juniorce, šanci dostanou v zimní přípravě. Nemá smysl přetěžovat Milana Černého po těžkém zranění. Až bude cítit, že má na A tým a ligu, tak dá vědět. To samé trenér Janů. Rozložme zátěž na hráče jako Volešák, Ivana, Janda, Šenkeřík, Toleski. A hlavně postoupit do dalšího kola bez zranění. Čeká nás náročný program, hráči budou vytížení dostatečně, včetně náhradníků.

        • Re: Ve středu Pohár ČMFS v Sezimově Ústí

          slaviator     před 16 lety 21.10.2008 19:32 |  
          0 0

          Taky jsem v základu napsal z těch dvou jen Vašoně nakonec..:)

  2. Re: Ve středu Pohár ČMFS v Sezimově Ústí

    socolik     před 16 lety 21.10.2008 17:39 |  
    0 0

    Hlavne to nepodcenit. Sezimovo Usti neni Sparta!

    • Re: Ve středu Pohár ČMFS v Sezimově Ústí

      PetCC     před 16 lety 21.10.2008 18:47 |  
      0 0

      Jasně, to přece každej ví, že Ústí není Praha! :-)

      • Re: Ve středu Pohár ČMFS v Sezimově Ústí

        Chovi     před 16 lety 21.10.2008 19:48 |  
        0 0

        Sezimák je v krizi, tak snad proti nám neprocitnou :)

  3. Re: Ve středu Pohár ČMFS v Sezimově Ústí

    Gordon (host)     před 16 lety 21.10.2008 23:15 |  
    0 0

    nejedete nekdo autem a nehledate spolujezdce?

    • Re: Ve středu Pohár ČMFS v Sezimově Ústí

      Caisersose     před 16 lety 22.10.2008 08:29 |  
      0 0

      Já pojedu, jsem z jižáku, tak jestli chceš, napiš mi mejl a domluvíme se.Caisersose@seznam.cz

  4. Re: Ve středu Pohár ČMFS v Sezimově Ústí

    Bulldock (přítel SN)     před 16 lety 22.10.2008 11:03 |  
    0 0

    Hlavně koncentrovaně a jak se na vedoucí tým ligy sluší! V útoku si zase můžem vybírat, to je moc dobře. Postavil bych to takto: Diviš, Kindel, Suchý (Hošek/Kobler), Latka, Hubáček (škoda, že neni k dispozici nikdo jinej. . aspoň 20minut kdyby Franta zahrál), Janda, Volešák, Cissé (Belaid), Černoch, Ivana, Šenky. a ke střídání - snad nebude třeba otáčet výsledek. .Toleski, Šmicer, Dřížďal, Vácha.

    • Re: Ve středu Pohár ČMFS v Sezimově Ústí

      Jiri1     před 16 lety 22.10.2008 12:44 |  
      0 0

      Zdravim asi za dve hodiny mae komplikovane vyrazit do Sezimaku, docela jsem zvedav na nervy naseho ridice, ktery jeste nevi , ze budeme nakladat na etapy. Take cekam hodne kombinovanou sestavu, ktera by ale mela jasne zvitezit i kdyz nikdy nerikej nikdy, viz lisen , ktera se mi dnes opet vybavuje a pred 2 lety Caslav , kde chytal jeste zoufaly Kozacik , ktery to tenkrat popsal slovy, ved oni nechteli hrat......./to o vykonu nasich/ a mel pravdu, doufam, ze uz si to dnes skutecne njikdo nedovoli vyppustit tento zapas a ze nekteri z hracu nemaji spravne vsazeno. Vacha, Cerny, tak tyto jmena by mne v nominaci trenera KJ velmi mile prekvapila, spis bych cekal ale Cisseho, mozna Hoska ,nebot jak pravi klasik i zde jde o prachy , ktere hraci dostavaji ve stene vyssi jako za ligu v tzv. minutovnem, tj, kolik odehraji ci na kolik zapasu se vejdou do uzzi sestavy, tato castka neni samzrejme stejna a lissi se podle vyznamu utkani. Sezimovo Usti s kaamelkami , ktere hraci hojne pojedli jiste i dnes muze byt hodne neprijemne, ocekavanych 2000 divaku, mate li deti do 15 let , vezmete je vstup je zdarma, vy s kotle alespon vite co delat abyjste zbytecne neutraceli skoro pade a my ostatni holt budeme calovat az se bude zelena 80 Kc, je cena VSKUTKU LIDOVA. jIRI