Evropská liga

Jarolím: Chceme vyhrát

Slavia zítra vstoupí do skupin Poháru UEFA, prvním soupeřem je velice silná Aston Villa. Trenér Karel Jarolím však přesto bude chtít vyhrát, i když to nebude nic lehkého. "Za námi bude skvělé publikum, takže do zápasu půjdeme s tím, že chceme vyhrát," prozradil.

"Čeká nás těžký soupeř, svými výsledky a výkony to potvrzují v lize, i když poslední utkání jim nevyšlo dle představ. To se odvíjelo od toho, že nedali dvě vyložené šance. Očekáváme vynikající atmosféru s podporou našich fanoušků. Uvidíme v jakém rozestavení u nás Aston Villa nastoupí, poslední utkání hráli se dvěma útočníky, předtím s jedním hrotem a silným středem zálohy. Mohou nastoupit i v tomto složení, protože takto všechny zápasy vyhráli, musíme být tedy připraveni na obě varianty. Od nás očekávám, že budeme hrát bez respektu a budeme se prezentovat slušným výkonem. Uvidíme co z toho bude. Za námi bude skvělé publikum, takže do zápasu půjdeme s tím, že chceme vyhrát. Hlavně musíme hrát svou hru. Bude také důležitá reakce po ztrátě míče, být dostatečně agresivní směrem dozadu," řekl trenér Karel Jarolím.

"Hrát před vyprodaným Edenem je něco úžasného, věřím, že divákům předvedeme ještě lepší podívanou než v předchozích domácích zápasech. V utkání bychom mohli překvapit ze standardní situace. A co může na Aston Villu platit? Nenechat je rozeběhnout, aby se nedostali do přečíslení," uvedl kapitán Erich Brabec.

"Jsem rád, že hrajeme proti anglickému týmu. Je to atraktivní soupeř. Je to zápas, na který se všichni těšíme a věříme, že uhrajeme dobrý výsledek. Angličané na atmosféru, která bude v Edenu, jsou zvyklí, navíc hrají na podobných stadionech. A co nám může přinést úspěch? Musíme věřit sami sobě, že můžeme s naší hrou uspět, to bude nejdůležitější," uzavřel Vladimír Šmicer.

Komentáře (7)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. .

    slaviaprag     před 15 lety 05.11.2008 17:42 |  
    0 0

    doma by se prohravat nemelo, jak s aston villou tak s hamburgem by to chtelo aspon remizovat

  2. JEŠTĚ VSTUPENKY

    (host)     před 15 lety 05.11.2008 17:56 |  
    0 0

    Kdo ještě sháníte lístek, nenahrávejte překupníkům, zkuste napřed zavolat do předprodeje, jestli se třeba něco nevrátilo

    • Re: JEŠTĚ VSTUPENKY

      mamut     před 15 lety 05.11.2008 18:27 |  
      0 0

      myslím,že si zítra překupníci pěkně namastí kapsu:)

      • Re: JEŠTĚ VSTUPENKY

        Jachym     před 15 lety 05.11.2008 22:44 |  
        0 0

        Naštěstí ale asi na málokom z nás, kteří sem přispíváme, neboť my lístky máme již řádně nakoupeny:-)

  3. Smutek po prvni puli :(

    mart     před 15 lety 06.11.2008 21:50 |  
    0 0

    Bohuzel o nevypada zrovna dobre:(.
    Nejhur je na tom nase prava strana, ... mozna by pomohl Senky jako pravy halv. Nicky Shorey nama protihrac, a Krajcik bohuzel neni pravy obrance. Trochu dost to tam hori.
    Prisnejsi kritiku atim krome Vaniaka snese jen Tavares a prekvapive Jarda Cerny....

  4. Tak bohuzel stale smutny.....

    mart     před 15 lety 06.11.2008 23:36 |  
    0 0

    ,...ale ted uz jen z vysledku. Na jednu stranu se opet ukazalo, ze na anglany porad jeste nemame (ooooh, jake prekvapeni :), na druhou stranu mi pripadlo, ze ten rozil nebyl az tak strasny jako pred dvema lety s Tottenhamem v UEFA, a rekl bych dokonce, ze to bylo i lepsi nez vloni. Nezbyva, nez zatnout zuby a pracovat, pracovat a pracovat (sakra, uz skoro znim jak Vlada Uljanov:).
    Sance tu porad jeste je. Druha pule byla dost slusna, a aspon ukazala nektere nase silnejsi stranky (hlavne Necid), ne jenom slabiny jako ta pule prvni.
    Reknu jeste hosi dekujem, vostudu jste snad neudelali. Na CH5 chvalili hlavne stadion a divky. Vedeli hodne o nasi pozici v lize, ze bijem Spartu(:D), a ze vitezstvi v "Edenske zahrade" je v podstate velkym uspechem Aston Villy. Komentatori ve studiu(vcetne Stana Colymore jako hosta) videli zlepseni v druhe pulijako dostecny duvod k vyrovnani. Tak snad priste :).
    Jeste si neodpustim poznamku k prenosu, kdy se to opravdu nedalo sledovat paralelne, neb CH 5 byl az do kolapsu v asi 68 minute asi o 5 vterin napred pred Nova sportem:D. ...az v zaveru se to srovnalo, ...bhuzel narozdil od skore. zdravi mart