Fanoušci Slavie

Zápisník - 14. kolo

Gambrinus liga otočila list a má za sebou další kapitolu, ta čerstvě uplynulá s sebou nese číslo čtrnáct. Slávistickým fans přinesla opět spoustu radosti, mohli totiž oslavit výhru svého klubu i zaváhání konkurence.

Zápisník začnu tradičně "nezajímavýmí" duely ze spodní poloviny tabulky. O korunu pro krále střelců přišel Necid, kterého dvěma goly předstihl příbramský Huňa. O tomto hráči se navíc začíná spekulovat jako o posile Slavie. Upřímně doufám, že se tak nestane. Teplice i Brno spadly letos do průměru, průměrný byl i duel, který viděla teplická Stínadla. Brno nechalo tři body na hřišti domácích. Moravské derby viděla zlínská Letná. Pro bod si přijela Olomouc. Kiksy, které předvedli golmani obou celků, se kolikrát nevidí ani v utkání okresního přeboru.

Zaváhala Mladá Boleslav, která nechala všechny body v Plzni. Trenér Vrba mužstvo viditelně pozvedl, osobně nechápu počínání vedení Žiliny, které tohoto kvalitního kouče před časem propustilo. K radosti slávistů ztratil i Baník Ostrava, Budějovice si za svůj anti-fotbal připsaly další šťastný a vydřený bodík. Další konkurent Slavie v boji za obhajobou titulu, Slovan Liberec nezaváhal doma s Kladnem.

Nádherné nedělní odpoledne si prožili všichni příznivci Slavie. V hospodách kolem Edenu bylo veselo jak se patří, fandové krátící si dlouhou chvíli čekání na milovanou Slavii si jistě poté, co zhlédli potupnou prohru Sparty, dali pivo navíc. Proti týmu, který hrál v deseti skoro celý zápas a  před dvěma lety hrál ČFL se předvedli nejen fotbalisté, ale i sparťanská zvěř v ochozech. Jak již název stadionu napovídá, v Edenu se slávističtí fans cítili jako v rájí. Konečně se ukázal význam Edenu. Oproti Strahovu příšla pětinásobná návštěva, která nakonec dohnala naše hochy k vítězství. Vítěznou děkovačku si vychutnal i kouč Jarolím. A tak to má být, hoši děkujem!

Komentáře (199)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Zápisník - 14. kolo

    zz     před 15 lety 18.11.2008 20:09 |  
    0 0

    Zdravím Tomáši,
    zapomněl jsi na jeden důležitý moment kola, a to výkon rozhodčího Adama na Žižkově. Tak jednostranně pískající rozhodčí nebyl ani za Ivana Horníka. Ne náhodou by Sparta ráda posílila o Míru pletu. Návrat starých časů.
    Zklamáním pro mě byl způsob hry Budějovic a Žižkova. Bránit v 9 lidech, to je otřesné. Takto si nepočínají ani týmy ze spodka tabulky bundesligy, když přijedou na Bayern. Zlatý Csaplár, za něj hrál Žižkov otevřený fotbal. Stejně nemá Žižkov ani bod, a jen otrávil svou hrou diváky. To samé trenér Olomouce Psotka, který se snaží o otevřený, kombinační fotbal. Naopak trenéři jako Tobiáš, Pulpit a teď i Ščasný vyhánějí lidi ze stadiónů a od televize. Bohužel obávám se, že s Teplicemi nás čeká to samé. Už jsme to od Plíška viděli na Letné.
    Jinak mě v tomto kole zaujal výkon mladého brankáře Standy Dostála ve Zlíně, který po vyloučení brankářské jedničky podal velmi dobrý výkon.
    A pochválil bych i Jandyse za gól. Je dobře, že si míč nepřehodil na silnější pravačku, tím by vše zpomalil. Hodně důležitý gól.

    • Re: Zápisník - 14. kolo

      Sokrates55 (přítel SN)     před 15 lety 18.11.2008 21:04 |  
      0 0

      A to jste pane (zz) neviděl, jak Siegl řval na Jeslínka po zápase, Chovanec zase běžel za Adamem do kabin. To jen pro dokreslení.
      S Teplicema to bude taky podobné, to máte pravdu. Jsou to zápasy o vůli a bojovnosti celého mužstva. Proto mě trochu naštval Belaid, takhle se nemůže nechat otrávit, že holt nedá gol je úplně jedno, hlavně musí umět přát i ostatním. Ale on se to doufám naučí. Janda je hráč, který to umí a potřebuje hrát, on to týmu vrátí. Sokrates55

      • Re: Zápisník - 14. kolo

        slaviator     před 15 lety 18.11.2008 21:58 |  
        0 0

        Siegl je... Nezapomenu jak se zdravíval v Mostě s kotlem s pravicí...

      • Re: Zápisník - 14. kolo

        bongor     před 15 lety 19.11.2008 06:13 |  
        0 0

        Zase se za Tebe zavěsím Sokrate,není to náhoda,máme podobné myšlení a tak je to zakonitost.Projevil jsi hrdinství,že jsi se vydržel
        na příšernou Spartu dívat 90 minut,ale zase jsi získal zajímavé postřehy.To s tím Seglem a Jeslínkem je taky zajímavé.Ještě zetzetovi:
        Ten "výkon"Adama,to neodsuzuj.Soudruh potřebuje peníze na Vánoce.
        Já bych spíš odsoudil orgány činné....,že za takových let něco takového
        neodhalily a neskončilo to jako v Itálii.jenže tam to podle mě zdaleka nemělo takový rozměr.Zkus někde sebrat pětistovku a uvidíš,brzo Tě budou mít.Tady se před očima celé fotbalové veřejnosti jednalo o stamiliony a všechno v pořádku.Můj názor:Dokud se tohle nesrovná,nemá nikdo mimo velkoklub nic jistého,nepostačí Ti ani
        dvacet bodů náskoku.

    • Re: Zápisník - 14. kolo

      TKutnik (přítel SN)     před 15 lety 18.11.2008 21:14 |  
      0 0

      Zdravim, já osobně to utkání neviděl, takže připískávání radši nekomentuju, i když jsem na toto téma slyšel docela dost...Fakt musim říct, že jsem to bohužel neviděl...Bych se na to kouknul rád...Tou dobou jsem byl na cestě do Edenu, opět sem si trochu spravil víkend. Paráda bylo sledovat na Primě zprávy před zápasem, v nějaký hospodě u Edenu. Plno slávistů, výsledek Sparty jsme všichni znali, ale stejně po každym golu v sestřihu docela ueforie

      • Re: Zápisník - 14. kolo

        Sokrates55 (přítel SN)     před 15 lety 18.11.2008 21:27 |  
        0 0

        Zdravím pane Tomáši,
        nejde snad ani o to připískávání, to je i o našem subjetivním pocitu a to je těžké postavit na reálném podkladu. Reálné a dokazatelné byly ty "pyrotechnické přebory" zcela prokazatelně sparťanských "fans", které dosahovalo šílenosti a ohrožovaly brankáře Bohemians doslova na životě. A ejhle, nějak to ani v novinách ať Deníku sport nebo Mfdnes žádná z novinářů neviděl. Jako ty zákroky Kučery v derby na Belaida a MJ. Ale bude se řešit Svěrkošovo extempore v Teplicích a další s prominutím nicotky, to je ten průser. Jinak jsem bohužel moc času neměl sledovat hospůdky v okolí Edenu, ale je to dobře, že to tak je.
        Eden žije a doufám, že přes další "přenos na ČT4 od 20.00" bude náš Eden plný aspoň jako s Viktorkou a "pomůžeme" našim klukům zase v zápase. Sokrates55

        • Re: Zápisník - 14. kolo

          TKutnik (přítel SN)     před 15 lety 18.11.2008 21:35 |  
          0 0

          Zdravim, já mám subjektivní pocit s připískávánim Spartě už docela dlouho (a opodstatněně) zažitý, takže já upřímně ani nejsem moc překvapený....Stejně jako mě nepřekvapí sparťanská zvěř v ochozech...To je už absolutně strašný...Paradoxně dle mého názoru tihle "fans" je to nejhorší, co mohlo Spartu potkat...Takže jsem za ně svým způsobem rád...Bohužel jednoho takového hošíka mám i v okruhu kamarádů, převýchova zatim nepůsobí :)

          • Re: Zápisník - 14. kolo

            Sokrates55 (přítel SN)     před 15 lety 18.11.2008 21:43 |  
            0 0

            Rozumím Vám (jsem na to stejně - s tím pocitem),
            ale když jsme dostali tu dvoumilionovou pokutu za odchod hráčů ze hřiště, tak je to odvar proti tomuto řádění. Ale to tady asi nevyřešíme.... stršné by bylo, kdyby to toho brankáře vážně zranilo. Zda by pan Karolyi už byl donucen konat. Jeho arogantní přístup a pochopení práva je pro mě dodnes záhadou a je zajímavé pozorovat, že je za to ještě "Výborem" pochválen. Sokrates55

            • Re: Zápisník - 14. kolo

              TKutnik (přítel SN)     před 15 lety 18.11.2008 22:01 |  
              0 0

              Nemusíte mi vykat, na to nemám věk ani zkušenosti :) S tim odhodem, to jsem vnímal tak, že to docela i věci pomohlo...Ke Károlyimu, tady jsem už ztratil naději, že se někdy něco změní..Ale k předchozímu tématu sparťanské zvěře, tady by se vyplatilo zakázat vstup na stadion, dát maximální pokuty a radši ještě rozbít hubu. Vždyť oni si to zaslouží opravdu...Já se dopředu hrozim toho, co na jaře předvedou v Edenu

              • Re: Zápisník - 14. kolo

                Sokrates55 (přítel SN)     před 15 lety 18.11.2008 22:13 |  
                0 0

                Víte to je o slušnosti,
                věk ani zkušenosti nejsou zásluhou. Právo respektu ke komukoliv je projevem ocenění k jeho práci. A Vy nám tu přinášíte zprávy a další info a tak já Vám za to děkuji aspoň takto. Sokrates55

        • Re: Zápisník - 14. kolo

          slaviator     před 15 lety 18.11.2008 22:01 |  
          0 0

          Ono co by se dalo, pane Sokrate, čekat... Když šéf rozhodčích, Macela, dělal ještě nedávno na Spartě.

    • Re: Zápisník - 14. kolo

      slaviator     před 15 lety 18.11.2008 22:00 |  
      0 0

      Proti nám asi Teplice budou těžko hrát to, co na Letné. Když Jun běžel na bránu, Řepka proti němu udělal krok a Jun skončil až u rohového praporku... To bylo až k smíchu. Ale na druhou stranu asi se nedá ani očekávat kung-fu vložka. Mnooo... Snad po zápase řekne Jun, že za těch pět golů jsou vlastně rádi a že to je skoro úspěch, že rozhodně podali výkon na hranicích možnosti. Když na té Letné dostali branku jednu.. :)

      • Re: Zápisník - 14. kolo

        quelhar (admin)     před 15 lety 18.11.2008 23:44 |  
        0 0

        No, Teplicim bude chybet vykartovany Verbir, coz je pro nas rozhodne dobra zprava, je to jen pulrok, co prave Verbir skolil Pudila jako maleho kluka.

        • Re: Zápisník - 14. kolo

          zz     před 15 lety 19.11.2008 00:09 |  
          0 0

          Zdravím quelhare,
          každý zápas je jiný. Na jaře jsme byli v krizi, točilo se se sestavou, hráči hráli na nezvyklých postech. Nelze jednoduše vycházet z jarního zápasu. Pro mě je důležitější, že patrně budou chybět Vachoušek a Mahmutovič. I tak to bude zápas o trpělivosti a nečekám žádné brankové hody. Důležité jsou tři body.

          • Re: Zápisník - 14. kolo

            quelhar (admin)     před 15 lety 19.11.2008 10:27 |  
            0 0

            Zdravim. Tak je jasne, co se da cekat, Teplice to predvedly uz treba na Letne. Totalni beton s vyssi kvalitou, nez predvedl Zizkov, a nebezpecne brejky. Na Vachouska jsem zvedavy, jestli se stihne uzdravit nebo ne. Jasne, kazdy zapas je jiny. Ale Verbir je jeden z nejlepsich hracu soupere a rozhodne neni vyloucene, ze by zrovna tak mohl skolit Hubacka. Jsem rad, ze bude chybet, souper bude bez nej mene nebezpecny. Verim, ze kdyz jsme zvladli zvratit zapas se Zizkovem, tak Teplice taky porazime a zajistime si tak vice ziskanych podzimnich bodu nez v lonske sezone.

            • Re: Zápisník - 14. kolo

              Bulldock (přítel SN)     před 15 lety 19.11.2008 10:42 |  
              0 0

              Brý den. Jasné, že každý zápas je jiný, ale vcelku očekávám, že to bude vypadat podobně jako poslední zápasy Teplic na Strahově.. tedy ze strany Teplic nekoukatelný beton, hra na 0:0 a pár nepěkných zákroků od Kleina.. Přesto věřím, že se s tím dokážeme poprat. Minule se Žižkovem jsme povídali o zapojení širšího kádru. Moc k němu nedošlo a Matej, MJ, TB a Necka ukázali, že to opravdu potřebují.. Takže bych dal prostor Jandovi, Ivanovi, Toleskému (minule výborný zápas) Váchovi, Dřížďalovi (Kindelovi).. Volešákovi.. minule to rozhodl:-)
              Co se týče Teplic, byl bych jen rád, kdyby přijely hrát fotbal, ale moc tomu nevěřím. Každopádně bych rád viděl na place Vachyho, abychom mu mohli poděkovat za to, co pro nás odvedl!

    • Re: Zápisník - 14. kolo

      mamut     před 15 lety 18.11.2008 22:16 |  
      0 0

      Diviš chytil penaltu,kterou zavinil Heidenreich.Stejný hráč mohl i za 1. gól v naší síti.Nevím kdo co na něm vidí.Je to kopyto.

  2. .

    slaviaprag     před 15 lety 18.11.2008 22:05 |  
    0 0

    liga uz vypada nezajimave, tezko si predstavit, ze by nejaky tym dokazal slavii konkurovat v boji o titul (slavia uz si to muze pokazit jen sama). ted uz jen postoupit v poharu uefa a snazit se dojit co nejdal

    • Re: .

      quelhar (admin)     před 15 lety 18.11.2008 23:42 |  
      0 0

      Tak presne tohle mysleni by nikdo z nas (a predevsim tedy nikdo z hracu a treneru) mit nemel. Liga se sama nevyhraje, souperi i pres zavahani maji svoji kvalitu a koneckoncu, my jsme od toho zavahani byli jen 10 minut. Jen bych pripomenul, ze Sparta loni za 10 kol (17.-27.) udelala o 9 bodu vice nez my. Naskok mame solidni, ale konec ligy je daleko.

      A mimochodem - vsimli jste si, ze trener Jarolim uz na verejnosti vystupuje s daleko lidstejsi tvari nez driv? Ze prisel na dekovacku je jen jeden z mnoha stripku. Pred zapasem v Boleslavi dokonce svuj tym chvalil a rikal, ze z nej citi silu, to snad nikdy predtim neudelal. Dokonce ani po remize v Budejovicich nesrsel siru na vsechny strany, jak by se dalo cekat, ale zapas zhodnotil celkem v klidu. Opravdu z nej mam posledni mesic pocit, ze se zmenil a ukazuje, ze ma i lidskou tvar, ze neni jen despota.

      • Re: .

        mamut     před 15 lety 18.11.2008 23:44 |  
        0 0

        Nálepku despoty mu daly média a někteří vyšinutí fanoušci.Je tvrdý,ale ne despota.Díku Bohu,že ho máme i když občas udělá kiks.

        • Re: .

          slaviator     před 15 lety 19.11.2008 07:45 |  
          0 0

          Nálepku měl takovou, jak se choval. Jak zmiňuje quelhar, nikdy snad třebas před zápasem svůj tým nepochválil. Ale je fakt, že hlavně poslední cca měsíc dva se chová trochu jinak... Quelhar píše že lidštěji, já bych řek "rozumněji". :)

          • Re: .

            Bulldock (přítel SN)     před 15 lety 19.11.2008 10:33 |  
            0 0

            I on se pořád učí. Loňská sezóna byl záhul na psychiku všech, i KJ. Ale dopadla dobře, rád bych věřil, že i on si odnesl hodně poznatků a projevuje určitou sebereflexi. Jestliže jsem v létě psal, že bez změny přístupu by jeho pokračování nebylo dobré, tak jsem jenom rád, že vykročil po správné cestě. Teď ještě aby změnil status nedotknutelnosti MJ a stáhnul ho ze hřiště, když už evidentně sotva plete nohama a všechny balony mu utíkaj. Už to neni ten KJ, kterej vyměnil dva hráče o půlce a strčil tam mladý dravce. . nejde tolik do rizika a třeba v Budějkách mu to nevyšlo. Ale to je jeden zápas. Možná jsme vážně trochu zmlsaní. Na zápase se žižkovem byl kámoš, sparťan a řikal: "Ty vole, ty si stěžuj, že od 60. minuty nemaj páru. Dyť je drtíte celej zápas.. Se běž podivat na Spartu, kde si nepřihrajou na dva metry, ať vidíš, co je krize! " :)) Celkově lepší vedení než má Slavia v lize není. . snad jen Ostrava se tomu blíží a já jim taky držím palce!

            • Re: .

              martyni (přítel SN)     před 15 lety 19.11.2008 10:56 |  
              0 0

              no uvidime, snad to tak bude, urcite je znat, ze je tedka v pohode a dari se mu. Jeste by to chtelo pritlacit v poharu:-)), abychom nebyli neskromni. Ja bych byl treba rad, kdyby jeste vic opustil tu preferenci technickych pomalejsich hracu, zvlast v tom poharu by se to mohlo vyplatit, nebo kdyby vzal na milost vachu a dal mu odpovidajici sanci.

              • Re: .

                Bulldock (přítel SN)     před 15 lety 19.11.2008 11:07 |  
                0 0

                Souhlas. . Teď v Žilině musíme hrát na vítězství. . bylo by moc dobrý postoupit do jara, ale bude to sakra těžké. Budem potřebovat Mikyho.. Hlavně to chce uhrát nějaký body. Letos máme šanci na vylepšení koeficientu.. odpadá Csaplárovské vyřazení s Tbilisi, ale zároveň příští rok nám odpadne výborných 10 bodů z Uefy pod KJ.. takže si i potřebujem nahrát..

      • Re: .

        martyni (přítel SN)     před 15 lety 19.11.2008 10:25 |  
        0 0

        Ano, quelhare, já to tak taky cítím. Jakoby získal s pokračujícími úspěchy víc klidu a rozvahy, zápas v budějicích zhodnotil férově a po zápase s žižkovem působil i na mě (!) sympaticky:-))). Otázka je, jak se bude chovat, až přijdou krizový situace, ale tu lidštější tvář zatím vidím, dokonce tvrdil, že si dělá starosti s tím, aby všichni měli motivaci a nebyli přehlíženi...

        • Re: .

          quelhar (admin)     před 15 lety 19.11.2008 10:29 |  
          0 0

          No, rekl bych, ze zapas v Budejovicich takova krizova situace byla. Slavii by se nemelo stavat, ze s prumernym souperem ztrati dvougolovy naskok. A tehdy prave prekvapil nejvic. Docela by me zajimalo, co za tou zmenou stoji, kazdopadne "novy" KJ je zatim stejne uspesny jako stary, coz je nejdulezitejsi.

          • Re: .

            martyni (přítel SN)     před 15 lety 19.11.2008 10:36 |  
            0 0

            ano, nakonec to byl jen jeden zapas, ale trochu krizovka to byla, taky me to prijemne prekvapilo. ja bych rekl, ze kdyz ztracel nervy, tak tolik uspesny nebyl.. (tedy pocitam to tak, ze napr. lonske jaro nebylo vydarene herne a tym neslapal, jak by mel)

            • Re: .

              Bulldock (přítel SN)     před 15 lety 19.11.2008 10:52 |  
              0 0

              Zdravím, Budějice byl výpadek. Vzal to pozitivně, ale trochu mě mrzí, že to vyznělo jako kritika Tavarese, přičemž kvůli němu jsme opravdu neprohráli. . KJ měl sám máslo na hlavě. . nechal tam trápit unavené hráče a střídání se mu moc nepovedla. Se Žižkovem to bylo lepší, ale přesto mě zaráží, proč vždycky střídá tak pozdě. . Co může ukázat takový Šenky za 8 minut na place? Přitom Neckovi to nešlo..celý zápas. Sice dřel a nevypustil vůbec nic, o tom žádná, ale nebyl přesný, účinný, viseli na něm obránci. . a navíc se na něm projevila ta náročná série. . podobně jako v Budějkách. Sice rozumím tomu, že on může dát gól i z ničeho (resp. z každýho rohu), ale já bych to rozhodil dřív. Shodli jsme se tu povětšinou, že MJ, Matej, TB odešli fyzicky zkraje 2. půle a přepustii jsme iniciativu Žižkovu. . KJ reagoval až někdy v 70 minutě stažením Toleskiho.. to jsem nepochopil. Sice to přineslo vítr do útoku, ale záloha nadále moc nešlapala. Až pak pomohl Janda. Nakonec jsme to utrhli, ael být proti nám schopnější soupeř než Žižkov, mohlo nás to ještě hodně mrzet. . jsou to kdyby, ale každé kdyby je trochu poučné do budoucna.

              • Re: .

                martyni (přítel SN)     před 15 lety 19.11.2008 11:11 |  
                0 0

                Jo, na ty reci na Tavrese jsem zapomnel, ale pak zas o nem rikal, jak je to klicovej hrac.. a je fakt, ze jsme goly dostali az po jeho odchodu, jestli se nepletu. S tim zizkovem je to taky tak, jak pises, spis zaloha byla uz mrtva nez Goce.

              • Re: .

                zz     před 15 lety 19.11.2008 11:18 |  
                0 0

                Zdravím Bulldocku,
                přesně tak. Už poněkolikáté se projevilo, že v druhé půli jsme odešli. Chce to oživit střídáním o poločase a dát týmu nový impulz. Jak Janda, tak Ivana hru oživili. Na Necida hráli osobku, pořád měl dva chlapy na sobě. Sice tím dělal prostor pro Goceho, ale nebylo to ideální. Navíc už má v nohou hodně zápasů, potřebuje pauzu jeden zápas, dal bych tam Śenkyho proti Teplicím. Nebojme se dát šanci hráčům širšího kádru. Krajčík by taky potřeboval orazit, má toho dost. Teď je třeba udělat vše pro úspěch v Žilině, potřebujeme bodovat. Proto doufám, že KJ rozloží zátěž a dá šanci Jandovi, Ivanovi, Šenkymu, a třeba i Kindelovi s Váchou. KJ se nesmí bát o půli vystřídat hráče a oživit hru. Druhá půle pak nestojí za nic.

                • Re: .

                  martyni (přítel SN)     před 15 lety 19.11.2008 11:28 |  
                  0 0

                  Zdravím zz, navíc teďka po letech máme na lavičce skutečnou kvalitu a měla by být vidět chuť střídajících hráčů nechat na hřišti všechno, důkazem je i jindy lehce apatický Ivana:-), ne jako kdysi, když klub dlužil každému hráči a ti co se dostali výjimečně na hřiště, neměli zájem hrát. žilina je důležitá, je třeba rozložit síly.

                  • Re: .

                    Bulldock (přítel SN)     před 15 lety 19.11.2008 11:48 |  
                    0 0

                    Přesně tak. . Voki sice mluvil o nějaké naštvanosti od Šenkyho a Belaida s AV, ale to bych neřekl. Mně naopka připadá, že se Kj vcelku daří to udržování hráčů při chuti. Důkazem je třeba výkon Ivany, Latky a Toleskiho proti žižkovu. . všichni se rvali jako lvi a hlavně Latky mě moc potěšil. . předvedl výborný výkon. Sice to nění ta elegance a odebírání "dávno ztracených" balonů, jako jsme zvyklí u Tavarese, ale na druhou stranu 4 střelecké pokusy ze střední vzdálenosti.. to je možná stejně jako měl Mickael za celej podzim:-) Latka by mohl být(a taky tak přicházel) tím důrazným záložníkem o kterém pořád mluvím, ale chybí mu na to trochu rychlosti a navíc už je přeškolen na stopera a asi by nebylo dobré to znovu lámat. Když si vzpomenu na jeho stabilní výkony v Uefě nebo po návratu z Anglie, byl z něj adept na repre. Je velká škoda jeho vleklých potíží. Teď má opravdu těžkou pozici i díky výtečnému Brabcovi, ale pro mě je to hráč s charakterem a slávista jak má být. Hodně mu fandím. .

                    • Re: .

                      martyni (přítel SN)     před 15 lety 19.11.2008 12:10 |  
                      0 0

                      Ja mam taky Latyho rad, ale momentalne prostě hrajou lepší. Dopředu hrál super, dokud mohl, ale dozadu nestíhá odebírat míče útočícímu soupeři, přišlo mi, že spíš byl při bránění o krok pozadu, zatímco tavares je o krok před soupeřem.

                • Re: .

                  Bulldock (přítel SN)     před 15 lety 19.11.2008 11:38 |  
                  0 0

                  Ano, ano, ano. . Navíc Necka teď možná bude hrát za repre. . Vzpomeňme si na příklad z minulých sezon. . shodou okolností zrovna proti Teplicím.. V domácím promočeném zápase Kj střídal Nečase a ten se přimotal ke dvěma gólům. V odvetě pak (z nouze) dal šanci ve středu zálohy nerozehranému Švíckovi a nováčkovi Dočkalovi a Teplice jsme rozmetli 4:1. KJ se teď více bojí o výsledky, snaží se hrát více takticky a ukoučovat to. . má k tomu předpoklady, tým vyspěl, ale ten ˇžižkov jsem vážně nepochopil. . Viděli to snad všichni diváci, jen KJ ne. Od 60 minuty jsme skoro nepřelezli čáru. . nepřišla jediná přesná nahrávka od MJ a TB, Matej už se ani nenabízel. . Navíc další věc je, že kromě určité ztráty výkonnosti spojené s množstvím odehraných zápasů jsme už dost čitelní pro soupeře. MJ ani TB soupeře povětšinou neobejdou 1 na 1. . nevyrobí nějaké rychlé přečíslení. . je to dobývání branky a co nám vyjde proti žižkovu. . domlít je i na konci sil, to nám Ajax, Žilina ani Hamburg nedovolí. . spíš naopak. Já byhc postavil takovou sestavu: Vaniak, Kindel, Suchý, Latka, Hubáček, Janda, Volešák (Černý), Vácha(Cissé), Švento, Ivana, Toleski. S Teplicemi můžeme jenom ztratit, a pak by bylo zbytečné zase vyždímat klíčové hráče. Při vší úctě, daleko důležitější je pro nás zápas v Žilině. .

                  • Re: .

                    quelhar (admin)     před 15 lety 19.11.2008 11:45 |  
                    0 0

                    Proboha, prece nejde totalne rozkopat uspesnou sestavu... :o) Setrit nektere hrace ano, ale ne vsechny najednou. Co treba Vaniak - Drizdal, Suchy, Brabec, Hubacek - Janda, Latka, Jarolim, Svento - Ivana, Toleski (pricemz stejne neverim, ze Necid nebude v zakladu, takze tam nejspis misto Ivany bude on)

                    • Re: .

                      Bulldock (přítel SN)     před 15 lety 19.11.2008 12:00 |  
                      0 0

                      A proč ne? Jak říkám. . S Teplicemi můžeme jen ztratit. Základem naší hry je (Suchý-Brabec) Matej, Tavares-Belaid a Necka. Tavares je ze hry a zbylé hráče bohužel KJ jednotlivě odpočinout nedal. . já bych to takhle klidně postavil. Matej potřebuje oraz a nikde není psáno, že nemůže vystřídat na 30 minut a rozlítat to, jak jsme od něj zvylkí, Kindel už zahrál s áčkem dobré zápasy, Dřížďal by taky mohl nastoupit, ale nemá tolik herní praxe, zkusit se tam může i Vácha. Černý je v podstatě návrat do sestavy, Volešák za MJ je kus za kus. DZ může hrát Cissé, Vácha i Latka a je to jedno. . sehraný není nikdo. V útoku je jediný jistý Necka, jinak se to točí, ale Goce hrál minule výborně a neřekl bych, že si s týmem nerozuměl, stejně tak Ivana. Trenér AV vyměnil 5 hráčů do poháru.. Při vší úctě k Teplicím, hrajou tragicky. . bude to o betonu, brejcích a standartkách. A naše hlavní pole je teď Uefa, tak je to třeba hrát. Ligu samozřejmě nevypustit, ale nechat odpočinout klíčové hráče a dát šanci KVALITNÍ lavičce. Vím, že to tak KJ nejspíš neudělá, ale podle mě by to bylo správné. Může nás to zrovnatak nakopnout jako srazit. . vždycky je to o riziku. . ale třeba Růža se nebojí v 10. minutě rozházet všechny lajny, když se mu nezdá, jak pracují. . a většinou mu to vyjde. KJ taky umí překvapivé tahy a bývá úspěšný. Teplice nás mají přečtené. . Žižkov jim ukázal cestu k úspěchu. . nedělal bych jim radost stejnou sestavou.

                      • Re: .

                        slaviator     před 15 lety 19.11.2008 12:12 |  
                        0 0

                        Diviš - Kindel, Suchý, Latka, Hubáček - Janda, Volešák, Šmicer (?), Černý - Ivana, Toleski. Lavička: Vaniak, Brabec, Krajčík, Švento, Belaid, Necid. :-))))))) A máš až na Suchého, Hubáčka a Toleského oproti minulému zápasu komplet novou sestavu:-))))

                        • Re: .

                          Bulldock (přítel SN)     před 15 lety 19.11.2008 12:16 |  
                          0 0

                          Ale o to mi nejde:-) I když je fakt, že Šmíca už by mohl bejt fit. . na druhou půli bych ho tam klidně poslal. . ať si čutne do balonu před Žilinou.

                          • Re: .

                            slaviator     před 15 lety 19.11.2008 13:13 |  
                            0 0

                            Teplice by vůbec nevěděly, co budeme hrát. Diviš by si ty dvě jejich střely chytil, stejně jako tři centříky... A už by měl hnedka nějakej zápas ligovej na kontě, a hnedka i s čistým kontem. Kindel by to tam oběhal, Krajčík s Vaniakem by si dáchli. A to samý Brába... Joooo.... Jak jsi psal, s Teplicema můžeme jen ztratit. Tak ať si aspoň ostatní dáchnou před Žilinou :)

                            • Re: .

                              quelhar (admin)     před 15 lety 19.11.2008 13:37 |  
                              0 0

                              Nerekl bych, ze by byl Vaniak po tom jednom zakroku z prvni pule tak unaveny, aby si potreboval dachnout... To uz se vic zapoti na treninku :o)

                              • Re: .

                                slaviator     před 15 lety 19.11.2008 14:05 |  
                                0 0

                                Nevím kolik ti je, ale počkej ve 38, jak budeš rád za každou chvíli odpočinku. :)) Ne, tak právě proto, že bude jen jedna dvě střely si myslím, že by měl asi chytat Diviš. A ti ostatní fakt aby si odpočinuli :)

                  • Re: .

                    Khadgar     před 15 lety 19.11.2008 12:24 |  
                    0 0

                    Na podzim se Vácha ani Kindel v sestavě neobjeví. Kindel dostane šanci až odejde Krajčík a Váchu pošlou v zimě na hostovačku. Cissé se taky jen tak do základu nedostane, napřed se musí naučit co má hrát. Spíš bych to viděl že místo Hubáčka by mohl naskočit Šiklič.
                    KJ teď prostě nepůjde do žádnýho "experimentu" a la Vácha. Na to už je moc starej.

                    • Re: .

                      Bulldock (přítel SN)     před 15 lety 19.11.2008 12:34 |  
                      0 0

                      To by byl pěknej průfer, kdyby na to byl už moc starej:-) Já t ovidím tak, že jestli KJ do experimentů ( nasazení hřáčů z lávky) nepůjde, tak uhrajem 4 body v lize a vypadnem z Uefy a to by byla velká škoda. Řada hráčů teď padá na hubu, potřebujou oraz. . fyzicky i psychicky. A čekaj nás nejdůležitější a nejtěžší zápasy!

                • Re: .

                  quelhar (admin)     před 15 lety 19.11.2008 11:42 |  
                  0 0

                  Myslim, ze je pravdepodobnejsi nasazeni uzdraveneho Drizdala na misto odpocivajiciho Krajcika. Neverim, ze by dal KJ sanci Kindelovi i v lize. Uvidime, s jakou sestavou se vytasime proti Teplicim. Treba budeme mit k dispozici i Smicera.

                  • Re: .

                    zz     před 15 lety 19.11.2008 12:23 |  
                    0 0

                    Zdravím,
                    nasazení Františka bych nedoporučoval. V Hlavici hrál stopera, proti Krči svůj post a bylo to hodně špatné. Na post pravého beka nemá zatím herní kondici, ani herní praxi, včetně sebevědomí. Na pravém beku musí jezdit, na to zatím nemá. Nepovedený zápas by ho mohl rozhodit v psychice. já bych to neuspěchal. Postavil bych Krajčíka a od 60 minuty tam dal Kindela. Vaniak-Krajčík, Latka, Suchý, Hub-Ivana, Janda, Černý(Jarolím), Švento-Toleski, Šenkeřík. Vzhledem k tomu, že Teplice budou jen bránit a spoléhat na standardky, dal bych k Suchému Latku. Nebál bych se toho. Navíc Erich si potřebuje odpočinout, hodně chybuje. Šmicer pravděpodobně nebude na Teplice.

                    • Re: .

                      Bulldock (přítel SN)     před 15 lety 19.11.2008 12:40 |  
                      0 0

                      S tou sestavou souhlasím, Dal bych možná místo Šenkyho Volešáka nebo Váchu a Ivanu do útoku. A taky Kindela od začátku a kdyby měl problémy, tak ho střídal Matejem. . Už jenom tím, že by přišel čerstvý z lavičky by byl v závěru platnější, navíc by Teplicím dělalo problém přistoupit k novému, velmi nebezpečnému hráči a zvyknout si na bránění. . Ale jinak souhlas, včetně nasazení Latky. Minule byl sice Brába dobrej, ale Žižkov ho moc neprohnal. . taky potřebuje orazit.

                    • Re: .

                      Sokrates55 (přítel SN)     před 15 lety 19.11.2008 12:45 |  
                      0 0

                      Tak jsem to nevydržel a musel jsem se na chvilku mrknout sem. Normální "absťák". Názorů dost a zase to probíhá v supr atmosféře, děkuji Vám všem. Souhlasím s některými výměnami hráčů. Je fakt, že Matěj toho má dost a i Brabec by to potřeboval. Místo Hubáčka spíše Černého, když nebude Mahmutovič a ani Verbíř, tak toho Jůna by snad pohlídali. Nebude asi ani Vachoušek, no uvidíme. Ono se to vyvrbí. Šmicer opravdu ještě nebude, ale Tavarez už snad ano. Dřížďal už hrál líp než proti Krči, ale je fakt, že hrál stopera. O tom Belaidovi jsem to psal já. Prostě si to musí srovnat v "palici", nemůže se vztekat, když u všeho není jako první. Kopal proti Žižkovu přímák úplně z ideální pozice za vápnem a to skoro zprostředka a kopnul to mizerně, už při rozběhu to odfláknul. Pak lítá za rozhodčím kvůli zdi a 2 minuty nehraje. Je dobrej a umí, tohle mu však škodí. Toleski byl výborný v první půli, oni to pak zvojili jak na Matěje (Koukal se od něj nehnul) na Necidovi opravdu viseli oba stopeři, šlo to prostě hůř, ale uhráli jsme to. Tak zatím přátelé, uvidíme, jak to dneska proběhne v San Marínu, třeba se dočkáme. Sokrates55

                      • Re: .

                        quelhar (admin)     před 15 lety 19.11.2008 12:54 |  
                        0 0

                        No, kdyz tak ctu pravdepodobnou sestavu na San Marino, kde je 8 defenzivnich hracu a 3 ofenzivni... :o))

                        • Re: .

                          slaviator     před 15 lety 19.11.2008 13:11 |  
                          0 0

                          Hlavně nesmíme dostat branku! Remíza bude úspěch! :-))) Jako nevím co řeší, dva útočníky... Místo Kováče bych tam dal Necida a hrál prostě 4-3-3. Nebo nechal Ujfalušiho odpočívat a hrát 3-4-3. I Brückner tam hrál se třema útočníkama, proboha

                        • Re: .

                          martyni (přítel SN)     před 15 lety 19.11.2008 14:12 |  
                          0 0

                          no jo:-)). to bude taškařice. Nechápu jak se všichni ohledně toho zápasu vyjadřujou, jakej je to vopruz jet hrát do san marina, že je to vlastně obtěžuje a nejradši by byli, kdyby jim ty jistý tři body poslali poštou. to je charakter našeho nároďáku.

                          • Re: .

                            slaviator     před 15 lety 19.11.2008 14:29 |  
                            0 0

                            To říká ale víc lidí, nejen naši, ale i Angličani třebas... Že zápasy s těmahle týmama jsou zbytečný a že by se měly hrát předkvalifikace atd, že... Ale nevím, mě se to nezdá. Ať to je jak to je. Pro hráče z těchle týmů je to svátek hráč proti Jankulovskému, Lampardovi, Robbenovi, ... A na druhou stranu nemusí hrát skutečně A týmy těch silnějších zemí, ale mohou dostat šanci i náhradníci z lavičky, zkusit se v zápasech nové situace. A do třetice: nikdo neví, zda za třebas deset patnáct let nebudeme do té společnosti San Marina, Andorry apod patřit i my. :-(

                            • Re: .

                              martyni (přítel SN)     před 15 lety 19.11.2008 14:36 |  
                              0 0

                              Kdyz jedu reprezentovat svou zemi, nebudu se tvarit otravene. Krom toho, ze narodak je plnej prumernejch hracu, kteri hrajou druhy housle v prumernych tymech v prumernych ligach, je nejvetsi problem charakter tymu, ti lepsi a zkusenejsi hraci nejsou ochotni tym tahnout jako kdysi Nedved, Poborsky a Smicer. San Marino je pro ne neprijemnej vylet a kdyby bylo po nich, tak nejezdej ani do toho Polska.

                              • Re: .

                                slaviator     před 15 lety 19.11.2008 14:40 |  
                                0 0

                                Neházej je zase všechny do jednoho pytle, jsou tam i hráči, co reprezentujou rádi. A jsou tam i hráči, co hrajou v nadprůměrných klubech v nadprůměrných ligách:-) Byť Čech s Rosickým tu teď nejsou, tak se mezi tyhle hráče dá zařadit i Grygera s Jankulovskim. V nadprůměrné lize hraje i Ujfaluši s Rozehnalem a Fenin. To si myslím zase na takovou malou zemičku, jakou jsme, není až tak špatné. Ale jinak víceméně souhlasím. Pro některé je San Marino nepříjemnej výlet ("Já vlastně ani nevím, kde to je" - hlavně ať to je za náma). Ne, chtělo by to tvrdší režim, protože pořád na ty srazy jezdí někteří ne kvůli tomu, aby reprentovali.. .Ale protože si můžou jít do hospody.

                                • Re: .

                                  martyni (přítel SN)     před 15 lety 19.11.2008 14:44 |  
                                  0 0

                                  Zrovna Jankulovski, Ujfaluši, Rozehnal, Grygera, to jsou hráči, kteří podle mě nedávají to, co by dávat měli, nejsou těmi tahouny, např. Ujfaluši podal již několikrát naprosto ostudnej výkon. Ale to je muj dojem, osobne je neznam, mozna budes vedet vic, prijde mi, ze repre pro ne neni motivaci, to koneckoncu je videt i na tom, ze Jankulovski zvazoval odchod z narodaku v dobe, kdy prave on by se mel stat leadrem, asi ho to uz tolik nezajima.

                                  • Re: .

                                    Bulldock (přítel SN)     před 15 lety 19.11.2008 15:09 |  
                                    0 0

                                    Já v tom vidim trochu faktor Rada. . On si může do novin říkat co chce a jak mu všichni hráči fandí, ale podle mě je to nýmand ala Straka.. pro repre nebrat. Může tým zachránit, může hrát klidnej střed a příšernej fotbal jako v Teplicích, ale to je tak všechno. Nanejvýš může vyřvávat po chodbách v dohránu.. :-)

                                    • Re: .

                                      slaviator     před 15 lety 19.11.2008 15:13 |  
                                      0 0

                                      Každopádně asi stokrát lepší Rada, se kterým pořád ještě nejsme ze hry, než Chovanec. S tím bychom proti San Marinu hráli možná o první bod do tabulky a o to, abychom neskončili poslední...

                                  • Re: .

                                    slaviator     před 15 lety 19.11.2008 15:11 |  
                                    0 0

                                    Jankul uvažoval jinak, a asi správně. Repre není to, co ho živí, tím je klub. A přece jen pokud by měl s ACM odehrát xxx zápasů za sezonu, s jeho trochu chatrnějším zdravím, tak to musí někde omezit. Přesně proto skončil s repre i Nedvěd, i když ještě dnes hraje v Juventusu ve výborný formě.
                                    Ale nezdá se mi, že by třebas Grygera nechtěl repre odvést maximum. To samý David Jarolím. Jak je možný, že ti hráči jsou ve svých klubech mezi nejlepšíma, DJ dokonce v celé Bundeslize... A v repre to nejde? To není chyba v hráčích, to je chyba v rozestavení a v tom, co mají hrát. Naopak zrovna u Grygery ale pamatuju zápasy, kdy hrál jako Matej po celé pravé straně, centr následoval centr... Ještě na ME. Ale Rada od něho třebas chce něco jinýho. Každopádně Ujfaluši má asi starosti vážně někde trochu jinde, každopádně i tady máš paralelu se Slavií: kapitán repre Ujfaluši - stoper. Kapitán Slavie Brabec - taky stoper. A oba dva nemají poslední dva tři měsíce kdovíjakou formu, Ujfaluši dokonce možná rok dva...

                                    • Re: .

                                      martyni (přítel SN)     před 15 lety 19.11.2008 15:39 |  
                                      0 0

                                      No ale prave, proste o tu repre takovej zajem nema.. ale me to zas tak netrapi, ja vlastne taky ne..:-)).
                                      Jankula nebo Ujfalusiho zivi klub, na repre se chodilí bavit, kdyz to tahli jini, ted by meli byt vudci, ale nejsou. Brabec zapasy zije, organizuje obranu, je videt, ze je to vudci osobnost. Narodak nikoho takovyho nema, je to videt na bezkrevnejch vykonech, ktery byly uz za brucknera. David Jarolim je jinej pripad, tezko rict, cim to je, nema duveru, asi si nerozumi se spoluhraci, v Hamburku hrajou kratky prihravky, tady nema s kym hrat, pred ME si v jednom zapase v priprave rozumeli se Standou

                                      • Re: .

                                        slaviator     před 15 lety 19.11.2008 15:47 |  
                                        0 0

                                        A proč DJ je jinej případ než Ujfaluši, Jankulovski a další? Co když i jim to jde v klubu líp prostě proto, že tam hrajou to, na co mají a trenér po nich nechce nesmysly, jako chce třebas po DJ v repre Rada a chtěl je před ním Brückner?

                                        • Re: .

                                          martyni (přítel SN)     před 15 lety 19.11.2008 15:53 |  
                                          0 0

                                          no DJ je jinej pripad v tom, ze nema v tymu takovou pozici, ze by mel byt leadrem, v zasade nedostal moc prilezitosti, byt je to temer jejich vrstevnik... na me proste pusobu Jankul a Ujfalusi nafoukane.

                      • Re: .

                        slaviator     před 15 lety 19.11.2008 13:16 |  
                        0 0

                        Zdravím, Sokrate.
                        Alespoň to San Marino bude v TV. Aspoň ty poplatky neplatíme nadarmo, dočkáme se dokonce i jednou za rok Necida v televizi. Byť v dresu se lvem a ne s hvězdou. Každopádně začínám se čím dál tím víc bát, že možná sice v sestavě bude, ale bude hrát buď v záloze nebo dostane takové taktické úkoly, že to bude jen ku škodě. Hlavně, aby se nezranil a ty minuty, co bude na hřišti, si užil. Kdo ví, kdy ho Rada zase povolá? Bednář na svoji druhou šanci čekal 4 roky, byť se zápase se Srbskem nevyvedl nikomu...

                    • Re: .

                      slaviator     před 15 lety 19.11.2008 13:11 |  
                      0 0

                      Zdravím,
                      neslyšel jsi něco o tom, že by k nám mohl přijít v zimě Štajner?

                      • Re: .

                        quelhar (admin)     před 15 lety 19.11.2008 13:36 |  
                        0 0

                        Vzdyt hraje za Hannover pomerne pravidelne v zakladu...

                        • Re: .

                          slaviator     před 15 lety 19.11.2008 14:03 |  
                          0 0

                          Poměrně pravidelně sice v základu možná hraje /i když nevím, řekl bych že je to půl na půl/, ale pokud se nepletu, tak jeho dcera teď má jít do školy?

                      • Re: .

                        Bulldock (přítel SN)     před 15 lety 19.11.2008 13:43 |  
                        0 0

                        JJ, říkal to jeden chlap Na Růžku, ale mezi tím proudem myšlenek jsem tomu nevěnoval pozornost. :-))) Ale když jsi nakousl příchody. Na Spartě se chtějí zbavit Kisela, a po tom já bych tedy hrábnul. . Podle mě výbornej hráč, kterej ani ve Spartě neztratil tvář. Na něm by mohli stavět, ale oni ho chtělí pustit. . a po odchodech Petržely, Koláře aj. -tedy hráčů, co za něco stojí bych se ani nedivil, kdyby to byla pravda. Nám by se hodil. . umí hrát střed i kraj zálohy, dobrá střelba oběma nohama, rychlost a důraz. .

                        • Re: .

                          slaviator     před 15 lety 19.11.2008 14:07 |  
                          0 0

                          O Kiselovi jsem psal už včera:-) Voki napsal, že jeho by nebral... Nevím no. Jde i o to, zda by přistoupil na jinou smlouvu, přece jen... ve Spartě má pět milionů, to bychom JEMU nedali.

                          Btw sranda je, že ted Matušovič ani nehraje, když hrál tak to stálo za hovno, v kabině ho doslova nenávidí ostatní hráči... A on stejně zůstane. Proč? Protože je to "chráněnec" Křetinského.

                        • Re: .

                          slaviator     před 15 lety 19.11.2008 14:08 |  
                          0 0

                          btw a nebylo to Na Růžku, ale v Kozičce. :-))))))

                        • Re: .

                          martyni (přítel SN)     před 15 lety 19.11.2008 14:09 |  
                          0 0

                          Ja bych nebral ani Štajnera ani Kisela. Štajner už se jednou vrátil do ligy a nehrál nic, charakterově nic moc, fotbalově se mi taky moc nezdá, Kisel podle mě tvář ztratil, několikrát ukázal v derby, jak ztrácí nervy a dopouští se likvidačních faulů, fotbalově taky podle myho nepřevyšuje kluky, který u nás hrajou. Pokud jde o odložený spartany, nejlepší se mi zdá Kolář

                          • Re: .

                            slaviator     před 15 lety 19.11.2008 14:19 |  
                            0 0

                            Kolář ale přestoupil do Plzně, naše škoda. Přitom ten by na kraji zálohy hrát mohl... A Kisel... Chytrej je, nikdy neměl vyloženě kecy, to že to někdy v derby nezvlád se stane - kolik hráčů na obou stranách to nezvládlo? Pamatuješ, že třebas Zbončák dostal červenou v derby ještě v dresu Sparty? A taky jsme ho přijmuli.
                            Co se týče charakteru Štajnera... Tam bych řek, že ho rodina zklidnila. To samé nyní Baroš, jehož přítelkyně prý čeká potomka. Oba dva si dřív nedělali problémy s chlastem, jenže se změnili. I když, jasný, Baroš se před Slovinskem s Feninem a jedním hráčem v Teplicích znovu zchlastali, znovu dělali velký ramena, akorát na ně teď nečekal žádnej fotoreportér z Aha! (stejně si myslím, že to bylo záměrně vyvolané. Proč by tam jinak byli zcela NÁÁÁÁHODOU tři fotoreportéři tohoto deníku, čtyři reportéři a ještě Kováč náááááhodou se dal do řeči s redaktorou Aha! z nějaké nefotbalové rubriky, myslím že to bylo domácí zpravodajství? To je až moc náhod najednou. Nehledě na to, že ten chlápek se kterým měli v Kozičce konflikt, měl být příbuzným jednoho z těch redaktorů. To mi hlava nebere, jak je ten svět malej??), jenže se o tom nemluvilo. Ale Štajner se uklidnil. Stejně jako se s příchodem rodiny dokázal zklidnit Šimák. Je pravda, že tam to riziko že do toho spadnou je, ale je to pořád menší riziko než si brát někoho, koho musí hlídat dva lidi z klubu a stejně ho pátek co pátek musejí nahánět v Praze po barech, kde že to vlastně je... Jako tomu bylo na jaře.

                            • Re: .

                              martyni (přítel SN)     před 15 lety 19.11.2008 14:29 |  
                              0 0

                              No ja nemyslel ani co se tyce chlastu, spis si Stajnera pamatuju jako hrace naladovyho, kterej to zabali, kdyz to zrovna nejde. Obecne si ale myslim, ze ani Kisel ani Stajner nejsou nijak vyjimecni hraci a uz se moc zlepsovat nebudou, spis naopak. Nepremejslim o tom, jestli bychom je prijali ci neprijali, konecne byl tu i Abraham, spis jestli by nam mohli bejt necim prospesni. Kdyz jsme u "zkusenejsich" hracu, volil bych jednoznacne Pitaka.

                              • Re: .

                                slaviator     před 15 lety 19.11.2008 14:34 |  
                                0 0

                                Oba dva asi zůstanou v zahraničí, byť změní klub. Ono je to těžký, nemůžeme jim nabídnout ani zdaleka takovej plat jako třebas Turek. Vem si, že Zápotočný neměl v Itálii v Udine špatnej plat... vůůbec ne... A teď má trojnásobek toho, co měl v Calciu.

                          • Re: .

                            Bulldock (přítel SN)     před 15 lety 19.11.2008 14:27 |  
                            0 0

                            Kisel je takovej blázen. . jde do toho na plno. . jako Matej. . ten taky občas ulítne. . viz vyloučení v Liberci. . Ale zápalem pro hru vyhecuje ostatní. TZv. Csaplárovsko-vítězný typ:-) A jak píše Lukáš. . blbej neni a proti nám nic hroznýho nekvákal. Herně mu věřim, je to poctivej hráč, myslim že kvalitou je výš než MJ, Volda, Černý.

                            • Re: .

                              slaviator     před 15 lety 19.11.2008 14:31 |  
                              0 0

                              A padnul by si do noty s Doležalem. Taky JUDr.. :) Teda, Kisel snad studuje poslední ročník.

                            • Re: .

                              martyni (přítel SN)     před 15 lety 19.11.2008 14:31 |  
                              0 0

                              No nevim, ale my uz Volesaka, MJ a Cernyho mame, Kisel je dalsi hrac trochu podobnyho typu na podobny urovni, mozna trochu duraznejsi do tela, ale jinak¨bych tam vetsi rozdily nevidel...

                              • Re: .

                                slaviator     před 15 lety 19.11.2008 14:35 |  
                                0 0

                                Oproti těm třem je vhodnější na kraj zálohy, má dobrou střelu z dálky, kdybychom udrželi Mateje, mohli by dobře spolupracovat...:)

                                • Re: .

                                  zz     před 15 lety 19.11.2008 14:44 |  
                                  0 0

                                  zdravím Lukáši,
                                  Ty z nás chceš udělat druholigový tým, abychom hráli s Mostem? Přiznej se ty uličníku. Neblázni, s hráči jako Kisel, Voříšek, Trubila, Hainault, Štajner budeme tam, kde je Sparta. Pomalých hráčů máme dost, přibrat další je absolutní nesmysl. Kvalita hry by šla výrazně dolů já doufám, že pomalostních typů bude ubývat na úkor rychlostních typů. Včera v zápase U21 bylo vidět, jak důležitá je rychlost. Jinak Vlček a Piták se můžou vrátit, určitě nepůjdou do Turecka.

                                  • Re: .

                                    slaviator     před 15 lety 19.11.2008 14:49 |  
                                    0 0

                                    Ahoj.
                                    Ne, nechci. Jen mám přislíbeno za každej z těch transferů 10.000 €, takže se snažím co to dá :-) Uvidíme, ono to nějak dopadne. Každopádně dneska jsem se rozesmál pořádně, když jsem zjistil, že (aspon podle Sportu) chce Příbram za Huňu 15 milionů. Takže jeden gól = 1,5 milionu, pokud je tomu hráči již 29 let? Tak to jsme Goceho získali hodně lacino v tom případě:)

                                    • Re: .

                                      zz     před 15 lety 19.11.2008 14:54 |  
                                      0 0

                                      Lukáši,
                                      15 mega je výchozí částka, skončí to na polovině. Poborský chtěl za Černého 20 mega a skončilo to na 11. Přece Starka nezačne na vyjednávání na 8 mega. Ty bys jednal jinak?

                                      • Re: .

                                        slaviator     před 15 lety 19.11.2008 14:55 |  
                                        0 0

                                        Já bych ho neprodával, protože pro Příbram je vlastně klíčovým hráčem. Bez jeho gólů by nebyla v těchle klidných vodách. A prodat ho může i po sezoně.

                                      • Re: .

                                        slaviator     před 15 lety 19.11.2008 14:56 |  
                                        0 0

                                        btw prováhali jsme Rajnocha, na jaře měl ve smlouvě ještě klauzuli, že za milion eur je volnej... Jenže pak prodloužil v Boleslavi a v nové smlouvě už tato klauzule není:(

                                    • Re: .

                                      quelhar (admin)     před 15 lety 19.11.2008 14:56 |  
                                      0 0

                                      No, u Goceho to tusim bylo tak, ze on chtel k nam, my chteli jeho a Kabicek potreboval aspon nejake penize, takze se vsechno seslo a domluvilo. Nemyslim, ze by Starka nutne musel Hunu prodavat, on sam se vyjadril, ze by mu ani nevadilo, kdyby zustal. Pokud se najde v lize dostatecne zoufaly tym, ktery sahne i po Hunovi a bude ochotny zaplatit 15M, tak proc ne? Kdyz muze dat Chovanec a Kretinsky 20M za Kusnira, tak to je 15M za Hunu jako za hubicku :o))

                                      • Re: .

                                        slaviator     před 15 lety 19.11.2008 15:15 |  
                                        0 0

                                        Kabíček ho snad, jak říkal Jiří, tlačil do Německa, do Chotěbuze. Ale Goce to, že by chtěl do Slavie, říkal už někdy v září v říjnu, to musím potvrdit. A i když měl v zimě ty nabídky z Německa, tak pořád pro něj prioritou byla Slavie... Proto je mi docela líto, že za ten necelej rok nedostal tolik příležitostí, přitom kdykoliv byl na hřišti, tak snad z každýho zápasu má gol nebo nahrávku.. :(

                                • Re: .

                                  quelhar (admin)     před 15 lety 19.11.2008 14:53 |  
                                  0 0

                                  Problem Kisela je, ze tu svou skvelou strelu z dalky predvadi pravidelne jednou za pul roku a v ostatnich zapasech je to bida s nouzi. Uprimne receno, jednou za pul roku da pekny gol i Mara Jarolim a v mezihre je vyrazne lepsi nez Kisel.

                                  • Re: .

                                    zz     před 15 lety 19.11.2008 14:56 |  
                                    0 0

                                    Tak tak quelhare,
                                    proč kupovat Kisela, když jednoho už máme, možná dva, možná tři.

                                    • Re: .

                                      Bulldock (přítel SN)     před 15 lety 19.11.2008 15:06 |  
                                      0 0

                                      Ono je taky něco jinýho nechat se prznit ve Spartě. . a fotbalově růst třeba pod Škorpilem nebo Jarolímem:-) Možná Kisela vidim moc růžově, ale já prostě tyhle hráče mám rád.. Až uvidím u MJ takovou jízdu po zadku jako u KK, tak budu jenom rád. U Voldy už jsem viděl. .

                                      • Re: .

                                        martyni (přítel SN)     před 15 lety 19.11.2008 15:12 |  
                                        0 0

                                        jasne, asi je bojovnejsi, ale nevzpominam si, ze by predvedl nejakou zvlastni kvalitu.. u mě zapadl do spartanske sedi, i kdyz se priznam, ze az tak pozorne nesleduju, ktery ze spartanu je na tom hur...

                                        • Re: .

                                          quelhar (admin)     před 15 lety 19.11.2008 15:17 |  
                                          0 0

                                          Na Kisela nadavaji i samotni spartani. Mozna nakonec skonci tam, kam jeste pred par mesici nechtel - tedy v Teplicich vymenou za Marese.

                                          • Re: .

                                            Khadgar     před 15 lety 19.11.2008 15:30 |  
                                            0 0

                                            Marešem si taky nepomůžou, budou ho stavět na pravou zálohu, navíc Mareš je hroznej floutek, potřebuje nad sebou aspoň trochu rapla - Plíšek je moc hodnej, Chovanec moc blbej. Ale já jim takový nákupy přeju a doufám že se budou s Baníkem přetahovat o Huňu, ať se to trochu vyeskaluje. A taky doufám že ten tajemný cizinec bude akvizice typu Igor Gluščevič.
                                            Rosenova slova o Huňovi mě potěšila, takovej malej signál, že nákupy by mohly být rozumný.

                                              • Re: .

                                                Khadgar     před 15 lety 19.11.2008 16:12 |  
                                                0 0

                                                quote "my jsme přesvědčeni, že Huňa je dobrý právě v Příbrami a pod trenérem Moralesem. Tam se mu daří. Je mu 29. Když se přesadí jinam, nemusí mu to prospět. My touto cestou nepůjdeme" end of quote.

                                          • Re: .

                                            martyni (přítel SN)     před 15 lety 19.11.2008 15:32 |  
                                            0 0

                                            spartani nadavaj uplne na kazdyho.. :-)). nevedi co by..

                                  • Re: .

                                    martyni (přítel SN)     před 15 lety 19.11.2008 14:57 |  
                                    0 0

                                    ja si vzpominam, ze se nedavno nekolikrat o tu strelu z dalky pokousel, ale netrefil se..

                                    • Re: .

                                      quelhar (admin)     před 15 lety 19.11.2008 15:02 |  
                                      0 0

                                      No prave. Kdyz zavzpominas, kolik dal tech peknych golu zdalky, tak to bude jeden letos v Brne, jeden tusim loni na podzim na Zizkove a jeden letos na jare, to uz nevim kde.

                                      • Re: .

                                        slaviator     před 15 lety 19.11.2008 15:16 |  
                                        0 0

                                        jeden dal v Plzni :)

                              • Re: .

                                Bulldock (přítel SN)     před 15 lety 19.11.2008 14:47 |  
                                0 0

                                Já si myslim, že je výrazně jinej hráč než tihle tři. To jsou pomalí technici a hračičkové. Volda je trochu důraznější. Proti tomu Kisel neni tak technickej, nevodí balon, spíš to odlítá, je rychlejší a hraje z nohy do nohy. . řekl bych víc jako LJ a taky umí vypálit (i z přímáku). U něj bych se nebál postavit ho i na kraj. Má na to a umí hrát vpravo i vlevo. . Kdybych ho už měl k někomu ze slávistů přirovnat, tak k Dočkalovi..

                                • Re: .

                                  slaviator     před 15 lety 19.11.2008 14:50 |  
                                  0 0

                                  To jméno jsi neměl připomínat... :)

                                  • Re: .

                                    slimak     před 15 lety 19.11.2008 15:24 |  
                                    0 0

                                    mimochodem, dockal vcera v U21 stridal pro zraneni, stejne jako Svicko, nedocetl jsem se ale jak to s nima vypada, nevite nekdo?

                                    jinak, kisel, stajner, vorech apod. to jsou zbytecny jmena, pro slavii by nebyli prinosem a uz vubec ne perspektivni..nevim, ze sparty bych ted nebral snad ani jednoho hrace, fakt me zadnej nenapada. mozna zeman a to jeste zadarmo :)

                                    • Re: .

                                      slaviator     před 15 lety 19.11.2008 15:46 |  
                                      0 0

                                      A to i vem, že se na podzim mluvilo i o tom... Afrikánovi jejich :) Ale to bylo asi puštěný do světa z Letné.

                                    • Re: .

                                      PetCC     před 15 lety 19.11.2008 17:02 |  
                                      0 0

                                      Nevím jak na tom Dočkal je, ale vypadolo to dost nepříjemně a můžou z toho koukat vazy.

  3. Re: Zápisník - 14. kolo

    Bulldock (přítel SN)     před 15 lety 19.11.2008 16:09 |  
    0 0

    Myslim, že o Huňovi je definitivně jasno. Jeho agentem je Pavel kdo? Pavel Vandas. Tak ten k nám stoprocentně nepude, za což jsem vcelku upřímně rád:-)

    • Re: Zápisník - 14. kolo

      slaviator     před 15 lety 19.11.2008 16:12 |  
      0 0

      Na agenta nekoukej. :)

      • Re: Zápisník - 14. kolo

        Bulldock (přítel SN)     před 15 lety 19.11.2008 16:50 |  
        0 0

        No, zrovna u tohohle pána bych teda doporučoval koukat. A hlavně koukat ho vypráskat od naší mládeže, aby tam neobcházel rodiče jak lišák okolo kurníku. .

        • Re: Zápisník - 14. kolo

          slaviator     před 15 lety 19.11.2008 18:39 |  
          0 0

          A co chudák Marek Suchý? :-)

    • Re: Zápisník - 14. kolo

      slaviator     před 15 lety 19.11.2008 21:49 |  
      0 0

      Ha, tak hádej kdo je tím tajemným hráčem ze Skandinávie, koho chce Sparta v zimě přivést. Napovím: hrával v Plzni, byl v poslední dekádě kapitánem reprezentace do 21 let a hraje za norský klub Viking Stavangar... :-)))))))

      • Re: Zápisník - 14. kolo

        Khadgar     před 15 lety 19.11.2008 22:11 |  
        0 0

        Ten tam ale hraje pravidelně, ne? To si zase někdo něco vysnil...

        • Re: Zápisník - 14. kolo

          slaviator     před 15 lety 19.11.2008 22:18 |  
          0 0

          Koukal jsem na hodnocení všech hráčů norské ligy. Je právě až ve druhé polovině (!). Jeho přítelkyně studuje v Praze Vysokou školu, něco ohledně chemie. Takže i to by mu asi hrálo do karet. Ale to by mohli přivést fakt snad jen jeho.. :))

          • Re: Zápisník - 14. kolo

            Khadgar     před 15 lety 19.11.2008 22:22 |  
            0 0

            Já jsem zase koukal: liga - 24 zápasů, 6 gólů. To se mi fakt nezdá, fotbalově by si vůbec nepomohl.

            • Re: Zápisník - 14. kolo

              slaviator     před 15 lety 19.11.2008 22:27 |  
              0 0

              Jo, ted jsem na to taky koukal. Ale průměrnou známku má 4,... a maximum je 10. Byl až ve druhé polovině.

        • Re: Zápisník - 14. kolo

          slaviator     před 15 lety 19.11.2008 22:26 |  
          0 0

          Teď na to koukám. Viking skončil šestej ze čtrnácti (ale třebas Lyn, ze kterého přišel do Hoffenhaimu ten... ten... ta jedna posila:-) Tak ten je sedmej; Valerenga dokonce desátá), to je pro ně neúspěch. Fillo odehrál dohromady 44 zápasů a vstřelil 10 branek, z toho v lize 24/6 a v domácím poháru 3/2.

          • Re: Zápisník - 14. kolo

            marcocruz (přítel SN)     před 15 lety 19.11.2008 22:30 |  
            0 0

            Kde by na něj Sparta vzala, ve zprávách bylo, že nějak ilegálně opět koupila státní pozemky od Prahy za 20 milionu, ale cena je priblizne 170mil.:)) Stát to teď žaloval a náhradu chce jak od tý co to prodala, tak od Sparty:)
            Ta ženská z úřadu to Spartě prodala na základě posudku, který si nechala vypracovat sama Sparta:))) no jestli s etady neuplácelo, tak už nevim

            • Re: Zápisník - 14. kolo

              slaviator     před 15 lety 19.11.2008 22:34 |  
              0 0

              Kde myslíš, že žijeme? U nás se přece neuplácí! Nikdy! Nejsme na Balkáně. Tady žádná korupce nikdy nebyla, není a nebude. Ani při prodeji pozemků, ani ve fotbale. Nikdy! :))))

              • Re: Zápisník - 14. kolo

                marcocruz (přítel SN)     před 15 lety 19.11.2008 22:36 |  
                0 0

                Zvláštní, jak se všechny ty kauzy týkají vždycky hlavně Sparty. Ono to vlastně zvláštní není,ale tradiční.

                • Re: Zápisník - 14. kolo

                  slaviator     před 15 lety 19.11.2008 22:48 |  
                  0 0

                  Do mrtvoly se nekope! :-)))))))

                • Re: Zápisník - 14. kolo

                  slaviator     před 15 lety 19.11.2008 22:51 |  
                  0 0

                  Já bych spíše řek, že je zvláštní něco jinýho. Jakmile byly ve Slavii dříve opožděné výplaty, omííílalo se to v médiích horem dolem a ještě jednou dokola, náhodou aby tomu někdo neunikl... A když je ta samá situace teď u Sparty, tak poprvé se o tom někde (myslím že v Mladé frontě Dnes) napsalo po třech měsících (před zápasem Sparty v Plzni, kdy Kolář v rozhovoru řek, že se musel vzdát části dlužné částky..) a jinak sem tam občas nějaká nenápadná zmínka, ale toť vše... Přitom tak růžové to tam rozhodně není, že. Ale co se lze divit, ona přece jen Sparta má pořád ještě nějakej ten vliv... :(

                  • Re: Zápisník - 14. kolo

                    Bulldock (přítel SN)     před 15 lety 19.11.2008 23:24 |  
                    0 0

                    Vidíš..a to nějakej pošuk nadává Bosákovi, že za celou krizi Sparty může tisk a jiná štvavá média..Jsem se fakt posmál..

                    • Re: Zápisník - 14. kolo

                      Bulldock (přítel SN)     před 15 lety 19.11.2008 23:25 |  
                      0 0

                      hlavička:
                      JE OD VÁS HEZKÉ PANE BOSÁK,ŽE JSTE SPARTĚ PORADIL,JAK TO MÁ DĚLAT,UŽ JI TAKHLE RADÍTE PĚT LET A KDE DNESKA SPARTA JE?sPARTĚ CHYBÍ HLAVNĚ PODPORA TISKU,TELEVIZE,VLASTNĚ VŠECH MEDIÍ,TAK JAKO POMÁHAJÍ SLÁVIII POLITICI NAPŘÍČ POLITICKÝM SPEKTREM.NENÍ ŽÁDNÝM TAJEMSTVÍM,ŽE VY A VAŠI DALŠÍ SOUKMENOVCI JSTE PŘED LETY ZAHÁJILI KAMPAŇ ZA LIKVIDACI SPARTY.NIKDY BYCH TOMU NEVĚŘIL,ALE ONO SE VÁM TO ZDAŘILO.TO,JAKÉ KAMPANĚ SE VEDLI VŮČI TOMUTO TÝMU JEŠTĚ V DOBĚ,KDY HRÁLA SLUŠNÝ FOTBAL,BY NEVYDRŽELI ANI JINÍ BORCI,NEŽ TY KLUCI ZE SPARTY.VYHLÁSILI JSTE SPARTĚ BOJ,OVLIVŇOVALI VEŘEJNOST,KTERÁ SE NEŠTÍTILA ANI VYHROŽOVAT RODINÁM,JO,PSYCHIKA JE SVIŇA,NAKONEC I ZA KAŽDÝ BĚŽNÝ FAUL SPARŤANA NÁSLEDOVALO V TISKU PEKLO.BOHUŽEL PANE BOSÁK,ODNESL TO HLAVNĚ ČESKÝ FOTBAL.

                      • Re: Zápisník - 14. kolo

                        slaviator     před 15 lety 20.11.2008 10:55 |  
                        0 0

                        Cože? :-D Kdo to ty jo napsal? :-D Já bych řek naopak, že když Slavia byla na dně, tak si do ní šťouchli hlavně sparťané v médiích (Tittlebach zářným příkladem. Vzpomínám, jak po jedné oslavě titulu Sparty řval cosi o slávistikých čurácích, dozvěděli se to samozřejmě jeho šéfové a od té doby není šéfem sportu na Nově, aspoň tak ho "potrestali"), zatímco nyní se samozřejmě ti samí raději o ničem nezmíní...:-) A stejně tak: média psala ale i o dluzích Slovácka (třebas jak nemohli zaplatit soustředění na Slovensku a museli tam nechat jedno ze svých služebních aut jako záruku, že to doplatí...) atd. Tak proč by se teď mělo psát, že ve Spartě je všechno super, když i hráči a trenéři přiznávaj, že to tak super není?
                        Jestli za tu jejich krizi někdo může, tak to je přestupová politika. Prodali každej rok i pět na české poměry kvalitních hráčů, přišli jiní, sotva se sehráli, šli pryč, přišli jiní,... A za chvíli nebylo kde brát. Nehledě na to že někteří se tam neprosadili, viz Heinz, Štajner (v té době v reprezentaci). Před rokem a půl /možná dvěma/ vyhodili Petra Lukáše, chvíli předtím Martina Kleina, odešli jim z dorostu či B týmu hráči jako Pudil, M.Jarolím... Letos jim taky někteří hráči z dorostu odešli, do zahraničí rovnou. A Sparta z toho moc nemá. Nemá ani hráče, ani peníze - nebo jen "směšnou" částku jako výchovné.
                        Když si fanoušci dovolí hráčům vyhrožovat smrtí, to samé trenérům (v závěru loňského jara zástupci "fanoušků" poslali výhružné SMSky nejen některým hráčům, ale třebas i Bílkovi, Sieglovi (!) a vyhrožovali jim i fyzickou likvidací), když napadnou autobus (pokolikáté už? Loni po Liberci, letos si čekali na hráče po derby...), když sice vedení vyhlásí antirasistický program, ale přitom má ve svém středu v realizačním týmu bývalého útočníka, který dříve takové názory nemíval, ba naopak (a proto ho kotel miluje), když vyhlásí nulovou toleranci "zvěři z kotle", ale na druhou stranu jim přispívá desetitisíce na choreo... A pokud jsou běžnými fauly zákroky á la , Kučera, Hušek, Řepka v derby proti kolenu, Kučera zezadu na Belaida na achillovky, Kladrubského zákrok na Juna (kung fu vložka) bylo dokonce uplně v pořádku... Tak ať se Sparta raději přehlásí do jiné ligy. Třebas do druhé skotské, kde dostane naloženo sama a pak bude brečet...
                        Vzpomínáš, jak si Řepka pustil pusu, že to bude ty kluky z MUFC nebo proti omu to tehdy hráli bolet? A už o poločase musel být střídanej, protože do něj jeden protihráč trochu trvději - ale čistě! - zajel.. :-D

                        • Re: Zápisník - 14. kolo

                          Bulldock (přítel SN)     před 15 lety 20.11.2008 11:43 |  
                          0 0

                          To bylo proti Arsenalu. . a Fabregas ho docela zprasil. . Ale on měl vždycky velkou hubu a pak skončil za vola. . stejně tak Blažek. Já pamatuju, když se vrátil a řikal, že by byla ostuda celý republiky, kdyby měl takovej tým jako Liberec vyhrát ligu. . Jako Sparta zaspala dobu. I tihle namachrovanci už pochopili, že železná Sparta padla před 5 lety. Křéťa jede z kopce. Ale na druhou stranu my mu můžeme jenom poděkovat, protože začal nově a min. první sezony věřil, že stačí síla hráčů a zrušil Peltu a černý fondy. To by Košťál nikdy neudělal. Sparta je teďko hodně špatná a já vcelku chápu tu schizofrenii jejích fandů (však jsme taky zažili..). Většina by teď ráda, aby vážně klesli až na dno. . aby to už konečně zabalil DK i JCH. Protože když nějak upatlaj relativní úspěch..poháry, tak se může stát, že je budou kočírovat dál. Škoda je pouze ta, že Sparta a Slavie měly sílu něco uhrát v Evropě. . to Baník, Liberec ani Bolka stabilně nezvládaj a už kvůli tomu, že Sparta má ještě vcelku slušnej koeficient by měli uhrát pro příští rok aspoň Uefu. . ideálně přes prohru ve finále poháru s námi:-)) No, buďme rádi za naše vedení a KJ a fandit můžeme i Ostravě, kde se snažej držet s náma krok. Pro českej fotbal bude jen dobře..

                          • Re: Zápisník - 14. kolo

                            slaviator     před 15 lety 20.11.2008 11:47 |  
                            0 0

                            Jo, Arsenal, vidíš to. Proti MUFC Řepka nehrál, za Spartu teda... To ještě byl v Anglii :-)
                            Jinak Sparta klidně v lize může bejt šestá, jak říkáš stačí když se do finále ČMFS probojuje spolu s náma... :-) Ale Křetinský udělal chybu ne že zrušil ty fondy, ale že se obklopil lidma, kterým bezmezně věřil... A že nepotlačil rebelii vůči Hřebíkovi. Vyhazov Straky bylo správné řešení si myslím, v zimě, po nepovedené LM... Ale měl podpořit Hřebíka a naopak měl ihned vyhodit ty hráče, kteří si stěžovali - Poborského, Blažka, Zelenku, Sivoka...

                            • Re: Zápisník - 14. kolo

                              Bulldock (přítel SN)     před 15 lety 20.11.2008 12:12 |  
                              0 0

                              No, já jsem taky vcelku chápal tu výměnu Straky za Hřebíka. Ale to by nebyl Daneček, aby to nezprasil naprosto příšerným chováním a nedostatkem diplomacie. A pak už se jen veze. . prostě on bere fotbal jako fabriku, takže radši vyhodí trenéra, než pět hráčů, který ho stojej 10x tolik. . ale to je cesta do pekel. . a on ji 5x zopakoval. Poslední krok byl kolotoč s Lavičkou, kterej nás mimo jiné stál postup 21.. BTW Víš, jaké byly ty podmínky, za kterých mohl Lavička zůstat? Před každym zápasem by předložil sestavu ke schválení a ti dva komisaři. . JCH a DK by mu pak v zápase poslali SMSkou pokyny koho má nechat nebo střídat. . Paráda, co? Kam se hrabe Kabíček:-)

                              • Re: Zápisník - 14. kolo

                                slaviator     před 15 lety 20.11.2008 12:44 |  
                                0 0

                                Ano, tomu věřím docela. A už Bílek musel sepsat brožuru, podle jaké sestavy, v jakém rozestavení, se musí hrát. A běda jakmile se od toho odchýlil! Navíc každej hráč dostal brožurku co má hrát, jak má hrát a na pokojích na soustředku si je měli číst. Čet to někdo? :-D
                                Ale Kábu maj ještě co dohánět. Ten tým s evropskejma ambicema (:-D on fakt chtěl do UEFY druhou sezonu :-D ) dostal během dvou let do druhé poloviny druhé ligy. Ale s tím střídáním, to snad na Žákovi mám pocit nechává.. :)

                                • Re: Zápisník - 14. kolo

                                  Bulldock (přítel SN)     před 15 lety 20.11.2008 12:56 |  
                                  0 0

                                  NJN.. to jsou všichni tihle rychlíci.. Viz Bolka, Libe, Žižkov. Udělaj kádr. trochu úspěch, tak vydělaj na hráčích a najednou se divěj. . Co to? Proč to? Kdo to? No jo, trenér. . vyměnit/vyměnit/ vyměnit. . koncepce, čempjons líg, woe..:-)

                                  • Re: Zápisník - 14. kolo

                                    slaviator     před 15 lety 20.11.2008 13:56 |  
                                    0 0

                                    Ne. Trenér za to nemůže, byť udělal pár konin v sezoně. Potřebujeme udržet kádr, posílit na pozici té a té a pak do tej Čempions líg se dostanem! :))))))

                            • Re: Zápisník - 14. kolo

                              bongor     před 15 lety 20.11.2008 17:22 |  
                              0 0

                              To jsi vyjmenoval čtyři snad nejodpornější týpky,co za Spartu v poslední době hráli. Fšyvok se teď kasá jak seřvává turky a jak jim velí.Bodejť by ne ,je to Turek jak vyšitej.

                              • Re: Zápisník - 14. kolo

                                slaviator     před 15 lety 20.11.2008 20:05 |  
                                0 0

                                Hlavně ti čtyři taky stáli za odchodem Hřebíka ze Sparty, naváděli ostatní k totální ignoraci treninkových metod atd... I když tehdy snad byl Sivok myslím zraněnej nějakou chvíli. Ale bylo to jednoduchý, Sivok se chtěl zavděčit "šéfům" kabiny Poborskému s Blažkem a Zelenka nikdy nebyl běhavej, takže se taky snadno přidal. A takvoej Petrou nebo Hašek, kteří jinak s Hřebíkem souhlasili a Hašek mu byl i vděčnej za to že ho vzal do Sparty, tak ti se taky stali trnem v oku tehdejší "velké čtyřce". Kupodivu dnes to tam tak rozesraný už není, dneska jsou všichni proti Matušovičovi.

                  • Re: Zápisník - 14. kolo

                    martyni (přítel SN)     před 15 lety 19.11.2008 23:29 |  
                    0 0

                    Kašlete na spartu, já bych pogratuloval Neckovi k prvnímu golu v repre. Zápas jsem neviděl, takze co k tomu rict, Necka je borec.. tak ted jeste nejaky gol v UEFA

                    • Re: Zápisník - 14. kolo

                      Bulldock (přítel SN)     před 15 lety 19.11.2008 23:34 |  
                      0 0

                      O nic jsi nepřišel. . góly si prohlídni na fotbalzive. Neckovo: Veni, vidi, vici..co dodat. Věřim, že s jeho přístpem strčí do kapsy Baroše a Jenda Koller, jak ho mám rád o svuj rekord přijde.

                      • Re: Zápisník - 14. kolo

                        quelhar (admin)     před 15 lety 20.11.2008 06:46 |  
                        0 0

                        Necka se svym pristupem do narodaku moc nehodi, bylo to ostatne videt i vcera, pusobil mezi temi chodicimi primadonami jako zjeveni...

                        • Re: Zápisník - 14. kolo

                          Bulldock (přítel SN)     před 15 lety 20.11.2008 10:39 |  
                          0 0

                          Však on tam Rada dlouho nebude. A až to vezme někdo schopnej..třeba Hašek nebo Beránek, tak Necka rozjede velký věci!

                          • Re: Zápisník - 14. kolo

                            slaviator     před 15 lety 20.11.2008 10:42 |  
                            0 0

                            Hašek k repre ne. K repre ne, rozumíš?! Hašek na svaz!!! U "nějaký" repre by ho byla škoda, když ryba smrdí od hlavy.

                            • Re: Zápisník - 14. kolo

                              Bulldock (přítel SN)     před 15 lety 20.11.2008 11:20 |  
                              0 0

                              To bych taky rád, ale viděl jsi sám, jak to dopadlo minule. Tohle jsem psal jako že Hašek je dobrej trenér pro repre. . a může tam bejt klidně až za 5, 9 let. . (mezitim to povede Beránek a KJ:), ale to tam Necka furt bude pálit co se do nich vejde:-)

                              • Re: Zápisník - 14. kolo

                                slaviator     před 15 lety 20.11.2008 11:44 |  
                                0 0

                                Co zase vyháníš KJ ze Slavie? :))))))))

                      • Re: Zápisník - 14. kolo

                        slaviator     před 15 lety 20.11.2008 10:58 |  
                        0 0

                        Strčit je tam bude moc za několika předpokladů: a) bude i nadále nominován b) bude mít i nadále jakous takous formu c) v CSKA se prosadí d) hráči v repre ho přijmou, budou ho zásobovat míči... Nezapomeňme, že Koller měl strašnou výhodu - a tím nemyslím jeho výšku, protože dost branek vstřelil i pravou, levou nohu, měl docela dobrou techniku, na svoji výšku 202 cm dokonce výbornou (jakej to rozdíl třebas proti Doškovi, kterej má akorát ty hlavičky a přitom je o 5 cm nižší). Tou výhodou byl Rosický. Jak v Dortmundu, tak v reprezentaci jim to šlapalo poslepu. A to, že se Koller tak moc neprosadil v Monaku, v Norimberku a v Samaře je podle mě proto, protože neměl takového excelentního nahrávače a parťáka jakým byl Rosa... Takovým nahrávačem by třebas pro Necku mohl být za čas Dočkal, kdo ví?

                        • Re: Zápisník - 14. kolo

                          Bulldock (přítel SN)     před 15 lety 20.11.2008 11:28 |  
                          0 0

                          Nebo neblahé paměti Lokvenc. . ten si nechal nafackovat balonem a rozhodl zápas:( Necka je výjimečnej hráč, to vidíš už teď. Když mu vydrží zdraví, tak na to fakt má. Samozřejmě, že potřebuje i dobrý hráče kolem sebe, ale na druhou stranu byl dvakrát nejlepší střelec ME své kategorie..to není náhoda. Navíc ty hráče bude mít. . máme teď dobrou 20 i 21. . po tom momentálním útlumu bychom měli mít zase ambiciózní tým. Morávek, Dočkal, Pekhart, Švec, Kalouda, dá-li Bůh, tak i Milan Černý. . nemusíme se bát.

                          • Re: Zápisník - 14. kolo

                            slaviator     před 15 lety 20.11.2008 11:49 |  
                            0 0

                            A k tomu z minulé 21 třebas Fillo, do obrany Mazuch (snad změní dres a bude pravidelně hrát!), Šimůnek. Kaloudovi taky věřím, že se vzmátoří ještě. Jo, ale ti hráči musí hrát a ne vysedávat na lávce...

                            • Re: Zápisník - 14. kolo

                              Bulldock (přítel SN)     před 15 lety 20.11.2008 12:25 |  
                              0 0

                              No jistě.. Fillo je zajímavej. Zajímalo by mě, co má znamenat ta mlha ze Sparty:-) Jasně že musej hrát, já si právě myslim, že v tomhle to Platiniho pravidlo pomůže. Budou odcházet fakt jen ti top hráči, za který velkokluby vypláznou 150 mega a budou s nima počítat do hry. Ne, že ho vemou na zkoušku a pak kdyžtak přeprodaj jinam. A mladí zůstanou, než se dostanou na tu úroveň. Když bude max 5 hráčů z ciziny, tak si Rusák nebo Turek koupí spíš někoho z Afriky nebo Brazílie.. Ostatně už se tomu blížíme. Než ztratit 3 roky po lavičkách a hostováních jako Svěrkoš nebo Papadopulos, tak je lepší cesta, kterou zvolil Rajnoch, Suchoš nebo i Standa.. Prostě v lize maj svý jistý, i poháry a můžou si vybírat klub..Myslim, že Necka by v dnešní situaci taky do Ruska nešel, ale v létě to bylo takový nejistý, tak do toho šel. Na druhou stranu těch příkladů, kdy se hráči vrátili do ligy na restart a úspěšně se jim povedl přibejvá. Ale každej holt nemá tak dobrej úsudek jako Mára, kterej si i proti Vandasovi vytrucoval Slavii. Se podivej, kam to dotáhli ostatní jeho koně.. statujou v (pod)průměrnejch klubech ligy a skoro všichni si přibrzdili kariéru.

                              • Re: Zápisník - 14. kolo

                                slaviator     před 15 lety 20.11.2008 12:41 |  
                                0 0

                                Vidíš, já bych řek že to nepomůže. Akorát nepůjdou do první ruské ligy, ale třebas do druhé turecké. Jediným důsledkem podle mě bude, že se to více rozmělní. Sponzoři, hráčská kvalita. Ale ne na státy, ale v jednotlivejch státech mezi první dvě tři ligy. Stejně tak se asi bude podle mě stávat, že budou fotbalisti odcházet i do třetí, čtvrté anglické ligy; do třetí německé... My je zaplatit moc stejně nebudem, do těch top týmů jít nebudou moc, protože tam už bude cizinců nad limit a nehráli by - tak pujdou do horších týmů. Jo, možná pár jich kvůli tomu zůstane, ale moc jich podle mě nebude. Spíše by se mi líbilo to omezit věkově, že nesmí přestupovat hráči do 18 let do ciziny vůbec a mezi 18 a 23 jen za určitých podmínek (starty v mládežnických repre, v lize, ...) a nad ten limit všichni.
                                Dneska třebas v nižších soutěžích v Německu a v Rakousku hrají stovky českých fotbalistů. Fotbalistů, co tam šli z krajských soutěží, z divizí. A hrajou tam třebas pátou ligu. Takhle tam místo nich akorát budou podle mě fotbalisti, co u nás hrávaj druhou ligu, ČFL/MSFL... Nevím no. Nelíbí se mi to.
                                Jinak za Kaloudu Rusáci 150 mil dali, 100 dali za Hubníka. A hrajou? Ne.

                                • Re: Zápisník - 14. kolo

                                  Bulldock (přítel SN)     před 15 lety 20.11.2008 12:51 |  
                                  0 0

                                  No toho se nebojim. . pokud je hráč kvalitní, tak má i nějaký sportovní ambice a nepude do 2. turecký, ani německý. . to by byl úlet. Tam může jít v pětatřiceti přivydělat na důchod. 4 anglická je někde na úrovni naší 2-3. Tam se nedá ani vydělat. . vzhledem k životním nákladům v GB. . tam hrajou amatéři. Tam může jít leda nějakej dobrodruh z Blšan, ale ne profesionální fotbalista. Rusáci za ně ty peníze dali, ale si vem, že oni to daj za 5-6 hráčů třeba každej půlrok. . s tim že maj na každej post třeba dva cizince na alternaci. Když tohle nebude, tak se to omezí. . ani domácí hráči se nebudou tolik přeplácet, protože nebude takovej tlak od konkurence atd. . Taky je dost možný, že Fifa přijde s platovými stropy. . i o tom se mluví. Já si zkrátka myslím, že je to dobrý pravidlo. Doplatit na to můžou leda současný velkokluby. . ale oni se taky pohybujou na hraně a časem může dojít ke kolapsu. Jejich rozpočty jsou tak napěchovaný, že pokud za sebou nemaj nějakýho Abramoviče, tak jsou každej slabší rok jednou nohou v dluzích a výprodejích.

                                  • Re: Zápisník - 14. kolo

                                    slaviator     před 15 lety 20.11.2008 14:01 |  
                                    0 0

                                    Já si myslím, že na to stejně doplatíme i my. Protože ti hráči odcházet budou stejně, akorát za míň peněz. Spíše bych omezil v kolika letech smí do zahraničí jít a zavedl bych platové stropy než toto. Každopádně ty platové stropy asi nebudou žádná sranda, protože v NHL je to jednoduchý: je to jedna soutěž, byť ve dvou státech. Ale ve dvou podobných státech. Zatímco tohle pravidlo UEFY by platilo v cca 50 zemích Evropy (či kolik má UEFA členů. Je to těžké říct takhle přesně, protože tam patří třebas za Velkou Británii 4 svazy, ...). Kdyby bylo pro Anglii, Španělsko, Německo a Itálii a Rusko stropem na platy třebas 20 mil eur ročně, tak Belgie, Česko, Portugalsko, ... se tam do toho nikdy v životě ani nedostanou ,enpřiblíží se té hranici. A natož státy jako Albánie. Takže by to bylo řešený inviduálně na jednotlivé státy? Ale to by zase byla blbost. Takže platový stropy se ve fotbale asi těžko zavedou, to je spíše může zavést podle mě jednotlivý svaz. Například ČMFS by dal jako platový strop 90 milionů/ročně. Tak to spíše dopadne, že UEFA dá podle ěm jednotlivým svazum v tomhletom volnou ruku, at si daj stropy jaký chtěj.

  4. Re: Zápisník - 14. kolo

    Jiri1     před 15 lety 20.11.2008 12:15 |  
    0 0

    Zdravim, casto si kladu otazku , zda-li nekteri lide vedi o cem pisi, kdyz jsem tady pred asi 20 dny napsal o vetsim tlaku na rozhodci ze strany Sparty , byl jsem za blba, ted tady vlastne sleduji cely tyden hodne kosatou diskuzi na toto tema, repre to same, at tam zustane Kostal , nebo prijde Hasek, nic se ve vedeni repre ani ve zpusobu nominaci nezmeni, to je totiz obsazeno v zakulisnich dohodach mezi lidmi , kteri pomalu na svazu konci a temi , kteri maji ambice neco zmenit, bez toho je proste ke kormidlu nepusti a Sralta to uz v blizke budoucnosti bude mit na Strahov hodne blizko, pry se schyluje k uzavreni stadionu a jeho renovaci za statni penize a k odchodu vedeni i muzstva do vyhnanstvi na Strahov, jedna verse mluvi o kvetnu dalsi o srpnu, prtoze statik pry nechce riskovat. Ono vlastne i Necidomanie je takovy vyplod niceho, jedno je jasne do zakulisnich vyjednavani s Rusy nikdo nevidi, jen uzke vedeni vi , jak to vlastne s Necidovym prestupem vlastne je, existuje i verse , ze Rusove jsou tichym spolecnikem a Necid je jen zastavou, ale to same je vlastne i o soucasnem kadru, chudak Tavares nem,uze podle zdroju ze Slavie chodit a ten samy vecer trsa ve Fizu a muj pribuzny mi ukazuje jeho autogram, ktery ulovil ve 3 rano, pak Vam zase nejaky novinar rika, ze uz je stejne jednou nohou prtc a velky KKJ s nim ani moc nepocita, nebo Ital , ktery udajne pilne rehabilituje a pak se najednou nekde objevi jeho fotka z pobytu s rodinou v Italii, na primy dotaz se pak dovite, ze ho v Praze uz tyden nikdo nevidel , ale vcera se po nekolika vyhruzkach konecne ozval pres telefon manazera Rosenovi/zalezitost stara tyden/, pravda nebo lez , nevim, i proto je treba brat podobne veci s hodne velkou rezervou, stejne jako tvrzeni , ze Slavia nemela zajem o Hunu, ona zajem mela , ale pouze do vyrceni ceny, ktera se prilis nezda ani bosum se Sralty.

    • Re: Zápisník - 14. kolo

      slaviator     před 15 lety 20.11.2008 12:35 |  
      0 0

      Zdravím.
      Těm tlakům asi nikdo raději nechtěl věřit..:( Leč tohle, to bylo moc i na Horníkovskou éru. A nejlepší je, že rozhodčí pak dostane vysokou známku.
      S Tavaresem, Litterim... No coment. To se stávalo, stává a asi stávat bude.
      Spíše mě zaujalo to, že by Rusové měli být tichým společníkem a Necid by měl být zástavou. To by bylo vskutku zajímavé. Kéž by sem teda poslali na rozehrání Kaloudu :-))
      A s tím Huňou to souhlasí, taky jsem to slyšel už, že jsme jej chtěli dokud jsme nezjistili, kolik za něj Příbram chce. Nebo minimálně jsme to sondovali...

      • Re: Zápisník - 14. kolo

        Bulldock (přítel SN)     před 15 lety 20.11.2008 12:41 |  
        0 0

        No, já fakt věřím, že je v tom i ten jeho manažer. Doležal se před časem vyjádřil, že s tímhle teda ne.. A jestli je možnost přivést Pekharta nebo Standu, jak říkal voki, tak není co řešit..

      • Re: Zápisník - 14. kolo

        Jiri1     před 15 lety 20.11.2008 12:45 |  
        0 0

        Zdravim te, zamer Sralty je totiz zcela jasny , dohrat podzim s minimalni ztratou, tj. vyuzit vsech moznosti vcetne vyuziti spratelenych rozhodcich , viz nominace posledni 3 kola, v zime vyuzit prachy za Kadlece a vyhozene hrace , doplnit a jaro odehrat za vyrazne zakulisni pomoci na 200 procent, tj. jejich zamer, personalne je to celkem jasne, za nitky uz zase taha stary, dobry Pelta , problem je jen v tom, ze odchodem z Jablonce by asi tamni fotbal skoncil, vedeni radnice ani mistni podnikatele jiz o moc vice penez na fotbal nedaji, protoze nejsou a trener, to je zajimavenekdo mluvi o Strakovi , chovani Chovance naznacuje neco jineho, tichy spolecnik figuruje ve Slavii urcite, jen blazen by si mohl myslet, ze takove dluhy by si na sebe vzala jedna nebo dve fyzicke osoby, tim spis , ze stadion zatim nevydelava tolik , jak se cekalo, takze vse je mozne i kdyz rikam je to bez zaruky.

        • Re: Zápisník - 14. kolo

          slaviator     před 15 lety 20.11.2008 12:59 |  
          0 0

          Tak jelikož Straka byl na Střížkově, tak bych tomu návratu na Letnou možná i věřil. Navíc tohle by byla přesně jeho parketa, když je tým dole, na půl roku ho namotivovat. To dovede.
          Tichým společníkem jsem myslel ale že bude nějaká česká nebo zahraniční firma... Ale ne že by to byli Rusové:-)

    • Re: Zápisník - 14. kolo

      Bulldock (přítel SN)     před 15 lety 20.11.2008 12:38 |  
      0 0

      Nic ve zlém, je to Vaše cesta. Já už se tím zabývat nebudu.. mně je zkrátka tohle jednání a myšlení cizí. Pro sebe jsem si udělal názor takový: Pana Jiřího přefiltrovat a 5% použít. Když tady napíšete každý drb, který kde slyšíte, musíte počítat s tím, že se většina z nich ukáže jako naprostá kachna, ale tak je to vždycky. Váš styl, Váš problém. Co je horší, že nějakou vnitřní brzdu už neznají ani "tzv. seriózní" média. Snad jen sarkastickou poznámku.. po zkušenosti ze Strahova bych, být statikem, měl větší obavy z tohoto svatostánku, než z rezavějící Letné:-) Navíc jakkoli blízká cestička vede ze Strahova na svaz, tak současné Spartě, ještě k tomu na Vidrholci nepomůže sebevětší postrkávání. Na žižkově prý strkali, strkali, ale stejnak odjeli s ostudou. Prostě rozhoduje se opravdu víceméně na hřišti a někdy je to vážně o tom kulatém míči.. Ale Vám přeju pěkný den..

      • Re: Zápisník - 14. kolo

        slaviator     před 15 lety 20.11.2008 12:48 |  
        0 0

        Ono nevím, zda to Jiří píše tak schválně, ale s odstupem času se ukáže jako pravdivých více než těch 5%..:-) Možná i třetina.
        Jinak ale k Letné: zajímalo by mě, jak se bude jmenovat zase příští rok, protože Axa z toho couvá, že nehodlá spojovat svoje jméno s takhle neúspěšnou firmou jakou je Sparta... :))))

        • Re: Zápisník - 14. kolo

          bongor     před 15 lety 20.11.2008 17:33 |  
          0 0

          To mi připomíná moji babičku,dej jí pánbú věčnou slávu.Ta vykládala karty.Když se jí někdo smál řekla:"Tak se podívejte!" a vytáhla kufr,plný děkovných dopisů za to,jak správně předpověděla že to a to
          se stane tam a tam.Její taktika přitom byla jednoduchá:napovídala toho takovou spoustu,že už si nikdo nepamatoval jak si ixkrát protiřečila.Apochopitelně,když se něco stalo,vždycky měla pravdu,protože to co pravda nebyla nikdo neregistroval,ale těch pár tref jí udělalo slávu.

          • Re: Zápisník - 14. kolo

            quelhar (admin)     před 15 lety 20.11.2008 17:53 |  
            0 0

            To sedi :o))

      • Re: Zápisník - 14. kolo

        Jiri1     před 15 lety 20.11.2008 12:54 |  
        0 0

        Vite Buldocku, jeden z prizpivatelu, ktereho vy i ostatni berete cekem seriozne rika to same, snad nejde do takovych pikantnosti jako ja, jiz deli dobu si tu proste s Vami dopisuje clovek pracujici ve Slavii a pokud potvrzuje alespon tech 50 procent, tak jsem docela hrdy na sve zdroje a uprimne mne treba ti Frantici sokovali, hadal jsem se ze svym pribuznym takrka pul hodiny , zdali ma nemocny hrac pravo na tento druch zabavy, on rika ano , ja rikam ne ani nahodou a je jasne , ze pak hledam vysvetleni. A k tomu strkani , myslim Pribram to byla, hrala na Sparte velmi slusne , jenze stacilo male ovlivneni a bylo hotovo, co se delo na Zizkove popisuji ociti svedkove , takze bych to na nasem miste prilis nepodcenoval.

        • Re: Zápisník - 14. kolo

          Bulldock (přítel SN)     před 15 lety 20.11.2008 13:07 |  
          0 0

          Tak samozřejmě, někdy v nerozhodném utkání to pomůže, ale pak přijde zápas jako třeba teď na Žižkově, nebo velké derby, kdy rozhodčí nevidí a neslyší, po zápase se (Spartě) omluví, že dělal co mohl. .a má pravdu, ale stejně to nepomůže. Může si takhle pomoct s Příbramí, Kladnem.. ale silné týmy jí nic nedají zadarmo. . navíc skoro všude už jsou teď zhrzelí sparťani, kteří natruc rozhodčímu a třeba i pokynu vedení nechaj na hřišti duši..viz Plzeň, nebo i ten Jeslínek ve Střížkově. Současná Sparta nemá sílu, liga je srovnaná.. nestačí se už soustředit jen na Slavii jako za Košťála. Plán Sparty je jasný všem, ale já věřím, že když se Slavia sama nepoloží tak jako na jaře, tak se nemusíme bát. A já věřím, že se nepoložíme.

          • Re: Zápisník - 14. kolo

            Jiri1     před 15 lety 20.11.2008 13:27 |  
            0 0

            Jde prave o to , co jste spravne rekl, abychom se nejakymi kravinami nerozlozili, ja take verim sile Pucka a jinych, ale co se tyce situace v kadru nejsem takovy mimozemstan, abych nevidel snahu KJ vypudit Tavarese, coz se mu docela dari a znechutit treba Volesaka ktereho chrani snad jen znamost jeho otce ...................A desim se docela toho, co jsem slysel o predstavach vedeni o doplneni , spise nedoplneni mancaftu. A Tavares, jiste reknete vzhledem k jeho smlouve je uz nejvyssi cas na jeho louceni a odjezd do Hamburku nebo Parize, jenze prachy byt neverim, ze by za nej mohlo kapnout 3mil Euro/zdroj Sport/ nejsou vsechno, ono se da slusne vydelat na i na dobrych navstevach , zvlaste , kdyz na jare mame derby doma/mozna na Strahove/ a cekaji nas rtam i atraktivni duely s Ostravou a treba Boleslavi.

            • Re: Zápisník - 14. kolo

              Khadgar     před 15 lety 20.11.2008 13:43 |  
              0 0

              Stando, s tím přesouváním na Strahov to už trochu přeháníš...Kdyby byl Eden tak rizikový, tak by jsme tam nehráli ani UEFU. Na tebe fakt filtr, nebo spíš FILTR.

            • Re: Zápisník - 14. kolo

              martin08     před 15 lety 20.11.2008 13:54 |  
              0 0

              omlouvam se ze se vkladam do diskuze, ale snad pokazdy kdyz uvidim vas komentar, rad si ho prectu a pak jen sedim a cumim. Jsem pomeru ve Slavii neznalej, neznam nikoho kdo ma nejakym zpusobem kontakty primo na Slavi, ale jsem nekdy az sokovan. Ale budu rad kdyz budete rozvijet sve myslenky, myslim co jste slysel o predstavach vedeni o doplneni tymu. A tu aferu Tavares nejak nechapu. Ja si snahy vyudit Tavarese nevsimnul. Po jednom zapase kdy nehral? A Volesak? proc ho teda za 8 mega kupovali, a to jeste v dobe nekonfortni sitace jestli si dobre pamatuju?

              • Re: Zápisník - 14. kolo

                slaviator     před 15 lety 20.11.2008 14:03 |  
                0 0

                Já si toho vypuzování Tavarese taky nevšim a to jsem paranoickej někdy docela dost...

                • Re: Zápisník - 14. kolo

                  jnnxx     před 15 lety 20.11.2008 15:56 |  
                  0 0

                  ...kdo z nás znal Tavarese před tím než ho KJ přivedl? A teď by ho chtěl vypudit? Ale proč? To mi nedává smysl.....

                  • Re: Zápisník - 14. kolo

                    slaviator     před 15 lety 20.11.2008 16:01 |  
                    0 0

                    právě...

                  • Re: Zápisník - 14. kolo

                    slaviator     před 15 lety 20.11.2008 16:02 |  
                    0 0

                    KJ si neidealizuju, vubec ne, má hodně mouch... ale tomuhle se mi taky nechce věřit a nechápu to

                    • Re: Zápisník - 14. kolo

                      jnnxx     před 15 lety 20.11.2008 16:22 |  
                      0 0

                      ...jako o KJ si myslím taky své a někdy mně nepředstavitelně vytáčí, ale tady mi prostě chybí motiv... dle mého je to blbost...
                      Myslím že tady je to už hodně přetažený za vlasy.... aby se nakonec neukázalo že KJ je sparťanský krtek nasazený do slávie s vyšším posláním...:-)

                      • Re: Zápisník - 14. kolo

                        slaviator     před 15 lety 20.11.2008 20:58 |  
                        0 0

                        Tak, co by z toho vyštvat Tavarese měl? Jakej by z toho měl kdo užitek? Nic. Nikdo nic.

            • Re: Zápisník - 14. kolo

              slaviator     před 15 lety 20.11.2008 14:12 |  
              0 0

              Hele, ty to budeš určitě vědět... Prej v neděli je tutovka dvojka? Že se to říká mezi sázkaři?

    • Re: Zápisník - 14. kolo

      Wommi     před 15 lety 20.11.2008 12:44 |  
      0 0

      Jiri zdravim,

      je to z jinyho soudku, ale vzhledem k nasim predchozim diskuzim o stadaku,..vsiml jsem si ted na utkani s viktorkou, ze uz se malujou aspon tou šedou cihly na zapadni tribuně,..vypadá to vcelku pěkně, a rozhodně líp než předtím když to tam bylo opravdu jen jako nedodělaná stavba - jeste pokročit po celým stadionu, i dole u hřiště, šoupnout tam nějaký reklamy dokola ne jen do půli:))) a bude hotovo!

      nahodou nějaká info o tý nový restauraci by nebyla?...chodim okolo, evidentně to funguje, jsou před VIPvchodem normálně ty restaurační tabule ale žádný logo, neon, netstránky,..nic?!...

      Martin

      • Re: Zápisník - 14. kolo

        Jiri1     před 15 lety 20.11.2008 12:59 |  
        0 0

        Tak Martine, me zravy nejsou tak optimisticke, nic velkeho se v zime ze strany E Side dit nebude, to spis pocitejte s tou stavbou vedle, ale nevim o nicem co by melo alespom naznak neceho vetsiho v dokonceni stadaku. Spise se ocekavaji dalsi naklady za sluzby a jediny zamer je splacet.

    • Re: Zápisník - 14. kolo

      quelhar (admin)     před 15 lety 20.11.2008 15:00 |  
      0 0

      Loni touhle dobou jsi prisel uplne stejne se zpravou, ze je tutovka, ze se Sparta v kvetnu stehuje na Strahov (tenkrat z toho mel snad byl problem i v tom, ze by nas vyhodili z saten a kancelari) a kde nic, tu nic. Myslim, ze minimalne ohledne Sparty a Strahova to dopadne stejne jako pred rokem, tedy Sparta zustane na Letne.

  5. Re: Zápisník - 14. kolo

    mamut     před 15 lety 20.11.2008 14:48 |  
    0 0

    Zarytý sralťan Jiri1 opět exhibuje.Nechápu,jak mu někteří mohou baštit ty schizofrení nesmysly.Jak se tu může ještě ukázat,potom co tu předváděl na konci minulé sezony,když nemohl překousnout,že jeho milovaná spartička prohrála boj o titul se Slavií.:))

    • Re: Zápisník - 14. kolo

      marcocruz (přítel SN)     před 15 lety 20.11.2008 15:40 |  
      0 0

      Tak až takhle bych to neformuloval, pravda je ovšem ta, že 80procent jeho přispěvků jsou nesmysly a často mi i lezou na nervy, ano dá se to argumentovat tím, že to nemusím číst, ale to bych pak neměl v diskuzi přehled o čem se mluví, každopádně pomluvy typu že KJ chce vystrnadit Tavarese, ač na každém rohu , říká jak je to klíčový hráš sestavy mi přijdou do nebe volající

  6. Teplice

    slaviator     před 15 lety 20.11.2008 15:25 |  
    0 0

    Trenéru Plíškovi budou i pro toto utkání chybět zranění Smíšek, Vaščák, Smejkal a Ljevakovič. Otazník visí také nad startem Mahmutoviče, Vachouška a Kleina. "U Mahmutoviče s Vachouškem to vypadá dobře a věřím, že budou připraveni. U Kleina zatím nechci předbíhat, chodí po vyšetřeních a snažíme se ho dát dohromady," shrnuje stav kouč Jiří Plíšek. Pro čtyři žluté karty bude tentokrát pouze na tribuně kapitán Pavel Verbíř.

    A mimo bude možná i Klein, kterej lítá po doktorech ještě a je to nahnutý. Pokud se to bude zlepšovat tak, jak od pondělka, tak hrát bude, ale je možná se vyléčit nestihne...

    Každopádně Verbíř je dobře že nebude moc hrát:)

    • Re: Teplice

      slimak     před 15 lety 20.11.2008 15:41 |  
      0 0

      to je velmi dobre, vidim ty jeho pady, valeni se po zemi a zdrzovani..ale zase bude most hrat Sabou, coz je pekny prase..
      skoda, ze bude hrat mahmutovic..

      jinak je docela vtipny jak se tymy typu teplic, brna, sparty (tedy tymu co chtej hrat pohary) vymlouvaj na par zranenych prumernych hracu a ze to je ta pricina, proc se jim nedari..
      staci vyjmenovat zraneni u nas, kdy mame permanentne cca 5 hracu na marodce a nikomu to ani neprijde

      • Re: Teplice

        slaviator     před 15 lety 20.11.2008 16:00 |  
        0 0

        ... Matula říkal, že by byli rádi kdo v Edenu poprvý nás obere o body, Vachoušek se přidal a řekl něco v tom samým smyslu...:-) To jen dodatek..:)))

        Jinak s těma zraněníma je to pravda

      • Re: Teplice

        slaviator     před 15 lety 20.11.2008 16:00 |  
        0 0

        A do jaký mrtvoly že to kopu? :)))))

        • Re: Teplice

          marcocruz (přítel SN)     před 15 lety 20.11.2008 16:13 |  
          0 0

          Do Teplic:D nebo do Verbíře? A jo ono je tam těch lazarů víc:))

          • Re: Teplice

            slaviator     před 15 lety 20.11.2008 16:17 |  
            0 0

            Teplice jsou POUZE umírající!!! :-)))))))))))))

            • Re: Teplice

              bongor     před 15 lety 20.11.2008 17:36 |  
              0 0

              Mrtvola je jen jedna.zato smrdí parádně.

  7. fillo

    slaviator     před 15 lety 20.11.2008 20:00 |  
    0 0

    Tak do Sparty vážně nejde. Jsem s ním dneska mluvil, nejdřív se divil jak to vím, že to mělo bejt tajný atd... A po čtvrt hodině se přiznal že si dělá prdel, že by tam v životě nešel... A kdyby jo, tak jako první ubalí Matušočovi, kterej na něj ve vzájemným zápase flusnul prej:) Tak dobrý no. Ale akorát mě teda zajímá kdo má být tím hráčem ze Skandinávie... :) Snad ne toho Larssona, kterýho chtěli ještě za Košťála :-D

    • Re: fillo

      zz     před 15 lety 20.11.2008 20:13 |  
      0 0

      Zdravím Lukáši,
      má se jednat o rodilé Švédy, myslím, že z AIK Stockholm. Vše ale bude záležet na penězích. Divil jsem se, kde si takovou kachnu o Fillovi vyhrabal. To by musel být Martin nepříčetný, aby šel do Sparty.

      • Re: fillo

        slaviator     před 15 lety 20.11.2008 20:39 |  
        0 0

        Zdravím. Mno a teď si vem, že když jsem se ho na to zeptal a on zcela vážně, že jo... Ale jak že jsem to zjistil, že to mělo být tajný... :) Jo, tak pokud by mělo být o rodilé Švédy, tak je to jinačí věc. Čípak ten Švéd asi bude?:) Uvidíme. Každopádně dřív taky chtěli Larssona, Bobice a další, a jak to dopadlo. Myslím že než angažovat jednoho Švéda, i kdyby to měl být třebas dokonce reprezentant (kdo ví na co by ho nalákali?), tak by se měli spíše soustředit na jiné věci. Na to, aby usměrnili kotel, aby odtrhli nějaké ty vazby, aby si kotel už viceméně nediktoval trenéry, hráče apod. To za a). Za b) by se měli kouknout po lepším trenérovi než po Jozkovi, i když s tím co tam je by ani Wenger neuplet bič. A za třetí by se měli kouknout minimálně po dvou kvalitních stoperech, možná i po třech (pokud Řepka skutečně skončí).

        • Re: fillo

          zz     před 15 lety 20.11.2008 20:47 |  
          0 0

          Chovanec v zimě skončí a vrátí se na post ředitele klubu. Přijde nový trenér, odejdou nepotřební hráči, prodá se jeden z dvojice Kladrubský, Slepička a přijdou posily. Morávek to ale nebude. Uvidíme, kdo nakonec přijde. Ale vidím to na 7 hráčů. Bude to velké zemětřesení na Letné.

          • Re: fillo

            slaviator     před 15 lety 20.11.2008 20:57 |  
            0 0

            Škoda že se na to nikde nedá vsadit, protože na toho Chovance bych si taky vsadil:-) A vsadil bych si i celkem, že bude velký návrat Franze Straky. Nebo ne? :)

            • Re: fillo

              zz     před 15 lety 20.11.2008 21:09 |  
              0 0

              Je to možné. Určitě to ale nebude Hašek.

              • Re: fillo

                slaviator     před 15 lety 20.11.2008 21:11 |  
                0 0

                Myslíš Ivana nebo Martina? :)))))

                • Re: fillo

                  zz     před 15 lety 20.11.2008 21:13 |  
                  0 0

                  Oba.

                  • Re: fillo

                    slaviator     před 15 lety 20.11.2008 21:43 |  
                    0 0

                    U M bych to zcela nevylučoval

                  • Re: fillo

                    slaviator     před 15 lety 20.11.2008 21:44 |  
                    0 0

                    U M bych to zcela nevylučoval

  8. Re: Zápisník - 14. kolo

    Jiri1     před 15 lety 21.11.2008 09:35 |  
    0 0

    Zdravim, tak zaryty Sraltan, Mamute, Mamute a o tom , ze Sparta dlouhodobe planuje presun na Strahov se mluvi jiz nekolik let a nikdo to nezpochybnuje, jde jen o to , ze se jim stale nedari dobyt potrebna povoleni a sehnat prachy, ty zpravy samozrejme pochazi od nich a nikoliv od nas a Frantici, zdanlive nepochopitelne pro normalniho ctenare asi moc, ale naprosto jasne gesto Jarolima, ktery proste nektere veci logicky nemusi a da je hracum sezrat. A Lukasi ja si take treba nevsiml , ze Vacha je opet na odchodu a ze za cely podzim ho KJ neposadil ani na tu lavicku a to mel dost malo hracu a troufam si rict horsich, proste kdo nechce videt , nevidi a zase naopak jsou lide , kteri slysi travu rust. A tak si onech 20 procent vychutnejte nebo to nectete, proste obcas jsou veci nad kterymi zustava rozum stat/ treba namluvy Straky se Sraltou o kterych nikdo nic nevi a pak se doslova pres noc urodi.

    • Re: Zápisník - 14. kolo

      slaviator     před 15 lety 21.11.2008 10:34 |  
      0 0

      Tak proč by Vácha měl sedět na lavičce, když byl půlku podzimu zraněnej? To bychom mohli říct, že KJ taky nechce Dřížďala, protože toho taky neposadil na podzim ani na lavičku. Nebo Milana Černého. Myslím, že by to vyšlo stejně. Ani jeden z nich taky nebyl na lavičce, proč asi? Že by je KJ chtěl vyštípat z týmu? :))))
      Ale je pravda, že Vašoň by v týmu už asi těžko byl, kdyby se nezranil. Liberec by tu opci uplatnil...

      • Re: Zápisník - 14. kolo

        Ravik     před 15 lety 21.11.2008 11:10 |  
        0 0

        No jsem tedy na toho Váchu zvědav, jaký to je plejer. Viděl jsem ho jen 2x v přáteláku v loňské letní přípravě. Určitě zajímavý hráč, ale nic extra nepředvedl. Jenom mi řekněte, vy kdo ho znáte lépe, dost se zmiňuje jeho přínos a potenciál na DZ. To mi vzhledem k jeho subtilní postavě a nižšímu vzrůstu přijde jako nesmysl... na kraj zálohy mi trochu scházela u něj přímočarost a tah na bránu, žádný šutér z dálky to taky není... no asi nakonec takový pracovitý střední záložník to bude ne?Těch máme v týmu teď asi 6 - 7...

        • Re: Zápisník - 14. kolo

          martyni (přítel SN)     před 15 lety 21.11.2008 13:28 |  
          0 0

          Nejsem buhvijakej znalec hry Váchy, ale moc nerozumím tomu, proč by měla jeho výška vadit na DZ? Tam je důležitá kondice, rychlost, schopnost odebírat míče a rychle je rozehrávat, když hrál v Jablonci, tak se mi v těhle činnostech jevil dobře. Že bychom měli plnou zálohu "pracovitých" hráčů, to se mi taky moc nezdá.

      • Re: Zápisník - 14. kolo

        martyni (přítel SN)     před 15 lety 21.11.2008 13:36 |  
        0 0

        Ale tak mám trochu pocit, že je Vácha opomíjenej, v béčku i po uzdravení několikrát jen střídal, naposledy nehrál, tak jsme si mysleli, že by mohl alespon na lávku áčka, ale ani tam nebyl. Takže je otázka, jaký s ním má KJ a vedení úmysly, uvidíme..

        • Re: Zápisník - 14. kolo

          Ravik     před 15 lety 21.11.2008 14:20 |  
          0 0

          fyzické dispozice, odolnost v soubojích, dobrá hlava atd. je na DZ moc důležitá. Se podívej jak to hraje Tavares nebo Polák třeba. Výborná hra tělem u obou, to menší a subtilnější hráč prostě nabídnout nemůže.

          A myslel jsem takový ty technický šmudlali co hrají střední zálohu (těch máme více než dost).

          • Re: Zápisník - 14. kolo

            slaviator     před 15 lety 21.11.2008 14:46 |  
            0 0

            Blbost. Gedeon je malej a na DZ není špatnej. A ještě lepší příklad: David Jarolím v Hamburku... Taky má spíše ukoly dozadu než dopředu, a je hodnocenej jako jeden z nej hráčů Bundesligy vůbec. Na DZ nemusíš být obr.

          • Re: Zápisník - 14. kolo

            zz     před 15 lety 21.11.2008 15:24 |  
            0 0

            Zdravím Raviku,
            je znát, že jsi Váchu v Jablonci na postu DZ neviděl hrát. Jeho předností bylo čisté odebírání míčů, předvídavost, agresivita a hlavně kvalitní kolmá přihrávka na delší vzdálenost. To mi vadí na Tavaresovi, že nedá dlouhý pas jako Galásek stejně tak nevystřelí. Vácha patřil k nejlépe hodnoceným hráčům na tomto postu. Pamatuji si televizní zápas, kde svým výkonem zaujal i Sparťana Čapka. Kozel věděl, proč ho stavěl na tento post. I malý hráč může být na tomto postu hodně platný jako Marek v Ostravě nebo Gedeon. Navíc Vácha není pomalý. Není slabý v osobních soubojích, umí jeden na jednoho, má dobrou finální přihrávku a hlavně si věří. Je dobrý do kombinace, umí podržet míč.
            Pokud jde o post pravého záložníka, podívej se na youtoube, jak na ME do 17 let v semifinále školil na své straně španělské hráče, někteří z nich hrají už v primera division. Hvězdou tohoto výběru byl Krkič. Vácha patřil spolu s Necidem a Pekhartem k našim nejlepším hráčům a na postu pravého záložníka vynikal spolu s Němcem Marinem, který ve středu hrál za A tým Německa. Zeptej se na Váchu trenéra Dovalila.
            Pře rokem a půl toho v přípravě moc neodehrál, pamatuji si jeho nasazení na turnaji v Čelákovicích, který se mu povedl a pak proti Kladnu, kde patřil k nejlepším hráčům spolu s Costou. Jinak toho moc v přípravě neodehrál a šel hostovat do Jablonce.
            To, že máme hodně šmudlalů ve středu zálohy, je pravda, ale Vácha to určitě není, navíc je to univerzál. Škoda, že ho zbrzdilo těžké zranění, ale to už by patrně ve Slávii nehrál, ale jako Dočkal v Liberci.
            Věřím, že mu prodloužíme smlouvu a dostane konečně šanci. Stejně tak Milan Černý. Nerad bych lacino posiloval konkurenci. Oba dva nebudou mít nouzi o nabídky.

            • Re: Zápisník - 14. kolo

              marcocruz (přítel SN)     před 15 lety 21.11.2008 19:27 |  
              0 0

              Nechceš ale doufám tvrdit, že Vácha ve formě je lepší než Tavares?

              • Re: Zápisník - 14. kolo

                zz     před 15 lety 21.11.2008 19:41 |  
                0 0

                Tavares je mimořádný hráč, kdyby ke své hře přidal střelbu, nebál se dát dlouhý pas, a někdy si moc zbytečně nehrál s míčem, tak už nehraje v naší lize. Ale u nás nemá konkurenci. Navíc Tavares je starší než Vácha.

        • Re: Zápisník - 14. kolo

          slaviator     před 15 lety 21.11.2008 14:43 |  
          0 0

          Ale zazlívat KJ celej podzim... No taaak...

          • Re: Zápisník - 14. kolo

            Ravik     před 15 lety 21.11.2008 15:02 |  
            0 0

            to jsou dravci, buldoci... Vácha mi na to co jsem viděl přijde moc baletka.

            • Re: Zápisník - 14. kolo

              martyni (přítel SN)     před 15 lety 21.11.2008 15:45 |  
              0 0

              souhlasim ze baletek mame dost.. ale Vacha mi prijde spis jako dravec.. no snad uvidime, az dostane ve slavii sanci..:-))