Fortuna liga

Jarolím: Výhra je zasloužená

Slávisté konečně protrhli krizi a po pěti zápasech bez výhry si zaslouženě připisují další důležité tři body. 

Slavia je krůček od titulu! K definitivní jistotě ji chybí dva body, na Liberec a Spartu má osmibodový náskok. "Večer se podívám na Spartu (rozhovor vznikal po utkání Slavie, pozn. autora). Myslím, že když se zadaří, tak po Žižkovu bychom mohli slavit," uvažuje po utkání Ladislav Volešák.

Pro tvořivého záložníka bylo utkání s Českými Budějovicemi návratem na ligové trávníky po těžké nemoci. "Návrat byl těžký i psychicky, hlavně po Slovácku. Po nemoci musím dodržovat režim, například každé ráno hned běžím k práškům," popisuje návrat střední záložník.

Utkání s pořadovým číslem 400 v nejvyšší soutěži odehrál Martin Vaniak. "Je to pouze osobní úspěch. Vlastně všude jsem se prosadil, je to ocenění práce," říká Vaniak.

S prací mužstva byl spokojen i kouč Slavie. "Do utkání jsme vstoupili aktivně, hned v první minutě měl šanci Pavel Fořt, sám jsem se toho tak trošku lekl. Bál jsem se aby to nedopadlo jako v dřívějších zápasech, kde jsme hrál profesorsky. Dnešní výhra je zasloužená," hodnotí utkání Karel Jarolím.

Hodinu po utkání Slavie hrála ve Zlíně pražská Sparta (prohrála 1:2, pozn. autora). "Uvidíme jak to bude, jedním okem se na to možná podívám," uzavírá dobře naladěný Jarolím.

Komentáře (11)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Jarolím: Výhra je zasloužená

    bene     před 15 lety 10.05.2009 22:51 |  
    0 0

    fotky na www.bene2.unas.cz

  2. Re: Jarolím: Výhra je zasloužená

    honzah (přítel SN)     před 15 lety 10.05.2009 23:50 |  
    0 0

    K definitivní jistotě stačí 2 body, to bych upřesnil: K definitivní jistotě stačí 2 body, případně 1 bod za podmínky, že by byl v posledním kole s Libercem (lepší to ovšem nepokoušet). Přesněji řečeno, stačí 2 bodíky ze zápasů na Žižkově a v Teplicích. Pokud bychom měli z tohoto dvojzápasu jen 0-1 bodů, stačí k jistotě domácí remíza s Libercem.

    Závěrem: Takže hoši, nad ničím nespekulovat, vyhrát na Žižkově a můžeme slavit!!!

    • Re: Jarolím: Výhra je zasloužená

      martin08     před 15 lety 11.05.2009 10:02 |  
      0 0

      Zatim si ale zaspekuloval ty:)

    • Re: Jarolím: Výhra je zasloužená

      Jakubisko     před 15 lety 11.05.2009 15:01 |  
      0 0

      A pravdivé jsou taky reakce pod tím...Dočkala vedení uznalo jako chybu, Gecov by se přes Tavarese neprosadil a akorát by ustrnul, kromě toho i v Liberci strávil rok v béčku...a Dejmkové? To teda nevím místo koho by měli ve Slavii hrát... a kromě toho Dan Pudil nám během svého angažmá neskutečně pomohl...

    • Re: Jarolím: Výhra je zasloužená

      Troubi     před 15 lety 11.05.2009 15:27 |  
      0 0

      Ten clanek ja naprostej blabol a ackoliv se autor prsi urcitou znalosti pomeru, tak z toho co pise, je krasne videt, jakej je to amater. Nerozumi nicemu a nevi nic. Takovi lide a jejich nazory jsou na svete zkratka navic:)

      • Re: Jarolím: Výhra je zasloužená

        Ravik     před 15 lety 11.05.2009 16:21 |  
        0 0

        trochu nechápu, proč píše na začátku, že se na napsání článku dlouho připravoval... když potom vypadá samotný text jako výcuc z komentářů Mosse, Tantala atd... Nic novýho, nic objevnýho. S čím bych souhlasil, tak je skutečnost, že ve Slavii je příliš mnoho pomalých hráčů.

        • Re: Jarolím: Výhra je zasloužená

          Khadgar     před 15 lety 11.05.2009 16:23 |  
          0 0

          Hlavně je docela hustý, že Slavia vyhrála titul bez jakékoliv herní koncepce. V podstatě to je jenom na tom, co umí hráči :-D To mě fakt rozesmálo :-)

          • Re: Jarolím: Výhra je zasloužená

            EdCable     před 15 lety 11.05.2009 16:38 |  
            0 0

            A to jsme jeste ty opravdu dobre hrace pustili jinam... Hrajeme bez koncepce, s vybrakovanym kadrem a trener rozhoduje, kdo bude sponzorovat Eden, LOL

            • Re: Jarolím: Výhra je zasloužená

              Huntelaar     před 15 lety 11.05.2009 20:28 |  
              0 0

              presne a navic jsem nepochopil jak trener slavie muze rozhodovat o necem co se tyka majitele Edenu (Synot tip areny) tudiz E Side:D