Fortuna liga

Do Edenu přijede Kladno

V rámci pětadvacátého kola Gambrinus ligy zavítá do Edenu Kladno. Hraje se v neděli od 17:00, zápas nenabízí žádná televize.

Slavii čeká "rozjeté" Kladno. Středočeši po výměně trenéra ožili a z posledních dvou kol vytěžili šest bodů. Ve třiadvacátém kole si jak Kladno, tak i Slavia poradily s více, či méně falešnými Bohemkami. Minulý víkend skončil pro Kladno také šťastně, bez bodů se z Kladna vracely České Budějovice.

První měření sil Kladna a Slavie v tomto ročníku neskončilo dobře pro Denise Romanovse, kterého musela přímo ze hřiště odvážet sanitka.

Do utkání nezasáhnou Naumov, Hloušek, Vomáčka, Kaufman a Belaid. Na marodku přibyl nově Grajciar.

Pravděpodobná sestava Slavie podle autora článku: Vaniak - Dens, Trapp, Kopic, Hubáček - Kysela, Ragued, Janda, Trubila - Tecl, Šenkeřík

Komentáře (84)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Do Edenu přijede Kladno

    spojka     před 14 lety 16.04.2010 18:07 |  
    0 0

    Šenkeříka už proboha ne...

    I když tady je to jedno. Tenhle zápas by neměl být ani tak o fotbale, jako o tom, dát najevo, že krysa z Botiče v Edenu není vítána. A protože se dneska na Bohemce údajně dohodlo stěhování do Edenu - s posvěcením Přibyla i toho jejich družstva fandů (to jen pro ty, kteří tvrdí, že ta svoloč má s přesunem nějaký problém) - tak opravdu není na co čekat. Bojkot, odchod z tribun, zablokování křižovatky na Vršovický, ... cokoliv.

    Jinak dnes od 20:00 na ČT24 - rudej klokan Přibyl živě v Hyde Parku s dalším klokanem Bosákem...

  2. Re: Do Edenu přijede Kladno

    DrFe1     před 14 lety 17.04.2010 00:11 |  
    0 0

    A co ten Mikula, co ho tady někteří béčkosledovači tak chválí ? No na Dense se taky rád podívám, jestli je u něj nějáká perspektiva nebo ne. V útoku bych dal jednoznačně šanci Ivanovskimu, k němu buď tecla nebo Míňu. Starý Šenko-Vlci už mě nebaví, už jsem si s nima letos vytrpěl dost. Řekl bych že bysme jim měli hezky poděkovat, protože toho pro Slávii udlělali spoustu dobrého a zárovewň naznačit ať si hledají něco jiného, že za zásluhy se hrát nedá.

    • Re: Do Edenu přijede Kladno

      Tonda     před 14 lety 17.04.2010 00:40 |  
      0 0

      Mikula je příslib do budoucna. Velký příslib. Jsem rád že dostane šanci Dense. Prý hraje momentálně dobře, tak je blbost abysme připravili béčko o 2 stopery. Denseje brazilec a ti se adaptují u nás asi pomaleji, ale doufám že pokud si už Dense zvykl, tak by mohl jít nahoru. V přáteláku s Teplákama před rokem hrál velmi solidně..

    • Re: Do Edenu přijede Kladno

      quelhar (admin)     před 14 lety 17.04.2010 06:33 |  
      0 0

      Z Mikuly se nejspis stane defenzivni univerzal typu Michala Svece. Za dorosty hral stopera, v acku ho v zime zkousel KJ na pravem beku, kde take odehral par zapasu z kraje jara za B tym. Nyni uz skoro mesic hraje v becku defenzivniho zaloznika a nutno uznat, ze mu to tam jde opravdu velmi dobre. Je opravdu otazka, na jake pozici nakonec zakotvi, v jeho pripade je urcite jeste cas hledat tu nejlepsi. Pravda je, ze na stopera v dospele kategorii je nejspis pomerne maly.
      Jinak Mikula hral pred tydnem v nedeli za becko defenzivniho zaloznika a ve stredu dorostenecke derby se Spartou na stoperu. A kdyz uz jsem u toho derby - v nem nastoupili napriklad i Duranski nebo Zakostelsky (hraci, kteri uz spis patri do becka) a (pozor!) Mato Ivanovic, ktery byl s dorostem i na turnaji na Sardinii.
      Co se tyce Dense, tak jeho osud ve Slavii se zdal byt v zime zpeceten a prijde mi, ze ve Slavii zustal jen proto, ze jsme ho nikam nedokazali udat. Pravdou ovsem je, ze to neni nijak tragicky hrac, vetsinou v becku hraje pomerne solidne. Uvidime, co s nim bude v lete, ja bych si tipl, ze se stejne budeme snazit ho nekam prodat.

      • Re: Do Edenu přijede Kladno

        Eluin (přítel SN)     před 14 lety 17.04.2010 08:42 |  
        0 0

        Quelhare, prosím, jak je na tom Mato Ivanovic? Bude to s ním herně opravdu průšvih nebo jednou za čas na to "áčko" bude mít?
        Já jsem ho bohužel nikdy hrát neviděl.
        Dík.

        • Re: Do Edenu přijede Kladno

          quelhar (admin)     před 14 lety 17.04.2010 09:15 |  
          0 0

          Ja ho videl jen asi dvakrat, vzdy cca pulhodinu. Jako vylozeny prusvih mi urcite neprisel. S nim byl asi problem se smlouvou spis nez s vykonnosti. Rekl bych, ze fotbalove ma stejnou sanci, jako ostatni kluci v dorostu.

    • Re: Do Edenu přijede Kladno

      spojka     před 14 lety 17.04.2010 10:48 |  
      0 0

      Mikula dneska v základu "béčka" ve Varech, takže zítra asi nebude.

      Nicméně zítra je fotbal podružná věc. Z dnešní MF Dnes je jasný, že klokan už tluče na vrata Edenu. Ten jejich maďarskej majitel už připravuje přestavbu jižní tribuny na novej Ďolík!

      • Re: Do Edenu přijede Kladno

        ElvisPresley     před 14 lety 17.04.2010 11:03 |  
        0 0

        Celé jižní křídlo se dostaví (tak, jak předpokládal původní projekt) a Oravec mluvil i o vybudování Síně slávy, fanshopu atd...Je jasné, že Bohemka bude mít daleko větší a důstojnější prostory než my...Doležal nebyl schopen za dobu svého působení vyřešit s majitelem ani otázku loga a nápisu, síně slávy atd...a klub se tlačí v pár kancelářích a nemá ani zázemí pro trofeje...Akorát by mě zajímalo, kdo zaplatí tu dostavbu a kam se přestěhují ony krásné čtyři vitriny s našimi poháry...dle Zlámala síň slávy..asi zpátky do skladu, kde byly od roku 1947...

      • Re: Do Edenu přijede Kladno

        mirecek1111     před 14 lety 17.04.2010 11:06 |  
        0 0

        Už je to tady zase, proč tak úplně hloupě strašíte, když se vám něco nelíbí?
        Proto jsem minule dával přirovnání se k tomu státnímu dluhu. To je též jen strašení lidí, kteří nemají čas nebo nestojí o to, si zjistit, jestli nám skutečně za rok dva hrozí s levicí bankrot.

        Ježiš mane, na to si nemusím shánět ani žádné informace a od boku vypálit, že se žádný tribuna přestavovat (nátěr sedaček atd.) nebude. Bohemákům se někde v útrobách postaví kabina + nějaké zázemí pro trenéry ..asi na to kapacity uvnitř jsou když se pořád mluvilo o tom, že je to navrhováno pro dva kluby + asi nějaké zázemí pro ten jejich management a to je vše.
        Já rozumím tomu, že se to spoustě lidí nelibí, já je taky nemám rád, ale jsem 100 % přesvědčený, že ve chvíli kdy se tam nastěhují, vy půjdete na normální ligový nebo pohárový zápas Slavie, tak ani v nejmenším nepoznáte, že se tam o ten stadion s někým dělíme.

        A hlavně, kdyby to tak skutečně bylo, kdyby skutečně nastěhování bohemáků jakkoli mělo ohrozit zájmy opravdu domovského klubu v Edenu, myslíte, že by s tím Doležal nic nedělal... a ta jeho reakce z posledních dní mluví myslím za vše..

        • Re: Do Edenu přijede Kladno

          spojka     před 14 lety 17.04.2010 11:12 |  
          0 0

          Doležalovy reakce skutečně mluví za vše... koktání, lhaní a následný přiznávání chyb. Jediná reakce, na kterou se v tomhle týdnu zmohl, byla zoufalá obrana AFK Vršovice a svech kroků z doby, kdy úřadoval na svazu. V pátek narychlo stihnul zplácat nějakou nicneříkající kravinu o tom, že o Edenu nic není. Je to diletant, kterej nebyl schopen za ty roky zajistit důstojný podmínky pro klub a teď není schopen udělat už vůbec nic. Jen koktat a přiznávat chyby.

          Nechápu tě. Možná si začal chodit až vloni, nevím... neumím si představit slávistu, kterej chodil do starýho Edenu, celou tu dobu na Strahov a teď se po letech dočkal novýho Edenu, a teď s ním nic nedělá to, co se děje kolem. Pokud si myslíš, že to skončí vybudováním nějaký šatny a kanceláře, tak se budeš divit. Sedačky se samozřejmě natírat nebudou, ten maďar je připravenej zaplatit jejich výměnu za zelený.

          Můžu tě ujistit, že na normální ligový nebo pohárový zápas nepůjdu. V okamžiku, kdy tam ty krysy, který rok co rok obtěžujou fotbalovou veřejnost se svými existenčními problémy, vlezou, tak pro mě účast na domácích zápasech Slavie po dlouhých letech končí. Mám nějakou hrdost.

          • Re: Do Edenu přijede Kladno

            mirecek1111     před 14 lety 17.04.2010 11:37 |  
            0 0

            Do starého Edenu jsem nechodil, to jsem byl skutečně ještě malý. Formovat vztah ke Slavii se mi začal až někdy kolem roku 1998 to už jsme byli na Strahově tuším.
            Možná je chyba, že se zabývám něčím, na co nemám jasný názor. Mě jenom štve, jak tendenčně si každý vykládá články a spekulace atd. jen aby se mu to hodilo. Kolega pod tebou mi za můj příspěvek vynadal odkazem na novinový článek, i ty sám si ho tady zmínil a já když si ho pak přečtu, tak opravdu nevím, proč se tu hádáme, protože to nikam nevede.

            "Bavili jsme se o různých možnostech – od výměny poloviny sedaček, po vytvoření síně slávy. Ale zatím jsme našli tuto cestu, kterou by majitelé stadionu podpořili.

            ..jako jestli z tohohle usuzujete, že už v červenci budou stát natěšení bohemaci s plechovkama barev, protože E-sidu a našemu managementu je to šum a fuk, jak budou ty sedačky na stadionu vypadat, tak ta naše debata nemá smysl.

            • Re: Do Edenu přijede Kladno

              spojka     před 14 lety 17.04.2010 11:42 |  
              0 0

              Ne, neusuzuji jen z tohohle. Usuzuji z různých informací a vyjádření, jednak z novin, ale třeba i ze včerejší schůzky DFB na Bohemce, kde už byla předložená konkrétní nájemní smlouva pro Bohemku, nebo z informací z radnice P10. A ta Doležalova hra na schovávanou mně všechno tohle jen potvrzuje.

              Ale jinak chápu, že jsou i lidi, jako ty. Jen prostě doufám, že se vás tam bude s Doležalem a spol. scházet pár stovek. Stejně jako klokanů. Pak vám třeba dojde, že to uplně normální není.

        • Re: Do Edenu přijede Kladno

          ElvisPresley     před 14 lety 17.04.2010 11:16 |  
          0 0

          Tys nečetl dnešní noviny? je tam napsáno, že jižní křídlo se dostaví (tak, jak bylo v původním projektu), pro Tebe zvlášť to vysvětlím tak, že onen "prstenec" okolo stadionu bude dodělán až k jižní straně a tam vznikne VEŠKERÉ zázemí pro Bohemku. Navíc kdybys sledoval starší články, tak Bohemáci již před rokem podnikli exkurzi do Edenu a zjistili, že za současných podmínek nelze využívat regenerační a kabinové zázemí pro dva kluby..Mirečku...

          • Re: Do Edenu přijede Kladno

            mirecek1111     před 14 lety 17.04.2010 11:27 |  
            0 0

            Já jsme to zrovna ted četl, nevím jestli myslíš ten článek z fotbal.idnes.cz To bude asi v MF Dnes podobné. Tam je sice napsáno, že by chtěli přemalovávat sedačky, ale taky je zřejmé, že se ten majitel stadionu na to netvářil. Vždyt si to představte, jak hrůzně by to pak vypadalo, půlka červená, půlka zelená. Věřím, že proti tomuhle by Doležal zakročil, stejně jako proti tomu, pokud by treninky těch klokanů výrazně komplikovaly přípravu našich kluků na víkendové zápasy.
            Tys byl někdy v útrobách pod tou jižní tribunou, že by ti vadilo, kdyby tam měli své zázemí? Jako některé věci se nedají srovnávat.
            A to regenerační zařízení, no asi je nečtu, myslím ty bohemácké články a analýzy kde čeho. Já Bohemku též nemám rád. ...tak by se střídali, jako já nevím, jestli A tým leží ve vířivkách od rána do večera.
            Pro mě osobně je opravdu důelžité jen to, aby ty treninky, využívání těch regeneračních prostor a všeho ostatního co se týká přípravy našeho týmu nikdy nebylo zásadně ovlivněno přítomností druhého týmu v Edenu, aby platilo to, že se budou muset přízpůsobovat pomyslnému časovému harmonogramu Slavii Bohemáci a né opačně. Ale to, že fanouškům Slavie vadí, že pod tribunou na které ani nebyli mají kabiny Bohemáci mi nevadí. Ale chápu, že i tohle může někomu vadit.

            • Re: Do Edenu přijede Kladno

              ElvisPresley     před 14 lety 17.04.2010 11:34 |  
              0 0

              Proboha! Pod jižní tribunou nic není, jižní tribuna byla zbudována na valu, který zbyl v Edenu ještě z dob starého Edenu...!!! Bude se dodělávat ten prstenec kolem stadionu, Mirečku...nevím, čím to je, ale zdá se mi, že máš delší vedení...nebo jsi příliš mladý...

              • Re: Do Edenu přijede Kladno

                spojka     před 14 lety 17.04.2010 11:38 |  
                0 0

                Tohle je přesně přístup Doležala... "nic nebude, nebojte, přece nikdo nemá zapotřebí měnit sedačky, přece tam nebudou dodělávat síně slávy, vždyť to negeneruje peníze, bude jim stačit šatna..." No a pak se všichni tihle mirečkové a Doležalové budou divit. Proč asi ten východňár vykládá o sedačkách a síni slávy? No protože tady už nejde jen o nějaký střídání týmů a tréninky, tady se hraje o nějakou klubovou hrdost a čest. Kterou evidentně některý slávisti nemaj, nebo ji za ty léta ponižování na Strahově ztratili. Jen pro srovnání - umíte si představit, že by se tohle stalo na Spartě? Ne. Protože by jim ten stadion fandové rozsekali.

                • Re: Do Edenu přijede Kladno

                  mirecek1111     před 14 lety 17.04.2010 11:46 |  
                  0 0

                  rekace bude totožná jako na elvise, tak si jí přečti. A už toho nechejme. Můj jediný umysl byl upozornit na to, aby jste si nevykládali články a jiné informace pouze a jen tak, jak se vám to hodí. nic jiného. Navíc jsme už jednou psal, že na tu bohemku je to můj subjektiví názor a žádnému fanouškovi Slavie to neberu.

              • Re: Do Edenu přijede Kladno

                mirecek1111     před 14 lety 17.04.2010 11:41 |  
                0 0

                dal jsem tam odkaz na tu větu, z které zřejmě vycházíš, já jí čtu úplně jinak. Za půl roku někdo z nás polkne na prázdno. Dál to komentovat raději nebudu.
                A za tu jižná tribunu se omlouvám.

                • Re: Do Edenu přijede Kladno

                  ElvisPresley     před 14 lety 17.04.2010 11:46 |  
                  0 0

                  "Jednáme s Edenem, vše je už téměř dokončené," prozradil Ondrej Oravec. "Bavili jsme se o různých možnostech – od výměny poloviny sedaček, po vytvoření síně slávy. Ale zatím jsme našli tuto cestu, kterou by majitelé stadionu podpořili: kompletní přestavbu jižní strany stadionu, kde by bylo zázemí pro Bohemians. V postatě by vznikly dva samostatné celky v rámci jednoho stadionu," dodává. Mirečku, ta přestavba jižní tribuny, to je ten prstenec...Ale omlouvá Tě tvůj nízký věk a nezkušenost...

                • Re: Do Edenu přijede Kladno

                  spojka     před 14 lety 17.04.2010 11:47 |  
                  0 0

                  Za půl roku uvidíš toho koktu Doležala v televizi, jak na třetí pokus řekne "byla to manažerská chyba, všichni děláme chyby...", přesně, jak píše níže Khagdar.

                  • Re: Do Edenu přijede Kladno

                    Kmotr (přítel SN)     před 14 lety 17.04.2010 11:56 |  
                    0 0

                    Prosimtě, přestaň ho aspoň urážet s tim koktáním. To nemá s jeho profesní úrovní nic společnýho a akorát se ztrapňuješ ty sám. Vysmívat se někomu, za něco za co nemůže my přijde to nejnůznější..

                    • Re: Do Edenu přijede Kladno

                      ElvisPresley     před 14 lety 17.04.2010 12:01 |  
                      0 0

                      Kmotře, ale Spojka má pravdu.Doležal je bývalý soudce okresního soudu a ti by měli mít jistou vyjadřovací úroveň...

                    • Re: Do Edenu přijede Kladno

                      spojka     před 14 lety 17.04.2010 12:01 |  
                      0 0

                      Nikomu se nevysmívám. Věř mi, že při sledování Doležala a jeho manažerských tahů v posledních měsících mi opravdu do smíchu není. Ale OK, nemám problém s tím se o něm vyjadřovat již jen stroze bez jakýchkoliv vlastních pocitů.

                      • Re: Do Edenu přijede Kladno

                        Kmotr (přítel SN)     před 14 lety 17.04.2010 12:36 |  
                        0 0

                        Jaký vlastní pocity? To že koktá nemá s vlastními pocity nic společného. To je jako kdyby měl bradavici pod nosem. Zkrátka jeho chování a charakter to nijak neovlivňuje. Proto mi přijde trapný toho využívat.. toť vše.

            • Re: Do Edenu přijede Kladno

              Khadgar     před 14 lety 17.04.2010 11:43 |  
              0 0

              Hele Mirečku, ty seš takovej místní brouk Pytlík, pořád meleš dokola ty svoje rozumy, ale to podstatný ti uniká. Tohle neber jako snižování, ale ty jsi odněkaď zdaleka a nechodíš odmala na každej domácí zápas. Nechodils do starýho Edenu, netrpěls na Strahově a návrat do Edenu pro tebe nebyla událost roku. Seš prostě maník, co sedí u internetu a potřebuje se ventilovat protože ten fotbal nevidí. My ho vidíme, jsme na místě a zákonitě k tomu máme jinej vztah. A ještě k tomu neznáš novodobý blbečky bohemáky, který jsou schopný bučet na Šenkeříka. Ale že kdysi to byla "hvězda" jejich klubu, to jim trochu uníká.

              Jak už jsem psal předtím - pokud bude klokan v Edenu, nikdo mě tam neuvidí. Stačí mi k tomu emocionální důvody, už nemusím brát v potaz ekonomický a provozní: kdo za ně bude platit nájem, když pořád nemají prachy; jak to vydrží trávník; jaký efekt to bude mít na náš tým, když bude mít omezený podmínky atd.
              Mně je jedno, že Slavie stojí stranou a je to věc E-side. Doležal se prsí tím, jak je dobrej manažer, tak se měl aspoň o něco postarat. Takhle budem za pár měsíců zase v televizi poslouchat "to byla moje manažerská chyba"....Jdu blejt.

              • Re: Do Edenu přijede Kladno

                mirecek1111     před 14 lety 17.04.2010 11:54 |  
                0 0

                asi nemusím poněkolikáte upozornovat na to, že je to můj subjektivní názor a že názor ostatních fanoušku plně chápu, což jsem psal snad v první reakci na spojku.
                Já jsem to nechtěl psát, už mě k tomu vedla věta na to, proč to Spartanům by tak vadilo a Doležal a někteří fanoušci Slavie to berou jinak..
                napíšu to, i když vím, že mi tady začnete nadávat ještě víc. Napíšu to proto, protože jsme tady dva dny jen prezentoval svůj názor na stupidní barvu sedaček a došlo to do stadia, kdyby tady už jen tupě nadáváte.

                víš proč, protože ty a někteří další uvažujete na úrovni, kdy ani nevíte co to je být za něco zodpovědní i jinak než pouze přes srdce. To by jste museli sedět ve škole trošku dýl. ...na mě se vyserte, možná jsem jen brouk pytlík jak říkáš. a klidně mi tu napiš další spostou reakci, protože chápu jak tě to vytočí. Já tuhle hádku beru tak, že jak jsem už psal, někdo z nás za půl roku polkne na prázdno. Tenhle poslední odstaveček ber pouze a jen jako mou obhajobu stavění se k prolbému těch kteří tu odpovědnost mají a proto někdy reagují tak, jak to většina lidí z kotle, kteří celý život nejen cití ale taky mají odpovědnost za slavii opravdu pouze jen morální.

                • Re: Do Edenu přijede Kladno

                  spojka     před 14 lety 17.04.2010 11:59 |  
                  0 0

                  Tímhle bych to ukončil, nemá cenu sklouzávat do osobní roviny, naše vzdělání (předpokládám, že oba máme vysokoškolské, podle tvé narážky na délku sezení ve škole :)) v tom nehraje roli. Já v téhle věci nejsem v pozici toho, kdo musí být odpovědný, a tak z téhle pozice vystupuju a uvažuju "přes srdce", jak píšeš. Ano, je to tak a doufám, že to tak bude u většiny aktivních slávistů. Fandění prostě rozumem brát neumím a nebudu.

                  Pokud chceš do fotbalu tahat rozum, tak v rámci nějakého projektu stadiony 2020 za účelem úspory nákladů sestěhujme celou ligu na dva stadiony a je to.

                  Kecama to nevyřešíme, je potřeba začít konat. A to hned zítra!

                  • Re: Do Edenu přijede Kladno

                    mirecek1111     před 14 lety 17.04.2010 12:14 |  
                    0 0

                    ale já jsem to takhle nemyslel. Ale nemůžeš se mi divit. Mě ve škole perou do hlavy 4 dny v týdnů manažerské rozhodování a vedení podniku a pak se hádám s lidma, kteří to třeba absolvovali taky ale v téhle věci jsou srdcaři a rozum jsde stranou. Ale nemyslel jsem to nijak jinak.
                    Já ale nevím jak už reagovat když tobě samotnému jsem v prvním příspěvku před pár dny napsal, že je to jen můj názor a druhý kolega mi div nerozbije hubu, kdyby to nebylo přes net.

                    A podpořit, aby tam nebyli? Tak běž, a běžte tam všichni co se vám to nelibí, myslíte že budu na druhé straně. Nebudu. Navíc jsem už jasně řekl, že ani já bohemáky rád nemám a nejraději bych je viděl na Strahově z kama bychom vozli body.
                    Ale hádát se s vámi, když si čtete články posvém budu.

                    • Re: Do Edenu přijede Kladno

                      Gordon (host)     před 14 lety 18.04.2010 16:32 |  
                      0 0

                      Utocit na nekoho pres vzdelani, to mi prijde hodne uboha vec... jeste jak dodas- o tom manazerovani- omg... kdyz na to takhle pohlizis, potom me zajima jestli kdyz se zamilujes, zda to taky resis manazersky.... pac se slavii je to stejny- je to laska...

                • Re: Do Edenu přijede Kladno

                  Khadgar     před 14 lety 17.04.2010 12:07 |  
                  0 0

                  Já jsem nenarážel jenom na poslední dva dny, ale na poslední dva měsíce. Tobě chybí sebereflexe. Když jde někdo proti tobě, tak ty jenom prezentuješ svoje názory. Ale opačně už to nevidíš. Tím tohle taky končím, osobní rovina nemá cenu.
                  Ano, vidím to emocionálně, ale taky to vidím rozumově. Spočítej si kolik přinese do stadionu peněz Bohemka a kolik peněz to přinese Slavii. Myslím, že po tomhle začne chodit na Slavii víc lidí? Něco přiteče E-side, ale pro Slavii tam vidím samý negativa. Za pár měsíců se začne v Ďolíčku stavět komerční zóna a bůhví kdo všechno se na tom šábne...

                  • Re: Do Edenu přijede Kladno

                    mirecek1111     před 14 lety 17.04.2010 12:19 |  
                    0 0

                    opačný názor, sebereflexe? to se mi snad zdá. Já v prvním příspěvku napíšu svůj názor, dodám však, že je to názor jen můj a nikomu neberu ten jeho, pak tady dva dny odolávám útokům až to dojde do stádia kdy je ze mě brouk pytlík nbeo co jste to napsali a vysmíváno za věk (23) aby jste mi pak napsali něco o opačném názoru či sebereflexi?
                    Kolegovi spojkovi jsem odpověděl smířlivě, protože věřím že kdybychom se nebavili přes net, tak by pochopil z čeho vycházím, ale když napíšeš tohle, tak narovinu nemá cenu se tím o sobotě zatěžovat..

                    • Re: Do Edenu přijede Kladno

                      PetCC     před 14 lety 17.04.2010 18:13 |  
                      0 0

                      Z téhle diskuze mi vyplynulo, že spojka je typ člověka, kterému stačí hodit návnadu a už se třepe na háčku. Bohužel, takových lidí je stále většina.

    • Re: Do Edenu přijede Kladno

      jack09     před 14 lety 17.04.2010 11:22 |  
      0 0

      me sokovalo ze to s tema zelenejma sedackama myslej fakt vazne, to uz je tedy sila...ja teda z hlediska financi chapu ze tam chteji mit dva kluby ale za tehlech podminek??? je mi na bliti. Jeste pridam jeden prispevek z bohemackyho fora jak by si to oni vlastne predstavovali... "No, když bude garance od MČ P-10 a od CTY, že dalších třicet let garantují rovnoprávné postavení Bohemky na stadionu za nájem 1,-Kč ročně tak to možná ještě se skřípáním zubů překousnu... "

      • Re: Do Edenu přijede Kladno

        slaviator     před 14 lety 17.04.2010 17:56 |  
        0 0

        "No, když bude garance od MČ P-10 a od CTY, že dalších třicet let garantují rovnoprávné postavení Bohemky na stadionu za nájem 1,-Kč ročně tak to možná ještě se skřípáním zubů překousnu... " /// to si dělaj prdel?????

    • Re: Do Edenu přijede Kladno

      spojka     před 14 lety 17.04.2010 11:24 |  
      0 0

      Je potřeba se ozvat - jasně a radikálně. Upřímně řečeno by v týhle souvislosti mi ani nevadil nějakej radikální krok, kterej by Slavie třeba odnesla pokutou (vniknutí na hriště, přerušení zápasu + samozřejmě veškerý normální akce typu bojkotů atd.). Ať si Doležal uvědomí, že tohle už neokeca tím koktáním, jako tenkrát lístky na Budějovice. Tady hraje o permanentkáře, který by snad na tohle odmítli dál chodit.

      • Re: Do Edenu přijede Kladno

        ElvisPresley     před 14 lety 17.04.2010 11:40 |  
        0 0

        Spojko, Doležal má teď máslo na hlavě...Před lety posral jako legislatives na ČMFS registraci Bohemek - mají stejné registrační číslo a te´dka do Bohemce musí nějak vynahradit..proto i ta odlišná vyjádření během jednoho dne...nicméně jako nájemce nemůže bohužel do Edenu vůbec mluvit, což je chybou pana Ing. Huptycha, předsedy SK Slavia Praha, který dohadoval nájemní podmínky s Esidem a SK Slavií jako majitelem pozemků...

        • Re: Do Edenu přijede Kladno

          spojka     před 14 lety 17.04.2010 11:45 |  
          0 0

          Chápu, že možnosti Doležala, resp. fotbalové Slavie jsou teď omezené, i když si myslím, že pohrozit Esidu odchodem z Edenu na Strahov se dá vždycky a v podstatě to nic nestojí. Ať si ty chodící kalkulačky spočítaj, jestli budou vydělávat víc na Bohemce, nebo na Slavii.

          Ale nechápu jednu věc - podle dokumentů, který byly zveřejněný v souvislosti s jednáním na P10 musí jakoukoliv dostavbu nebo stavební úpravu povolit SK Slavie (ne fotbal, ale sportovní klub), jako majitel pozemků, na kterejch Eden stojí (Eside si je pouze pronajímá za 1000 Kč/rok). Takže dostavbu toho klokanního hnízda by musela povolit SK Slavie. Proč se na nikoho netlačí tímhle směrem?

          • Re: Do Edenu přijede Kladno

            ElvisPresley     před 14 lety 17.04.2010 11:52 |  
            0 0

            Spojko, jako právník Tě musím opravit. Bohužel majitelem stavby je E-side (u nás od platí pojetí, že stavba NENÍ součástí pozemku), takže E-side požádá Prahu 10 o stavební povolení a dotčené subjekty (sousedé) se mohou ke stavebnímu záměru vyjádřit..tedy Tesco a majitel vedlejšího pozemku...

            • Re: Do Edenu přijede Kladno

              Kmotr (přítel SN)     před 14 lety 17.04.2010 12:02 |  
              0 0

              Jako, že ty jako majitel pozemku nemůžeš ovlivnit, co se bude na tvém pozemku stavět?

              • Re: Do Edenu přijede Kladno

                ElvisPresley     před 14 lety 17.04.2010 12:06 |  
                0 0

                Pokud je majitelem stavby jiný subjekt, tak velice těžko...dříve u nás platilo, že stavba JE součástí pozemku, ale to bylo v době tzv.právnické dvouletky změněno, jak jsem psal výše..tento problém ostatně přetrvává i do dneška v restitucích...odlišný majitel pozemku, odlišný majitel stavby...návrh nového občanského zákoníku se však vrací k původní úpravě...

                • Re: Do Edenu přijede Kladno

                  slaviator     před 14 lety 17.04.2010 18:00 |  
                  0 0

                  ... jenže ten tu jen tak nebude, že - je myslím ve třetím čtení teď?, jenže do voleb se nestihne a po volbách to jde vše od začátku... Tudíž další minimálně tři roky. A jestli stihnou mít do té doby stavební povolení, jakože asi jo, tak s tím těžko něco uděláme - těžko to bude moc Slavie napadnout jako ex tunc... Jsme v háji, bych řek.

            • Re: Do Edenu přijede Kladno

              spojka     před 14 lety 17.04.2010 12:05 |  
              0 0

              Nejsem právník, nevím, takže pravdu budeš mít ty. Mně akorát věta ve smyslu, že "jakákoliv stavební úprava nebo dostavba Edenu na pozemích SK Slavie musí být schválena ze strany SK Slavie", připadá, že si prostě nemůžou směrem ke trati postavit novou tribunu.

              • Re: Do Edenu přijede Kladno

                ElvisPresley     před 14 lety 17.04.2010 12:08 |  
                0 0

                pokud smluvní úprava hovoří takto, tak by situace byla jiná, nikoli však pro e-side neřešitelná..nemáš odkaz na tu smlouvu?

                  • Re: Do Edenu přijede Kladno

                    ElvisPresley     před 14 lety 17.04.2010 12:18 |  
                    0 0

                    Tenhle dokument znám...Ovšem na naši otázku neodpovídá...nicméně se ukazuje, že Praha 10 do stadionu na základě tohoto dokumentu nevstoupila...

  3. Re: Do Edenu přijede Kladno

    Artur (přítel SN)     před 14 lety 17.04.2010 12:46 |  
    0 0

    Jedine reseni jak ochranit Eden je zaplatit si exkluzivitu stadionu, nevim kolik je najem ,ale jelikoz bohemka si nedokaze urcite sehnat vice jak 20-30-40m za pronajem na rok + jsou v konkurzu. Tak si myslim ze zaplatit si Exkluzivitu slavia muze. Jinak ocekavama ubytek fanousku v ochozech v radech tisiců.

    • Re: Do Edenu přijede Kladno

      jirkka     před 14 lety 17.04.2010 13:17 |  
      0 0

      Já si jen nedokáži představit jednu věc. Až budeme proti družsttevníkům v Edenu hrát podle zápisu jako venkovní klub, náš kotel bude v sektoru pro kotel hostů? To je výsměch....

    • Re: Do Edenu přijede Kladno

      jiras     před 14 lety 17.04.2010 16:46 |  
      0 0

      I těch 20 je na ně moc, ten klub je totálně švorc. Oni spoléhají na prachy Prahy 10.

      • Re: Do Edenu přijede Kladno

        bongor     před 14 lety 17.04.2010 21:28 |  
        0 0

        No jistě.A Praha 10,respektive někdo z Prahy 10 to rád zatáhne,protože mu z toho půjdou pěkný bonusy,tentokrát ovšem ne do rozpočtu P10,ale na jeho účet.

  4. Re: Do Edenu přijede Kladno

    Barlblog     před 14 lety 17.04.2010 13:06 |  
    0 0

    Ukazuje se jedna zásadní pravda. Bylo to bohužel vyřčeno na TV Nova, při reportáži o postupu do CHL.

    "Pokud chtěli sudičky někoho zkoušet a život mu znepříjemnit, dali mu do vínku fandovstí Slavii"

    Je to tak! Překousli jsme Komunisty, Finanční problémy, Strahov, Naprosto neprůhlednou vlastnickou strukturu SK Slavie praha As. a nakonec problémy s E-side.

    Za poslední roky jsme přinesly do pokladny klubu přes 100 milionů korun. (Vstupné atd.)

    A stále z nás někdo dělá idioty a ovce! Od nastavení cen na průměrné zápasy, až po (ne)vyhazov Karla Jarolíma, který si tento způsob jednání nezasloužil, což už jsem psal.

    Nikdy jsem si nijak výrazně nestěžoval, ale tohle je už moc...

    Pokud Bohemians 1905 skončí v Edenu, přestávám chodit na fotbal. Klub ode mě žádné další finance neuvidí.

    Otevřeně podporuji jakékoliv nenásilné akce ultras a fanoušků, kteří se dostaví na stadion. Nejsem naivní, nepomůže to...

    Ps: Jsem zklamán a propadám podobné skepsi jako Quelhar. Takhle by to opravdu nemělo fungovat.

    Pulsate et aperietur vobis

    Tlučte a bude vám otevřeno

    • Re: Do Edenu přijede Kladno

      socolik     před 14 lety 17.04.2010 13:27 |  
      0 0

      Take podporim jakekoliv akce!
      Jsem zvedav co nam zase Dolezal nakeca.

      • Re: Do Edenu přijede Kladno

        Kactus     před 14 lety 17.04.2010 14:14 |  
        0 0

        ale dyt je to jedno, oni klokani brzo skrachujou a pak bude klid.

        • Re: Do Edenu přijede Kladno

          DrFe1     před 14 lety 17.04.2010 14:16 |  
          0 0

          Doufejme. Smrt družstevnickým zmrdům ! Tedy sportovní smrt. ...

        • Re: Do Edenu přijede Kladno

          Jakubisko     před 14 lety 17.04.2010 14:21 |  
          0 0

          no a za nějakej čas se nám sem nastěhuje vejsada. nevybereš si.

    • Re: Do Edenu přijede Kladno

      lassiter     před 14 lety 17.04.2010 15:14 |  
      0 0

      A tak já bych ještě nepanikařil. Kompletní přestavba jižní části stadionu, to je částka v desítkách milionů korun. Jako majitel stadionu bych si hodně rozmyslel takový peníze investovat do tak nejistýho projektu, jako je B1905. Subjekt, jehož sama existence může být v řádu měsíců zcela zpochybněná. Klub, který podle všeho je ve vážných finančích problémech, a ve svém již téměř bývalém působišti dluží na nájemném za x měsíců. Klub, který podlé mě stojí a padá s ďolíčkem, stejně jako zájem větší části jeho fanoušků. Racionálně uvažující majitel stadionu tohle nemůže zafinancovat. Ani nemyslím, že na to e-side má peníze. Pokud na to má peníze, pak nechápu, proč jsme jim poslali 130m z ligy mistrů na předplacený nájem. Pokud to snad má zafinancovat Pha 10 (čemuž by nasvědčovali ty podmínky, který si městská část klade), pak doufam, že se páni zasupitelé zamyslí před tím, než vloží desítky milionů z veřejných peněz do jakési přestavby, která se může za rok ukázat zcela zbytečnou...

      • Re: Do Edenu přijede Kladno

        bongor     před 14 lety 17.04.2010 21:35 |  
        0 0

        Páni zastupitelé si touto investicí udělají velké plus u obyvatel čtvrti,kteří budou mít určitě radost,že jim místo oprav chodníků,údržby zeleně a výstavby dětských hřišť postaví panstvo zázemí pro možná ani neexistující klub a vymění sedačky za zelené.

    • Re: Do Edenu přijede Kladno

      spojka     před 14 lety 17.04.2010 15:47 |  
      0 0

      100% souhlas, já to akorát nedokázal vyjádřit slušnou formou.

      Jinak je zajímavý, že při každým menším problému (vstupenky, stížnosti na sudí atd.), reaguje na oficiálních stránkách vždy webmaster (O. Zlámal). Teď tam většina lidí vyhrožuje vyhazováním permic, ukončením aktivního fandění, odchodem, ale webmaster najednou mlčí...

      Je třeba jim zasadit tvrdou ránu, hned teď, protože jinak nám můžou za týden oznámit, že je smlouva podepsaná. Odchod z tribun - klidně na celý poločas, protest před stadionem ihned po zápase, blokování výjezdu ze stadionu atd.

      • Re: Do Edenu přijede Kladno

        ElvisPresley     před 14 lety 17.04.2010 15:53 |  
        0 0

        Spojko, Doležal nebyl schopen ani pohrozit eside,že v Edenu hrát nebude, když jsme tvrdě bojovali o to, mít tam alespoň trochu důstojné podmínky...tedy je jasné, že hlas fans je pro ně nulová hrozba a Oravec to řekl jasně - v edenu bude pouze OKRAJOVÝ problém se Slavií...Navíc lidi na Slavii stejně přijdou, nás proestujících bude jako vždy menšina...na internetu je každý silák, ale při lámání chleba už tak ne...

        • Re: Do Edenu přijede Kladno

          spojka     před 14 lety 17.04.2010 15:57 |  
          0 0

          I kdybys měl pravdu (jakože asi jo), tak já tohle nezkousnu. Vyčítal bych si, že jsem neudělal aspoň něco. Že to ve výsledku k ničemu nebude, to už je druhá věc. U toho já už potom nebudu. Okamžikem, kdy ten maďar vkročí do Edenu jako domů, tak jsem s aktivním fanděním téhle Slavii skončil.

        • Re: Do Edenu přijede Kladno

          socolik     před 14 lety 17.04.2010 16:29 |  
          0 0

          Tohle je problem nas vsech! Nejde o protesty ultras atd. Tohle urazi vsechny slavisty. Me je skoro 40 a jsem opravdu nasranej! Slavia to je cest a hrdost! Klidne prazdny stadion. Budu chodit na becko a na dorost, ale ne do Edenu (mozna se bude rikat "arena vsech klubu z Vrsovic").

  5. Klokani v Edenu?

    Tonda     před 14 lety 17.04.2010 15:21 |  
    0 0

    Pokud se k této věci vedení včetně E side hodně rychle nevyjádří, tak to se mnou, míněno aktivním fanouškem sekne. Bude to zdaleka největší plivanec do tváře slávisty a tak to budu taky brát. Na stadionu holt kluky nebudu chodit podporovat.

    Pokud se to opravdu stane. Věštím slavii pád do průměru ligy. Ne že bych ji to přál, ale bez fanoušků Slavia nemá šanci.

    Vedení z nás fanoušků dělá eunuchy. fackovací panáky. Opravdu si musíme tohle všechno nechat líbit? Já teda ne. A nehodlám ze sebe dále dělat sešívanýho blbce. To chce pořádný poprask, a buď se vedení probere, a okamžitě dementuje tuhle poplašnou zprávu, nebo příjde o tisíce svých fanoušků.

    Pokud je problém s prachama, můžou přece fandové nějak pomoct.

  6. Re: Do Edenu přijede Kladno

    slaviator     před 14 lety 17.04.2010 18:05 |  
    0 0

    No tak co? Půjdeme na Letnou do Národního stadionu a Spartu pošleme někam do Riegerových sadů,l však my původně jsme z Letný a Sparta z Vinohrad. A vše bude tak, jak bylo, než začali úřadovat nacisti a komunisti...

  7. Re: Do Edenu přijede Kladno

    DrFe1     před 14 lety 17.04.2010 19:04 |  
    0 0

    TAK KLUCI FANCLUB, ULTRAS DOHODNĚTE NĚCO ! .... nějákou konkrétní akci na zápase s Kladnem, ať ukážeme, že si nenecháme kálet na hlavu.

  8. Re: Do Edenu přijede Kladno

    quelhar (admin)     před 14 lety 17.04.2010 19:45 |  
    0 0

    Jeste porad mi je z predstavy Bohemians v Edenu hodne smutno. Co vsak nechapu je plan na dostavbu Edenu za jizni tribunou. To jsou desitky, ale spis sto a vice milionu. Kdo to zaplati? CTY, ktera chce Dolicek prodat, ale nema kupce? E-side, ktera se cele dva roky tvari, ze nema pomalu ani na udrzbu? Praha 10? Ja vim, ze to je okrajova otazka a ze pokud se podepise najemni smlouva, tak je s Edenem jako domovem pouze Slavie konec, ale tohle fakt nechapu. Za druhe, i kdyby to nekdo zaplatil, tak je to podle me minimalne pul roku, spis ale rok stavebnich praci, ktere muzou take docasne snizit kapacitu stadionu. Kde budou Bohemians do te doby, nez se to dostavi - nejspis velkou cast pristi sezony? Co kdyz se to postavi a mezitim Bohemians zkrachuji nebo sestoupi? Uz ted maji financni problemy a koneckoncu i problemy se samotnou existenci, jakkoli se Petr Dolezal tvari, ze problemy nejsou. Budou platit stejny najem jako Slavia? Pokud za ne bude platit najem P10, jak mestska cast zduvodni, ze stejne neplati najem i za Slavii? Tech otazek je tolik, ze se zda skoro absurdni, aby se kvuli klubu s tolika problemy delala v dobe pretrvavajici krize stomilionova investice do dostavby stadionu (zvlast, kdyz stadion samotny by potreboval spise jine investice, napr. do parkovaciho domu). Zvlast, kdyz skoro stejne velka investice by pomohla rekonstruovat stavajici Dolicek tak, aby vyhovoval projektu Stadiony 2012.
    Spis to vypada, ze pan Kriz, spolumajitel pozemku pod Dolickem, sef Plzne a mistopredseda CMFS, chce zabit nekolik much jednou ranou - namastit si kapsu a zaroven napomoci likvidaci hned dvou ligovych konkurentu jeho klubu.

    • Re: Do Edenu přijede Kladno

      DrFe1     před 14 lety 17.04.2010 20:35 |  
      0 0

      Ten Oravec nebo jaký hovado to bylo žvanil něco o přestavbě nikoliv dostavbě. Takže já si to představuji tak, že by namísto některé z těch halových kanceláří bylo zázemí pro zelo-bílou lůzu. Jinak si ovšem pokládám stejné otázky jako ty. Tajně doufám, že většina těchto výmyslů krachne právě na financích. Takže jestli budou v Edenu hrát, tak bez zelených sedaček a dalších nepřijatelných hovadin.

      • Re: Do Edenu přijede Kladno

        spojka     před 14 lety 17.04.2010 20:42 |  
        0 0

        Obavam se, ze pokud by tam byla nejaka sance na to, ze to krachne na financich, tak by jsme to ted vubec nemuseli resit. Finance jsou prece vzdy zasadni otazka a uz na vcerejsi schuzi melo DFB predlozenou najemni smlouvu od Eside.

        Ten madar uz vyklada cosi o prestavbach, fanshopech atd., pokud by to nebyla pravda, ocekaval bych reakci Eside. Misto toho jen nejaka pipina prohlasi, ze by nastehovani Bohemky vlastne bylo jen splnenim slibu danyho pri stavbe Edenu.

        No a naprosta necinnost a ticho ze strany Slavie, to je pro me naprostej vrchol. Ke kdejaky picovine vydava Dolezal prohlaseni, jeho soukromy problemy se musej prezentovat jako tiskovy zpravy na nasem webu, ale k tomuhle uz tri dny mlcej a tvarej se, ze se nic nedeje. A musim rict, ze prekvapeni pro me je i mlceni Fanklubu a Ultras. Na to, ze se zitra hraje a ze do mesice se uz muze ta zelena onuce producirovat v Edenu...

      • Re: Do Edenu přijede Kladno

        quelhar (admin)     před 14 lety 17.04.2010 20:54 |  
        0 0

        Ja teda nevim, jak to myslel, ale momentalne za jizni tribunou nic neni, takze bud mohl myslet prestavbu napr. jihozapadniho rohu (ovsem je otazka, jestli je neco takoveho proveditelne), ale pokud se mluvi o navaznosti na puvodni projekt, tak to chapu jako "prodlouzeni" pristavene budovy z jihozapadniho rohu dale za jizni tribunu az k jihovychodnimu rohu (sektor hostu). Bud tam postavit samostatnou budovu nebo ji nejakym zpusobem napojit na tu soucasnou. Ale jak jsem psal vyse, nechapu proc, kdyz i z laickeho pohledu je vyuzitelnost pro druhy tym spise problematicka (Bohemians 1905 muzou celkem snadno jit brzy minimalne do druhe ligy, Strizkov zrovna tak, Zizkov si zrenovuje vlastni stadion, takze z prazskych tymu zbyva snad jen Dukla, ktera by tam pripadne mohla pusobit (poznamka v poznamce - ze by proto jsme posilali do Dukly tolik nasich lidi?))).
        Ted Bohemakum fandim ve snaze udrzet se v Dolicku, i kdyz to je asi uz hodne problematicke, ale jakmile se k nam nastehuji (a uz se zacinam smirovat s tim, ze zapasy tam pristi sezonu hrat budou), tak jim budu prat co nejrychlejsi krach nebo aspon sestup do druhe ligy.

        • Re: Do Edenu přijede Kladno

          slaviator     před 14 lety 17.04.2010 21:09 |  
          0 0

          Dukla patří na Julisku a Sparta na Vinohrady! :-)

          • Re: Do Edenu přijede Kladno

            Ravik     před 14 lety 17.04.2010 22:33 |  
            0 0

            to že to takto dopadne (B1905 do Edenu a u Botiče komerční a bytový projekt) se psalo, když se začal nový Eden stavět. Bylo to v Euru tuším. Zřejmě realitní krize to jen oddálila. Vyhřívaný trávník a další úpravy pro rok 2013 jsou jen záminka. Pošlapání tradic výměnou za stamiliony zisku z prodaných bytů asi dnes už nikoho nepřekvapí. ODS z Prahy 10 asi tratit taky nebude.

            1. blbý je že to je na věky věků (Bohemka v životě stadion už nepostaví, proto se hledá i řešení jak Bohemaky u nás co nejvíce ukotvit.
            2. chápu rozladěnost největších radikálů (já jsem nasranej taky až na půdu), ale přestat kvůli tomuto chodit na Slavii? To já nikdy neudělám!
            3. Doležal s tím asi nic nezmůže, jsme jen nájemci a je sice blby, když máš něco pronajatýho a majitel to pronajme ještě někomu, ale zřejmě to ošetřit nešlo (exkluzivitou jak tu někdo navrhoval)
            4. A možná pro některé aspoň závan lepších zítřků. V Edenu má místo současného prodělečného plaveckého stadionu vyrůst nová hokejová aréna pro Slavii.

            Souhlas s Quelharem. Čím dříve Bohemka skončí tím lépe!!

            • Re: Do Edenu přijede Kladno

              spojka     před 14 lety 17.04.2010 22:41 |  
              0 0

              ad 2) Kazdy to ma holt jinak. Ja bych se po nastehovani klokana pri kazde navsteve Edenu asi tak nas*al, ze bych si fotbal vubec neuzil. Tohle je proste ponizeni a spina. Uz jen ty Oravcovy vykriky do novin o zelenejch sedackach, prestavbach, sinich slavy a novych doliccich musej kazdyho slavistu, kterej ma nejakou hrdost, vytocit.

              A to rozcileni umocnuje to, ze uz tri dny Dolezal mlci. Kdyby tam nebyla jakakoliv moznost neco udelat, tak Oravec ve svejch velkohubejch prohlasenich nebude zminovat problem se Slavii (byt okrajovej). Vydavame prohlaseni ke kdejaky kravine, ale o tomhle se mlci. Ubohost... clovek kupuje permanentky, utraci ve fanshopu a pak jim ani nestoji za to, aby mu sdelili ze se bude o misto, na ktery cekal dvacet let bude delit s klokanem? Je mi lito, ale vsechno ma svoje meze.

              • Re: Do Edenu přijede Kladno

                slaviator     před 14 lety 17.04.2010 23:33 |  
                0 0

                Ale co bchom získali, kdyby vyšlo prohlášení, že "za takovýchle podmínek" když přijde Bohemka či kdokoliv jinej, tak se vracíme na Strahov? Pár fandů by zatleskalo, ty dva tisíce... Zbytek by to rozzuřilo, proč bychom se měli jako vzdávat nejmodernějšího stadionu v Česku... a zbytku fotbalový veřejnosti bychom byli pro smích, že padesát let čekáme na pořádnej stadion a když ho máme, tak kvůli nějaký podělaný Bohemce se budeme vracet dobrovolně na Strahov?

                Ale víš co mě nasere neskutečně? Když my budeme mít příští sezonu nejlevnější vstupný za 150 v Z1, nejlevnější v Z3 za 300... budeme platit nájem 15-20 mil ročně - a Bohemka bude platit symbolickej nájem jednu korunu a vstupný bude mít 120-160 korun na všechny zápasy. A ještě polovinu sedaček zelenejch. To dokáže nasrat neskutečně, jak si může do prdele diktovat, že bude platit nájem JEDNU korunu ročně?????

                • Re: Do Edenu přijede Kladno

                  spojka     před 14 lety 17.04.2010 23:48 |  
                  0 0

                  Hrozit odchodem na Strahov pres noviny je samozrejme k nicemu, ale je to jedna z moznosti (i kdyz zoufalejch), jak tlacit primo na Eside. At si vyberou. Pokud ta najemni smlouva neni uplne zprasena, tak tam prece musi byt dany nejaky podminky, za kterych tam Slavie pusobi. A pokud tam Eside zacne stavet dalsi cast stadionu pro klokana nebo delat jakykoliv upravy uvnitr stadionu, tak tim proste narusi beznej provoz stadionu (snizeni kapacity, zhorseni podminek atd.).

                  S tim vstupnym / najmem je to samozrejme smutny, stejne jako x dalsich veci. Ale proste ted odmitam vubec uvazovat o nejakym srovnavani vstupnyho atd. Pokud tam ty zebraky nastehujou a oficialne je prohlasej za druhej domaci tym (tzn. ze tam nebudou v podradnym postaveni, kdy jen prijedou odkopat zapas s vyuzitim saten pro hostujici tym a pak odtahnou), tak me uz se to tykat nebude. Tohle ja opravdu v zajmu vlastniho zdravi podporovat nehodlam.

                  • Re: Do Edenu přijede Kladno

                    slaviator     před 14 lety 18.04.2010 13:13 |  
                    0 0

                    Samozrejme nebudou. Myslim, ze se na nas sije jedna velka habadura, stejne tak na fakousky Bohemky. Jiz v roce 2007 (!) pry bylo zazadano o dostavbu jizniho kridla Edenu. Kdyz do B1905 prisel CTY, prvoradym cilem pry byla rekonstrukce Dolicku a ze za zadnych okolnosti se B1905 nebude stehovat pryc. A ejhle, za ctyri roky uz ma CTY docela konkretni smlouvu s E-Side, staci jen podepsat.

                    A bohuzel si umim predstavit, ze tu smlouvu treba pristi tyden podepisou, diky pace co maji na radnici budou moc zacit temer vzapeti stavet a neni nerealne, aby to nestihli za tri mesice. A fackou do obliceje uz by bylo, kdyby dostavbu zaplatila radnice... Moc se tomu nechce verit ani me, ale ta snaha tu pry je - za penize mestske casti vystavet jizni kridlo v Edenu co nejrychleji, prestehovat tam Bohemku, platit za ni klidne i symbolickej najem, hlavne kdyz par uredniku dostane rekneme vsimne a i vsimne z komercni vystavby na pozemkach v Dolicku. Kde mimochodem cast pozemku ma i Kriz, mistopredseda svazu...

                • Re: Do Edenu přijede Kladno

                  quelhar (admin)     před 14 lety 18.04.2010 11:03 |  
                  0 0

                  Vstupny je asi v rezii klubu. Ale proc by proboha mela Bohemka platit najem korunu rocne? Copak je E-Side nejaka charita? Ale tenhle navrh jsem nikde necetl, to je snad jen prani fans Bohemky. A co se tyce zelenych sedacek, kdo tech 5 mega zaplati? Proc by to nekdo delal jen kvuli hezkym ocim Pribyla?

                  • Re: Do Edenu přijede Kladno

                    slaviator     před 14 lety 18.04.2010 13:04 |  
                    0 0

                    No, vtip je v tom, ze na radnici MC P-!0 sedi priznivci "Bohemky". Dokonce by snad tu vymenu sedacek financovala prave Mestska cast, coz absolutne nechapu. Jestli tomu tak bude a jestli Bohemka bude v Edenu za symbolicky najem (coz by podle me vlastne bylo i 100.000 Kc/zapas = 1,5 milionu za rok, jestlize my platime desetinasobek a jestlize je to udajne tak, ze tim nesplacime zadnej stadion, ale jen a pouze platime takovej najem...)

                    • Re: Do Edenu přijede Kladno

                      mirecek1111     před 14 lety 18.04.2010 13:47 |  
                      0 0

                      páni svatí, to snad není možné. Co pořád vykalkulováváte ty sedačky. Vy jste někde od někoho z Eside nebo Slavie slyšeli, že se budou přemontovávat sedačky?

                      Přibyl s celou bohemkou jsou jako nějaký špinavý, nebudu rasista, běloch, co chodí v pytli od brambor a ještě ho vyhodili za neplacení nájmu z bytu.
                      Oni si přece nemůžou takové věci diktovat. Pokud budou platit tvrdé prachy za pronájem stadionu, pokud to nijak zásadně neovlivní využívání stadionu naší Slavií a pokud se nebudou dít takové kraviny jako s těma sedačkama tak se omlouvám, ale nevadí mí to tak zásadně jako většině jiných fanouškou.
                      Ale pokud to tak není, tak jsem samozřejmě zcela krvavě jako všichni ostatní Slavisté proti.
                      I když mě Doelžal vytočil jak nevím co při tom trapasu s odvoláváním pana Jarolíma, tak nevěřím, že by jen tak nečině seděl a nedělal nic proti tomu, kdyby se stěhováním těch bohemáků do Edenu byly zásadně ovlivnovány zájmy Slavie v tom či onom.
                      Já nechci nic bagatelizovat, ale mě se zdá, že vám kterým se to tak krvavě nelibí, že se k nám nastěhují Bohemáci, =absolutně nic proti vašemu názoru nemám, používáte naprosto zbytečně vyhrocené argumenty, které nejsou podloženy fakty.
                      Už jenom ty sedačky, dyt to by vypadalo jako v nějakém cirkuse, kdyby byla půlka staionu zelená, a půlka červená. Co říká že chce nebo nechce nějaký šupák Přibyl..jako já nevím no..

                      • Re: Do Edenu přijede Kladno

                        ElvisPresley     před 14 lety 18.04.2010 13:54 |  
                        0 0

                        Ty ses Mirečku do těch sedaček snad zamiloval, když nemeleš o ničem jiném...

                        • Re: Do Edenu přijede Kladno

                          mirecek1111     před 14 lety 18.04.2010 13:59 |  
                          0 0

                          to vy se jimi pořád bavíte jak si to pročítám.
                          Elvisi, šiješ to špatného. Raději si natrenéruj ofenzivu na dnešní zápas, když tě to tak štve.

                          • Re: Do Edenu přijede Kladno

                            ElvisPresley     před 14 lety 18.04.2010 14:13 |  
                            0 0

                            Mirečku, odlišuj zásadní problémy od podružných..Sedačky jsou ty podružné...

                            • Re: Do Edenu přijede Kladno

                              mirecek1111     před 14 lety 18.04.2010 14:35 |  
                              0 0

                              podívej, já už dlouho pozoruju, ja někeří čtou příspěvky snad se zákalem očí, a pak se snaží z druhého udělat troubu. Přečti si ještě jednou ten příspěvek na který reaguješ a pro příště si ušetři čas reakcemi, když to pak takhle pojmeš.
                              Já jsem zásadní probelémy definoval, aspon pro mě zásadní. Pokud si přečteš první větu a pak reaguješ, tak se omlouvám že ti něco vyčítám, Elvisi.

                              • Re: Do Edenu přijede Kladno

                                slaviator     před 14 lety 18.04.2010 18:45 |  
                                0 0

                                Zásadní problém je ten, že Bohemka do stadionu nevložila ani korunu, teď se tam chce nasomrovat - a ještě si díky řekněme politické situaci na Praze 10 víceméně diktuje podmínky - a vrcholem je, že jim to má zafinancovat Praha 10.

                      • Re: Do Edenu přijede Kladno

                        slaviator     před 14 lety 18.04.2010 18:43 |  
                        0 0

                        ... jenže oni si ty podmínky diktují.