Rozhovory

Z. Zlámal: Zápas nebyl na prohru

Nešťastnou premiéru v sešívaném dresu prožil brankář Zdeněk Zlámal, inkasoval z penalty po vlastním faulu. "Zápas určitě nebyl na prohru, všichni viděli, že jsme hráli velice dobře."

"Chyběl tomu jen gól, v tom jsme měli smůlu. Plzeň měla jednu šanci a tu využila. Jsou v laufu, ale my hráli výborný fotbal a když v tom budeme pokračovat, tak jenom dobře," hodnotil solidní výkon Slavie v tomto utkání brankář Zdeněk Zlámal.

"Čekal jsem, že na penaltu půjde Horváth, kterého znám líp. Rezek mi to kopnul na druhou stranu než jsem čekal. Jeden z našich hráčů mi dával malou domů, já jsem vyběhnul na míč, ale věděl jsem, že balón nemám, že tam Rezek bude dřív, snažil jsem se co nejvíc uhnout, protože jsem věděl, že půjde do penalty, nechtěl hrát balón, předkopnul si ho a šel mi do těla, udělal to chytře. Penalta to byla ale určitě."

"My nastřelili břevno, inkasovali jsme z penalty, věřil jsem celou dobu, že zápas otočíme. Kluci jezdili, to bylo super, ale prohráli jsme, jedeme dál. Trenér mi řekl, že budu chytat asi dva dny před zápasem, abych byl připravený. Martin Vaniak to vzal naprosto v pohodě, radil mi a pomáhal. Neuvažoval jsem tak, že se změnou trenéra přijde i změna v bráně, moje povinnost je dobře trénovat a když půjdu do brány, být dobře připravený. Penalta byla určitě klíčovým okamžikem, my měli další příležitosti, které jsme však neproměnili," zhodnotil zápas na závěr.

Trenér Michal Petrouš byl po zápase zklamaný: "Nehodnotí se mi dobře, protože jsme proráli, to je rozhodující. Myslím ale, že zápas měl nadprůměrnou kvalitu, byly tam osobní souboje na hranici nasazení, nakonec to dopadlo se štastným koncem pro Plzeň. V úvodu jsme dostali Plzeň pod tlak, jak jsme chtěli, měli jsme šance, břevno. Potom udělal indviduální chybu Dembélé, kopali penlatu, ale myslím, že nás to nesložilo a hráli jsme dál dobře, Plzeň se nedostávala do šancí."

"Zápas ukázal, že jsme se zvedli, věřím, že výsledky se musí dříve nebo později dostavit, když budeme hrát takhle dál. Na utkání byli nominováni Zlámal s Jaakolou, bylo to moje rozhodnutí, není vyloučeno, že příště to bude třeba jinak. Samozřejmě jsme spolu o tom s Martinem mluvili," vysvětlil změnu v bráně nový trenér Slavie. "Zdeněk moc práce neměl, u penlaty byla chyba hlavně u Dembélého, který po zápase brečel, tak jsme ho povzbuzovali. Je to mladý kluk, musí se toho vyvarovat."

"Změny v obraně byly vynucené, před zápasem se zranil Čelůstka, chtěl hrát, ale samozřejmě jsme to nechtěli riskovat. I když jsme hráli na jednoho útočníka, tak jste viděli, že hráči ze zálohy útok doplňovali. Pro Ragueda jsem se rozhodl, protože je pohyblivější než Vomáčka. Belaid dlouho nehrál, podle toho podal dobrý výkon, ale myslím, že půjde ještě nahoru."

"Nervózní jsem nebyl, měl jsem ze soupeře respekt, daří se jim, ale když jsem viděl prvních deset minut, věděl jsem, že kluci za to vzali správně. Chtěl bych poděkovat perfektním fanouškům, kluky strhli k takovému výkonu, že nevypustili žádný souboj," zakončil své první hodnocení v roli hlavního trenéra Michal Petrouš.

Komentáře (8)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

    • Re: Z. Zlámal: Zápas nebyl na prohru

      urs (přítel SN)     před 14 lety 03.10.2010 11:47 |  
      0 0

      sorry, ale po přečtení těchto hools hovadin jsem to raděj vzdal..
      násilý na stadion nepatří a ohně koneckonců taky ne :-/
      poprat se někde venku to jo, tam si klidně rozbijte huby když nemáte lepší zábavu - určitě jste v tom machři :)

      urs

      P.S. samosebou vim, že tu pěju jen labutí píseň, ale napsal jsem svůj názor.. nemám rád jakejkoliv projev barbarské nevole..

  1. Re: Z. Zlámal: Zápas nebyl na prohru

    slaviator     před 14 lety 03.10.2010 13:37 |  
    0 0

    OT: tak jsem zvědav, jak dopad ten soud u Městského s ENICem ohledně VH z roku 2008, neboť jak teď koukám, tak bylo už 21.září vydáno rozhodnutí. A já blbec jsem si myslel, že to zase odročí :)

    http://infosoud.justice.cz/InfoSoud/public/search.do;jsessionid=c2d5291930d6f6a1a5d580f2465ebfcc9f9706df4929.e34TbhuMaNuPa40LaNyRaxaNaxj0n6jAmljGr5XDqQLvpAe?typSoudu=os&krajOrg=MSPHAAB&org=&cisloSenatu=75&druhVec=Cm&bcVec=118&rocnik=2008&spamQuestion=23&agendaNc=CIVIL&backPage=..%2Fpublic%2Fsearch.jsp

      • Re: Z. Zlámal: Zápas nebyl na prohru

        slaviator     před 14 lety 03.10.2010 16:46 |  
        0 0

        počkej, až se Karel vrátí, tak nás všechny nevěrníky co jsme kdy proti němu řekli křivého slova, ukřižuje...! :) A ty za tuto koláž budeš jako první na řadě! :))

        • Re: Z. Zlámal: Zápas nebyl na prohru

          DrFe1     před 14 lety 03.10.2010 17:21 |  
          0 0

          Tady koukám už nikdo nevěří, že bysme se ho mohli zabavit trvale, že by takový zázrak mohl nastat. Už jednou se po vykopnutí dveřmi vrátil oknem a tak taky s napětí očekávám, že se brzy objeví zpráva, že se novým sportovním ředitelem stává pan nevyhoditelný a splachovací.

        • Re: Z. Zlámal: Zápas nebyl na prohru

          hiker42     před 14 lety 03.10.2010 19:37 |  
          0 0

          budeš vedle mě, chlapče (samozřejmě na vyšším kříži)..;-))
          ale co, always look on the bright side of life tudu-tudutudutudu..

          • Re: Z. Zlámal: Zápas nebyl na prohru

            slaviator     před 14 lety 03.10.2010 19:56 |  
            0 0

            já? proč já? já proti božskému Kájovi nikdy nic neměl! :))