Fanoušci Slavie

Všichni slávisté na tribunu východ!

Včera jsme po středeční schůzce iniciativy Sešívaní drží spolu uvedli, že proběhnou akce během utkání se Slováckem. Ta se uskuteční po skončení prvního poločasu! Přečtěte si podrobnější informace a šiřte to mezi všechny slávisty!

Všichni, kterým není jedno, co se se Slavií děje, přesuňte se po skončení prvního poločasu zápasu se Slováckem na východní tribunu! Zde při zahájení druhého poločasu proběhne choreografie a po celý zbytek utkání zde budeme společně fandit.

Slávisté, ukažme "majitelům", kolik nás je a že jsme jednotní. Postavme se jim tváří v tvář a řekněme, že MY JSME SLAVIE a nepřipustíme žádné tunelování. Dokažme, že fanoušci tu nejsou od toho, aby drželi hubu a krok. Držme při sobě, v tom je naše síla. Červenobílá síla!

OP SK Slavia Praha
Fanklub Slavia
Tribuna Sever
Slávistické noviny
Desítka pro domácí

Komentáře (94)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

    sarita     před 13 lety 15.04.2011 08:37 |  
    0 0

    budem tam celá rodinka...už teď se těšíme...SKS

    • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

      travel (přítel SN)     před 13 lety 15.04.2011 08:47 |  
      0 0

      Taky tam budu se synem.Česká pozice se opět věnuje Slavii.Článek má název: "ENIC:Slavia musí zaplatit,i kdyby klubu hrozil odchod z ligy"

      • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

        Richi (admin)     před 13 lety 15.04.2011 09:21 |  
        0 0

        Z článku je jasné, že jediná možnost jak zachránit situaci je vrácení stavu do roku 2008, aby byl Enic hlavní vlastník. Pak věřím, že by proběhl prodej novému vlastníkovi. Pokud neproběhne dohoda s Enicem a budou probíhat neustále soudní spory, bude to náš konec. Jiná varianta neexistuje, protože Enic je hodně naštvaný a ten nám bude dělat velké problémy. Proto - současní podvodní majitelé, vraťte akcie Enicu!

        • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

          VitK     před 13 lety 15.04.2011 09:42 |  
          0 0

          Dobrý den,

          na východní tribunu bohužel dorazit nemohu, protože jsem dlouhodobě pracovně v zahraničí. Alespoň na dálku Vám ale všem vyjadřuji plnou podporu.

          Vít Korselt

          K článku České pozice o ENIC. Musím se přiznat, že už této PR akce ve prospěch podvodníků z ENIC začínám mít plné zuby. Dotaz pro právníky mezi námi. Nedal by se ENIC také nějak žalovat, minimálně za podvod, kterého se dopustil před zápasy Slavia - Tottenham Hotspur v roce 2006, kdy zcela evidentně oklamal UEFU, když podivným způsobem převedl vlastnická práva Slavie, aby se zápasy podle regulí UEFA mohly uskutečnit. Je zvláštní, že v roce 2006 ENIC majoritním majitelem nebyl a před valnou hromadou v lednu 2008 ano (kromě jiných http://hn.ihned.cz/c1-22637030-vlastni-slavii-dal-enic-klub-stale-mlzi)

          O tom, jaký byl ENIC skvělý vlastník, myslím více než výmluvně vypovídá část rozhovoru s Pavlem Kukou. Připomínám, že Josef Csaplár skončil ve Slavii v květnu 2005, takže se to odehrálo v době, kdy ENIC nezpochybňoval svou majoritu:

          "Překážkou byl však váš vztah s dlouholetým šéfem Slavie Tomášem Rosenem, že? Ten vám prý nikdy neodpustil, že jste za Josefa Csaplára tlačili klub kvůli nevyplaceným mzdám ke zdi.

          „Myslím, že takhle to nebylo. Já jsem nikdy žádný problém neměl, mně Slavia v té době nic moc nedlužila. A taky jsem tak všude vystupoval. Já jsem pouze jako kapitán stál za svým mužstvem, kterému Slavia dlužila výplaty snad přes šest měsíců. Některým neposílala vůbec nic, jiným něco málo. Situace byla velmi dramatická, sám jsem měl mezi klukama rozpůjčováno na nájmy, na leasingy a podobně spousty peněz. Nebyla to vůbec legrace tehdy hrát a být pod palbou kritiky za to, jak hrajeme a jak jsme vypadli z pohárů. Byla to za éry pana Csaplára, kterého to taky smetlo. Pan Rosen přišel v té době jako jakýsi spasitel, a nevím, co mu všichni o mně napovídali. Asi to nic příjemného nebylo, ale vůbec to neřeším a je mi to jedno. Prakticky dva týdny nato jsem svou fotbalovou kariéru ukončil. S odstupem bych si tuto etapu raději odpustil, dnes našim klukům nezávidím.“

          • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

            Richi (admin)     před 13 lety 15.04.2011 09:51 |  
            0 0

            Ať je enic dobrej či špatnej, tak problém je, že jediné východisko je domluva s ním, protože ten dluh tady je a novej majitel nás bez dohody s ním nemůže nikdy koupit. A podávat žaloby na enic by nebylo asi správné, to už by se ten spor nevyřešil nikdy.

            • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

              Wommi     před 13 lety 15.04.2011 11:57 |  
              0 0

              ..mne tedy prekvapuje, ze enic, kterej porad ted breci, tak proc nejde proti predstavenstvu, jako akcionar,..mohl by na ne podat zaloby, nahrada skody, apod.,,samozrejme nevim, jestli to neudelal, ale nevyada to, ze by byl nejak aktivni v tydle veci,...

          • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

            Eluin (přítel SN)     před 13 lety 15.04.2011 12:46 |  
            0 0

            Zdravím do Lucemburska :).

        • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

          travel (přítel SN)     před 13 lety 15.04.2011 09:45 |  
          0 0

          Já se stále snažím přijít na to ,o co neznámému vlastníkovi nyní jde.Slavii už vytuneloval,že by vznikla nová Slavia Praha Limited,tak to prý už po zkušenosti s Bohemkou ČMFS nepřipustí,dokonce snad na tom i pracují právníci,aby to nešlo.Pak už tu jsou ,podle mě, jen dvě možnosti.Získat peníze za prodej Slavie,pak by si měl pospíšit,protože pokud Slavia spadne do ČFL,tak její hodnota prudce klesne.Nebo je to i cílená likvidace Slavie jako takové.Hrozná představa!

        • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

          tantalos     před 13 lety 15.04.2011 09:51 |  
          0 0

          Mně z článku je naopak leccos nejasného:
          1. Nevím, jak by se dala situace vrátit do roku 2008, kdy už byl ENIC minoritní vlastník - a nikoli majoritní.
          2. Pokud si vzpomínám, s ENICem měly mnoho problémů i další kluby v Evropě, kde si Angličané koupili vlastnický podíl. Pokud se nemýlím, dnes už nevím, jak to bylo přesně, ale Angličany hnali snad ze Švýcarska a Řecka
          3. Tvrzení, že ENIC se nemohl VH v roce 2008 zúčastnit, je lživé. Byl tam zastupován svým právníkem. Kdyby se Angličané o Slavii alespoň trochu starali, tak by tam přišli. Nevzpomínám si, že by u vchodu byl nějaký problém s tím, že by tam Colecotta nebo kohokoli jiného odmítali vpustit. VH byla řádně oznámena měsíc předem, takže i kdyby pozvánka opravdu do Londýna nedorazila, měli dost možností se o tom dozvědět, kdyby jim ovšem alespoň trochu na Slavii záleželo.
          4 Stále si myslím, že nejčistším by bylo akciovku Slavia - fotbal rozpustit a v rámci třeba fotbalového oddílu, kde je například OP, ji rekonstituovat. A to io kdybychom měli sestoupit do ČFL

          • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

            VitK     před 13 lety 15.04.2011 10:01 |  
            0 0

            Naprosto souhlasím s Tantalem. A k mému "šílenému" nápadu ENIC žalovat. Za to, že byl mizerný majitel, který nás už tehdy přivedl téměř k likvidaci, je dnes už asi žalovat ndokážeme. Ale za podvod před zápasy poháru UEFA s Tottenhamem by to možná šlo. A kdyby bylo výsledkem vyloučení Slavie na několik let z pohárů? Žádná škoda, stejně se tam v současném stavu nemáme šanci dostat.

            • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

              fiki     před 13 lety 15.04.2011 11:30 |  
              0 0

              V roce 2008 při vydání akcií si nikdo žádné nové akcie koupit nemohl. Valná hromada rozhodla, že nové akcie dostane výhradně jeden akcionář, a to Key Investment. ENIC se této valné hromady nezúčastnil, podle jeho tvrzení proto že na ni nedostal pozvánku, a na tom také alespoň podle dostupných informací, postavil svoji žalobu na neplatnost této valné hromady. Pozvánka měla být byla odeslána na jinou adresu než sídlí ENIC.

          • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

            tantalos     před 13 lety 15.04.2011 10:06 |  
            0 0

            Ještě dodatek:
            Plán, podle něhož byly v roce 2008 vydány nové akcie, byl v řádném termínu minimálně měsíc předem zveřejněn. Akcionáři tedy měli možnost si další akcie, maximálně v počtu tolika procent, kolik činil jejich vlastnický podíl, dokoupit.
            Kdyby se ENIC zajímal o Slavii, měl dost času své odmítavé stanovisko dát na vědomí a vedení akciovky žalovat včas, nikoli až zpětně po roce
            Prosím, ať už je dnešním majitelem Gross, Sisák, Krejčíř nebo Bábinskej, starej lotr mexickej, nevolejte zpátky starý lotry anglický.

            • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

              travel (přítel SN)     před 13 lety 15.04.2011 10:14 |  
              0 0

              Tantalos,já sice o té VN 2008 nemám zdaleka takový přehled ,jako Vy.Ale i kdyby to vše ,co píšete byla pravda,tak nevím jak přinutit ENIC,aby ustoupil(jedině mu zaplatit -ale kdo to udělá?).Navíc,jestli jsem to dobře pochopil,tak zde jde také o to,jakým způsobem došlo k navýšení.Jednoduše řečeno podvodem.

              • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

                martyni (přítel SN)     před 13 lety 15.04.2011 10:40 |  
                0 0

                Prijde mi celkem z rise snu, ze by soucasny "majitel" dobrovolne odevzdal enicu akcie a enic slavii pak prodal. Spis si dovedu predstavit, ze se novy zajemce dohodne s enicem i s KI. Proste jde o zavazny spor o pravo, ktery sotva skonci tak, ze jedna strana se vzda vseho, nejlepsi je skoncit ho dohodou a predejit dlouhym sporum. Enic v tom taky neni bez viny a vysledek sporu by byl nejisty.

                Druha moznost je vybudovat fotbalovy klub na zelene louce, od zacatku.. take ferova, ale zdlouhava.

                Potrebuju vysvetlit jednu vec, Richi a spol. Proc se hovori ted o tom, ze ENIC mel v roce 2008 majoritu? Nevim, vzdy predtim jsem cetl jen to, ze upisem novych akcii byl jen nareden jeho uz tehdy mensinovy podil. Fakt pozor, at nejsme soucasti jejich kampane..

                • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

                  VitK     před 13 lety 15.04.2011 10:45 |  
                  0 0

                  Součástí jejich kampaně určitě jsme.

                  • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

                    travel (přítel SN)     před 13 lety 15.04.2011 10:53 |  
                    0 0

                    Samozřejmě ,že nejlepší by bylo,co píše martyni.Ale pokud je pravda,že se o to pokoušel Kellner a nevyšlo to,pak musíme volit menší zlo.A v tom případě souhlasím s Richim.

                    • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

                      tantalos     před 13 lety 15.04.2011 11:09 |  
                      0 0

                      Ještě k celé záležitosti.
                      Pokud si vzpomínám, ENIC měl velké starosti s Tottenhamem a celý podnik se rozpadal.
                      Zakladatel ENICu - měl to být druhý nejbohatší spekulant s cennými papíry ve Velké Británii, tehdy převzal Tottenham a podíl ve Slavii byl převeden na jakousi jeho společnost kdesi v Karibiku, na níž měla podíl jeho dcera..
                      Dalo by se to zdokumentovat i v archívu Slavistických novin, kdyby se v něm dalo vyhledávat podle jména.
                      Samo o sobě je dnes těžké rekonstruovat celý vývoj ENICu, nikdy jsme o tom neměli plné informace, ale snad by to někdo v Anglii dokázal. Pokusím se ještě zapátrat.

                      • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

                        tantalos     před 13 lety 15.04.2011 11:26 |  
                        0 0

                        Ještě ke článku
                        ENIC má být údajně vlastníkem Tottenhamu Hotspurs
                        Jenže ve skutečnosti to není ENIC, ale skupina Tavistock vlastněná hlavně zmíněným miliardářem Joe Lewisem (údajně asi 230týmn nejbohatším mužem světa).
                        Dohaduji se, že po praktickém krachu ENICu se na Slavii skutečný majitel Lewis vykašlal - a proto v roce 2008 ENIC do VH nezasahoval - ale teď se Colecott snaží vytřískat pro trosky ENICu co se dá. Zaplatí si prodejného majitele pochybného serveru, aby šířil jeho lži a polopravdy.

                          • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

                            marcocruz (přítel SN)     před 13 lety 15.04.2011 12:03 |  
                            0 0

                            zajímalo by mě jak tohle myslí Collecot vážně:

                            Ačkoli nedávná zkušenost s podnikáním v České republice zanechala vedení společnosti ENIC pocit hořkosti, její ředitel uvedl, že jsou připraveni řešit budoucnost Slavie – jakmile bude jejich vlastnictví klubu potvrzeno. „Danou věc budeme řešit, až ta situace nastane. Klub potřebuje do budoucna stabilitu,“ řekl.

                          • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

                            mart     před 13 lety 15.04.2011 12:05 |  
                            0 0

                            ENIC je smejd.
                            V zasadni casti souhlasim s Tantalem. Jen ten odkaz na clanek (runofplay) trosiscku zamlzuje fakta, a je pomerne dost subjektivni. Ono to tak docela presne neni.. V roce 2008 byly slepice na hnoji jak financne tak i na hristi (trener J.Ramos). Daniel Levy mozna spurs nevlastni, ale prakticky je ovlada. At uz za nim stoji dalsi kapital J.Lewise, nebo nekoho jineho. ENIC je financne zainteresovany, a tudiz se snazi situaci hlidat. V Londyne se to Levymu povedlo. Zaprve dostal par milionu navic (at uz od Lewise nebo od nekoho jineho), a pak se mu taky dost povedl tah s Redknappem.
                            Ve Slavii se tomu tak nestalo. 1. slo o podstatne mene penez a za 2. .... v tesne souvislosti, se poradne nepostarali.
                            Jeste k tomu, kdo lze a kdo ne. Je samozrejme pravda, ze navyseni kapitalu v spolecnosti vyse popsanym zpusobem (nota bene, kdyz za tim stoji pofiderni firma Key Investment) nevypada zrovna dobre, .... a je s nejvetsi pravdepodobnosti podvod. Pan Collecott to asi vidi pomerne spravne. Zajimave ale je, ze nevidi druhou stranu!? A to fakt, ze ENIC je smejd ne nepodobny KI!
                            Clanek, ktery si v Ceske Pozici pan Collecott objednal je jeden velky nesmysl. Absolutne! Copak ma smysl kompletne udusit svuj vlastni majetk, aby se stal uplne neprodejnym? Copak je nekdy napsano, ze Cesky stat musi neschopne zahranicni firme (s prominutim) utirat prdel, aby se nahodou " neposkodily jeji zajmy". Nemela by to snad spis byt ta firma, ktera by si to mela ohlidat, ne se nato vykaslat a pak prskat siru? Jeste se uz jen jednou vetou vratim k pane Collecottove predchozi objednavce v Ceske Pozici. Tam nam mily pan MC pripomina, ze pod vedenim ENICU se stala Slavie mistrem ligy, vitezem Champions League, vyhrala pohar mlecne drahy, ..... a byla i mistrem Vrsovic! Proc to Pan Collecott tvrdi? Budto snupe neco hodne silnyho, nebo proste vubec nevi ktera bije. .... i kdyz je samozrejme pravda, ze sme byli mistri Vrsovic :(

                            • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

                              travel (přítel SN)     před 13 lety 15.04.2011 12:37 |  
                              0 0

                              Mánm k tomu, marte, jednu připomínku.Píšete,že firma by si to měla pohlídat.Ponechme stranou,zda se o to snažila,nebo na to (i Slavii) kašlala.Tady je průšvih podle mě v tom,že tento podvod naše zákony umožňují.

                              • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

                                mart     před 13 lety 15.04.2011 12:59 |  
                                0 0

                                Tak to je samozrejme naprosto spravna pripominka. Nemam k tomu co dodat.
                                Jeste se ale vratim do vzpominek (ten prispevek tu na SN asi jeste nekde je ale je to uz pekna radka let, a ja nejsem nejlepsi hledac, tak se pokusim po pameti).
                                Kdyz sem pred lety shanel informace o ENICU, ono uz je to docela dost davno, tak mi prislo velmi podivne v jakych transakcich se pan Levy objevoval. Za vsechny si vzpomenu na koupi neexistujici trans-kanadske zeleznicni spolecnosti radove stovky milionu dolaru (?300M?, uz nevim). Ale i jine. Tak sem asi jako kazdy zprvu premejslel, ma-li D.L. vsech pet pohromade, .... jenze pak Vam dojde, ze asi jo, a ze tyhle "vyhodny" ksefty muzou byt o necem jinym. Netvrdim, ze to byla pracka, netvrdim, ze to byl danovej unik, netvrdim vubec nic..... jen mi to bylo malinko divny. Proc to netvrdim? Protoze sem se tomu venoval asi jeden tyden, protoze nejsem profesional, npo a taky proto, ze mi do toho zas tak moc neni. Pokud budu v pozici pana Rosena, .... tak si urcite nekoho zaplatim, aby mi toho sehnal vic. Pak uz je to asi jednoduche. Kdyz budu jednat s nekym kdo je krivej, a budu mit na to dukaznej material, ... to se mi to bude jednat.......

                • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

                  fiki     před 13 lety 15.04.2011 12:05 |  
                  0 0

                  Podle dostupných informací byl původní podíl Enicu rozdělen zhruba na třetiny. Jednu třetinu Enic prodal ( pravděpodobně skupině kolem Rosena). Druhou třetinu převedl na jinou osobu, aby vyhověl regulím UEFA o tom, že nikdo nesmí mít majoritu ve dvou klubech hrajícím evropské poháry. Na koho byla převedena není jasné, odhaduji že to byla spřátelená osoba, ale regulím UEFA bylo vyhověno. Třetí třetina mu zůstala, a má ji stále. V článku o Enicu je zveřejněno, jakým způsobem Enic přišel o druhou třetinu. Slavia - patrně představenstvo, prohlásilo původní akcie za neplatné, a vydalo akcie nové, které podivným způsobem získala nejspíš skupina kolem Sisáka. Před onou valnou hromadou v roce 2008 tak měl Enic jen podíl 30%, a nemohl navýšení základního jmění zabránit, na to by musel mít podíl alespoň právě ony 2/3. Navýšením se Enicu jeho třetinový podíl ještě více zmenšil. Pokud by o druhou třetinu nepřišel, na valné hromadě 2008 by zamítl navýšení o nepeněžitý vklad, a mohl by si zvolit do představenstva koho chtěl. Enic nebyl ideální vlastník a Slavia byla pro něj byla vždy jen vedlejší investicí, ale jak už uvedl Richi, cesta k prodeji Slavie novému majiteli vede jen přes dohodu s ním.

                  • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

                    mart     před 13 lety 15.04.2011 12:16 |  
                    0 0

                    NO, .....ono to s tou blokaci navyseni kapitalu neni asi tak uplne presne. Myslim si, ze pokud se jedna o evidentni podvod - situaci muze zablokovat, nebo alespon zasadne ovlivnit i minoritni vlastnik. To by tam ovsem musel byt. To be se ovsem musel "postarat", ... a ne na to kompletne kaslat, a pak bej siiiilene prekvapenej.mart

                    • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

                      fiki     před 13 lety 15.04.2011 12:27 |  
                      0 0

                      Marte, máš pravdu v tom, že Enic situaci podcenil, raegoval pozdě a špatně. Asi si neuvědomil kdo je jeho protivník a jaké používá metody. Ale co se týká minoritního vlastníka, ten nemůže zablokovat nic, na valné hromadě rozhoduje počet hlasů pro a proti. O tom, že se stal podvod a akcie jsou neplatné ( nejde s nimi hlasovat ), nebo že valná hromada 2008 a všechny její usnesení jsou neplatné, rozhoduje jedině soud. Odvolání Enicu proti valné hromadě je na Vrchním soudu v Praze, zatím není jisté kdy a jak rozhodne. Jestli žalují i způsob jakým přišli o část akcií nevím.

                      • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

                        lassiter     před 13 lety 15.04.2011 12:39 |  
                        0 0

                        Zablokovat může v určitých případech i minoritní vlastník, jako třeba v tomto. Předmět a způsob ocenění nepeněžitého vkladu (pojistek) schvalovali jen přítomní minoritní akcionáři, KI v tomto nebyl oprávněn hlasovat. Takže to schválili akcionáři - fyzické osoby, plus SKS a další, kteří byli přítomni. Tantalos tam zdá se byl, tak může říct, jak to probíhalo.

                        • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

                          tantalos     před 13 lety 15.04.2011 13:15 |  
                          0 0

                          Ad lassiter
                          Pro přijetí plánu tehdy hlasovalo asi 99,98 procenta přítomných. Celá VH se odehrála s volbou předsedy, skrutátorů a pod. zhruba za 15 minut. Diskuse vůbec nebyla na programu VH, protože byl ihned naprostou většinou přítomných hlasů (cca 99 procent jich měli Doležal a Rosen) schválen program VH, který diskusi nepřipouštěl.
                          Snad tehdy bylo možné vznést námitky proti schválenému programu, a tam promluvit, ovšem to předpokládalo zásah právníka, který by stejně Doležal zřejmě ihned zahrál do autu, jako to udělal v roce 2009.
                          Po zkušenostech s ENICem - kdo si vzpomíná na strahovské tribuny a jejich skandování Ležka ven,- bych nikdy nepodpořil Angličany, kteří Ležku drželi u moci a žrali mu zřejmě z ruky (Nebo že by Ležka jim?)
                          Pokud měl někdo ihned vznést námitky, byl to právník ENICu, který byl na VH přítomen, ale možná neměl oprávnění vystupovat jménem držitele akci
                          To nevím. Pokud jsem slyšel, Colecott se začal bouřit až po roce.
                          ENIC se tehdy topil po krk v hounech a na Slavii kašlal. Proto bych tehdy bral kohokoli jen ne ENIC. Ostatně kdo tehdy věděl, co se za tím vším skrývá.
                          Když si to tak beru kolem a kolem- naše volba byla stejně jen mezi velkými zly:
                          Rosen, který se později ukázal jako neschopný splnit svou úlohu předsedy představenstva, mi dnes z těch všech sice připadá jako nejhloupější, ale nejslušnější.

                          • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

                            lassiter     před 13 lety 15.04.2011 13:22 |  
                            0 0

                            Já myslim, že ke každému bodu snad můžou akcionáři dávat protinávrhy nebo žádat vysvětlení, aspoň to tak chodilo na všech VH, kterých jsem se kdy účastnil, ale to je jedno. Dali vám ten posudek aspoň k nahlídnutí, a vůbec dávají vám výroční zprávy na řádných valných hromadách?

                            • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

                              tantalos     před 13 lety 15.04.2011 13:50 |  
                              0 0

                              Návrh, abych investoval do nově vydávaných akcií, jsem řádně dostal, stejně jako další podklady pro VH. Nicméně mi nijak zvlášť nevadilo, že mi ještě víc zředili můj zlomek promile vlastnictví Slavie. Doufal jsem, že R a D pro Slavii udělají víc než krachující ENIC
                              Rozhodování v takových situacích není jednoduché. Např:. Mám dnes několik desítek tisíc v akciích Bakalovy NWR. Bakala ale teď oznámil, že akcionáři mohou své akcie převést do jakési nové NWR. Mám jet do Amsterdamu proti tomu protestovat? Existuje někdo, kdo dá člověku radu, jak se v té chvíli zachovat, když vlastně neví, oč Bakalovi jde? Mé řešení bude se akcií NWR zbavit a vykašlat se na to. To už je osud minoritních akcionářů.
                              Stejně tak teď navrhuji likvidaci akciovky Slavia - fotbal, čímž bych přišel o několik desítek korun její reálné hodnoty ve svém vlastnictví. Ale když jsem tehdy ve starém Edenu na ně stál frontu, bral jsem to jako svůj sponzorský příspěvek Slavii.
                              .

                              • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

                                Wommi     před 13 lety 15.04.2011 15:01 |  
                                0 0

                                ..mne by tedy ale zajimalo, jak pri zvysovni mohlo dojit k tomu, ze predmetem zvyseni byla prava z pojistnych smluv na KI,....slo preci o hrace, ktere vlastnila slavia?!...tak jak mohla KI prava k nim davat jako svuj vklad do klubu,...?
                                Jak uz jsem tu psal, myslim, ze nejaka stiznost na notare a soudniho urednika by nebyla od veci,..jeste tedy i znalce ktery tento vklad potvrdil jako hospodarsky vyuzitelny pro spolecnost,...

                                V podstate nechapu, jak to mestsky soud mohl potvrdit, jako radnou VH,....vzdyt to je do oci bijici jen v tech trech vetach, natoz, kdyz to clovek posoudi obsahove.

          • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

            slaviator     před 13 lety 15.04.2011 20:42 |  
            0 0

            Ohledně tý VH a proč se nezúčastnili zástupci ENICu jsem slyšel před pár dny od relativně spolehlivýho zdroje docela šokující zprávu, proč se nemohli zúčastnit... Ale vina určitě nebyla na jejich straně

  2. Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

    podol (přítel SN)     před 13 lety 15.04.2011 12:41 |  
    0 0

    Na pondělí zorganizuji všechny členy mé rozvětvené rodiny-od vnuků,přes děti,strýce,tety,milenky,milence.....Je to důležitá
    akce,každý Slávista musí učinit,co je v jeho silách.Pokud jde o
    Enic,nejsem ekonom,abych posuzoval detaily.Vím ale jistě,
    že tato firma byla okradena a že proti požadavkům na dluh
    nemáme šanci.Když se to nevyřeší v dohodě a shodě,bude
    i česku hrozit arbitráž za neochránění investice.Nakonec
    česko,jako stát prohrálo a muselo plati hodně mld za takvéto spory.Mělo by být v zájmu čs.státu,předejít rozhodnutí
    a to soudní cestou,pro nás se smířit s tím,že Enic sice není
    ideální vlastník,ale ve sporu má právo na své straně.Podol

    • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

      Sokrates55 (přítel SN)     před 13 lety 15.04.2011 16:33 |  
      0 0

      Dobrý den přeji Vám všem a poprosím všechny, kdož půjdete v neděli na fotbal fandit naší Slávii.
      Fanděte Slávii a ať jste pořádě slyšet a to i z mne. Já už jsem natrvalo mimo Prahu a přeji tímto Vám všem hodně zdraví....... :-). Proto už se také mnoho nezapojuji do disputací, nemaje aktuálních zpráv a tím i možnost věcného posouzení. Vzpomínám na pan "zz" a berte to tak, že se také teď trochu déle odmlčím.
      Podporuji svého "qui creditur aestimatores" Tantala, protože má z převážné části pravdu.
      Protože k situaci ve Slávii nemám v současné době zatím ani jednu pozitivní zprávu, tak nebudu povídat ani o těch negativních (vznik nové iniciativy i s p.Jiřím Vrbou moc vítám a Jiřího tím také zdravím) . Vzhledem k tomu, že se na nás písknou i tři pentle za zápas, sklízíme ovoce "slavného působení páně Pučka ve Slávii" a jiné další chuťovky nás zřemě čekají. Podržme se navzájem a věřme, že Slávie nám zůstane zachována.
      Sokrates55
      "Credere deum esse".

      • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

        Wommi     před 13 lety 15.04.2011 18:58 |  
        0 0

        Zdravím Tě Sokrate,...příjemné přečíct pár řádku od Tebe po dlouhé době!

        myslim si, že to, že nejsi u zdroje by Ti nemelo branit tu s nami byt a diskuto vat, naopak,..bylaby skoda prijit o slusnyho diskutera!!!

        Nejake zpravy o "zz" nemas?...

        Nekdy zase na napisanou!
        Martin

      • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

        slaviator     před 13 lety 15.04.2011 21:05 |  
        0 0

        Já jdu v pondělí :)

    • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

      VitK     před 13 lety 15.04.2011 16:33 |  
      0 0

      No já bych si tím nebyl tak jist. Já si myslím, že se jedná o případ, kdy se mezinárodně významnější angličtí podvodníci dali dohromady s českými podvodníky, aby kromě jiných podvodů podvedli UEFU. No a čeští podvodníci těm britským něco provedli. Co je asi bohužel pravda, ti angličtí podvodníci to budou mít právně ošetřené, i když člověk nikdy neví. V každém případě si nemyslím, že je správné problém brát jako okradení ENICU. Je to podle mě souboj 2 podvodníků, ve kterém je bohužel obětí naše Slavia.

      • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

        mart     před 13 lety 15.04.2011 18:04 |  
        0 0

        :), smutne i vesele...., nejhorsi vsak, ze v podstate spravne vyhodnoceni.

  3. Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

    travel (přítel SN)     před 13 lety 15.04.2011 16:05 |  
    0 0

    Na www.slavia.cz píše OZ,že tam zítra bude uveřejněn rozhovor s Platilem.To jsem zvědav,co se dozvíme.

    • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

      travel (přítel SN)     před 13 lety 15.04.2011 17:22 |  
      0 0

      Richi ,prý se Platil dnes setkal také se zástupci SDS.Dáte nám sem nějaké informace?

        • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

          Wommi     před 13 lety 15.04.2011 20:14 |  
          0 0

          ..no jo, cetl jsem to,..nevim jestli je tedy franc akcionarem...pokud ano, pak nevim, proc by mel byt problem prodat sve akcie?!....Asi nejzasadnejsim problemem se tedy jevi to, ze mozna úprobehla VH na ktere byly prijaty zasadnoi zmeny, ktere ale muzou nakonec byt zpochybneny a pak by vlastnikem asi nebyl franc ale enic,...pak bych chapal, ze do toho nikdo nepujde, protoze nevis jestli si od nej nekoupis neco, co by pak si musel stejne vratit,..

          Mozna by sla jeste udelat jedna vec, donutit je, aby vetsinovy podil prodali za symbolickou cenu, protoze pokud by nastal problem a VH by byla zrusena, tak aby kupec neprisel o velke financni prostredky....pak by mozna melo smysl zalozit jakesi druzstvo fanousku, ktere by to koupilo za 1 kc a dojednalo by splatkovy kalendar s enicem a pokusilo by se vybrat maximum na splaceni toho dluhu...

          • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

            travel (přítel SN)     před 13 lety 15.04.2011 20:33 |  
            0 0

            Franc je podle mě figurka,kterou ovládá Sisák.Jinak ,jak píšete družstvo fanoušků ,tak to si můžem vzít za vzor Bohemians 1905...

            • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

              Wommi     před 13 lety 15.04.2011 20:40 |  
              0 0

              ..s tim rozdilem, ze u bohemky to bylo tak ze dolezal udelal tunel a prevedlo se vse na jinej subjekt kterej dostal nastupnictvi,..zatimco zde by to druzstvo, nebo treba akciovka, s.r.o. sdruzeni, jina pr. osoba by fungovala jakozto regulerni zajemce o akcie existujici spolecnosti,..pak by se s enicem dohodl bud odkup jeho pohledavky a za ten by se zvysil podil v sks nebo by se domluvilo zaplaceni dluhu

              • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

                travel (přítel SN)     před 13 lety 15.04.2011 20:41 |  
                0 0

                Proč,ale tohle neudělal Kellner?

                • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

                  Wommi     před 13 lety 15.04.2011 20:46 |  
                  0 0

                  ...tak treba to takhle chtel udelat, nebo jak uz tu bylo receno, snad byl i domluven na prodeji slavie, i s enicem, ale zaseklo se to pry na tom, ze e-side nechtel prodat stadion

                  • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

                    travel (přítel SN)     před 13 lety 15.04.2011 20:52 |  
                    0 0

                    To je "fajn",tak to radši nechá Slavii zlikvidovat?On,Který patří mezi nejbohatší lidi na světě!

                    • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

                      lassiter     před 13 lety 15.04.2011 20:56 |  
                      0 0

                      že je někdo bohatý, ještě neznamená, že má morální povinnost zachraňovat všechno kolem

                    • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

                      Wommi     před 13 lety 15.04.2011 20:56 |  
                      0 0

                      ...no ja nevim, jestli je to slavista?!...ja byt nejbohatsi cech a mit tolik co kellner, tak budu spise investovat jinam, skolstvi, veda vyzkum, do slavie bych rad, ale taky bych se rozmyslel, kdyz vidim ten hnuj notabene, kdyz nevim, jestli to kupuji od opravdovych akcionaru,...

                      • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

                        travel (přítel SN)     před 13 lety 15.04.2011 21:02 |  
                        0 0

                        Právě,že je to slávista,taky už jednou Slavii vlastnil a pak ji prodal zasr... Enicu.Takže se nepřímo na tom vlastně taky podílí. Zřejmě mu jde víc o SAZkU než o Slavii.

                        • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

                          Wommi     před 13 lety 15.04.2011 21:09 |  
                          0 0

                          .tenkrat jsem mel pocit, ze ji "vlastnil" za PPF spis Vik, nez kellner...

                          Hele nejaky konstatovani typu, on za to taky muze protoze to prodal,...nikdo nevime, co je k tomu vedlo, treba potrebovali penize, treba to ve slavce neslapalo,..a tezko muzu soudit, jestli kupec je ok, jestli je to slusnak nebo zlodej.

                          A k sazce,..no nedivim se mu,....tam jsou karty jasne lozene a kdyz uz nic, muze na tom paradne vydelat, nakonec i ceskymu sportu pomoct,...

                          ..podivej se jak dopad korbel, kterej chtel slavii pomoct,..ja bejt kellnerem, tak se hodne rozmyslim, nez jit do takovyho sracka kaufu, bohuzel,....kdyt tam uz neni kamen na kameni, nic nemaj v poradku, prijit tam finanak, tak myslim tam musej litat pokuty vzduchem,..no nechtel bych to videt,....

                          • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

                            travel (přítel SN)     před 13 lety 15.04.2011 21:25 |  
                            0 0

                            Hele,já nechci nic na Kellnera svalovat,to je samozřejmě blbost,ale pokud to jde udělat,jak píše wommi,tak si myslím,že by na tom neprodělal.A když je slávista, tak vzhledem k svému postavení ,by to udělat mohl.I když samozřejmě to jeho povinnost není.Ale je tu vidět rozdíl ,obyčejní lidi,aspoň doufám,by pro Slavii udělali,co je v jejich možnostech(že se to zatím nestalo -protože je zapotřebí,aby se našel někdo,kdo by to řídil,organizoval a to se přiznám,že jsem čekal hlavně od OP Slavie,vždyť i pro to vlastně vznikla),kdežto multimilionář ji nechá zkrachovat?

            • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

              tantalos     před 13 lety 15.04.2011 20:43 |  
              0 0

              Tak se zdá, že vřed pomalu praská. Aby se ale nemohla opakovat situace Bohemky, je potřeba, aby Slavia - fotbal zkrachoval. Na Platilově vyjádření mě nejvíc štve, že označuje jedině Francem čemuž nevěřím. Je potřeba zjistit všechny velké akcionáře, aby se všechno vyjasnilo.

              • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

                Wommi     před 13 lety 15.04.2011 20:50 |  
                0 0

                ...osobne bych taky byl pro cistou variantu, protoze tam by to slo na dren a nemohlo by se stat (za normalnich okolnosti), ze by treba za par let prisel nekdo s tim, ze vlastnil slavku on a ne nekdo jiny kdo se vydaval za vlastnika,..
                Aniz bych se platila zastaval, treba vi jen o Francovi, nevi, jestli je nekdo jinej, nebo treba ze franc muze akcie spravovat pro nekoho jineho,...

                treba dolezal vzdy rikal, ze je akcionar, ale co jsem mel informace, zadne nemel, nebo tedy nejaky majoritni podil

                • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

                  spojka     před 13 lety 15.04.2011 21:33 |  
                  0 0

                  Franc akcionář samozřejmě není, nakonec i on sám se netají tím, že je jen loutka bez jakýchkoliv pravomocí. A podle všeho to vypadá, že je loutkou Sisáka.

              • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

                lassiter     před 13 lety 15.04.2011 21:04 |  
                0 0

                Co to znamená zkrachoval? Bohemka taky zkrachovala a jak dopadla... Pokud půjde Slavia do insolvence, bude vzhledem k pohledávkám šéfem věřitelskýho výboru zřejmě Collecott, příp. stávající akcionáři, pokud tam něco napůjčovali nebo "vytvořili" nějaké pohledávky...

                • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

                  travel (přítel SN)     před 13 lety 15.04.2011 21:08 |  
                  0 0

                  Zkrachovat podle mě znamená začínat jako správná Bohemka-Vejsada,tzn. mimo jiné začít hrát v nejnižší soutěži.A to je myslím III. třída!

                  • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

                    travel (přítel SN)     před 13 lety 15.04.2011 21:31 |  
                    0 0

                    Tak jsem se teď dočetl na fotbalidnes,že Slavia potřebuje do konce dubna 10 milionů.

                    • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

                      spojka     před 13 lety 15.04.2011 21:36 |  
                      0 0

                      Ani těch 10 milionů v podstatě nic neřeší, protože i při udělení licence je za téhle konstelace "akcionářů" nesmysl sehnat peníze na další sezonu.

                      • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

                        travel (přítel SN)     před 13 lety 15.04.2011 21:42 |  
                        0 0

                        Jasně ,že to neřeší celkovou situaci,ale pokud se neseženou,tak je zřejmě konec.Kdežto,když se seženou,tak je ještě do konce května čas pokračovat v záchraně Slavie.

                        • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

                          spojka     před 13 lety 15.04.2011 21:45 |  
                          0 0

                          Slavii teď ovládá člověk, který jí bez mrknutí oka mj. prostřednictvím France cíleně dostal do současného stavu. Ten mu evidentně vyhovuje a nehodlá na něm nic měnit. Co a jak chceš zachraňovat?

                          • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

                            Wommi     před 13 lety 15.04.2011 21:55 |  
                            0 0

                            ...a duvod dle tvyho, proc je slavia v tomto stavu???

                            • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

                              spojka     před 13 lety 15.04.2011 22:01 |  
                              0 0

                              Upřímně, nevím. Nevím, co je Sisák zač, jaký má zájmy, úmysly, co tímhle sleduje. Jestli chtěl ze Slavie, do které nic neinvestoval, jen vysát peníze, jestli chtěl skrz KI vysát městské peníze (to by ale dokázal i jednodušeji přes jiné firmy, než Eside se stadionem)...?

                              • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

                                travel (přítel SN)     před 13 lety 15.04.2011 22:26 |  
                                0 0

                                Spojko,jsem rád,že jste se tu po nějaký době zase objevil,ale vzdát vše bez boje,to snad ne.Jen tak pro zajímavost,podívejte se na www.superslavia.cz.

                                • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

                                  travel (přítel SN)     před 13 lety 15.04.2011 22:27 |  
                                  0 0

                                  Omlouvám se .com

                  • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

                    urs (přítel SN)     před 13 lety 18.04.2011 13:25 |  
                    0 0

                    nejnižší soutěž je IV třída :)

  4. Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

    klimi     před 13 lety 15.04.2011 22:53 |  
    0 0

    Zajímalo by mě, zda by se ENIC spokojil pouze s tou variantou, že dostane zpět svých 110 mega a pak nechá Slavii v klidu existovat nebo i přesto bude nadále útočit na onu VH.

    • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

      Wommi     před 13 lety 15.04.2011 23:13 |  
      0 0

      ...chces jim to zaplatit?:)

      • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

        klimi     před 13 lety 15.04.2011 23:13 |  
        0 0

        A kdyby jo? :)

        • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

          Wommi     před 13 lety 15.04.2011 23:23 |  
          0 0

          ..no tak to se domluvime:)

  5. Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

    spojka     před 13 lety 15.04.2011 22:59 |  
    0 0

    Tady je toho trochu víc:

    http://www.sportovninoviny.cz/fotbal/zpravy/platil-majitelem-slavie-je-franc-chci-od-nej-pomoc/624360

    Vyloučil, že by Slavia mohla skončit v konkurzu a práva hráčů by pak případně byla převedena na jiný subjekt. Na čtvrtečním setkání to důrazně odmítl také předseda fotbalového svazu Ivan Hašek. "Pozval si nás s kolegou (sportovním manažerem Miroslavem) Držmíškem a řekl nám, že nepřipadá v úvahu nějaké přidělení licence nějakému subjektu, který by vytáhl oddlužený díl. Ale tuhle cestu já kategoricky odmítám," řekl Platil.

    ... takže Platil si s Francem volá 16x denně a líčí si všechná svá jednání. To jsou opravdu komedianti... Představa deseti investorů (když aktuálně není k mání ani jeden) přinášejících dohromady zoufalých 50 mio na provoz, to je taky pecka. Stejně jako úvaha o třetinovém podílu fandů.

    • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

      spojka     před 13 lety 15.04.2011 23:00 |  
      0 0

      Vlastně jeden "investor" by tu asi byl. Pelta.

      • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

        Wommi     před 13 lety 15.04.2011 23:22 |  
        0 0

        ..proti vstupu fanousku ych nic nemel, ja bych si kladne akcie koupil,...a pokud by se tak naslo treba deset tisic fandu,..myslim ze nakonec by to nemusel byt i spatny kapital,..klidne bych deset tisic dal

    • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

      tantalos     před 13 lety 15.04.2011 23:28 |  
      0 0

      Proč to převádět na jiný oddíl. Přece existuje SK Slavia a ta má sama fotbalový oddíl, byť jen jako Odbor přátel

  6. Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

    tantalos     před 13 lety 16.04.2011 00:18 |  
    0 0

    Na superslavii je výzva k demonstraci před domem France. Ale nechápu, proč se nedemonstruje rovnou před Slavistickou ulicí 1? To je Rosen z obliga?

    • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

      honzah (přítel SN)     před 13 lety 16.04.2011 00:50 |  
      0 0

      Ale teď můžeme těžko Francovi vyčítat, že se nechtěl k vlastnictví přiznat. Když případnou demonstrací dáme za pravdu jeho obavám.

    • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

      klimi     před 13 lety 16.04.2011 10:07 |  
      0 0

      Rosen je teď mimo hru, on už PRAVDĚPODOBNĚ nic ovlivnit nemůže.

      • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

        klimi     před 13 lety 16.04.2011 20:23 |  
        0 0

        Tak beru vše zpět...

  7. Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

    honzah (přítel SN)     před 13 lety 16.04.2011 00:42 |  
    0 0

    Čili to mám chápat tak, že klub je tažen ke dnu nerealizovaným prodejem Míňy?

    Jinak si myslím, že jestli tohle přežijeme, čeká nás další problém někdy ke konci roku s tou splátkou ENICu.

    Myslíte, že se třeba může stát, že v rámci insolvenčního řízení spadne klub pod ENIC (ať již v rámci ČFL nebo 1. ligy) a ten ho začne aspoň trochu únosným způsobem opečovávat? (Tj. rozprodá všechno dospělé co půjde, potom áčko stabilizuje někde ve 2. lize jako průtokový ohřívač všech dospívajících odchovanců, odcucne si veškerou dlužnou částku během pár let a potom klub za rozumnou částku někomu prodá, aby otevřel cestu k návratu na výsluní...) To by mě přišlo jako takové celkově racionální řešení, ale dělá se to tak vůbec někde?

  8. Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

    honzah (přítel SN)     před 13 lety 16.04.2011 00:54 |  
    0 0

    Stejně je ten Platil číslo. Nejdřív nosí po kufřících veškerou dokumentaci a teď zase nosí v kufříku rezignaci. Teď už dokonce vidí 10 firem schopných investice, takže ono to ani s tím Francem jako držitelem většiny nemusí být tak prosté. Dobrou noc!

  9. Porušení bojkotu? Kdy jindy, než teď !!!

    petrZel     před 13 lety 16.04.2011 10:11 |  
    0 0

    Když se definitivně potvrdila informace že na dalších 5 let bude Bohemka v Edenu jako domací tým, řekl jsem si, že do Edenu ani nepáchnu.. A své slovo jsem do ted bez mrknutí oka držel. Ale ted přichází situace, která je už víc než kritická a mně velí aspoň na jeden zápas tento bojkot porušit. Protože už by za pár týdnu nebylo třeba ani za co bojkotovat. A opravdu si nechci za měsíc přečíst v novinách, že Slavia ( ta naše Slavia ) už není a já jsem jen seděl doma a neudělal pro její záchranu vůbec nic.. Proto v pondělí všichni do Edenu a třeba i stát na rukou a tleskat nohama když to našemu milovanému klubu i jen trochu pomůže... Sešívaní drží spolu !!!!

    PS: vyzývám tímto redakci SN, aby něco v tomhle duchu napsala jako novinku, myslím že bojkotujících je pořád dost a každý by měl zvážit jestli alespon na jeden zápas ten bojkot nepřerušit v zájmu záchrany našeho sešívaného klubu!!!

  10. Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

    PetCC     před 13 lety 16.04.2011 10:46 |  
    0 0

    Přes ty všechny bojkoty a další akce, jsem si začátkem roku řekl, že si koupím tříletou permanetku. Kdybych si jí mohl koupit příští týden a udělalo to dalších tisíc lidí, tak to přes 5 milónů dá.
    Stejně tak, nějaké statisíce by přibyly, kdyby všichni přišli na stadión na pondělní zápas. 10 tisíc lidí by na vstupném dalo určitě k miliónu.
    Všichni by si měli uvědomit, že ten bojkot kvůli Bohemce, způsobil neočekávanou ztrátu v příjmech, která by se dala odhadnout někam k 5 miliónům a že v problematické situaci, v níž se Slavia dostala, možná zaráželi jeden z posledních hřebíků do rakve.

    • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

      YsoEz     před 13 lety 16.04.2011 11:07 |  
      0 0

      lol, takze je to chyba fanousku, ktery odmitaji chodit a sponzorovat tuhle frasku co nam tady vedeni predvadi posledni rok ci dva.... nemam slov ... tvoje uvazovani je mi zahadou

    • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

      LordEdmund     před 13 lety 17.04.2011 10:40 |  
      0 0

      To snad nemyslíś vážně? Majitelé vytunelovali stovky milionů,okradli Enic o majetek, dovedli Slavii ke krachu, zadělali na leta soudních procesů a ty tady napadáš fanouśky, že připravili svým rozhodnutím bojkotovat zápasy o drobné ?S jistotou rovnající se 100% tvrdím, že by to bylo naprosto stejné. To je jako bys vyčítal Míňovi,že má koleno na kaší a nemohli jsme ho prodat.
      Cílem hry bylo připravit Enic o majoritu a když se ukázalo, že tudy cesta nevede, posílají vlastníci Slavii k ledu..Stačí dosadit loutky france a neschopu Platila a jsou z obliga.Rosen s tím gestem přenecháním akcií tomu nasadil korunu:)
      Vinu nesou všichni Rosen,Doležal a ti, kteří umožnili gaunerům jako je Sisák získat náš milovaný klub.Fanoušci jsou to jediní,na co můžeme být hrdí. a za sebe říkám BYLO MI CTÍ být v takové společnosti!!!!Pokusím se užít možná poslední zápas v Edenu ze všech sil kvůli hráčům, kvůli sobé, kvůli fantastickému kotli,kterej nemá v Česku obdoby.Možná se neshoduji ve všem se všemi zájmovými fanouškovskými skupinami, ale spojuje nás láska ke klubu a zítra musime být slyšet od kotle, přes východ až po po VIP sektor...Jestli to má být pohřeb, tak ať se zapíše do dějin jako zápas s největším fanouśkovským suportem.Škoda, že Platil tajil fakta tak dlouho, dalo se udělat víc.

      • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

        DrFe1     před 13 lety 17.04.2011 10:49 |  
        0 0

        Souhlas.

      • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

        bongor     před 13 lety 17.04.2011 21:40 |  
        0 0

        Já s Tebou souhlasím doslova Lorde až na jednu věc.Čest být v takové společnosti,jakou jsou hrdí fandové nejstaršího a nejslavnějšího fotbalového klubu v Čechách nevidím v čase minulém,ale v současnosti a hlavně v budoucnosti.Zůstaneme
        v této skvělé opoře červenobílých barev dokud budeme živi!
        Žádní zmetci a grázlové to nemohou změnit a já doufám,že se brzy dočkáme lepších časů a budeme jim do vězení škodolibě nosit zprávy o úspěších klubu,který okradli a znectili.

        • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

          Jiri1     před 13 lety 18.04.2011 12:08 |  
          0 0

          Zdravim, nema CENU NIC DODAVAT, BYT TAM NEMOHU ALE JSEM S VAMI A SOUHLASIM BONGORE BEZ JAKYKOLIV VYHRAD..

    • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

      opicemag     před 13 lety 16.04.2011 13:24 |  
      0 0

      Myslím, že tohle je všem zřejmé.

  11. Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

    Viking     před 13 lety 18.04.2011 11:10 |  
    0 0

    Celkem mám strach z varianty, že těch 10 mega vytáhne Pelta a od léta půjdou do Jablonce Čelůstka, Míňa a Milutinovič.

    • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

      Jiri1     před 13 lety 18.04.2011 12:44 |  
      0 0

      Zdravim, bohuzel tebou jmenovan ihraci uz zdaleka plne nepatri Slavii

      • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

        petrjir     před 13 lety 18.04.2011 13:58 |  
        0 0

        A komu tedy?

      • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

        bongor     před 13 lety 18.04.2011 14:01 |  
        0 0

        Teda řeknu Ti Jirko,že ti hajzlíci co nás rozkradli,nejsou žádní troškaři.Kdyby jim šlo všechno tak dobře jako zlodějna a svůj um věnovali ve prospěch Slavie,tak musíme vyhrát LM.

      • Re: Všichni slávisté na tribunu východ!

        martyni (přítel SN)     před 13 lety 18.04.2011 16:16 |  
        0 0

        ok, tedy komu, Jiri? vis-li neco, jaky smysl ma tedka neco tajit.. bylo by dobre si udelat obrazek o tom, kudy tedy tecou penize ven..