Fanoušci Slavie

Fanoušci protestovali proti majitelům

Na začátku druhého poločasu proběhly avizované protesty proti údajným majitelům Slavie. V článku najdete i video z celých protestů.

Dopředu byl naplánovaný přesun fanoušků ze všech tribun na východní, čímž měli fanoušci dát najevo svou soudržnost a vyjádřit společně názor na současné vedení. Plán se povedl, na severu zůstalo jen pár lidí, na hlavní víc, ale východ se velmi slušně zaplnil.


Na konci přestávky přišli na hřiště dřív slávističtí fotbalisté a společně s rozcvičujícími se hráči se odebrali za zvuků staré slávistické hymny před východní tribunu. Tribuna začala skandovat pokřik "Sešívaní, sešívaní", rozvinuli transparent "Sešívaní drží spolu" a poté skandovali "My jsme Slavie, vy nejste nic" a hráči se přitom drželi kolem ramen a dali tak jasně najevo, že aktivity fanoušků podporují. Po rozehrání zápasu pak tribuna pokračovala ve skandování "Sisák ven" a dalších variací na Sisáka. Následovalo choreo, fanoušci rozvinuli velkou červenou kartu a vedle jména Sisák, Kroužecký, Franc. Podařenému choreu, jehož účelem byla jasná výzva pro současné majitele, aby situaci řešili, zatleskali zbývající diváci na stadionu.

Pokřik "Sisáku, ty si hovado" zazněl i těsně před děkovačkou. Všechny aktivity fanoušků ocenil na tiskovce i trenér Michal Petrouš. "Chci poděkovat divákům za fandění v první půli, i za nástup do druhé půle, běhal mi mráz po zádech. Jsem rád, že fanoušci vyjádřili, že spolu držíme." Ke společné akci řekl slova chvály i kapitán Lukáš Jarolim: "Fanoušci chtěli podpořit nás, my zase je, snad to bude něčemu prospěšné."

Komentáře (8)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Fanoušci protestovali proti majitelům

    podol (přítel SN)     před 13 lety 19.04.2011 05:50 |  
    0 0

    Přátelé,za první velkou akci "Sdružení" díky.Byla působivá,pěkně
    vymyšlená a dobře provedená.A prostřednictvím televize ji
    vidělo celé Česko.Jen nás,Slávistů tam mělo být více,ale co naděláme.Snad to bylo "jen"termínem zápasu v pracovní den.
    Nyní budu čekat na další akce,které jistě budou následovat.I ta
    moje připravená tisícikoruna,přišpendlená na kalendáři se již třese,aby byla převedena na fond pro záchranu Slávie.(vím,že takový drobný dárce jako já Slávii nevytrhne,ale jsem připraven
    ji dávat každý měsíc,dokud to Slávie bude potřebovat).
    Věc,která mi není pořád zcela jasná je ten náš tajemný majitel.
    Jsem přesvědčen,že členové představenstva i vedení jej znají
    a když je pořád i pro ně "tajemný",tak jak se stydí zřejmě majitel
    za Slávii,tak se oni stydí za majitele a mají obavy,jaký by jeho odhalení mělo ohlas na veřejnosti.V Česku,kde se neutají ani
    přísně tajné záznamy policie,z odposlechů se učinila prosperující živnost,záznamy soukromých rozhovorů v kavárnách končí a začínají kariéry mi připadá neuvěřitelné,že by se tajemný majitel nedal zjistit.A myslím,že bychom nějak k odhalení měli přispět.Překonat
    ten očekávaný šok,ale potom nasměrovat protesty od "Bílých"
    koňů a nastrčených figurek k pravým viníkům.Že by měl ten tunel a
    akci tak geniálně připravenou a ošetřenou,že by odborníci nenašli
    zákonnou možnost,jak mu ji rychle překazit,to si také nemyslím,i když jako amatér.Podol

    • Re: Fanoušci protestovali proti majitelům

      skspraha     před 13 lety 19.04.2011 11:26 |  
      0 0

      Díky všem za včerejší zážitek jak fandůmm tak hráčům, na začátku druhé půle jsem dojetím ani nemohl skandovat. Co se týká geniality akce "loupež za bílého dne" včera jsem to probíral s lidmi dobře obeznámenými se situací od r.2008 a ono to do sebe perfekně zapadá. K Investment - jedna z hlavních postav ne-li nejhlavnější p.Kroužecký- začne zhodnocovat různým městským částem a firmám( viz čl.Česká pozice), stamiliony korun, jak pak je asi chtějí zhodnotit, když investice směřuje do Eside ( zúčastněný je zde opět p.Kroužecký)?
      Jednoduše jim (sobě) postaví stadion a k tomu stadionu časem ukradnou klub, investice se mnohonásobně vrátí, ovšem jaká investice, vždyť peníze nebyly jejich, v lepším případě je vrátí a pokud ne, dohoňte firmu registrovanou něde za Londýnem v jezdeckém klubu. Ono by to vše klaplo, kdyby nepřišel Tiraspol, po této chvíli nebylo na živobytí a proto se to provalilo. Ruku na srdce, kdo by si všimnul, pokud by se hrála LM a bojovalo o titul, že proběhla nějaká valná hromada a jen se v zájmu mezinárodní prestiže "upravil" název klubu na Slavia Praha Limited. Než by to někdo zaregistroval, tak by všichni utřeli a spor s Enicem by byl vyřešen. Byla by nová a nezadlužená Slavie s vlastním stadionem a ředitelem by byl uznávaný fotbalista s čistým štítem Pavel Kuka (tím nemůžu tvrdit že o tom od začátku ví, mohli počítat že ho tam vmanévrují). Prostě klub k "nezaplacení)
      Tady jsou stopy plánovaného podvodu, jsem jen zvědav jestli někdy nědo podá žalobu. Hlavně věřitelé Key Investment.
      Bohužel to ale odevšaď zapáchá politiky, tak mám obavu, že budeme rádi pokud se podaří zachránit Slavii. Dnes údajně probíhá schůzka s podnikateli, kteří mají zájem vložit 100 Mega,, ale takových info už byly mraky.

      Vydržet SKS P

      • Re: Fanoušci protestovali proti majitelům

        skspraha     před 13 lety 20.04.2011 16:13 |  
        0 0

        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Před zhruba 30 minutami jsem se dozvěděl od člověka pohybujícího se v okolí pana Platila, že všichni potencionální investoři couvli, protože Slavii opravdový majitel p.Sisák ( má cca 84 % akcíí, 16% Enic, + jsou tam ještě nějací drobní akcionáři ) PRODAT NECHCE. Jeho cíl je pořád mlžit, aby tlak medií slábl, naznačovat jednání a podobně, ale oni chtějí dotlačit Haška do kouta, aby se buď podepsal pod zánik Slavie a nebo na poslední chvíli jim povolil tu Slavii Praha Limited a pravou Slavii poslat na smetiště dějin i s dluhy. Platil jen naznačuje jednání, ale je to kamufláž.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Re: Fanoušci protestovali proti majitelům

      lassiter     před 13 lety 19.04.2011 08:34 |  
      0 0

      to víme sami, to nám nemusí řikat kdejakej úplatnej šmejd

      • Re: Fanoušci protestovali proti majitelům

        bongor     před 13 lety 19.04.2011 10:23 |  
        0 0

        To byl jeden takovej film z divokýho západu/přesně pasuje na naši současnost/.Hrdina chytil nějakýho šmejda o kterém se říkalo,že je šéfem gangsterské bandy a že nřídil zabít hrdinovu mámu."Když mu vrazil pár menších facek,tak ten šmejd mu to začal vymlouvat,že on to není,že šéfem je někdo jiný.
        A kdo?To neřeknu.Tak neřekneš že ne a vystřílel mu zásobník pod nohy,šmejd skákal ,ale nepromluvil.dobře,tak ty jsi teda nebojácnej?
        Strčil šmejda do malé komůrky a pustil k němu deset chřestýšů.Za chvíli už věděl a konal.Ale kde tady sehnat deset chřestýšů?

    • Re: Fanoušci protestovali proti majitelům

      slimak     před 13 lety 19.04.2011 08:56 |  
      0 0

      smysl tohoto článku taky absolutně nechápu. proč do toho tahaj proboha Peltu?