Fortuna liga

Statistické okénko - 26. kolo

Po tříbrankové výhře nad Ústím má Slavia zase kladné skóre. Víte, kdy jej měla kladné naposledy?

Odpověď je - po čtvrtém kole ligy a výhře v Brně 3:2, to měla Slavia skóre 6:4, bilanci 2-2-0, na první místo ztrácela dva body a vše vypadalo docela vesele. Pak přišlo osm kol bez výhry a dopadlo to tak, jak všichni víme. Teď, čtyři kola před koncem soutěže, se Slavia se skóre přehoupla opět do kladných čísel, je na tom v tomto ohledu lépe než Teplice a Hradec, kteří jsou bodově před Slavií. 26. kolo také přineslo Slavii definitivní jistotu sportovní záchrany soutěže a slávisté tak kromě soustředění se na Ondrášovka Cup mohou pokukovat i po vyšších příčkách, než je ta současná desátá. Pokud se jim poslední čtyři kola vydaří, mohou se posunout klidně i o tři místa výše.

Celou ligou teď hýbe jediné - budou Plzni stačit čtyři body náskoku na Spartu? Odpověď se nehledá snadno a v tuto chvíli máloco hovoří pro Plzeň. Podívejme se nejprve na Spartu: Ta má do posledních čtyř kol jednoduchý los, pravděpodobně minimálně třikrát vyhraje a asi by nepřekvapilo, kdyby vyhrála vše. Už jen proto, že hraje třikrát doma a v jediném venkovním utkání se potká s posledním Ústím nad Labem. Doma sice Sparta hraje s týmy, kterým se na jaře daří - Libercem, Hradcem a Bohemians, zároveň to jsou však také týmy, kterým o nic nejde a skončí ve středu tabulky. Sparta má navíc poměrně solidní formu nelze čekat negativní zásahy zvenčí - například napadení Rosy Kweukem zůstane velmi pravděpodobně bez disciplinárního trestu.

To Plzeň musí bít na poplach. Nervozita a nejistota jejích hráčů v zápase v Brně byla přímo do očí bijící. Lajdácky zahozená penalta, pak branka na 1:0, ale místo uklidnění jen další stres, ze kterého vyplynula vyrovnávací branka po závaru ve vápně. Přitom rozhodně nelze říci, že by sudí Plzni škodili, penalta sice byla jasná, ale sudí Mikel rozhodně nemusel tahat přímo červenou kartu pro Šamánka. Ani přesilovka ale Plzni nepomohla. Los do závěru soutěže má Plzeň těžší než Sparta, doma hraje jen dvakrát. Na co by asi mohla spoléhat je fakt, že Boleslav (se kterou se doma utká Plzeň v příštím kole) může být vděčná za postup přes Plzeň v poháru a zároveň na Spartu naštvaná za průběh vzájemného zápasu. Že zápas v Teplicích není sranda ukázala teď právě Sparta, pak čeká Plzeň asi nejlehčí zápas - doma s tou dobou už jistě zachráněným Baníkem a závěrečné kolo v Olomouci. Pokud tam Plzeň pojede s tím, že bude muset vyhrát, nebude to mít vůbec jednoduché. Jakkoli jsem celou sezónu Plzeň favorizoval, tak teď bych spíš vsadil na to, že těch potřebných osm bodů neuhraje a bude záležet na tom, jestli Sparta s někým neztratí.

O třetí příčce Jablonce je prakticky rozhodnuto, má devět bodů náskok na čtvrtou Olomouc a šest bodů na Spartu už asi těžko stáhne. Protože severočeši vypadli z poháru, mohou poslední čtyři kola odehrát v klidu a třeba i vyzkoušet pár mladíků.

Ve středu tabulky se pořadí asi ještě promíchá, věřme, že se do boje o vyšší příčky ještě zapojí i Slavia, ale prakticky se zde hraje jen o čest. Za pozornost rozhodně stojí série Hradce Králové - tým, kteří mnozí experti ještě v zimní pauze tipovali na tuhý boj o záchranu, má z posledních šesti utkání bilanci 5-1-0! Na jaře tak patří mezi vůbec nejúspěšnější týmy. Stejnou bilanci má v posledních šesti utkáních také Liberec, který na začátku jara třikrát v řadě prohrál a nevstřelil branku. Po šesti utkáních, kdy bodovala, v Liberci prohrála Bohemka, která tak svou úspěšnou sérii ukončila.

V boji o záchranu se vyjasňuje alespoň to, že sestoupí dva z trojice Příbram, Brno a Ústí. Třinácté Budějovice mají na Brno sedm bodů náskok a těžko si představit, že by je přeskočilo Brno i Příbram, zvlášť když tyto týmy budou hrát ještě spolu. Tím, kdo drží v této hře nejhorší karty, je Ústí. Hraje teď sice klíčový zápas s Příbramí, ale ani výhra jej před Příbram neposune a protože ve zbylých třech zápasech hraje v Ostravě, doma se Spartou a v Boleslavi, žádný výrazný bodový přísun čekat nelze.

Příbram má na Brno dva body náskok, v závěru ligy hraje třikrát venku, ovšem pokud dokáže v Teplicích porazit Ústí nad Labem a v předposledním kole doma Brno, asi se bude smát nakonec právě ona. Příbram dále hraje v Edenu se Slavií a v Ostravě.

Zápas Brna v Příbrami jsme zmiňovali, tým z jihu Moravy hraje dále na Slovácku, doma s Budějovicemi a v posledním kole doma s Jabloncem. V boji o záchranu lze čekat drama do posledního kola.

26. kolo skončilo vyrovnanou bilancí 3-2-3 a padlo 23 branek, tedy necelé tři branky na zápas.

Komentáře (79)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

    • Re: Statistické okénko - 26. kolo

      travel (přítel SN)     před 13 lety 03.05.2011 18:15 |  
      0 0

      To je "překvapení",když to jsou vlastně ti samí ,co vlastní Slavii.

    • Re: Statistické okénko - 26. kolo

      spojka     před 13 lety 03.05.2011 18:25 |  
      0 0

      Výborně, dostáváme se do společnosti takových sportovních gigantů jako Kryštof Krýzl, BK Pardubice nebo Sokol Nová Paka. To je opravdu komedie...

      • Re: Statistické okénko - 26. kolo

        mirecek1111     před 13 lety 03.05.2011 19:11 |  
        0 0

        sorry ale vy jste kreténi oba dva, jesti někdo nedá na stůl do pár dní 10 mega tak spadneme někam do divize. Tak to dejte na půl, když jste tak chytří.
        Urážet někoho, kdo nás chce zachránit jenom proto, že to není gigant typu PPF a nebo vymýšlet konspirační teorie o tom, co je ta firma zase zač.

        Radikální fanoušci podněcují ostatní, abychom neseděli se založenýma rukama, něktěří chcou aby hořely ulice, někteří pořádají sbírky a když přijde firma, která narovinu řekne, že ty prachy na záchranu dá, tak na ní házíte špínu.
        Vapadá to, že tu stoletou historii Bicanů, Veselých, Šmicrů zachráni Natland nebo jak se jmenují...tak se s tím smiřte a buďte rádi.

        • Re: Statistické okénko - 26. kolo

          spojka     před 13 lety 03.05.2011 19:17 |  
          0 0

          Za prvé, na to, abych viděl, co je ta firma zač, si nepotřebuju vymejšlet nějaký konspirační teorie. Klidně tady ty France, Sisáky a spol. schovaný tentokrát za jinym názvem oslavuj. Za druhé, až odněkud vyvedu tolik, kolik se "ztratilo" ve Slavii, tak mi asi taky nebude dělat problém vrátit tam zlomek zpátky.

          • Re: Statistické okénko - 26. kolo

            EdCable     před 13 lety 03.05.2011 20:43 |  
            0 0

            Porad tady ctu ty vase teorie, ale stale mi vrta otazka PROC by to Sisak, Franc nebo kdo delal. Tem muze byt cela Slavie davno u zadnice vcetne jejich fanousku.

            • Re: Statistické okénko - 26. kolo

              spojka     před 13 lety 03.05.2011 20:49 |  
              0 0

              To asi vrtá hlavou všem, protože evidentně nikdo z nás pořádně neví, jaký má být finální stav.

              • Re: Statistické okénko - 26. kolo

                travel (přítel SN)     před 13 lety 03.05.2011 20:52 |  
                0 0

                Dřív (nedávno) se tu psalo,že Sisák a spol. nechtějí Slavii prodat,protože by se potvrdilo (auditem),že ji vytunelovali.

                • Re: Statistické okénko - 26. kolo

                  EdCable     před 13 lety 03.05.2011 21:11 |  
                  0 0

                  V tom pripade je to cele divadlo prece naprosto zbytecne. Znovu je tady ta otazka PROC by melo nejake anonymni firme (Franc, Sisak ci kdo) zalezet na tom, jestli dostane Slavia licenci ci ne, proc vubec vytahovat komplikovane nejake udajne spriznene firmy.

                  • Re: Statistické okénko - 26. kolo

                    travel (přítel SN)     před 13 lety 03.05.2011 21:49 |  
                    0 0

                    Opět odpovím,co se nedávno tady psalo.Že Sisák a spol. chtěli udělat to samé ,co se stalo s Bohemkou,tzn. novou Slavii.Proto také vzniklo SDS,napsali dopis Haškovi a ten jasně řekl,že to ČMFS nepřipustí.Možná i proto je to všechno o to víc pro nás tak nepochopitelný.

                    • Re: Statistické okénko - 26. kolo

                      EdCable     před 13 lety 04.05.2011 06:32 |  
                      0 0

                      No jasne, to by smysl davalo - zbavi se dluhu a muzou pokracovat. Ale kdyz je to neprijatelna cesta pro CMFS, tak ty dluhy tedka bude muset uhradit "novy" majitel. Nevidim duvod, proc by "stary" majitel do toho sel, kdyz jeho primarni motivaci bylo se zbavit dluhu, takhle se niceho nezbavi. Leda by v tom utopil penize nekoho jineho (jedna cast Natland, rekneme "nesisakovska") a sam pak pobral vynosy (jina cast Natland, rekneme "sisakovska"). Byl by to podvod jako Brno, ale tedka jedina cesta, ktera me napada. Je zase otazkou, jestli dalsi firmy a lide stojici za Natlandem jsou tak hloupi a jestli zrovna Slavie stoji za zniceni duvery tohoto zprostredkovatele, ke kteremu by to nutne vedlo.

                • Re: Statistické okénko - 26. kolo

                  martyni (přítel SN)     před 13 lety 03.05.2011 23:20 |  
                  0 0

                  muze byt, ze Ladislav ma pravdu, Natland zamete stopy, uhradi dluhy, da do kupy akcie, vse vypere, vycisti a pak proda tomu, jehoz jmeno se zde jiz zdrahame vyslovit..:). Nevim, proc zrovna me najednou napadaji tak optimisticke myslenky, ale moc jinych scenaru mi nedava smysl.. co se da jeste ze slavie vydojit? myslim, ze uz nic moc..

                  • Re: Statistické okénko - 26. kolo

                    travel (přítel SN)     před 13 lety 04.05.2011 08:33 |  
                    0 0

                    Taky jsem si to ještě o víkendu takto představoval,ale teď,když se mluví o Natlandu,tak mi to nesedí.On je totiž rozdíl dát to do pořádku(nějakou "neutrální" spol.) a pak to odkoupit a " zamést " stopy,což je podle mě úkol Natlandu.Rád bych se mýlil,ale dělá to na mě zkrátka takový dojem,nevidím v Natlandu nic čistého,ale jen pokračování zneprůhlednění.

                • Re: Statistické okénko - 26. kolo

                  martyni (přítel SN)     před 13 lety 03.05.2011 23:20 |  
                  0 0

                  muze byt, ze Ladislav ma pravdu, Natland zamete stopy, uhradi dluhy, da do kupy akcie, vse vypere, vycisti a pak proda tomu, jehoz jmeno se zde jiz zdrahame vyslovit..:). Nevim, proc zrovna me najednou napadaji tak optimisticke myslenky, ale moc jinych scenaru mi nedava smysl.. co se da jeste ze slavie vydojit? myslim, ze uz nic moc..

                  • Re: Statistické okénko - 26. kolo

                    mart     před 13 lety 04.05.2011 00:02 |  
                    0 0

                    Hodne podobna verze te, kterou popisujete me taky napadla. Jenze nevim, nakolik je to produkt meho zoufaleho prani stastneho konce, a nakolik je to produkt zbytku logiky (jestli jeste nejakou v sobe najdu).
                    Du spat, ... a boli me rameno :(

  1. Re: Statistické okénko - 26. kolo

    Eluin (přítel SN)     před 13 lety 03.05.2011 18:55 |  
    0 0

    Stoprocentně to sem zcela nepatří, ale musím pogratulovat k velkému úspěchu Kroměříže.

    • Re: Statistické okénko - 26. kolo

      Mac     před 13 lety 03.05.2011 19:06 |  
      0 0

      Připojuji se, slávistické finále by bylo moc hezké. Jinak mě pobavilo vyjádření Drbohlava z ČT, jak složité bylo vyjednat výjimku, aby ČT nevysílala El Clásico.

      Úplně si dovedu představit, jak nějaký manažer UEFY nevěřícně zírá, když ho do telefonu Drbohlav žádá, aby ČT směla nevysílat zápas, po kterém všechny TV světa touží. :-))

    • Re: Statistické okénko - 26. kolo

      Fallen (přítel SN)     před 13 lety 03.05.2011 20:15 |  
      0 0

      Kroměříž je taky Slavia. To sem rozhodně patří:) To by byla vážně bomba - Slávistické finále. Kdo by asi měl domácí sadu dresů? musim to ale zaťukat :D

    • Re: Statistické okénko - 26. kolo

      travel (přítel SN)     před 13 lety 03.05.2011 19:40 |  
      0 0

      Taky jsem to četl,tak jsem zvědav,co se zítra bude dít a jestli vůbec tiskovka bude.Bohužel Spojko jsou i tací,kterým je jedno,co je spol. Natland zač a že to jsou ti samí lidé ,kteří Slavii dostali do těchto sr.ček.Holt mezi ně patří Mireček.Zde něco pro Mirečka na objasnění,co ja Natland zač (z česká pozice):

      Vím o tom, ale nepsali jsme o této variantě, protože to žádná změna není. Natland je firma, která, když se pozorně podíváte do obchodního rejstříku (začněte třeba u firmy FALKONDIA) je na konci řetězce firem, co dnes drží akcie SK Slavia fotbal - Praha. Ale Natland je zaregistrován v Holandsku (off shore) a jen drží akcie lidí, o nichž nic nevíme. Natland je jen pokračováním toho, co tady bylo a - bohužel - stále je. Samozřejmě, že tito lidé udělají vše, aby co nejdéle drželi pozice. Zatím více nemohu říct, protože pozice nového investora není také jednoduchá, má velice silné soupeře. Snad zítra budeme vědět více.

      Istvan Leko

      • Re: Statistické okénko - 26. kolo

        spojka     před 13 lety 03.05.2011 19:47 |  
        0 0

        Podle mě tiskovka bude, Franc nebo Platil tam jako spasitele Slavie představí Natland. Nějaká jejich figurka tam sehraje divadlo s údajnými 20 miliony a auditem. Novináři to takhle podají v novinách, doplní to o omáčku typu zkušenosti z pardubického basketu, investice ve střední a východní Evropě, bla bla bla... slávisti radujte se. A na konci května nebo o něco později, až celý plán pokročí dál, budou titíž novináři psát objevné články o tom, jak jsme zase v p*deli.

        • Re: Statistické okénko - 26. kolo

          travel (přítel SN)     před 13 lety 03.05.2011 19:58 |  
          0 0

          Jak se zmiňujete na konci o novinářích,tak mně přijde seriozní p.Leko z České pozice.O to víc mě mrzí,že dnes o Slavii nic nenapsal,přitom ještě včera to sliboval.Takže mám obavy,že v tom může být nějaký prů.er,proto ta obava ze zítřka plus,že ještě neoznámili dobu konání.

          • Re: Statistické okénko - 26. kolo

            LordEdmund     před 13 lety 03.05.2011 20:05 |  
            0 0

            Pánové trochu optimizmu. Podnikatelská sféra je celá tak propojená navzájem i s politiky, že by byl zázrak aby zájemce neměl propojení na nékoho ze současné slavie. Podobně tak Křetinský a Sisák jsou prostě partneři, pomáhají si , obchodují spolu a teď od nás chce Křetinský údajně koupit Jandu.Já bych z toho nového zájemce strach neměl. Hlavně bude záležet na tom, jak schopné dosadí vedení a jak to bude se Slavií myslet. nyní to je vše v rovině spekulací.První krok je licence a pak se uvidí.Myslím, že nový subjekt má větśí mandát na zásadní jednání s Enic,neź ti co ho pŕímo vyšachovali ze hry. Zoufalství jsme si uźili dost, tak pojďme aspoń do zítřejší tiskovky doufat, že to klapne.:-)Většinou vše vidim černě, ale teď z nějakého důvodu převládá lehký optimizmus.

            • Re: Statistické okénko - 26. kolo

              spojka     před 13 lety 03.05.2011 20:09 |  
              0 0

              Rád bych, ale já žádného NOVÉHO zájemce nevidím. A ten kšeft se Spartou mě jen utvrzuje v tom, že v tom svinstvu už od začátku jede i Platil, který nakonec jako bonus dostane místo ve výkonném výboru (nepamatuji, kdy jindy by Sparta prosazovala zástupce Slavie do svazových orgánů). Tou výpovědí si může mávat, jak chce.

              • Re: Statistické okénko - 26. kolo

                LordEdmund     před 13 lety 03.05.2011 20:13 |  
                0 0

                natland je nový zájemce bez ohledu n ato ,jestli tam má nějaký podíl i Rosen, Doleźal,nebo já nevim kdo. Jsou tam 2 majoritní akcionáři Fyzické osoby, kteří tam PRACUJí,fakticky to řídí, tedy rozhodně ne źádní ŕidići v pozici bílého koně.

            • Re: Statistické okénko - 26. kolo

              travel (přítel SN)     před 13 lety 03.05.2011 20:13 |  
              0 0

              Kéž by jste měl pravdu,ale mám dojem,že strašně rychle zapomínáme na to,jak jsme sem ještě nedávno psali,že chceme Slavii nejen zachránit,ale i očistit.Což se spol. Natland nestane,protože budou Slavii vlastnit pořád titéž "podnikatelé".

              • Re: Statistické okénko - 26. kolo

                LordEdmund     před 13 lety 03.05.2011 20:19 |  
                0 0

                nejsou to titíž,aspoň ne ti majoritní.Na druhou stranu si polož otázku. CHTĚLI JSME OČISTIT SLAVII KDYŽ JSME ZÍSKALI 2 TITULY?

                • Re: Statistické okénko - 26. kolo

                  travel (přítel SN)     před 13 lety 03.05.2011 20:28 |  
                  0 0

                  Tak to sorry,to jsme ještě nebyli v těchto sra.kách a rozhodně se nemluvilo o tom ,že Franc je bílý kůň Sisáka atd.Takže nebyl důvod o tom uvažovat.

                  • Re: Statistické okénko - 26. kolo

                    Kmotr (přítel SN)     před 13 lety 03.05.2011 23:01 |  
                    0 0

                    No vidíš a přitom to měli ty samý gauneři jako teď. A nestěžoval jsi si. Stejné to bude teď, když nás převezme Natland. Když sem bude cpát prachy, klub povede dobře a dostane nás zase nahoru, je víceméně fuk co je zač. Otázka je, aby se neopakoval odliv peněz, kdyby jsme třeba zase hráli LM. Ale když to teď vyřeší s tím dluhem, nevidím pro to důvod..

                    • Re: Statistické okénko - 26. kolo

                      travel (přítel SN)     před 13 lety 04.05.2011 09:32 |  
                      0 0

                      Znovu opakuji v tu dobu nebyly známy současné skutečnosti,to všechno vyplavalo na povrch až v letošním ročníku Gambrinus ligy,Jestli ty jsi to věděl už před 2 roky,tak jsi genius.

      • Re: Statistické okénko - 26. kolo

        EdCable     před 13 lety 03.05.2011 20:44 |  
        0 0

        Doufam, ze ten pan odbornik se propriste opravi, ze Natland neni firma z Holandska..

        • Re: Statistické okénko - 26. kolo

          spojka     před 13 lety 03.05.2011 20:47 |  
          0 0

          Ano, to je opravdu podstatné. Ten Kypr to celé staví do jiného světla.

          • Re: Statistické okénko - 26. kolo

            EdCable     před 13 lety 03.05.2011 21:12 |  
            0 0

            No ja jenom doufam, ze jine informace jsou od autora trochu kvalitnejsi

        • Re: Statistické okénko - 26. kolo

          travel (přítel SN)     před 13 lety 04.05.2011 09:28 |  
          0 0

          Ed Cable,pro pořádek,aby jste nedělali z České pozice Neodborníky:Příliš mnoho Natlandů

          Jen trochu podrobnější pohled do obchodního rejstříku však ukazuje, že pokud jde o průhlednost vlastnické struktury, jsou na tom příznivci Slavie stejně jako dosud.

          Podílníkem Energy 21 totiž není kyperská firma Natland Group Limited, ale holandská firma Natland Consulting Group B.V. Majitel Promineconu se vůbec nejmenuje Natland, ale Prominecon Holding N.V. S holandským Natlandem má ovšem společnou amsterdamskou adresu.

    • Re: Statistické okénko - 26. kolo

      Fallen (přítel SN)     před 13 lety 03.05.2011 20:41 |  
      0 0

      To teď bude Slavia dělat děvku Spartě? Tak na to jim z vysoka seru!!!

  2. Re: Statistické okénko - 26. kolo

    klimi     před 13 lety 03.05.2011 20:15 |  
    0 0

    Ad Natland:

    Já pořád jen čtu, že se o SKS zajímá, nikoliv že jí fakticky převezme.

    • Re: Statistické okénko - 26. kolo

      LordEdmund     před 13 lety 03.05.2011 20:20 |  
      0 0

      tak snad zítra po TK budeme moudřejší.Třeba to bude vše uplně jinak.

      • Re: Statistické okénko - 26. kolo

        Gordon (host)     před 13 lety 03.05.2011 21:02 |  
        0 0

        v kolik je zitrejsi tiskovka? ja abych byl u netu v te dobe.... nechce delat SN nejaky online prenos, nbeo radio prenos ci tak neco?

        • Re: Statistické okénko - 26. kolo

          quelhar (admin)     před 13 lety 03.05.2011 21:29 |  
          0 0

          O zitrejsi tiskovce oficialne nemame stale zadne informace, oznamena jeste s nejvetsi pravdepodobnosti nebyla.

          Neoficialne se k nam doneslo, ze pokud se vubec uskutecni, tak nejspis ne v Edenu ale nekde jinde a nebude ji poradat Slavia, ale Natland... Situace se ale samozrejme muze (jak je v pripade Slavie posledni dobou pomerne bezne) do zitrka zmenit. V kazdem pripade plati, ze se pokusime na pripadnou tiskovku dorazit a pokud bude na miste funkcni wifi, tak take prinaset informace online. Bohuzel ale v tuto chvili nic slibit nemuzeme...

          • Re: Statistické okénko - 26. kolo

            travel (přítel SN)     před 13 lety 03.05.2011 21:55 |  
            0 0

            Tak vidíte,už ne jenom já,ale i quelhar,který je členem SDS si není jist,zda tiskovka bude.Na druhou stranu si snad z Haška nedovolí dělat prd.lky ,jako z nás.

            • Re: Statistické okénko - 26. kolo

              quelhar (admin)     před 13 lety 03.05.2011 22:46 |  
              0 0

              Tiskovka nejspis bude, je ale taky malo pravdepodobna, ale nenulova moznost, ze jen vydaji tiskovou zpravu...

        • Re: Statistické okénko - 26. kolo

          travel (přítel SN)     před 13 lety 03.05.2011 22:01 |  
          0 0

          Gordone,nejdříve musí Brian a Doniphan ulovit něco k zakousnutí a Barker pak případně s online přenosem pomůže.Doufám,že si ta jména pamatuju dobře.

  3. Re: Statistické okénko - 26. kolo

    Wommi     před 13 lety 04.05.2011 01:26 |  
    0 0

    ...ja tedy nevim, ale co to tu vytvarite za atmosferu strachu a paniky,....?!?!?!...

    pockejme si do zitrka a uvidime co bude, treba neco bude a treba nebude nic...pokud neco bude, tak to bude treba jen prodluzovani nejakych aktualnich levot, pokud nic nebude, tak ti co nadavaji, budou moci byti radi,ze se aspon slavia polozi a bude se moci ocistit...!!!

    Pokud by to nekomu vadilo, muze vzit 50 mega a pomoci slavii od nejtizivejsich dluhu, pokud je ten dotycny cisty, muze bt stastny, ze je cisty a neni mozna necisty!!!

    Jen na zaver bych tu do plena dal uvahu, kde mate jistotu, ze tam ten Sisak opravdu je? kde mate jistotu, ze se ve slavii vse vytunelovalo?? samozrejme je jasne, ze si klucí posilali domu minimalne nejaky drobny, ale nezapominejte, ze tu hralo pod smlouvou 80 hracu a trener a ten co mel nejvic mel kazdy po 400tis za mesic - uprimne receno, koruna ke korune a ono se to nacte!!!

    Jeste zaverem c. 2 - docela by mi zajimalo, proc tu lidi najednou zapomneli i na aktivity KJ, ano povedlo se mu LM a 2. tituly, ale po sportovní strance to byl on, kdo to poslal do sracek, a to zejm. pro vlastni prospech.

    • Re: Statistické okénko - 26. kolo

      piero (přítel SN)     před 13 lety 04.05.2011 06:52 |  
      0 0

      Konečně rozumný názor. Díky Martine za něj. Já si myslím to samé a podle mě hysterie k ničemu nepomůže.Pevně věřím, že jde vše podle předem daného scénáře a výsledkem bude stabilní a finančně zajištěný klub s vlastním stadionem a na nás bude, aby ten stadion byl plný aktivních fanoušků. Na ofgiko stránkách často exhibuje hoch z Rudné pod nickem Miross, který obhajuje Rosena a já mám v tomto směru úplně stejný názor, i když na ostatní věci se názorově lišíme.
      Jak by řekl Sokrates 55: Spero dum spiro. Škoda, že na nás nemá více času.
      Piero

      • Re: Statistické okénko - 26. kolo

        Wommi     před 13 lety 04.05.2011 11:08 |  
        0 0

        ..Cim si Piero myslel tech 600 mega, ktere jsi zminoval v minulem clanku?....

        • Re: Statistické okénko - 26. kolo

          piero (přítel SN)     před 13 lety 09.05.2011 17:03 |  
          0 0

          Částka 600 mega zhruba odpovídá poloížce, na kterou nebyly v právě provedeném auditu žádné doklady. A částka blížící se 600 mega odpovídá tržbám za prodej hráčů za poslední 2 roky, tržbám za evropské poháry a zisk dvou titulů.

  4. Re: Statistické okénko - 26. kolo

    Wommi     před 13 lety 04.05.2011 01:40 |  
    0 0

    ..jeste bych zde vlozil text csti rozhodnuti britskeho soudu, ktery rozhodoval o tom, zda pripuasti stiznost SKS proti rozhodnuti EN soudu ohledne zaplaceni jeho pohledavky, kterou mel puvodne ENIC. Stiznost pripustena nebyla.

    Informace se tyka zalezitosti ohledne vlastnictvi SKS ENICem. V textu je uvedeno, ze nejdrive ztratil majoritu v 2006 a pak byl jeho podil dale snizen v 2008, ale za spornych okolnosti,..

    Z tetu tedy vyplyva, ze ENIC uz v roce 2008 majitelem majoritnim nebyl, tedy by jeho narokovani SKS melo byt bezpredmetne!!!

    In his judgment of 3 November 2009 [2009] EWHC 2726 (QB) Tugendhat J held that the English Court has jurisdiction to determine the claims against SSPF under the loan agreements and the DFA, which are expressly governed by English law and were made with a company incorporated in England, Enic Group (Enic). Enic is the parent company of Enic Sport SARL, a Luxembourg company which wholly owns a Czech company, Enic Football Management SARL (SARL). SARL's connection with SSPF is that it was originally SSPF's majority shareholder, but it has not been the registered majority shareholder since May 2006 when its original 99% registered share holding was reduced to 39%. In January 2008 SARL'S registered holding was reduced to 15.7%, but in disputed circumstances.

  5. Re: Statistické okénko - 26. kolo

    Viking     před 13 lety 04.05.2011 09:12 |  
    0 0

    Proč mám ten pocit, že majitelé ve skutečnosti prodat vůbec nechtějí a ženou to do stavu, aby se vydrbalo s Enicem a získali pro sebe zase nějaké pozemky???

    • Re: Statistické okénko - 26. kolo

      lassiter     před 13 lety 04.05.2011 10:00 |  
      0 0

      můžu se zeptat o jakých pozemcích tu jde stále dokola řeč?

      • Re: Statistické okénko - 26. kolo

        Wommi     před 13 lety 04.05.2011 10:31 |  
        0 0

        ..asi ma jit o pozemky pod stadionem?!...:)nejspis:)

        • Re: Statistické okénko - 26. kolo

          Viking     před 13 lety 04.05.2011 10:34 |  
          0 0

          Jde o pozemky v celém areálu Slavie, nejenom pod stadionem... Mělo by snad na nich být zástavní právo.

          • Re: Statistické okénko - 26. kolo

            lassiter     před 13 lety 04.05.2011 10:53 |  
            0 0

            No ale není. Kromě ragbyového hřiště.

            • Re: Statistické okénko - 26. kolo

              Wommi     před 13 lety 04.05.2011 11:10 |  
              0 0

              ..presne tak...

  6. Re: Statistické okénko - 26. kolo

    quelhar (admin)     před 13 lety 04.05.2011 10:05 |  
    0 0

    Ani teď v 10:00 není jasné, jestli bude tiskovka nebo jen prohlášení. Navázali jsme kontakt s tiskovým mluvčím Natland Group, který sdělil, že více informací by mělo být kolem třetí hodiny, ale zda to bude formou prohášení nebo tiskové konference, to neví.

    • Re: Statistické okénko - 26. kolo

      lassiter     před 13 lety 04.05.2011 10:07 |  
      0 0

      :-)

    • Re: Statistické okénko - 26. kolo

      martyni (přítel SN)     před 13 lety 04.05.2011 10:12 |  
      0 0

      Muze byt neco na tom, co pise sport, tedy ze neco vyjednal Platil a do toho prisel Franc / Sisak s Natlandem po sve linii a ted se o to dohaduji a dohodnuto neni nic. Pochopitelne vlastnik rozhoduje..

      • Re: Statistické okénko - 26. kolo

        quelhar (admin)     před 13 lety 04.05.2011 10:16 |  
        0 0

        To se k nam doneslo taky...
        Kazdopadne lze cekat dnes a v dalsich dnech pravdepodobne dost turbulentni vyvoj.

      • Re: Statistické okénko - 26. kolo

        janko (přítel SN)     před 13 lety 04.05.2011 10:57 |  
        0 0

        Otázka je co Platil vyjednal, když byl okolo poledne viděn s Peltou v jedné mladoboleslavké restauraci....:-)

        • Re: Statistické okénko - 26. kolo

          Wommi     před 13 lety 04.05.2011 11:11 |  
          0 0

          treba tam byli jednat za jednim z moznych majitelu slavie:)

        • Re: Statistické okénko - 26. kolo

          Wommi     před 13 lety 04.05.2011 11:13 |  
          0 0

          mimochodem Pelta je tedy opravdu fotbalovej kadr, klobouk dolu:)))

    • Re: Statistické okénko - 26. kolo

      travel (přítel SN)     před 13 lety 04.05.2011 10:14 |  
      0 0

      To je trapný,to je neskutečný.

      • Re: Statistické okénko - 26. kolo

        travel (přítel SN)     před 13 lety 04.05.2011 10:23 |  
        0 0

        To patří k té tiskovce.

        • Re: Statistické okénko - 26. kolo

          Ladislav (přítel SN)     před 13 lety 04.05.2011 11:25 |  
          0 0

          Už když byl v TV Vrba, Platil a sralťan Svoboda, tak bylo jasný, že Toaletná vymyslela rudej plán "Pelta". Dají nám 10 mega na licenci a za to dostanou Jandu i s Čelůstkou, na kterých se časem napakují. A v mediích budou ještě oslavováni jako zachránci Slavie.
          Svoboda to tam trapně podsouval. A Platil na to evidentně slyší ...
          Tak to pánové beru radši tu třetí ligu, než dělat farmu rudejm ...

          • Re: Statistické okénko - 26. kolo

            martyni (přítel SN)     před 13 lety 04.05.2011 11:36 |  
            0 0

            aha...toz tedy abychom to nemeli tak jednoduche..kdo je padouch a kdo hrdina.. kdo se v tom ma vyznat? Platil nebo Natland? Nebo jsou vsichni padousi?

            • Re: Statistické okénko - 26. kolo

              Ferguss     před 13 lety 04.05.2011 11:45 |  
              0 0

              Padouch nebo hrdina, vždyť jsme jedna rodina.

    • Re: Statistické okénko - 26. kolo

      quelhar (admin)     před 13 lety 04.05.2011 13:23 |  
      0 0

      13:20, porad nic noveho, vime toho stejne malo, jako vsichni ostatni...

      • Re: Statistické okénko - 26. kolo

        travel (přítel SN)     před 13 lety 04.05.2011 13:28 |  
        0 0

        A kdy vydá SDS své prohlášení,do kdy s tím chcete čekat?

        • Re: Statistické okénko - 26. kolo

          quelhar (admin)     před 13 lety 04.05.2011 13:34 |  
          0 0

          Nase prohlaseni bude reagovat na to, co se stane. A to zatim porad nevime...

          • Re: Statistické okénko - 26. kolo

            travel (přítel SN)     před 13 lety 04.05.2011 13:37 |  
            0 0

            Chápu a pokud se dnes žádná tiskovka neuskuteční?

            • Re: Statistické okénko - 26. kolo

              quelhar (admin)     před 13 lety 04.05.2011 13:44 |  
              0 0

              Po pravde nevim, jak budeme reagovat, pokud dnes nikdo zadny medialni vystup nevyda... S takovou moznosti nepocitame, ocekavame minimalne nejake tiskove prohlaseni.

              • Re: Statistické okénko - 26. kolo

                antygl     před 13 lety 04.05.2011 14:18 |  
                0 0

                zítra na fotbale v kooperaci s hráči (pokud tedy nedostali své peníze a jsou na tom jako my - tj. za blbce)?

  7. Re: Statistické okénko - 26. kolo

    podol (přítel SN)     před 13 lety 04.05.2011 14:47 |  
    0 0

    Přátelé,myslím,že jim jsme za idioty,těm,co se snaží tahat za nitky,aby Slávie zanikla.Že jsme pro většinu médií i lidí k smíchu,
    s tím jsem se již musel smířit za ty uplynulé 2 roky.Nedomnívám se
    však,že by původci těchto čachrů byli natolik geniální,aby předvídali všechny možnosti a alternativy.Mezi námi,jak jsem se
    přesvědčil z mnoha diskuzí,jsou chytří a vzdělaní lidé.Hlavně musíme začít jednat,tvrdě,nekompromisně a v rámci našich možností.Čas slušnosti a tolerance vůči gaunerům skončil.Jsme tím
    povinni vůči našim předchůdcům,slavným hráčům i osobnostem
    i naší slavné Slávii.Podol

  8. Re: Statistické okénko - 26. kolo

    Viking     před 13 lety 04.05.2011 15:22 |  
    0 0

    Je třeba na Sisáka s Francem poslat Dextera. Michael C. Hall RULEZ.

    • Re: Statistické okénko - 26. kolo

      opicemag     před 13 lety 04.05.2011 16:10 |  
      0 0

      Už jsem tu jednou psal, že by je měl navštívit.