Fortuna liga

Slavia - Ostrava 0:0

Slavia v patnáctém ligovém kole znovu herně nepřesvědčila a s Baníkem, který se potácí v těžké krizi, uhrála pouze bezbrankovou remízu.

Slavia - Ostrava 0:0

Slavia: Čontofalský - Nitrianský, Cicman, Hubáček, Hloušek - Janda, Jarolím, Milutinovič (78. Voráček), Trubila - Hurka (43. Vlček) - Blažek

Trenér Straka se tentokrát musel obejít bez vykartovaného Martina Latky a také Zbyňka Pospěcha, jen na lavičce zůstali také Stanislav Vlček a Ondřej Petrák. V základní sestavě se naopak objevili znovu Jan Blažek, Lukáš Jarolím a Zoran Milutinovič, Latku nahradil Róbert Cicman. Soupeř z Ostravy postavil nebývale mladou sestavu, největší hvězda - Václav Svěrkoš - chyběla vinou karetního trestu, Martin Lukeš zůstal jen na lavičce. V základní sestavě tak byl jediný hráč starší 24 let, a to exslávista Benjamin Vomáčka. V mrazivém počasí se hráči obou týmů snažili zahřát aktivitou a už ve čtvrté minutě měly oba celky na kontě po jednom střeleckém pokusu, Zawada i Milutinovič ale mířili hodně nepřesně. Slávisté brzy převzali iniciativu a soupeře na svou polovinu pouštěli jen zřídka. Sami si pak snažili vytvářet příležitosti kombinací v okolí pokutového území. Velká šance však přišla na druhé straně, Kraut ovšem přízemní střelou z úhlu Čontofalského nepřekonal. Tou dobou už byla převaha Slavie minulostí a hrál se vyrovnaný zápas. S postupujícím časem kvalita hry klesala a klesala, v závěru poločasu přestala mít ligové parametry úplně. Z bídy vysvitla jen hlavička Frydrycha po rohovém kopu, tu kryl Čontofalský. Trenér Straka se ještě před poločasem rozhodl oživit hru vystřídáním Hurky, kterého nahradil veterán Vlček. Podprůměrná podívaná v první půli pak dospěla k bezbrankovému konci v poklidném tempu.

Hned zkraje druhé půle musel být dlouhou dobu ošetřovaný střídající Vlček, nakonec se na hřiště vrátil. Kvalita hry zůstala stejná jako na konci prvního poločasu, v jednu chvíli se na to už nevydržel dívat Hubáček a vyslal zajímavou střelu z dobrých 40 metrů, která skončila jen těsně nad. O chvíli později stejný hráč zaváhal vzadu a mohl být rád, že se po jeho zákroku nepískala penalta. Z protiútoku se pak probil do vápna Janda, jeho křížná střela po zemi však bránu minula. V záchvěvu kvality pak zahrozil dvakrát i Baník, Poliačka vychytal Čontofalský a centr ze standardky pak propadl jen těsně vedle jeho levé tyče. Slavia odpověděla pokusem Vlčka, který se také mezi tři tyče nevešel. Stejně dopadla i hlavička Milutinoviče o dvě minuty později. V 86. minutě zahrával přímý volný téměř z hranice vápna Jarolím, střelu zblokovala zeď a celý stadion reklamoval hraní rukou. Za minutu pak střílel Blažek nad. Slavia si tlak vytvořila až v posledních pěti minutách, to už bylo příliš pozdě. Zápas, který kvalitou diváky musel zklamat, tak skončil zaslouženou bezbrankovou remízou.

Trenér hostů Pavel Malura mohl být poměrně spokojený. "Přizpůsobili jsme sestavu tomu, že jsme chtěli hrát na nulu vzadu, to se nám povedlo. Chtěli jsme zlobit i dopředu, tam už to bylo horší, moc brejkových šancí jsme si nevytvořili. Po 70. minutě jsme začali propadat na levé straně, Slavia se díky tomu dostávala do šancí, ale zápas skončil zaslouženou remízou. Václav Svěrkoš nám chyběl hodně, na podhrotu by určitě posbíral víc míčů, než jsme posbírali bez něj. Bod ze Slavie je pro nás cenný."

František Straka hodnotil zápas takto: "Já spokojený nejsem, nechali jsme body ležet na hřišti. V první půli jsme byli hodně neškodní, nevím proč, musíme si to vyříkat. Druhý poločas byl úplně o něčem jiném, byla tam daleko větší agresivita. Chyběla tam předfinální přihrávka, která by naše hráče dostala do vyložené šance. Mrzí mne, že jsme nepotvrdili tři body z domácího zápasu s Plzní. Možná si hráči uvědomují, že se můžou dostat v tabulce výš a tlak je na ně až moc velký. Mladí hráči mají velké problémy udržet stabilní formu, chyběl nám také Zbyněk Pospěch, který by vytvářel svým důrazem prostor i pro další hráče."

Komentáře (67)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia - Ostrava 0:0 v 1. pol.

    DrFe1     před 12 lety 28.11.2011 19:11 |  
    0 0

    Straka ven !!!

    • Re: Slavia - Ostrava 0:0 v 1. pol.

      urs (přítel SN)     před 12 lety 28.11.2011 19:19 |  
      0 0

      co blbneš, vždyť tlačíme! .))

      • Re: Slavia - Ostrava 0:0 v 1. pol.

        DKNL     před 12 lety 28.11.2011 19:20 |  
        0 0

        Aby jsme po tom neuklouzli.

      • Re: Slavia - Ostrava 0:0 v 1. pol.

        DrFe1     před 12 lety 28.11.2011 19:55 |  
        0 0

        Mě se jedná především o vyšší princip mravní.

        • Re: Slavia - Ostrava 0:0 v 1. pol.

          Jarda66     před 12 lety 28.11.2011 20:43 |  
          0 0

          No nevím, připadá mi to, že naše hra je jenom po vápno a před vápnem soupeře sou hračí bezradní... A když už se dostanou do vápna, tak to dopadne špatně... Ale za to Straky myslím nemůže, že hráči nedaj na dva metry přesnou přihrávku... Dám krásnej příklad... Janda s Nitranským vykombinovali obranu a Nitranský šel z úhlu na brankaře... Nabízel se mu Blažek na první tyč a na prostředku myslím Trubila nebo kdo, ale Nitranský místo přesný přihrávky zvolil střílenej centr do prostoru, kde nebyl absolutntě vůbec nikdo... Aj nad tím přemejšlím jakkoli, tak za toho prostě Straka nemůže... Jedna věc je taktika, druhá věc je neschopnost hráčů se v pravou chvíli dobře rozhodnout... Nemluvě o kvantu zkažených jednoduchých přihrávek na pár metrů, to je taky Straka snad nemůže už učit... To jsou automatický věci který automatický nejsou a to je špatně... Ale bohužel je to víc chybou hráčů než celkovýho systému... Za chybu systému považuju například to, že je mnoho zpětných přihrávek, ale to je tak maximálně všecko...

          • Re: Slavia - Ostrava 0:0 v 1. pol.

            honzah (přítel SN)     před 12 lety 28.11.2011 20:50 |  
            0 0

            Umístění mezi 6.-8. místem je reálný cíl téhle sezóny, snad se to bude rozumně doplňovat, v příštím půlroce se vytvoří aspoň základní automatismy, abychom už v další sezóně zase prorazili do pohárů.

          • Re: Slavia - Ostrava 0:0 v 1. pol.

            urs (přítel SN)     před 12 lety 28.11.2011 20:51 |  
            0 0

            já bych to zkusil přecijen natrénovat :)

          • Re: Slavia - Ostrava 0:0 v 1. pol.

            quelhar (admin)     před 12 lety 28.11.2011 21:02 |  
            0 0

            Chyba systemu je v tom, ze typicka situace, kterou jsi popsal, neobsahuje zadne dalsi nabihajici hrace ve vapne, ale jsou tam jen dva a vetsinou dobre obsazeni. Kdyby tam tech hracu bylo pet, tak by sance na vstreleni branky byla o dost vetsi. Jenze to se stane za cely zapas jen tak trikrat, ze se do finalni faze pokusi zapojit vice hracu.

            • Re: Slavia - Ostrava 0:0 v 1. pol.

              Jarda66     před 12 lety 28.11.2011 21:12 |  
              0 0

              To je pravda, hráčů tam mělo bejt víc, to je jasný, ale i to co tam bylo stačilo, pač ani jeden nebyl dobře obsazenej... Trubila byl sám a Blažek se dostal v pravou chvíli před obránce, výborná šance na gol, ale ta přihrávka byla prostě pokažená... A za to Straka nemůže... Není nejlepší trenér, to je jasný, ale nemůžeme mu dávat za vinu úplně všecko...

              • Re: Slavia - Ostrava 0:0 v 1. pol.

                urs (přítel SN)     před 12 lety 28.11.2011 21:57 |  
                0 0

                já se domnívam, že zvoláním "straka ven!" se doktor nedotýká strakova trenérského umu, ale hlavně známému faktu, že tento trenér jaksi stojí na nesprávné straně barikády
                tento fakt je například pro mě naprosto nepřijatelný, ať už hrajou klucí jakkoliv dobře, nebo blbě..

                btw. k systému hry - náběhy a fyzička nitrianského byli kořením dnešního utkání - jen ta finální nahrávka (nejdůležitější věc vůbec, bo potom je celá ta vynaložená hráčova dřina k ničemu) mu nejde, resp. kdyby tam bylo větší množství hráčů (5 a více) při každém jednotlivém centru - dá se dát branka i když to tam bude prát naslepo "na nikoho" :)
                toť můj laický pohled - nejsem trenér, ale rád bych toto viděl třeba 10 - 15x za zápas a né 3x s centrem na náhodu..

                další poznatek - nitro by měl pilovat centry se zdviženou hlavou ;)

  2. Jarolím

    JS (přítel SN)     před 12 lety 28.11.2011 20:17 |  
    0 0

    asi se budu opakovat, ale to je tak děsněj nekopa.. už tam vůbec nemá co dělat!

    • Re: Jarolím

      JS (přítel SN)     před 12 lety 28.11.2011 20:20 |  
      0 0

      a Vlček jakbysmet

  3. Re: Slavia - Ostrava 0:0 v 2. pol.

    spojka     před 12 lety 28.11.2011 20:25 |  
    0 0

    Ostuda, zoufalost, představení nedůstojné jména Slavie. Pro všechny hráče je neřešitelný problém zpracovat míč a dát si dvě tři přihrávky. Vrchol je Vlček, z toho se během pár měsíců stala naprostá troska a parodie na fotbalistu.

    • Re: Slavia - Ostrava 0:0 v 2. pol.

      DKNL     před 12 lety 28.11.2011 20:34 |  
      0 0

      Asi mám větší nároky, ale dle mého jen bezradnost.Hodně nepřesností, neviděl jsem v tomto zápase, jak bychom mohli toho vytouženýho gola dát.Takže jsem se modlil, aby se ostravě nepodařila nějaká náhodná akce a neprohráli jsme. Dnes , kdybychom hráli do nekonečna, gol nedáme.

      • Re: Slavia - Ostrava 0:0 v 2. pol.

        DKNL     před 12 lety 28.11.2011 20:35 |  
        0 0

        Oprava : Ostravě

    • Re: Slavia - Ostrava 0:0 v 2. pol.

      bongor     před 12 lety 28.11.2011 22:28 |  
      0 0

      jestli oni nechoděj na školení k toaleťákům.Ti si taky nedají přihrávku ani na dva metry.

  4. Re: Slavia - Ostrava 0:0

    harry     před 12 lety 28.11.2011 21:05 |  
    0 0

    zhmotnění zoufalosti v praxi,nyní je snad jednoznačně vidět,že žádné zlepšení nenastává,člověku to opravdu bere chuť navštěvovat zápasy...

    • Re: Slavia - Ostrava 0:0

      Kactus     před 12 lety 28.11.2011 21:35 |  
      0 0

      to zase ne, ale co kdo chce od takoveho trenera co nic neumi?

      STRAKA VEN!

      • Re: Slavia - Ostrava 0:0

        edenian     před 12 lety 28.11.2011 21:39 |  
        0 0

        No pockej, ve Sportu dali supertitulek: Slavia prodlouzila neporazitelnost...

        Podle nich je zrejme neporazitelnej :-))))))))))

  5. Re: Slavia - Ostrava 0:0

    edenian     před 12 lety 28.11.2011 21:33 |  
    0 0

    Joooooo tak konecne vim proc jsme hrali tuhle dnesni hruzu. Protoze se hraci boji toho, ze by nekdo mohl ocekavat ze se posunou v tabulce. Tak to je fakt perla. Duch caplara vplynul do Edenu. To je smrad...

    • Re: Slavia - Ostrava 0:0

      lassiter     před 12 lety 28.11.2011 21:45 |  
      0 0

      jako neblázni, možnost dostat se z devátýho místa na sedmý, to s člověkem může pěkně zamávat

      • Re: Slavia - Ostrava 0:0

        capi (přítel SN)     před 12 lety 29.11.2011 14:19 |  
        0 0

        A to nemluvě, že na dohled by už bylo i místo šesté :-)

  6. Re: Slavia - Ostrava 0:0

    opicemag     před 12 lety 28.11.2011 21:46 |  
    0 0

    Je mi zima, jsem slučně řečeno naštvaný. A tohle ani nejde svádět na toho troubu Straku, ten totiž nemůže za to, že nikdo!!!! neumí přesně přihrát na dva metry nebo zpracovat míč. To byla parodie na fotbal. Myslím, že kdyby to viděli hráči Barcy nebo Realu, museli by se bavit tím, co tady považujeme za fotbal. Militinoviče bych hned šoupnul do béčka. Nebo mu zakázal hrát rovnou fotbal (jediná naděje je, že jsem totéž psal před rokem o Korešovi a ten se pak vypracoval). On se bojí chodit do soubojů. Tak k čemu tam je???? Nebo Standa. Vždyť by měl mít zkušenosti, když už nic jiného...
    No nic. Řebíček bude muset z kapsy vytáhnout pár (desítek) milionů, takhle to dál nejde.

    • Re: Slavia - Ostrava 0:0

      naplavnik     před 12 lety 28.11.2011 22:39 |  
      0 0

      zoran je hodně fotbalovej, nicméně pravda, docela na dospělý fotbal měkký... u něj mě trápí spíše kolísavost výkonů, ale tak toto bychom mohli vyčítat skoro celému kádru... a jak mám standu rád, tak bych mu přál na jaře jen nějakou adekvátní rozlučku, ale jeho přednosti již odvál čas... celkově mě však trápí nedostatečná kombinančí hra zálohy...

  7. Re: Slavia - Ostrava 0:0

    qazwerty     před 12 lety 28.11.2011 21:46 |  
    0 0

    Děs běs...Kromě několika vyjímek, kdy kromě hráče s míčem byli v náběhu i někteří jeho spoluhráči, tak to bylo absolutně bez pohybu...a to se potom těžko proti zalezlému soupeři hraje...Kreativitu a technické dovednosti určitých fotbalistů nemá ani cenu hodnotit...A co to trenér mele o mladých hráčích??? O nich může mluvit jedině trenér Baníku!!!!

    • Re: Slavia - Ostrava 0:0

      edenian     před 12 lety 28.11.2011 22:17 |  
      0 0

      Mozna mluvil o tech ostravskejch hracich. Vypada,ze je uplne zmatenej. Ten skonci v Bohnicich.
      Novej pokrik: Strako tahni do Bohnic :-)

  8. Re: Slavia - Ostrava 0:0

    naplavnik     před 12 lety 28.11.2011 22:33 |  
    0 0

    zápas, který nebyl reklamou na fotbal, nicméně pozitivnějším prvkem byl výkon kamila, cica a možná, ale skutečně možná i blaženy... jinak v té kose nás svou hrou moc hráči nezahřáli...

    • Re: Slavia - Ostrava 0:0

      quelhar (admin)     před 12 lety 28.11.2011 22:44 |  
      0 0

      Mi teda prisel Blazek skoro nejhorsi na hristi, ale v te celkove bide je dost tezke nekoho vypichnout kterymkoli smerem. Az na Contofalskeho...

      • Re: Slavia - Ostrava 0:0

        naplavnik     před 12 lety 28.11.2011 22:50 |  
        0 0

        blažena tam měla několik povzbudivých momentů, jinak pravda, nuda, nuda, šeď, šeď... dneska nikdo nevynikal, nikdo však ani výrazněji nepropadl, ale vystřídání hurky jsme nepochopil. zranění?

        • Re: Slavia - Ostrava 0:0

          Artur (přítel SN)     před 12 lety 29.11.2011 09:36 |  
          0 0

          Nevím jestli si byl na stadiónu, ale Blažek byl podle mě jedním z nejhorších hráčů, celej druhej poločas sem pečlivé sledoval jeho pohyb a kromě máchání rukama a kopnutím do brankové tyče ten člověk nic nepředvedl. Pomalej, nevybojoval žádnej souboj ( narozdíl třeba od Trubily, kterej alespoň zajel do protihráče o balón) a v neposlední řadě výběr místa! Nitrianský to posílal skvěle ( i když na to byla kritika) jenže Blažek běžel na přední tyč s krytej obrancem a ještě brankářem .... jediné plus bylo že konećne alespoň zatleskal divákům...

          • Re: Slavia - Ostrava 0:0

            naplavnik     před 12 lety 29.11.2011 09:58 |  
            0 0

            blažka jsem sledoval celý zápas na stadionu (jak jinak proboha ;-), mě prostě přišel z té naší party nejvíce fotbalovej... snažil se kombinovat, i když se kvůli tomu musel vracet mezi záložníky, když se nedařila kloudná kombinace, tak se snažil prosadit individuálně (nahrávka adamovi, resp. hurkovi v první půli, vybojovaný přímý kop pro lukáše atd.). že to asi není typický hroťák, no to není nic nového a on sám to o sobě tvrdí. že nemáme místo zbyňka adekvátní náhradu (paprčiak?, voráček?) je prostě věc jiná. ano, třeba víťa tam bojoval a běhal klasicky jako motorová myš, ale s adamem jim to docela skřípe. více mě baví spolupráce víti s korym.

  9. Proč Straka musí pryč?

    tantalos     před 12 lety 28.11.2011 22:45 |  
    0 0

    Nemá cenu opakovat, že to byl děs a že Straka má táhnout. Ale nejen pro své někdejší výroky.
    Jak dnes postavil mužstvo:
    1. Hráli jsme bez hrotového útočníka. Blažek se pořád vracel do středu pole a tam se utápěl v kličkách. Ano, Pospěch chyběl, ale to neznamená, že máme hrát bez útočníka. Když není Pospěch, musí tam být jiný důrazný koncový hráč. Když není nikdo lepší, tak třeba Zákostelský, ten má alespoň zakončení hlavou. Jestli je lepší Voráček, čímž si nejsem jistý, tak on. Kam se najednou vytratil Paprčiak? Že je Blažek lepší? - Ne - nakonec byl stejně nebezpečný, jako slepá, kulhavá bába.
    2. Lukáš Jarolím mě dnes zaujal výhradně tím, že v první půli připravil dvě gólové šance Ostravě a zahozením poslední velké šance - trestňáků se 17 metrů. LJ je stavěn jako rozehrávač, ale ve skutečnosti se spíš pohybuje mezi obránci, jeho místo má být mnohem víc vpředu a přihrávat také dopředu, nejen na jistotu do stran. Jeho alibismus je jednou z hlavních příčin slavistické impotence.
    3. Hurka nepatří na pravou stranu zálohy, ale před Trubilu vlevo. Tam může jedině prokázat svou nejsilnější stránku, dobrou finální přihrávku levou nohou. Jestli ho chce Straka vyřídit, může ho rovnou stavět do branky.
    4. Je třeba podstatně větší variabilita hry. Prolínání řad, větší měnění míst mezi záložníky. Dnes si všichni "hlídali svůj prostor" kromě Blažka, a proto bychom nedali gól, ani kdyby se hrálo ještě deset hodin.
    5. Straka ku.ví naše naděje. Jak zpočátku válel Petrák a patřil mezi nejlepší hráče, teď Straka ho ani nepustil na hřiště. Hurku cpe tam, kam nepatří. Voráčka tam pustil jen na chvíli. V tom se Petrouš ukazuje proti Strakovi jako zkušený trenér. Straka spoléhá na "jistotu", na staré, ale poněkud již zrezivělé železo. A řekněme si pravdu, nakonec ostravští mlaďoši stříleli líp a měli víc šancí. Ostatně i ty naše připravoval hlavně mlaďoch Nitro.
    Právě tenhle alibismus, nedostatek kreativity, neschopnost vymyslet něco pozitivního je hlavní důvod, proč mají pravdu ti, kdo volají Strako táhni a proč jsou hov-da ti, kdo při tom pískají.

    • Re: Proč Straka musí pryč?

      DrFe1     před 12 lety 28.11.2011 23:51 |  
      0 0

      Souhlas.

    • Re: Proč Straka musí pryč?

      opicemag     před 12 lety 29.11.2011 00:24 |  
      0 0

      O tom, že Straka je trenér, kterému slovo taktika nic moc neříká, nemá cenu se hádat. Tak to je.
      Ale nemůžeme na něj všechno svádět. Samozřejmě hráče trénuje, může ovlivňovat jejich přípravu, motivovat je apod.
      Ale co hráči, co nejsou schopni:
      1) zpracovat míč v rychlosti či bez metrového odskoku
      2) přihrát v rychlosti nebo dokonce vůbec přihrát na tři metry
      3) běhat (samozřejmě, on by je měl naučit kam mají nabíhat, učit je modelové situace do té doby, než budou mít náběhy zcela zautomatizované, naučit je taktiku) - naši hráči nejen že nezabíhají za obranu, nenabízejí se do šancí, oni neběhají vůbec, ve stoje hrát nelze
      To by měli všichni alespoň nějak umět už z dorostu. A většině to dělá neřešitelné problémy (o to smutnější je to u hráčů jako Vlček a Jarolím). Straka na tom má podíl, ale stejně tak i hráči. Ne že by nesnažili, ale prostě to neumějí. A je trochu pozdě se v 18 učit zpracovávat míč a přihrávat v běhu. Ale to je problém celého českého fotbalu.

      • Re: Proč Straka musí pryč?

        tantalos     před 12 lety 29.11.2011 01:24 |  
        0 0

        Argument, že hráči jsou špatní, je sice těžko popíratelný, jenže jak potom vysvětlíš, že i taková banda nekopů, jako byla dnešní Ostrava, si vypracovala víc šancí a nebezpečnější střílela než Slavia? A že prohrajeme třeba se Žizkovem?
        Průser je v tom, že alibistický trenér dá pokyny - převážně defenzivní, co si má kdo hlídat - ale nedá hráčům prostor ke h ř e. To je ten rozdíl. Vrba, Psotka a jiní nechávají mužstvo hrát, opakuji h r á t, a ne pouze plnit úkoly.
        Dnes bylo víceméně jedno, jestli ztratíme dva nebo hned tři body, ale měli jsme se snažit vítězit a ne hrát systémem 5 - 5 - 0. V tom systému bylo jádro pudla.

        • Re: Proč Straka musí pryč?

          urs (přítel SN)     před 12 lety 29.11.2011 10:03 |  
          0 0

          a proto bych bejt mafiózem řébou - šahám pro korupčníka psotku :)

    • Re: Proč Straka musí pryč?

      japhy     před 12 lety 29.11.2011 01:01 |  
      0 0

      Věřím, že jádro pudla je v pohybu. Už nějakou dobu můžeme pozorovat, že čím víc si přihráváme, tím více se dostáváme do úzkých a následuje odkop. Většinou. Hráč s míčem nemá na výběr, buď to nakopne nebo přepošle jedinému dalšímu hráči a tím mu předává černého Petra. V podstatě sami sebe chytáme do pasti.
      Pokud soupeře několikrát nevymícháme, pořád po nás půjdou jako slepice po flusu. A to chce buď "chytré" hráče anebo ty ostatní naučit kam nabíhat. Není možný pořád zpracovávat míče zády k bráně! Balzámem byly v druhý půli kombinace vpravo a náběhy Nitra. Co ale následovalo je zase na jinou pohádku.

      • Re: Proč Straka musí pryč?

        tantalos     před 12 lety 29.11.2011 01:43 |  
        0 0

        Samozřejmě pohyb by se měl zrychlit. Ale když nám Ostrava relativně úspěšně "zmenšovala" nebo "zahustila" hřiště, mělo se hřiště roztáhnout - hrát na dva, nebo tři hroty a přihrávat jim za obranu.
        Jádro pudla bylo hlavně v připosranosti trenéra, který radši ztratí dva body, než aby se snažil získat tři.

    • Re: Proč Straka musí pryč?

      capi (přítel SN)     před 12 lety 29.11.2011 14:22 |  
      0 0

      Mě se líbil Janda. Toho bude škoda...

  10. Re: Slavia - Ostrava 0:0

    podol (přítel SN)     před 12 lety 29.11.2011 05:12 |  
    0 0

    Byla to bída,hra Slávie,návštěva a komentář.že Slávia 5(?)zápasů
    v řadě bodovala-to je ukázka jak špatnou skutečnost popsat
    optimisticky.Já musím napsat,že Slávia ztratila zcela zbytečně 7 bodů-prohrou na Žižkově,remizami v Hradci a nyní s Ostravou.
    Podívejme se na tabulku,o co bychom mohli hrát na jaře,mít tyto body.Pro to není žádná omluva,i s kádrem,který v současnosti
    Slávia má,bychom měli zmiňovaná mužstva s přehledem porazit.
    Nechci se jich dotknout,ale byla to herně nejslabší mužstva v GL.
    Včerejší zápas s Ostravou,s mužstvem téměř dorostenců,kteří
    nemohou být nijak sehraní,to nelze nazvat jinak než propadákem.Tím spíše,že Slávia si nevytvořila žádný tlak,100 proc.
    šance.A to mohlo utkání dopadnout ještě hůř.Nemohu přijmout
    komentář "trenéra" Slávie-že jsme nechali ležet body na hřišti,
    že jsme byli neškodní,musíme si to vyříkat,chybí předfinální přihrávka,atd....To si stěžuje sám na sebe a na zvolenou
    "připosr..anou taktiku?S takovou předváděnou hrou je ta slabá
    návštěva ještě hodně.Podol

    • Re: Slavia - Ostrava 0:0

      eomer (přítel SN)     před 12 lety 29.11.2011 09:42 |  
      0 0

      Souhlas, ještě bych rozvedl, že za dva poslední zápasy trefili 2x ( možná 3x) bránu a z toho 1x z penalty.

      • Re: Slavia - Ostrava 0:0

        Kactus     před 12 lety 29.11.2011 10:52 |  
        0 0

        to vis, jeste by trefili branku a dali gol a to se jiz tak rok dva u nas nenosi.
        jak to rikal ten Bosak? oni snad maji zakazano strilet na branku!

        to zacalo jiz za Jarolima, pokracoval v tom jeho asistent Petrous a dnes to ordinuje Strakaven.

      • Re: Slavia - Ostrava 0:0

        Jiri1     před 12 lety 29.11.2011 10:56 |  
        0 0

        Zdravim, mne opet nasrala CT, se zaznamu sem si pustil cele utkani znovu a komentar pane Capka to je opravdu otres , 4 tisice divaku nen sice nic extra , ale odpovida to prumeru divaku v teto rocni dobe i vyznamu utkani . Komentare tohoto radoby sportaka jsou tendencni a urazlive , snad se podobnych ldi dotkne planovana reorganizace kanalu na kanale 4 prominte tento vyraz, ktera ma probehnout na jare, ktera bohuzel ubere i fotbal z verejnopravni televize a zrejme ho zase presune na nektere mensi stanice.

        • Re: Slavia - Ostrava 0:0

          urs (přítel SN)     před 12 lety 29.11.2011 11:46 |  
          0 0

          čapek je hrůzostrašnej a snad si toho ten novej říďa již všimnul..
          tento přesluhující borec má komenty jak přes kopírák a řiká stále stejný blbiny, nehledě na to, že jeho objektivnost, a v jistém smyslu i sportovní (fotbalové) vědomosti, jsou prachbídné..

          • Re: Slavia - Ostrava 0:0

            honzah (přítel SN)     před 12 lety 29.11.2011 22:37 |  
            0 0

            No, já si ho poslední dobou zase celkem oblíbil, hlavně proto, že sebou často vozí Karocha, který je lepší komentátor, než ten Bosákův dědula z hospody. Taky se furt nehádá s rozhodčími a méně objektivní byl Zelenka, který tvrdil, že je jen otázka času, kdy domácí dají gól :-/

            Na druhou stranu, klišé přes kopírák to jsou. Třeba před zápasem Borisov - Plzeň jsem pravil: ,,To jsem zvědav, v kolikáté minutě se Pilař protáhne jako lasička.´´ Myslím, že již v první desetiminutovce :-))

            Mimochodem, v případě Bosáka mám někdy pocit, že je to Hubáčkův vzdálený příbuzný. Dlouhodobě je to ale pořád můj nejoblíbenější komentátor.

        • Re: Slavia - Ostrava 0:0

          opicemag     před 12 lety 29.11.2011 12:20 |  
          0 0

          Čapoun je hroznej. Nemyslím si, že by byl nějak zvlášť zaměřenej proti nám (i když je to sparťan, o tom není pochyb), on na to nemá obecně. Plete si hráče, týmy, občas vůbec neví, co plácá (I když chybuje každý, nejlepší byl Vrba, který po zápase s Barcelenou na otázku, zda teď tedy musí vyhrát v Borisově, řekl, že mohou doma porazit !!! INTER MILÁN !!!. Splete se každý, ale tohle mi přišlo příliš.)

          • Re: Slavia - Ostrava 0:0

            psychosks     před 12 lety 29.11.2011 13:16 |  
            0 0

            Nejvic se mi od nej libilo ze si za cely zapas nevsiml ze by slavisticti fanousci kricely Straka ven!!!!:Dto me fakt hodne pobavil......ja myslim ze toho bylo dost a este bych to poradne zahustil!!!straka a platil ven!!!!!!!!!!

            • Re: Slavia - Ostrava 0:0

              psychosks     před 12 lety 29.11.2011 13:26 |  
              0 0

              Jinak LJ tam nema absolutne co delat, prihravky prevazne zpatky a v nejlepsim do strany.....na kapitana slavie ktery by mel tvorit hru celkem slaby vykon!!!Hlousek?to je trapeni jako svine a uz vubec nechapu proc ten ko*ot spartanskej takhle zazdi petraka......ten se mi libil moc nez ho posadil!!!!Ale ne, je lepsi to hrat s impotentnim jarolimem a s totalne vyjukanym milutinovicem!!!vzdy jsem si sem chodil jen cist ale uz mi to nedalo a musel jsem se taky prihlasit....sere me jak tady nekteri lide uz pomalu zacinaji vynaset straku do nebe(mimmochodem, prijde mi ze to delaji i novinari)On ordinuje tymu takovouhle zalezlou taktiku i proti bezzube Ostrave a vsem to prijde normalni!opravdu uz nevim s kym by jsme chteli vyhravat:/mimochodem platil ted taky nejni moc v kurzu chtelo by to nejaky pekny choreo proti temhle uprdencum spartanskejm:Dhowk

            • Re: Slavia - Ostrava 0:0

              DrFe1     před 12 lety 29.11.2011 13:32 |  
              0 0

              Mě to naštvalo taky. Když se pohoršoval nd tím, že je málo diváků, tak jaksi opomněl sdělit, že jich tam spousta není právě kvůli přítomnosti Straky. Celkově o tom Strakovi to bylo v duchu, jakože si to ti fanoušci Slávie vlastně rozmysleli a Straka jim už nevadí, kdy Slávia teď několikrát bodovala. Na to že to pro někoho má nějáký morální rozměr a nepřijde na stadion i kdyby Straka se Slávií vyhrál LM tak tenhle aspekt ho jaksi vůbec nenapadnul.

              • Re: Slavia - Ostrava 0:0

                Gino     před 12 lety 29.11.2011 13:40 |  
                0 0

                Myslím, že nepřijít na stadion na finále LM (když píšeš, že ani kdyby se to vyhrálo) jen kvuli tomu, že nás trénuje Straka, je slušná hloupost a zbytečný gesto :)

                • Re: Slavia - Ostrava 0:0

                  Blackworld     před 12 lety 29.11.2011 13:42 |  
                  0 0

                  Taky tomu nerozumím a myslím, že Straka je spíše ostuda sparťanů

                  • Re: Slavia - Ostrava 0:0

                    Veta (přítel SN)     před 12 lety 29.11.2011 13:55 |  
                    0 0

                    Straka je slapani na slavisticke tradice. Slavia je vic, nez sledovani fotbalu na stadionu. Chapu, ze toto nemusite vy a tisice dalsich chapat, ale vy chapejte prosim, ze jsou zde lide, pro ktere je Slavia a duch Slavie neco mnohem vic.

                    • Re: Slavia - Ostrava 0:0

                      Blackworld     před 12 lety 29.11.2011 14:03 |  
                      0 0

                      Abych to správně pochopil, Řebíček nám nevadí, protože to teď momentálně platí a je úplně jedno kde ty peníze vzal, to není šlapání po trdici a duchu, ale Straka (a já ho fakt nemusím) protože je sparťanský šašek a jak se ukázalo spíše hraný jen, tak je to šlapání po tradicích?

                      • Re: Slavia - Ostrava 0:0

                        Veta (přítel SN)     před 12 lety 29.11.2011 15:09 |  
                        0 0

                        No na ten paradox narazsi spravne, ale zase vime, v jakem svete zijeme, ze ;) Abramovic, sejkove atd. realita je proste nejaka.

                        Kazdopadne tim, ze mi vadi Straka, mi take a (to mozna primarne) vadi, ze mu to angazma nekdo nabid. To znamena, ze kdyz na stadion nekdo nechodi, protoze mu to prijde, ze ma poslapanou Slavii, tak to jde prave spise na hlavu majitele, nez trenera. Pro trenera je to proste job ;).

                        Abych to shrnul, je mi jedno, komu patrime, kdyz se bude chovat v zajmu Slavie a nebude po Slavii slapat (jako angazovanim Straky).

                      • Re: Slavia - Ostrava 0:0

                        wymaz     před 12 lety 29.11.2011 17:01 |  
                        0 0

                        Řebíčkovi nebylo nic prokázáno-jako spoustě lidí u nás, dá se tedy polemizovat, zda něco udělali, či nikoliv, ať se nám to líbí, nebo ne. Spousta lidí jedná nemorálně a protizákoně a vadí to většinou jen u těch, kteří jsou schopni(í), tímto jednáním získat velikánské majetky, výhody atd, že ano.?
                        Straka vadí kvůli tataráčkům, sralťanskému srdíčku, atd..

                • Re: Slavia - Ostrava 0:0

                  urs (přítel SN)     před 12 lety 29.11.2011 15:47 |  
                  0 0

                  tak doktor to samosebou přehání, ale jde mu asi spíš o ten pricnipán, kterej je nějakýmu čapounovi a podobnejm odporníkům u zardele..

                  • Re: Slavia - Ostrava 0:0

                    DrFe1     před 12 lety 29.11.2011 21:20 |  
                    0 0

                    přesně tak

  11. Re: Slavia - Ostrava 0:0

    Blackworld     před 12 lety 29.11.2011 13:33 |  
    0 0

    Tak hra byla chvílemi tragická, chvílemi v druhé půli náznaky hezké kombinace, ,ale působilo to na trávníku stejně jako v hledišti, když půlka křičí Straka ven a půlka na ně píská, tohle nechápu...

    • Re: Slavia - Ostrava 0:0

      Jiri1     před 12 lety 29.11.2011 14:05 |  
      0 0

      Co nechapete, prece je jasne , ze se proste cast fandu nikdy nesmiri s trenerem, ktery mozna motivuje fotbalisty , ale demotivuje ty Slavisty , kteri znaji jeho vyroky i mysleni. A protoze cast lidi zase uprednostnuje sportovni hledisko, je to tak , jak je. Nejsem Rebicek , aby mi zpravy o Slavii posilali , nejsem Platil, abych se spokojil s malem, nejsem Straka , abych podlezal nasim superhvezdam , ktere i diky svemu veku uz takove hvezdy nejsou. Chapu hrace , ze Straka je po umornych fyzickach s Petrousem pro ne super , ale nechapu tu jejich spokojenost, kterou vetsina prezentuje, chybi mi vetsi narocnost , chybi mi take tah na branku, ktera vzdycky Slavii zdobila, zaznamenal jste treba jedinou vytku vedeni smerem k rozhodcim, smerem k trenerum mladeznickych repre , pro ktere se diky neustalym soustredenim a kvalifikacim stal fotbal kseftem stoleti a nektere hrace budeme brzo znat jen z fotek.

    • Re: Slavia - Ostrava 0:0

      psychosks     před 12 lety 29.11.2011 14:24 |  
      0 0

      JJ, druhou puli se to sem tam blizklo....treba Nitro tam zacinal mistama pekne jezdit......celkem se mi libil i hurka a samozrejme Conto!Jsem rad ze ma slavia kvalitniho golmana a myslim si ze ma na to aby tady dokazal to co Vaniak a to jest ziskat si fanousky svymi vykony!!!Jen tak dal.....jsem zvedavej co prijde za posily:/

      • Re: Slavia - Ostrava 0:0

        psychosks     před 12 lety 29.11.2011 15:09 |  
        0 0

        "Apeloval jsem na to v Hradci i teď proti Ostravě. První poločas se mi stejně jako v Hradci nelíbil. Takové zápasy přitom rozhoduje jeden gól, jedna šance. A ty jsme si vytvořili," měl Straka na mysli zejména příležitost záložníka Jandy. "Tu měl dát," poznamenal kouč. -----Spartan se nezapre:D

        • Re: Slavia - Ostrava 0:0

          urs (přítel SN)     před 12 lety 29.11.2011 15:54 |  
          0 0

          mele blejna :( a já zůstanu hezky pěkně dál sedět doma na prdeli a ani mě nehne se tý šarády jakkoliv finančně účastnit :/
          samosebou tímto trapným gestem nechci odradit nikoho, kdo to má jinak a zdravím všechny, kdo takovýto postoj odsuzují - u mě to je jako s kouřením v hospodách - taky tam nechodím díky tomu smradu a na kulturu a koncerty jakbysmet - škoda - přicházim tak o docela slušnou dávku kulturního obohacení mého já..
          také zdravím Sokrata, protože jeho příspěvky budou pro mne signálem, že se situace přeci jen zlepšila..

          • Re: Slavia - Ostrava 0:0

            Sokrates55 (přítel SN)     před 12 lety 29.11.2011 17:25 |  
            0 0

            Dobrý podvečer přeji Vám Všem.
            Zdravím Vás Ursi a také všechny a moc Vás asi nepotěším. Já nemám nic pozitivního. Jak správně už na začátku této disputace napsal DrF1, z hlediska vyššího principu mravního je pro mne působení F. Straky u Slávie nepřijatelné (ale urážet ho nebudu), při sobotním pohledu na někdjší fotbalisty Slávie v dresu Jablonce a Liberce jsem vzpomněl na přítele :-)Tantala a protože se i za oponou nedějí dobré věci - viz Pelta předsedou jakési fotbalové žumpy se stále měnícím se názvem......... Jediné co mne potěšilo, je fakt, že A. Řebíček snad vymění svého poradce Platila. Pokud se to nestane, tak budeme hrát fotbal na úrovni Slavoje Houslice a tím pádem půjdeme do pjdele......... Snad mi to slovo pjominete.
            Sokrates55

            • Re: Slavia - Ostrava 0:0

              urs (přítel SN)     před 12 lety 29.11.2011 19:56 |  
              0 0

              Já Vám jej s určitostí prominu :) a děkuji i za to málo, co jste napsal..
              Do zákulisí nevidím vůbec, ale tak nějak tuším, co je a není špatně.
              Každopádně Pelta s Berbrem na svazu, Platil s Řebíčkem a Franzem u Slávie, Franěk opět píská ligu a tak se ptám, kdo to všechno proboha spískal?? - ten Franěk mi tam vadí úplně nejmíň..

              btw. Tantalos má ve většině případů pravdu, když hodnotí nastalou či minulou situaci klubu našeho srdce a osobně čtu jeho příspěvky se zaujetím sobě vlastním.. Budu se holt muset spokojit alespoň s ním, dokud také "neodpadne" :)
              Také si ťukám na čelo, když pozoruji slávistické fotbalové talenty, jak se prohánějí po hřištích a má to narozdíl od našeho pojetí hry, něco do sebe..

              mír všem a budoucnost slávii

              urs