Fortuna liga

Slavia - Liberec 1:3

Slávisté v posledním podzimním zápase nestačili na Slovan Liberec a zaslouženě prohráli. 

Slavia - Liberec 1:3 (0:2)
Branky:
 77. Latka - 29. Štajner (pen.), 34. Gebre Selassie, 62. Breznaník 

Slavia: Čontofalský - Nitrianský, Latka, Hubáček, Hloušek - Vlček (69. Petrák), Janda, Jarolím, Cicman (37. Milutinovič), Trubila (46. Hurka) - Blažek

Trenér Straka se musel obejít bez zraněného Pospěcha, Hurka, jenž měl také zdravotní problémy, zůstal jen na lavičce. Naopak návrat do základní sestavy po karetním trestu slavil Martin Latka. První dvě šance si vytvořili slávisté jako přes kopírák. Čontofalský stáhl centr Liberce z rohového kopu a poslal do brejku jednoho z krajních obránců. Obě akce dospěly až do vápna soupeře, v prvním případě finální přihrávku sebral Bičík, ve druhém případě Jarolímovu střelu z hranice vápna brankář hostů vyrazil. Hrál se vyrovnaný zápas, další šance však přišla opět na straně Slavie po rohu Liberce. Tentokrát Latkova obranná hlavička zahájila nadějný brejk, který slávisté ve finální fázi nedokázali vyřešit a přestože v jednu chvíli byli v početní převaze čtyř proti jednomu, skončila akce ofsajdem. Čtvrtý roh Liberce a čtvrtá šance zápasu, tentokrát ovšem na straně hostů a Čontofalský byl hlavičkou Šurala spíš nastřelen, než že by ji vyrazil. Ve 28. minutě se Trubila ve vápně nešikovně opřel do Gebre Selassieho a nařízenou penaltu Štajner bez problémů proměnil - 0:1. Když na druhé straně zahrál jeden z obránců po Vlčkově akci rukou, penalta se nepískala. Slávisté se osmělili, ale pokus Cicmana byl zblokovaný a Nitrianský se u brankové čáry prakticky sám obehrál a z nadějné akce jen odevzdal míč do náruče Bičíka. Liberci pak stačilo jedno propadnutí Trubily s Hlouškem na levé straně, aby dostal míč do vápna k nohám Gebre Selassieho, který nemohl nedat - 0:2. Po druhém inkasovaném gólu se hra Slavie naprosto rozpadla a ke klasice podzimu, tedy nemohoucnosti ve finální fázi, se přidala mezihra plná triviálních chyb a vzájemného nepochopení.

Do druhé půle nastoupil místo chybujícího Trubily Hurka a slávisté začali aktivně, Milutinovič dvakrát střílel zpoza vápna, na Bičíka si však nepřišel. Na druhé straně Čontofalský vychytal unikajícího Rabušice. Po hodině hry přišla zajímavá akce Slavie, když Vlček procpal míč do vápna na Blažka, ten však nedokázal pořádně trefit míč. A tak na druhé straně zvýšil už na 0:3 střelou z dálky Breznaník. Z nemohoucnosti Slavie pak přeci jen vynikl jeden světlý moment, když pěkný centr Hlouška zatloukl hlavou do sítě Latka - 1:3. Úspěšný střelec pak zápas dohrál na hrotu útoku, dokázal ještě připravit pěknou pozici pro Blažka, ten však nedokázal ani vystřelit, ani přesně přihrát zpět. Při pokusu o závěrečný nápor Slavie se dostali do šance hosté, Rilke jen těsně nedosáhl na přihrávku Gebre Selassieho. Na druhé straně si slávisté díky Latkovi vybojovali přímý volný kop dva metry za vápnem, stejně jako proti Baníku ale střela skončila jen ve zdi. Za hromadného skandování "Straka ven", které se ve druhém poločase obešlo bez pískání jedinců z východní tribuny, zápas doplynul do svého konce.

Komentáře (45)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia - Liberec 0:0 v 1. pol.

    psychosks     před 12 lety 03.12.2011 16:15 |  
    0 0

    no....ty brejky vypadaji celkem zajimave.....snad tam neco padne ale ten standa v zaloze?to je zlo......:/

  2. Re: Slavia - Liberec 0:0 v 1. pol.

    psychosks     před 12 lety 03.12.2011 16:30 |  
    0 0

    ty vole to je hereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeec do piceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  3. Re: Slavia - Liberec 0:2 po 1. pol.

    goop     před 12 lety 03.12.2011 16:52 |  
    0 0

    Do prvního golu to docela šlo ale teď je to bída.

    • Re: Slavia - Liberec 0:2 po 1. pol.

      DKNL     před 12 lety 03.12.2011 16:56 |  
      0 0

      prosim te, co slo?

    • Re: Slavia - Liberec 0:2 po 1. pol.

      DKNL     před 12 lety 03.12.2011 16:56 |  
      0 0

      prosim te, co slo?

      • Re: Slavia - Liberec 0:2 po 1. pol.

        DKNL     před 12 lety 03.12.2011 16:58 |  
        0 0

        vzdyt si ani neprihrajeme

    • Re: Slavia - Liberec 0:2 po 1. pol.

      urs (přítel SN)     před 12 lety 03.12.2011 16:57 |  
      0 0

      jj, hrajeme doma na jednoho hrota, kt. navíc neni hrot, ale podhrot :)
      takový pocity, kt. zažívám s kaučem strakou na lávce jsem teda jaktěživ jako slávista nezažil, a že pamatuju už docela hodně :/
      tak do nás klucí, zasloužíte si to a prožeňte tu hnusnou sraltu - nám stačí bejt do desátýho fleka, bo máme slabej kádr..

      • Re: Slavia - Liberec 0:2 po 1. pol.

        psychosks     před 12 lety 03.12.2011 17:21 |  
        0 0

        jj, do prvniho golu jakz takz ale pak?klasicka bida.......ten liberecak to ale trefil paradne!RESPEKT!!!z*urvenej straka ven

  4. Re: Slavia - Liberec 1:3

    honzah (přítel SN)     před 12 lety 03.12.2011 18:04 |  
    0 0

    Nebude náhodou anketa o nejlepšího slávistu podzimu?

    • Re: Slavia - Liberec 1:3

      edenian     před 12 lety 03.12.2011 18:46 |  
      0 0

      Contofalsky byl dnes jediny souper Liberce.

      • Re: Slavia - Liberec 1:3

        honzah (přítel SN)     před 12 lety 03.12.2011 21:28 |  
        0 0

        Tak ho nějak oceníme, ne?

        Já bych dal asi pořadí podzimu: 1. Latka, 2. Čontofalský, 3. Janda, 4. Petrák, 5. Hurka. Nebo tak nějak, ještě bych si to musel dopromyslet.

  5. Re: Slavia - Liberec 1:3

    capi (přítel SN)     před 12 lety 03.12.2011 18:21 |  
    0 0

    Pokud některým fanouškům Straka nevadil či ho dokonce podporovali, tak doufám, že se jim dnes otevřeli oči. Tím spíš, že nešlo o ojedinělý výkon, ale podobný výkon byl poněkolikáté v řadě.
    Hrajeme doma, přitom máme dva defenzivní záložníky, dopředu nabíhají maximálně tři hráči (jaký rozdíl v porovnání s LBC, kdy do rychlého protiútoku šly v plném náběhu nejméně čtyři hráči), první roh v 75. minutě. Prostě tragedie. Do toho opět Standa v základní sestavě. Mám ho rád, ale to, že je nejsnaživější v paintballu a chválení Franze v kabině, není důvod, aby opět nechyběl v základní sestavě, protože fotbalově nepředvedl vůbec nic. Pochválit ale dnes nejde nikoho - možná Kamil si odvedl své a špatný nebyl ani Latka, ale všíchni ostatní v lepším případě průměr.
    Obávám se, že mohou přijít posily, jaké chtějí, ale tento trenér s nima nemá šanci nic udělat. Čím dřív odejde, tím lépe a pokud si na cestu přibalí Platila, udělá pro Slavii nejlepší službu.
    Mám ale velkou obavu a ta se týká dalšího vývoje. Můžeme jen spekulovat, jaké skutečné záměry AŘ má a jak je chce financovat. Nicméně myslím, že v dané situaci se klasičtí sponzoři přehánět nebudou a většina těch firem, která se dnes objevovala na světelných reklamách, je tak či jinak spojená s Natlandem. Ten však může mít díky změně na pražské politické scéně velký problém, protože většina firem, do nichž v poslední době investoval (Prominecon, Pražské služby, Eltodo apod.) je více či méně závislý na zakázkách od magistrátu. A to nemluvím o stadionu, z něhož by rádi odešli klokani. Dost pochybuju, že AŘ a ostatní kmotři budou chtít do Slavie dávat "vlastní" peníze a klidně se může stát, že budeme brzo řešit podobné problémy jako na jaře, ale doufám, že už bez geniálních manažerů typu Platila.
    Každopádně máme o čem v zimě přemýšlet a snad to tak špatně, jak jsem předeslal, nedopadne. Naštěstí Slavie je věčná...

  6. Re: Slavia - Liberec 1:3

    opicemag     před 12 lety 03.12.2011 18:29 |  
    0 0

    Straka ven. Ale je to jedno. On není hlavní viník. Copak se dá hrát bez útočníků, ofenzivních hráčů? Ale ty my nemáme. Nikde. Po dnešku bych vyhodil většinu kádru. Jestli to Řebíček myslí vážně, měl by koupit tak osm kvalitních hráčů. Protože z těch, co dnes byli na hřišti, na to má tak (kromě Čontofalského) Blažek (když nebude hrát sám hrotového útočníka), Latka, možná Trubila, možná Nitranský (ten pořád může růst), Hůrka a Petrák, (jsou mladí, mohou se zlepšovat), snad Cicman (na stoperu). Ten zbytek na to nemá. Janda, Hloušek, Jarolím, Standa. Zkušení hráči, ale hrajou příšerně. Milutinovič, to je snad vtip. Hubáček je už moc pomalý.

  7. Re: Slavia - Liberec 1:3

    DrFe1     před 12 lety 03.12.2011 18:43 |  
    0 0

    Už se Řebíčku prober !!! Teď už jei snad i tobě jasný, že byl Straka totální omyl nejen z hlediska klubových tradic, ale i z hlediska trenérského umění. Splnil v podstatě pouze to jediné čeho je schopen tj. svýmí psychopatickým zaujetím tým "zbláznit" na pár zápasů, to je strop jeho trenérského "umění". Kromě toho že jeho angažování samozřejmě rozesralo co se dalo ve vztazích mezi fanoušky. V zimě vyměnit za skutečného trenéra s dlouhodobou smlouvou - to je ze sporotovního i etického hlediska naprostá nutnost č. 1.

    • Re: Slavia - Liberec 1:3

      opicemag     před 12 lety 03.12.2011 18:46 |  
      0 0

      Straku ve Slavii nechci. Ale i kdyby přišel Mourinho či Guardilo, tak s těma zoufalcema nic neuhrají. Ať Straku vyhodí a koupí kvalitní hráče. A ne dva, ale nejméně tak čtyři. I to je málo. My máme v týmu jednoho útočníka. Copak je to možné?

    • Re: Slavia - Liberec 1:3

      edenian     před 12 lety 03.12.2011 18:53 |  
      0 0

      Slavia poprvé v sezoně doma prohrála - to je titulek z ofistranek. Ja myslim, ze jsou celkem spokojeny.

    • Re: Slavia - Liberec 1:3

      slavistajiri     před 12 lety 03.12.2011 19:11 |  
      0 0

      Hřebíček je také totální omyl z hlediska klubových tradic, takže nevím co očekáváš.

      • Re: Slavia - Liberec 1:3

        DrFe1     před 12 lety 03.12.2011 19:23 |  
        0 0

        To je sice pravda, ale toho se zbavit bohužel není příliš reálný, pokud se sám nerozhodne. Tak nezbývá než doufat, že se alespoň trochu naučí Slávii neškodit.

    • Re: Slavia - Liberec 1:3

      honzah (přítel SN)     před 12 lety 03.12.2011 22:10 |  
      0 0

      Straku jsem dlouho hájil a stále platí, že pokud by z nějakého důvodu zůstal i na jaro, tak na něj (aspoň zpočátku) strakavenovat nebudu.

      Ale, jak jsem si zpočátku myslel ,,Je to zvláštní tah, ale třeba to s ním vyjde.´´, tak teď vidím, že s ním nic zvláštního nevychází.

      Takže ano, výměna za skutečného trenéra (takového, co už nějaký koncepční um někde aspoň důrazně naznačil) by měla přijít co nejdříve, tj. už teď před zimní přípravou.

  8. Re: Slavia - Liberec 1:3

    edenian     před 12 lety 03.12.2011 18:47 |  
    0 0

    Straka do Bohnic. Nebo tam skoncime my ostatni.

  9. Re: Slavia - Liberec 1:3

    podol (přítel SN)     před 12 lety 03.12.2011 19:04 |  
    0 0

    Bylo to i pro mě smutné loučení,s kritickými připomínkami předcházejících vesměs souhlasím.Na druhou stranu jsme hráli proti ze tří nejlepších mužstev v lize a prostě jsme na ně neměli.
    Ty 2 branky,které nám dali.to byly ukázkové akce-rychlé kombinace,střela bez přípravy.To jsme nedokázali hodně dlouho.
    Daleko více nás mohou mrzet ty ztracené body se Žižkovem,
    Hradcem,Ostravou.Na ty jsme i v současném obsazení mít měli.
    Takže přejme Liberci,aby na jaře rychle dohnal a předehnal
    ty,které nemáme rádi.Podol

    • Re: Slavia - Liberec 1:3

      edenian     před 12 lety 03.12.2011 19:32 |  
      0 0

      Jo taky jsem si vzpomel na tu dobu, kdy jsme takovy akce jako Liberec / myslim tu kombinaci kterou zakoncil Gebre / umeli v lize vlastne jediny. No asi si pockame dlouhy roky.

  10. Kdo je největší hovado?

    tantalos     před 12 lety 03.12.2011 19:13 |  
    0 0

    Nejradši bych tady viděl anketu, kdo je největší blb ve Slavii.
    Silným kandidátem by byl Aleš Řebíček, protože se jednou někde ožral s Franzem a napadlo ho, že by mohl Slavii trénovat.
    Ovšem i Franz, když viděl, že Liberec má rychlé dobré útočníky, postaví proti nim do defenzívy vedle Latky loudavého Huba, šneka Cicmana a lenocha Jarolíma, aby si z nás udělali trhací kalendář.
    Poněkud lépe už vypadá Platil, protože se v poslední době naučil dělat to nejdůležitější, co dělat může, držet hubu.
    Každopádně se našemu slavnému moneydžmentu daří odpisovat nadějné slavistické kluky, a tak se Petrák v poslední dobře téměř na plac nedostal, Hurka vypadl ze základu a teď už to kurví i Nitro.
    Po dnešním utkání si ale strejně říkám, že titul hov ado století by si zasloužil Karel jarolím za to, že odepsal Gebreho a nechal ho darovat Liberci. Každopádně se této sbírce idiotů, ožralů a gaunerů se daří dělat ze Slavie druhořadý mančaft, který když si body nekoupí, hrou ji nezíská.

    • Re: Kdo je největší hovado?

      quelhar (admin)     před 12 lety 03.12.2011 19:16 |  
      0 0

      Jen pro dokresleni - dnes udajne probehla velmi hlasita vymena nazoru mezi Platilem a Strakou ohledne dnesni sestavy (presneji receno absenci mladych hracu)...

      A jen bych pripomnel, ze na Gebreho se shodil propadak ve Fiorentine, ktery prakticky ukoncil jeho angazma ve Slavii.

      • Re: Kdo je největší hovado?

        DrFe1     před 12 lety 03.12.2011 19:27 |  
        0 0

        No, jestli o Gebreho osudu rozhodnul jeden nepodařený zápas, který navíc nevyšel nikomu, tak to snad nemá ani cenu komentovat. Takhle rozhoduje o osudu hráčů jedině idiot.

        • Re: Kdo je největší hovado?

          mirecek1111     před 12 lety 03.12.2011 19:33 |  
          0 0

          tenkrát jsme měli Krajčíka, pokud si vzpomínáte, po vyražení s Fiorentinou jsmě měli před sebou fantastický podzim v lize, kde byl Krajčík jedním z hlavních strujců výher svými akcemi po lajně. A tenkrát Gebre nehrál ani omylem jako ted. Jarolím si musel vybrat, bud bude dusit talent na lavičce nebo mu dá možnost chytit se někde jinde.

          Navíc Jarolím zřejmě nevěděl, že je tunelování Slavie ve svém nejlepším období a peníze na náhradu za Krajčíka až zestárne nebudou. A pak, za Gebreho jsme dostali celkem slušné peníze, co si pamatuju.

        • Re: Kdo je největší hovado?

          tantalos     před 12 lety 03.12.2011 19:34 |  
          0 0

          Myslím, doktore, že slovo idiot není na místě. KJ není idiot, naopak je to velmi nebezpečný gauner. U něj hráli ti, za koho mu hráčtí agenti platili, a těch, kteří takovou podporu neměli, se zbavoval. Stačila mu každá záminka. A vyhazovat hráče musel, protože inkasoval provize za další nákupy, takže se mu akvizice každého nekopy hodila.

          • Re: Kdo je největší hovado?

            edenian     před 12 lety 03.12.2011 20:12 |  
            0 0

            Tohle byste rekl KJ do oci? Myslim verejne, tak aby se mohl vyjadrit? Ja teda nevim o tehle vecech nic, ale musim rici, ze vetsi radost nez KJ mi z treneru ve Slavii nikdo jiny nedopral. A zvlaste v techto casech je to pro me jista posila abych tak rekl. Prestoze jsem na konci jeho ery take videl, ze dela veci blbe, tak jsem si ho nikdy do huby nevzal. Nebyt jeho at chcete nebo ne, byli jsme proste vecne druhy. Ten nejlepi kadr, ktery jsme kdy meli proste sestavil a vytrenoval on.

            • Re: Kdo je největší hovado?

              rek     před 12 lety 03.12.2011 20:23 |  
              0 0

              Mně se třeba víc líbila naše hra pod trenérem Beránkem. Akorá tam chyběl kousek toho pověstného štěstí, které se k nám přiklonilo za trenéra Jarolíma.

              • Re: Kdo je největší hovado?

                edenian     před 12 lety 03.12.2011 20:54 |  
                0 0

                "Stesti" absolutne neuznavam. Jiste ze me to za Beranka bavilo, ale organizaci, system, evidentni natrenovanost a predevsim hraci ktere KJ privedl a jak slozil tym, to nema v historii Slavie / myslim samozrejme tu moji historii / obdoby.

            • Re: Kdo je největší hovado?

              tantalos     před 12 lety 03.12.2011 20:26 |  
              0 0

              edenianovi:
              Určitě bych mu to řekl. Ostatně já jsem si to nevymyslel, to jsem slyšel od mladíků z Back Street Boys, než byli "výhodně prodáni" do sever.

              • Re: Kdo je největší hovado?

                edenian     před 12 lety 03.12.2011 20:56 |  
                0 0

                Sorry, ale do rozhovoru na podkladu " slysel jsem " nejdu. Treba je to mozne, ale pro me je to malo.

            • Re: Kdo je největší hovado?

              Slawek     před 12 lety 04.12.2011 17:24 |  
              0 0

              KJ je autorem tahů, na jejichž konci je spousta nadějných kluků v Jablonci resp. Liberci, někteří už i v zahraničí. Ale byli by zadarmo a z toho nic nekouká. To byl také a možná hlavně KJ !

          • Re: Kdo je největší hovado?

            Artur (přítel SN)     před 12 lety 03.12.2011 20:16 |  
            0 0

            To je ale nesmysl. Myslím že hledat taková konspiračni mantasmagorie a hanit Karla Jarolíma je ubohý. Jsem doteď přesvědčen že jeho kroky a vyběr hráčů byl naprosto bezproblémů a skoro každý měl svojí logiku. On měl moc dobrou představu jak má ligový hráč hrát. Nebudu řešit ekonomickou stránku tu si měl pohlídat Doležal, který to neudělal ( viz přichod Ivanoviče, odměna za nastoupeni H.Ragueda kterej nemohl hrat protoze nebyli penize atd.) hlavní vinu podle mě doteď nese Doležal.

            • Re: Kdo je největší hovado?

              tantalos     před 12 lety 03.12.2011 20:34 |  
              0 0

              Arturovi:
              Nevím, jak ti to vymluvit, evidentně tě ze zaslepenost nevyléčím. Tak si vezmi například, jak KJ vyháněl Vaniaka a koho na místo stavěl, a to nemluvím o vyštvání Kuby Diviše.
              Jak KJ tvrdil, že útočníků jako Pekhart máme několik a nepotřebujeme ho.
              Jak by Necid nabízen Jablonci na přestup, ale Nehoda to na poslední chvíli zatrhl.
              Jak ve Slavii nebyli potřební Vácha, Gecov, Jablonský, Kovařík, ale za to si vynutil Abrahama, aby ho za chvíli vyhnal. nestál o Pudila, který pak bez problémů odešel za penězi do ciziny. Jestli tyhle kroky byly bezproblémové a měly svou logiku, tak tvé chápání logiky odpovídá... Ale proč bych tě urážel, doplnil si tam, co chceš.

              • Re: Kdo je největší hovado?

                Artur (přítel SN)     před 12 lety 03.12.2011 20:48 |  
                0 0

                Necházej to do osobní roviny, mame nazory kazdej tak klid ;-)

                Jenže ty to vidíš až po tom co se stalo : Necka měl super EURO, nevynikal nikterak vykonosti, u Vaniaka byl znacny pokles vykonosti v jarni sezone tusim 2009/10 hledala se náhrada. Vácha, Gecov,Jablonsky,Kolařík jsou naprosto průměrní hráči stejne jako si to myslim o Doćkalovi. Že odejdou do provinčních evropských týmů neni zadnej zázrak, Marcel Gecov lesti lavicku ve Fulhamu a neni nikterak jasny jestli se prosadi. Pudil byl na ne tenkrat moc drahej. A Pekhart? videl si ho tenkrat hrat? pomalej, neefektivni ... ja bych v tu dobu do nej taky nedal penize, Pelta to risknul a vyplatilo se to, uvidime kam to dotahne ale rozhodne nepatri mezi me oblibence.

                • Re: Kdo je největší hovado?

                  opicemag     před 12 lety 03.12.2011 21:01 |  
                  0 0

                  Co se stalo nakonec s Dočkal? Nešel někam na sever? Jinak problém je v tom, že tihle hráči jsou možná (lehce) nadprůměr v naší lize, ale zatím se skoro nikdo z nich nedostal ven. Tudíž to žádní super talenti nebudou, protože v tom případě by si je skauti západních klubů pohlídali. A ti, co se ven dostali, se nijak závratně neprosazují. Ale to platí o většině českých hráčů, co jdou nyní ven. Většinou jen baběrkují. Z těch zmíněných je na tom Pekhart asi nejlépe. Uvidíme, co předvede Necid, až se uzdraví. I ten se moc neprosazoval (dával sice góly, ale ve svém klubu byl až tak 3 útočník). Teď po zranění to bude mít těžké. Snad se dá dohromady.

                • Re: Kdo je největší hovado?

                  edenian     před 12 lety 03.12.2011 21:10 |  
                  0 0

                  Jo, takhle to taky vididm. Peky u nas dal jeden gol. V Jablonci, taky jsem si rikal dobry, ale tim to skoncilo. U nas nezahral nic. A nezapomen, ze predtim se ho Slavia snazila dva roky pujcit ze Spurs na hostovani. Vacha atd. nemel v tehdejsim kadru sanci. Pudil se sel prsit na mejdan Bohemky /myslim/ a dorazil se zlomenou prackou na sraz narodaku a delal jako ze nic, ze ho boli ruka. To jsem celkem chapal KJ, ze s nim skoncil. Koneckoncu ho koupil jako grazlika ze si ho vychova.
                  Abrhama koupil protoze typove jsme takovyho hrace opravdu nemeli, no nezvladl ho. Ale / nejen / na tom vsem vidis, co vsechno si KJ troufnul, mozna nekdy blbe, ale to vsechno az po titulech a LM. Na to se vzdycky nejak zapomene. Pro me je KJ tabu.

      • Re: Kdo je největší hovado?

        mirecek1111     před 12 lety 03.12.2011 19:27 |  
        0 0

        to je právě ten problém u Straky. On ví, že to má kvůli své pověsti "motivátor a nic jiného" od začátku nahnuté a jediný způsob jak se ve Slavii udržet je jet čistě na výsledky. A o to se taky snaží a bohužel asi i celé jaro snažit bude.

        Jinak by šlo asi jen těžko pochopit, proč vůbec hraje Jarolím s Vlčkem v době, kdy nám relativně o nic nejde a máme budovat kádr pro příští sezonu. Sezonu, kdy už tím tuplem tito přestárlí hráči nebudou použitelní.
        Kdyby jsme aspon neměli v té juniorce kvalitu a bylo by více méně jedno jestli tedy hrají starnoucí hráči nebo mladící bez talentu. Ale když vidím, jak kvůli Jarolímovi sedí Petrák a Jarolím hraje, protože si Straka zřejmě myslí, že s ním získa dalších pár bodíků snáze než s juniorem. No to je strašné..

        A uplně absurdní je, že před pár měsíci vyhodili Vrabce, protože praktikoval přesně tuhle filosofii a ted je to tady znova. A zřejmě bude až do jara, protože Franz se bude stůj co stůj snažit udržet a jediná cesta je jít operativně zápas od zápasu na body. Nějaká dlouhodobá strategie, na to ted není prostor. Ach jo..

        • Re: Kdo je největší hovado?

          Khadgar     před 12 lety 03.12.2011 19:52 |  
          0 0

          Ale on si nemyslí, že s Jarolímem uhraje body navíc... On se ho bojí posadit protože by mu mohl dělat dusno v kabině.
          Jarolím a Hubáček byli dneska na ránu, evidentně si jsou jistí místem v sestavě. Standa taky tragédie, ale u toho už to zřejmě je věkem. S těmito třemi v základu se nikam nedostaneme ani s lepším trenérem.

  11. Re: Slavia - Liberec 1:3

    mpik     před 12 lety 03.12.2011 20:32 |  
    0 0

    Po minulém utkání jsem si na facebooku povzdychl, že až na mého dvouletého prcka přestane platit strašení čertem, pohrozím mu, že ho vezmu na Slavii. Včera jsme měli mikulášskou v práci. Od čertů dostával bonbóny a čokoládu a vůbec se jich nebál. Tak jsem ho dnes poprvé v životě vzal na fotbal. Snad ho těch 30 minut (0:2) dostatečně vyděsilo. Však rychle mizel s maminkou do nákupního centra... BTW: jak hlásili, že se našla nějaká ztracená permice, tak si říkám, jestli spíš nebyla zahozená.... No a Straka? Myslím, že už i modří vědí...

    • Re: Slavia - Liberec 1:3

      edenian     před 12 lety 03.12.2011 21:15 |  
      0 0

      Taky jsem si rikal, ze ten pan tu permici zahodil :-))))
      Nejsi vychod 114?

      • Re: Slavia - Liberec 1:3

        mpik     před 12 lety 04.12.2011 00:13 |  
        0 0

        o jeden vedle

    • Re: Slavia - Liberec 1:3

      mats     před 12 lety 03.12.2011 21:24 |  
      0 0

      Přesně to mě taky napadlo... že někdo zahodil permici a utek domů :-) Mimochodem, snad nejvíc mě bralo to, že když už se teda dostaneme někam na dostřel soupeřovi branky, tak se většinou o střelu ani nikdo nepokouší... To pak těžko čekat nějaký gólostroj... ;-)

      • Re: Slavia - Liberec 1:3

        psychosks     před 12 lety 04.12.2011 00:27 |  
        0 0

        Pro me bylo teda vcera asi nejvetsi utrpeni koukat na (ac ho mam rad) Standu, kterej neepredvedl ale totalne nic ale to co tam predvadel Hubacek?ty ztraty mice po kterejch jsme mohli byt radi ze to nedokazal liberec sehrat lip?to sem myslel ze si cvrknu do trikotu......tady porad padaj vety tipu ,,Za tohle Straka nemuze s temahle nekopama by to neukaucoval ani Murinho'' to sou keci ze bych se poblil......doma hrat na dva defenzivni zalozniky?radsi nekomentovat.....a to nemluvim o tom ze si tam pobiha trapnej Jarolim kterej nejni schopnej dat snad jedinej balon presne a necha misto nej sedet Petraka kteryho kdyz uz tam da tak ho zatahne do obrany......je mi celkem smutno kdyz vidim jakej ''fotbal'' slavia predvadi.......proste dokud ten tym povedou amateri tak to jiny nebude a nad tim by se mel asi strycek Rebicek pres zimu zamyslet.......Strako tahni na Sraltu!!!!!!!!!!!!