Fortuna liga

Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

Slavia zítra dovrší domácí ligový dvojboj. Po povedeném výkonu a výhře nad Znojmem přijede do Edenu další tým, jehož jméno zatím úplně neblyští, a to Vysočina Jihlava, kterou vede slávistům dobře známý (chtělo by se říci bohužel) Petr Rada. Televize se protentokrát výjimečně, jak již napovídá z termínu, zápasu vyhly.

Spousta slávistických fanoušků má zítra zaděláno na problém. A to ať již těch mladších, nad kterými bdí rodiče, tak i ti starší, kterým v domácnosti vládne žena. Zítra totiž oznámí, že jdou do Edenu na Slavii a čeká je pravděpodobně několik podezřívavých pohledů. V neděli? Odpoledne? Vždyť to Slavia přece nehraje! Vždycky si chodil v pátek nebo pondělí. Mno, fakt je ten, že Slavia už dokonce letos jednou ve svůj úřední čas hrála, hostila v něm brněnskou Zbrojovku. Ale když zabloudíme o sezónu nazpět, tak zjistíme, že v neděli od pěti v Edenu píšťalka rozhodčího nikdy nezazněla a když už Slavia hrála v poslední den týdnu (3x), tak o nějakou tu desetiminutovku později. Svým způsobem tedy zítra budeme svědky unikátu a pokud budou chtít fanoušci červenobílých mít nějakou páku na neustálé přesouvání termínů, tak by měli svoji radost nad normálním termínem vyjádřit v návštěvnosti. V již zmíněném utkání s Brnem se tak totiž v žádném případě nestalo.

Na druhou stranu také minulý týden slávističtí hráči své příznivce na zápas v tradičním čase pozvali o poznání lépe než na podzim (tedy bezbrankové remíze s Brnem předcházelo stejné skóre v Příbrami) a není tak divu, že trenér Pastoor pomalu získává v sešívané obci sympatie. Slavia dominovala v utkání s nováčkem ze Znojma a jen nedůslednost v zakončení, která šla ruku v ruce se skvělým výkonem hostujícího brankáře zapříčinily, že si nakonec Znojmo neodvezlo příděl. Je třeba doufat, že jde skutečně o trvalý jev, o plavbu, na kterou se kocábka s krásným jménem Slavia vydala, a ne podobný krátkodobý záchvěv jako jsme zažili na jaře, když přišel k týmu Michal Petrouš. Další střípek odpovědi na tuto otázku nám dá zítřejší zápas, kdy dojde ke konfrontaci s poměrně neoblíbeným týmem.

Po návratu do ligy totiž Vysočina Jihlava sehrála se Slavií tři utkání a ani v jednom neodešla poražena. Dvě vítězství týmu pocházejícího z kraje našeho prezidenta totiž doplnila bláznivá remíza 3:3, kterou Slavia honila doslova na poslední chvíli po poločase hrůzy (kdo by čekal, že nás v této sezóně čekají čtyři takové) a manku 0:3. V posledním vzájemném zápase připravil o body Slavii rozhodčí, který nesmyslně odpískal penaltu, díky níž se pak Jihlavě podařilo otočit skóre na 2:1. Jinak však má Vysočina hodně proměnlivé výsledky. Po výměně trenéra a příchodu Petra Rady si zatím připsala 2 výhry, 2 remízy a jednu porážku. Skoro by se chtělo říci, že je na čase zítra srovnat stav. Z posledních dvou výsledků jde však přeci jen respekt. Nejprve přišlo zcela překvapivé vysoké vítězství na Julisce proti Dukle 3:0 a poté remíza doma s Teplicemi 1:1, přičemž Jihlava jistě nebyla horším týmem a sahala dokonce po vítězství. Venku to však Jihlavě nejde. Pokud vynecháme již zmíněnou výhru na Dukle, tak dokázala už jen remizovat v Brně se Znojmem a v Ďolíčku. Jinak přišlo 7 porážek, třeba i výprask 5:0 v Příbrami. To však ještě bylo pod koučem Komňackým.

Každý si jistě pamatuje na trenérský styl Petra Rady, dá se čekat, že zítra jede do Edenu s cílem Slavii potrápit. Přeloženo do srozumitelného jazyka tedy postavit hráz, která by měla odolávat náporům vodního proudu jménem Necid, Piták a spol. a občas vrátit úder a zahrozit i na druhou stranu. Pokud se Slavia chce vrátit tam, kam historicky patří, a dokázat, že se na tu vlnu skutečně postupně dostává, tak by měla soupeře jako je Jihlava doma porážet a pokud se povede zopakovat výkon jako se Znojmem, tak by to stačit mělo. Výsledky Jihlavy z poslední doby však zvedají varovný prst.

V kádru Vysočiny najdeme mimochodem několik hráčů, co měli se Slavií co dočinění, tak jen pro přehled jmenujme hráče jako Ondřej Šourek, Krejčí, Hanuš či hostující Mikula.

Slavii budou nadále chybět věční marodi Dobrotka s Mičolou, s otazníkem pak visí Damien Boudjemaa.

Tip na sestavu: Čontofalský - Nitrianský, Škoda, Smejkal, Ritchie - Zmrhal, Gecov - Juhar, Boudjemaa, Piták - Necid

Kurzy bet365 - 1.75 - 3.5 - 4.75

Komentáře (88)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Boudjemaa

    MC_nechva     před 10 lety 22.03.2014 14:48 |  
    0 0

    Čauves... nějaký info ohledně zranění Boudjemeny? Bude hrát? Díky

  2. Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

    lassiter     před 10 lety 22.03.2014 15:27 |  
    0 0

    Jako obvykle chválím sloh :-) a věřím, že Hrubý bude hrát od začátku. Zvědavý jsem na Hanuše i Mikulu, pokud bude hrát.

    • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

      Nosorozec     před 10 lety 22.03.2014 15:47 |  
      0 0

      Taky doufám, že uvidim Roberta Hrubýho v základu místo Gecova a že se Damien Boudjemaa dá včas dopořádku a zítra nastoupí.

      • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

        martines121     před 10 lety 22.03.2014 15:53 |  
        0 0

        Jede zítra na tu Jihlavu někdo vlakem z východních čech? jestli jo,tak napište,jede nás celá kupa tak ať jedeme stejným vlakem :))

  3. Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

    onceiwasadeadbeat     před 10 lety 22.03.2014 16:07 |  
    0 0

    Že by doopravdy hrál Gecov, si snad nikdo nemůže myslet, ne? :) Nedávalo by to žádnej smysl.

    Na každej pád se na zejtřek těšim. Po dlouhý době se chystám do Edenu a to by vás všechny mělo naplňovat nadějí: když jsem v Edenu, Slavia neprohrává. :D

    • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

      tolsimir     před 10 lety 22.03.2014 17:48 |  
      0 0

      Podle me, kdyby nas trenoval treba Rada nebo Koubek, tak by tam stoprocentne byl. U Pastoora si nejsem jistej, ale jeho vyhybava odpoved na to, jestli si Hruby rekl o zaklad ve me vyvolava dojem, ze tam Gecov skutecne bude

      • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

        Thorklaer (přítel SN)     před 10 lety 22.03.2014 21:12 |  
        0 0

        to by bylo pro mě velké zklamaní. Gecova už v sestavě vidět nechci, pokud se zázrakem výrazně nezlepší.

      • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

        leoneig     před 10 lety 23.03.2014 11:14 |  
        0 0

        Za mě teda doufám, že Gecov ne. Jeho nečistá hra se do našeho nového systému nehodí ani trochu, což věřím, že trenér sám moc dobře ví. A když už by hrát měl, maximálně místo Zmrhala, což se ovšem rovná scifi...Jinak dobrej článek Tolsimire, asi mi doma taky neuvěří s tou neděíí od 17h :-)

  4. Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

    lassiter     před 10 lety 22.03.2014 16:44 |  
    0 0

    ot - baník má tedy působivé úvodní choreo :-)

    • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

      Edwardtheiron     před 10 lety 22.03.2014 17:52 |  
      0 0

      No, mají ve Wostrawě veselo. A předpokládám, že za to, jako obvykle, může ochranka a policajti, kteří vyprovokovali jinak slušné fanoušky.

      • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

        Fulham     před 10 lety 22.03.2014 18:00 |  
        0 0

        Průkazy, karty, registrace..... Vole pšonci mezi normálama ..... Zaved bych přechody a pasy....

      • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

        kobo (přítel SN)     před 10 lety 22.03.2014 18:00 |  
        0 0

        V Ostravě to na "slušné fanoušky" opravdu nevypadá. :-(

        • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

          Dobi     před 10 lety 22.03.2014 18:10 |  
          0 0

          Tady nejde o ochranku či poliše. Od rána hlásila regionální rádia, co se chystá. Sralťané zničili vlak, pak ti pšonci v kuklách. Přitom zápas byl super a Baníček byl podle mne lepší! Němci při sportovních akcích zavřou hranice, totéž Rakušáci. To nelze tu lůzu zadržet? A kde jsou vodní děla? Bohužel je teplo, ale pamatuji, jak to jednou zklidnili v UH. To máme brát děti a vnoučata mezi tuhle verbež? Co na to Pelta při jeho IQ???

          • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

            mart01     před 10 lety 22.03.2014 18:25 |  
            0 0

            Já už jsem úplně alergický na tyhle trapný výmluvy "s dětmi na fotbal". Ti, kdo chtějí brát děti na fotbal, tak už je tam dávno berou. Ostatní budou stále brečet, bohužel. Korunu tomu dneska nasadil Karoch, vstupenky na jméno, sedět, zákaz pohybu po stadionu, zákaz hlasitého projevu. Bych fakt blil...

            • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

              Edwardtheiron     před 10 lety 22.03.2014 18:32 |  
              0 0

              Možná bys nejen blil ale i brečel v případě, že by si tě vzalo do parády hovado z Polska. Sorry, ale tohle prostě normální není a tahle chamraď fakt nemá co na fotbale pohledávat. A bohužel, takhle to skutečně dospěje k tomu, že už budou vstupenky výhradně na jméno a další "vymoženosti" přijdou taky.

            • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

              Artur (přítel SN)     před 10 lety 22.03.2014 18:34 |  
              0 0

              No vezmeš děti a ty pak utíkaj před policejní P1čkou :D Krasné rodinné odpoledne.. ;)

            • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

              slaviator     před 10 lety 22.03.2014 19:28 |  
              0 0

              Nebo: "Měli by se kouknout, jak problém vymýtili v Anglii, kde se jim podařilo zlikvidovat násilnosti" či jak přesně to (ale v tomto smyslu) řekl.

              Proto se tam bijou mimo stadiony přímo v ulicích, proto se bijou od druhé ligy níže, na Premier League musí všichni dřepět na sedačce a nesmí si stoupnout...

              • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

                lassiter     před 10 lety 22.03.2014 19:38 |  
                0 0

                urban legend. podívej se někdy na televizi. myšleno teda to sezení, zbytek netušim.

                • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

                  slaviator     před 10 lety 22.03.2014 23:06 |  
                  0 0

                  Tak stejně jako je urban legend, že se podařilo vymýtit vandaly ze stadionu... Jinak třeba na Chelsea se skutečně dle návštěvního řádu MUSÍ povinně sedět celý zápas. A když si stoupneš, přijde pořadatel a důrazně tě upozorní na to, ať si sedneš...

                  http://www.youtube.com/watch?v=jJpZEWFR4Bk ManUnited vs City, letos na podzim...

          • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

            Steve2924 (přítel SN)     před 10 lety 22.03.2014 18:31 |  
            0 0

            Tak zase nebudeme jančit. Ano to co se dělo dnes v Ostravě není v pořádku. Ale nevšiml jsem si, že by k úhoně došlo byť jediné dítě. Opravdu tyhle hysterie nechápu, stejně tak nechápu ty keci komentátorů. Hlavně když se stáhlpolicie tak komentátor z toho málem měl infarkt a přitom to celou situaci jen uklidnilo...

            • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

              Edwardtheiron     před 10 lety 22.03.2014 18:33 |  
              0 0

              Takže nakonec budeme vlastně slavit, protože se žádnému dítěti nic nestalo.

              • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

                Dobi     před 10 lety 22.03.2014 18:43 |  
                0 0

                Byl tam záběr blondýny, jak rukama chrání své dítě. To chcete? Tady nejde o pyro, skandování, chorea, ale o řádění zfetovaných bezmozků hlavně "importovaných", A kurva, sralta vyrovnala... Do řiti!

                • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

                  Edwardtheiron     před 10 lety 22.03.2014 18:50 |  
                  0 0

                  No jasně. Tady nejde o to, že se nikomu nic nestalo, ale o to, že se to vůbec děje. A jestli to nebudou řešit, tak to jednou dospěje k tomu, že se něco stane. Já za sebe říkám že chci chodit na fotbal a ne na tohle. A kdo tvrdí, že to k fotbalu patří je blb!!!

              • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

                Steve2924 (přítel SN)     před 10 lety 22.03.2014 18:49 |  
                0 0

                Já nic neslavím. Jen mě vadí, jak se zase bude 14 dní mluvit o tom jaká je u nás zlá fotbalová kultura, jak je třeba zpřísnit podmínky a nejlépe zakázat všechno včetně fandění ve stoje. A jak kvůli tomu nechoděj lidé na fotbal a media zase budou strašit lidi, jak je návštěva fotbalu strašně nebezpečná.
                A co se ve skutečnosti stalo? Pár poláků udělalo bordel policie to zklidnila a nikomu z řad běžných fanoušků se nic nestalo.
                A k těm záběrům na ty děti v ČT? Já si žádného vystresovaného dítěte nebo rodiče nevšiml a že se režisér na ty děti hodně zaměřoval...

                • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

                  Edwardtheiron     před 10 lety 22.03.2014 18:52 |  
                  0 0

                  Těch pár Poláků bylo cca 200, to je docela slušná síla. A nevím, jestli by se ti líbilo, kdyby v Edenu pobíhali kolem tebe. Mě tedy ne.

                  • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

                    Steve2924 (přítel SN)     před 10 lety 22.03.2014 19:14 |  
                    0 0

                    Kdyby jenom pobíhali tak mě to neštvě :) Ne vážně. Já to odsuzuju stejně jako většina lidí, tohle se prostě na stadionu dít nemá. Na hubu ať si daj na poli. Ale rozhodně jsem proti jakémukoli drastickému spřísňování pravidel. Už takhle mě fakt nebaví, když jsem na některých stadionech prohmatáván na koulích nebo třeba naposledy v Teplicích mě odmítli pustit na stadion s pouzdrem na brýle. Nebo když jsem viděl jak opět v Teplicích důkladně šacovali asi 3 letou holčičku mě do budoucna opravdu odradilo brát abych někdy vzal do Teplic nějaké děti. Možná by stačilo, kdyby se svaz přestal zaměřovat na to aby před soud dostal kluky co chvíli drží bengálský oheň ale aby se na stadion nedostali opravdu nebezpeční jedinci. Ovšem řešení navrhovaná medii, jako zákaz státní, zákaz volného pohybu po stadionu? To opravdu není cesta.

                  • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

                    Steve2924 (přítel SN)     před 10 lety 22.03.2014 19:22 |  
                    0 0

                    Tak info podle sportu

                    "Do poločasu mělo rizikové utkání poklidný průběh, ale o přestávce se situace vyhrotila poté, co ze sparťanského sektoru přilétlo mezi domácí diváky několik světlic.

                    Zhruba stovka ostravských chuligánů se pak pokusila dostat do sektoru hostů, prolomila i ploty v nárazové zóně, ale oba tábory se přes policejní kordon k sobě nedostaly."

                    To celkem mění obrázek a agresorech z Polska. Tenhle nešvar házení pyrotechniky mezi normály je hnus, bohužel to platí i pro některé jedince v našem táboře (viz to co se dělo v Olomouci) Tady by konečně mohli využít ten kamerový systém a tyto debily eliminovat.

                    • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

                      Edwardtheiron     před 10 lety 22.03.2014 19:42 |  
                      0 0

                      Je pravda, že v TV neuvedli, že to začali sparťani. Trochu to mění pohled na tu věc, ale nemění to situaci. Ono to právě nemůže skončit jinak, než tou represí vůči fanouškům. A dodám, vůči normálním fanouškům. Čím víc budou tyhle akce přibývat, tím silnější budou hlasy po registrovaných fanoušcích a podobných věcech. Nelíbí se mi to, ale asi to tak skončí. Protože nikdo nechce obtěžovat tuhle pakáž zákazem vstupu a hlášením se na policii, tak budou radši otravovat všechny ostatní a budou nás mít pěkně pod kontrolou.

                      • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

                        slaviator     před 10 lety 22.03.2014 20:13 |  
                        0 0

                        To hlášení na policii by bylo super. Jak k tomu chceš donutit Poláky, aby se hlásili na policii někde v Ostravě-Porubě či kde....

                        • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

                          Edwardtheiron     před 10 lety 22.03.2014 20:14 |  
                          0 0

                          Slaviatore, jsme v Evropské unii, stejně jako Polsko a pokud budou zde zadržení Poláci ztotožněni, asi by neměl být problém jim v rámci EU zamezit v návštěvě fotbalového zápasu v sousední zemi.

                          • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

                            slaviator     před 10 lety 22.03.2014 22:00 |  
                            0 0

                            Byl... Není na to legislativa...

                            • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

                              Edwardtheiron     před 10 lety 23.03.2014 06:14 |  
                              0 0

                              Já jsem přesvědčen, že kdyby chytili Čecha v Německu, kterak dělá bordel na fotbale, už by se tam nepodíval. Legislativa nelegislativa.

                            • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

                              Steve2924 (přítel SN)     před 10 lety 23.03.2014 11:04 |  
                              0 0

                              Teď tomu nerozumím, jako pořadatel přeci nemusím pustit problémového člověka na svou akci ne? Otázka je jak by na to těch několik desítek chuligánů reagovalo, kdyby je pořadatelé nechtěli pustit na stadion...

                              • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

                                slaviator     před 10 lety 23.03.2014 15:24 |  
                                0 0

                                Ano, to ne... Ale jako pořadatel, když dosáhneš toho, že problémovému divákovi z Německa, z Rumunska, z Polska, z Litvy je zakázán vstup na české stadiony, tak asi těžko donutíš rumunskou, polskou, litevskou policii aby se tam musel hlásit. Funguje to jen u Čechů (a snad Slováků)

                      • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

                        Steve2924 (přítel SN)     před 10 lety 22.03.2014 20:49 |  
                        0 0

                        Na tom se shodnem.

  5. Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

    Barra     před 10 lety 22.03.2014 19:15 |  
    0 0

    Z rozhovorů, které Damien Boudjemaa doposud dal jak na oficiálním webu, tak dnes ve Sportu, se mi hlavně jeví jako sympaťák, který není nafoukaný, který se rád směje. Také se mi líbí jak sám uzavírá aféru Matula: ´Je to smazané, skončené, nemá cenu se k tomu vracet. (…) Ani rozhodčímu nic nevyčítám, nemůže všechno vidět´. Klobouk dolů, u mě ještě roste.

    Že Damien Boudjema bude pro Slavii vysněnou posilou, jsem jinak už psal v den, kdy se potvrdil jeho transfer (´´Boudjemaa i Ritchie oficiálně představeni jako posily Slavie´´ - jen pro lepší orientaci, 4.2.2014, stejný den když se objevila zpráva ohledně Mirrose):

    ´´ Už strašně dávno jsem neviděl hráče, který je takový technik, doslova hladí míč. Podle mě to bude nejlepší transfer, který Slavia dlouhodobě udělala! Je v perfektním věku, má zkušenost, nemá manýry hvězd, pro mě je to bomba. (…) Jestli umí co si myslím, tak bude Slavia brzy opět hrát první housle (…)´´

    Dovolil jsem si citovat moje slova, a ten jen protože odlišný názor měl kolega, který mě včera poučoval, aby ´ty prispevky byly v necem nove , aby nemusel dokola cist stejne nesmysly´ :

    ´´ Ja tedy nejsem presvedceny o prospechu vsech posil (…) Boudjemaa tedy rozhodne neni takovou hvezdou , jak tady nekteri uvadi, dohodnute podminky znacne prevysujici platy nejlepsich hracu Slavie nejsou zcela fer proti nejlepsim hracum naseho tymu.´´

    Nevadí, nikdo není dokonalý, dobré asi je abychom si toho byli vědomí. I ti největší odborníci udělají kapitální chyby, viz Sir Alex Ferguson a Eden Hazard. Podle Fergusona byla cena 34 mil GBP kterou Chelsea platila v léta 2012 za Hazarda přehnaná (Man U měl také zájem o transfer Hazarda z Lille), a Ferguson prohlásil že Kagawa je pro něho dobrá alternativa pro Hazarda. ( http://www.faniq.com/blog/Sir-Alex-Ferguson-reckons-Chelsea-playmaker-Eden-Hazard-is-overpriced-Blog-52612) Před měsícem odmítnul Chelsea oficiální nabídku ve výši 100 mil GBP od Paris Saint-Germain – podle Mourinha není Eden Hazard na prodej.

    Stejně tak ale Chelsea moc nevěřila mladšímu Thorganovi Hazardovi, kterého nakonec transferovala z Lens, společně s Edenem (tehdy jim bylo 19 a 21 let). Otec Hazard kladl Chelsea jako podmínku, že přebere buď oba bratry, nebo nikoho. Oficiální cena za Thorgana není známá, mluví se o 3 mil GBP. Chelsea Thorgana Hazarda ihned poslala do belgického Waregem na hostování. Thorgan byl za posledních 18 měsíců, co hraje v Jupiler Pro League, revelace (tuto sezónu 9 branek a 14 asistencí v 29 zápasech). V lednu 2014 byl oceněn jako nejlepší hráč Belgie za rok 2013 a získal Zlatou Kopačku. V zimním přestupním období nabízel Anderlecht za Thorgana 25 mil EUR, což bylo odmítnuto Chelsea. Mladší bratr Hazard zůstal u Waregem. Ale teď jsem odbočil, promintě.

    Jinak mě zaujalo, že Boudjemaa zmínil jmenovitě Marcela Gecova mezi těmi, se kterými se nejvíce baví. Také Robert Hrubý jmenoval tento týden Gecova jako to, kdo se mu moc věnuje. Věřím, že pod Alexem Pastoorem se Gecov dá do pořádku na úroveň druhé části minulé sezóny a že ještě bude důležitým hráčem pro Slavii – určitě kdyby Zmrhal doopravdy odešel. Přesto bych byl pro, aby zítra nastoupil místo Marcela opět Robert Hrubý, a dostal šanci k tomu, aby svůj výkon z minulého týdne potvrdil. Osobně si myslím, že po té chvále ze strany Pastoora bude v mužstvu.

    • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

      slaviator     před 10 lety 22.03.2014 19:32 |  
      0 0

      Na to Jiří řekne, že lžeš, že nic takového nepsal :))

      • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

        Barra     před 10 lety 22.03.2014 19:40 |  
        0 0

        Největší výhodu jedno nicku a dvou uživatelů vidím v tom, že Šumava něco může svádět na Prahu a vice versa.

        • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

          lassiter     před 10 lety 22.03.2014 20:02 |  
          0 0

          Tohle bych mu zrovna nevyčítal, protože to byl jeden z nemnoha jeho příspěvků, kdy alespoň částečně vyjádřil svůj názor (byť se nyní zdá, že nemusí být správný, ale to ukáže čas), což on v drtivé většině případů nedělá.

          • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

            Barra     před 10 lety 22.03.2014 22:00 |  
            0 0

            Pan J hlavne resil 'ze dohodnute podminky Boudjemay ktery neni takova hvezda znacne prevysuji platy nejlepsich hracu Slavie coz neni zcela fer'. Spis to me rozesmalo, jak se ihned den po podpisu smlouvy pan J suverene vyjadruje o platebni pasce jak Boudjemaye, tak ostatnich Slavistu. Jinak se da z toho prispevky vydistilovat, ze Boudjemaa bude zabirat misto juniorum.

        • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

          Eluin (přítel SN)     před 10 lety 22.03.2014 20:09 |  
          0 0

          Také jsem si říkal, byl to "Jíří 1" nebo "Jiří 2"? :-)

    • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

      edenian     před 10 lety 22.03.2014 20:06 |  
      0 0

      Jestli Boudjemaa hrat nebude, tak Hruby bude hrat s Gecovem, Pitak pujde na stred a Zmrhal na kridlo bych rekl. Ale radsi to co minule. To chceme asi vsichni, ze jo :-)

      • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

        edenian     před 10 lety 22.03.2014 20:09 |  
        0 0

        A stejne bych tam zejtra dal misto Juhara Proška. Do toho ocekavanyho braneni je urcite platnejsi.

    • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

      mart01     před 10 lety 22.03.2014 20:53 |  
      0 0

      Asi si nestihli do nikoho bouchnout :)))

  6. ...týmu pocházejícího z kraje našeho prezidenta...

    chcipak     před 10 lety 22.03.2014 21:12 |  
    0 0

    Tohle mě jako rodáka z Vysočiny štve. MZ se narodil v Kolíně a drtivou většinu života strávil v Praze. Jinak supr článek, snad zítra vyjde počasí a sejde se nás v Edenu co nejvíc.

    • Re: ...týmu pocházejícího z kraje našeho prezidenta...

      tolsimir     před 10 lety 22.03.2014 21:13 |  
      0 0

      jasne, to ja vim, ze se tam Milos nenarodil, ale stejne jako je Valassko spojeno s Bolkem Polivkou, tak kdyz se rekne Vysocina, tak drtive vetsine naskoci Zeman, takhle sem to myslel

      • Re: ...týmu pocházejícího z kraje našeho prezidenta...

        chcipak     před 10 lety 22.03.2014 21:36 |  
        0 0

        já vím, a to mě na tom právě štve :) nic ve zlým, jen je to unavující. když někomu na otázku odkud jsem odpovím, že z Vysočiny, v dobré polovině případů pak slyším poznámku o tom... zvlášť ve městě, kde prožil celý život mi to připadám absurdní. tím nijak nechci stáčet diskuzi k politice, jen mi to nedalo se k tom vyjádřit, nejsem totiž zdaleka jediný, kdo to tak cítí.

        • Re: ...týmu pocházejícího z kraje našeho prezidenta...

          Borris     před 10 lety 23.03.2014 03:30 |  
          0 0

          No vidíš a já bych ti třeba odpověděl to, že z Vysočiny je pochází moje mamka a stále tam bydlí moje babička:-) ten ochlasta mi je putna:-)

      • Re: ...týmu pocházejícího z kraje našeho prezidenta...

        slaviator     před 10 lety 22.03.2014 22:09 |  
        0 0

        tak to není "rodák", ale třeba "známá osobnost kraje", "známý rezident", "osobnost spjatá s krajem" apod, ale nikoli rodák...

        • Re: ...týmu pocházejícího z kraje našeho prezidenta...

          tolsimir     před 10 lety 22.03.2014 22:22 |  
          0 0

          vsak jsem taky napsal, ze vim, ze to neni rodak a o rodakovi v clanku neni ani slovo :)

          • Re: ...týmu pocházejícího z kraje našeho prezidenta...

            slaviator     před 10 lety 23.03.2014 00:05 |  
            0 0

            mě zmátlo to, že to slovo "rodák" použil chcípák ve svém komentáři a získal jsem z toho nevím proč klamný dojem, že je to tak explicitně zmíněno i ve článku (resp bylo a je to nyní poupraveno...) :)

  7. Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

    Edwardtheiron     před 10 lety 23.03.2014 08:48 |  
    0 0

    Tak je tady krucinálhimlhergot někdo, kdo ví, co je s Damienem???
    Furt je to tu samej tajnej zdroj a takouvouhle zásadní informaci není nikdo schopen dodat? :-)

    • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

      Fulham     před 10 lety 23.03.2014 10:25 |  
      0 0

      Řečeno terminologií hokejového playoff má blíže nespecifikované zranění v dolní nebo horní polovině těla, v rozmezí pupínku od komára po utrženou nohu..... A jestli nenastoupí,budu smuten.... Tuším 4-1 góly Necka 2,Damien 2 s pupínkem nebo 1 bez nohy a Zmrhal.... Rada v 15 min na tribunu a ve 30 na tramvaj, Hanuš při prvním rohu promáchne,načež vyskočí na tribuně KJVCD se slovy ,,já to říkal,,...... Marcel vystřídá v 80 Hrubýho,dohraje bez karty,načež na lavičce vyskočí IKKKAPVCD s výkřikem ,,my to říkali,, ve třech jazycích...

      • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

        spino     před 10 lety 23.03.2014 11:03 |  
        0 0

        :DDD

      • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

        Gauteng     před 10 lety 23.03.2014 11:04 |  
        0 0

        Tomu říkám pozitivní přístup! Tak to má být :)

      • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

        Edwardtheiron     před 10 lety 23.03.2014 11:07 |  
        0 0

        Ty si děláš srandu, ale já fakt nechápu, jak to, že nikdo z těch, kdo nosí jednu zaručenou informaci za druhou, najednou neví nic o tak běžné věci, jakou je zranění na tréninku. Jestli to nebude tím, že to, co kdo kde pronesl, se dá celkem bez rizika vymyslet, ale v tomhle případě by se asi výmysl profláknul.

        • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

          edenian     před 10 lety 23.03.2014 11:12 |  
          0 0

          Zaricim prikladem budiz jmenovan Navar.

          • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

            Khadgar     před 10 lety 23.03.2014 12:01 |  
            0 0

            Že má někdo info z byznys sféry neznamená, že bude vědět o každém koňaru hráčů Slavie...

        • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

          slaviator     před 10 lety 23.03.2014 15:28 |  
          0 0

          Tak ono totiž dost věcí se dozvíš ne hned ten den nebo druhej den, ale třeba s měsíčním odstupem, když sedíš s někým v hospodě na pivu a bavíte se...

    • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

      Alanor (admin)     před 10 lety 23.03.2014 10:47 |  
      0 0

      Admira by měla zabrat, protože za chvíli už bude na sestup. Horší formu navíc mají jen marné Strakonice.

    • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

      Heretic (přítel SN)     před 10 lety 23.03.2014 11:54 |  
      0 0

      Hned co to pustím dává Vyhnal na 2:1.

  8. Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

    belmis (přítel SN)     před 10 lety 23.03.2014 11:25 |  
    0 0

    Hezký den,

    doufám, že nám dnes prší štěstí, a že nastoupí Damien. Jen z naší obce, cca 55 km od Prahy dnes přijede do Edenu 13 lidí. Doufám, že bude i slušná návštěva.

    • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

      edenian     před 10 lety 23.03.2014 11:31 |  
      0 0

      A my z Vrsovic se na Vas tesime !!! :-)

    • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

      belmis (přítel SN)     před 10 lety 23.03.2014 11:31 |  
      0 0

      Pokud koeficientem (počet osob jedoucí do Edenu z obce/celkový počet lidí v obci) vynásobím počtem lidí v ČR, bude dnes v Edenu 21.000 lidí a 47.000 bude před branami marně čekat na lístek :-))

      • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

        edenian     před 10 lety 23.03.2014 11:41 |  
        0 0

        Ani kdybychom hrali finale LM. Jsme prece slavisti :-) Procento " cool fanousku ", kteri chodi na Slavku jen kdyz to zrovna frci je v nasich radach bohuzel extremne vysoke.

        • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

          jarodo57     před 10 lety 23.03.2014 11:50 |  
          0 0

          Já vyjíždím ve 2 hodiny a se mnou přijedou i body(do tabulky),
          a nějaký ten gól. Necid,Juhar,Smejkal.

          • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

            vlk30 (přítel SN)     před 10 lety 23.03.2014 11:55 |  
            0 0

            Jedem tři ve tři :-)

            • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

              edenian     před 10 lety 23.03.2014 12:05 |  
              0 0

              Jste frajeri. Za pet pet jdu na tramvaj a dycky to stiham taktak :-)

        • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

          belmis (přítel SN)     před 10 lety 23.03.2014 11:55 |  
          0 0

          Já, abych se přiznal, také do Edenu pravidelně nejezdím. Mám časově náročný život :-) a to nejen zdaleka prací. Dříve jsem jezdil častěji. Ale také se nedivím tomu, že je dost lidí, kteří do Edenu nejezdili. Tím nemám na mysli vlastníky, ale to, že nebyla ani naděje, aby se v Edenu fotbalem bavili. Od televize chodil člověk pravidelně smutný a naštvaný. Většina lidí za to nechtěla ztrácet 5 a více hodin času a peněz, aby tu kopanou viděla na vlastní oči.

          O to víc si vážím fanoušků, kteří toto dokázali a dokazují.

  9. Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

    Kuliss9     před 10 lety 23.03.2014 11:40 |  
    0 0

    Ahoj slavisti pokud zápas nevysílá žádná TV tak my fanoušci v zahraničí máme smůlu že?
    Pamatuji, že cca 2 sezóny zpět jeden web zápasy vysílal, ale tomu je dnes už asi konec.
    Díky moc za odpovědi

    • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

      edenian     před 10 lety 23.03.2014 11:45 |  
      0 0

      Proste hledej live streamy, treba najdes, lemonTV a pod.

      • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

        edenian     před 10 lety 23.03.2014 12:03 |  
        0 0

        Tak na sportlemon.me to v programu neni. Ale muze se to objevit pozdeji, asi nejaka registrace ale jestli se musi nejak vsadit, nevim. http://sportlemon.me/soccer

        • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

          jufoun (přítel SN)     před 10 lety 23.03.2014 14:34 |  
          0 0

          Ja to našel na sportlemon.tv otázka zdali to bude fungovat...

    • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

      Edwardtheiron     před 10 lety 23.03.2014 11:46 |  
      0 0

      Bohužel, už ano. K vidění to bude jen na sazkabet.cz . Tam potřebuješ registraci a jednu sázku za 30 Kč a nevím, jestli to funguje i v zahraničí.

      • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

        edenian     před 10 lety 23.03.2014 12:01 |  
        0 0

        Na mobilni aplikaci fotbal.cz, kterou mam v iPhopnu to maka jen v cechach. Ale Qulharovi tady nekdo radil jak to vyresit pres jinou IP adresu.

        • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

          jacap (přítel SN)     před 10 lety 23.03.2014 15:30 |  
          0 0

          Sazkabet v zahraničí respektivě v USA nefunguje. Dokonce jsem jim psal jestli funguje napr v zemích EU a říkali jenom CZ a SK. Ale co mi vetsinou slo byl Sportlemon trosku se to nekdy sekalo, ale dalo se na to koukat i v praci.

          • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

            Kuliss9     před 10 lety 23.03.2014 16:42 |  
            0 0

            Dík moc sice se blíží půlnoc, ale do výkopu zbývá už jen chvilka, počkám si a uvidím jestli něco najdu.

  10. Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

    Steve2924 (přítel SN)     před 10 lety 23.03.2014 15:40 |  
    0 0

    Tak dneska bez Daminea... :/

    • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

      alois_veliky (admin)     před 10 lety 23.03.2014 15:45 |  
      0 0

      :(
      Snad to půjde i tak. Jsem zvědavý na Mensaha.

    • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

      Thorklaer (přítel SN)     před 10 lety 23.03.2014 15:49 |  
      0 0

      Pech:-( a to sem si ho zrovna pořídil ve fanlize:-(

      Tak at se ukáže Joe Mensah:-)

      • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

        fredydj (přítel SN)     před 10 lety 23.03.2014 16:05 |  
        0 0

        Pro mě je teda Mesnsah úlet, viděl sem ho v Hradci a nikdy by me nenapadlo ze se v nejblizsi dobe ukaze v acku, ale snad prekvqpi.radsi bych misto nej videl Proška.

        • Re: Netradičně v tradiční čas hostí Slavia Jihlavu

          Ravik     před 10 lety 23.03.2014 16:18 |  
          0 0

          AP se toho nebojí a to je dobře!