Hráči Slavie

Hodnocení slávistů - 3. kolo

Alanor měl rodinné povinnosti a tak zápas v Brně neviděl, těžko mu pak vyčítat, že po přečtení ohlasů nemá chuť si jej pustit ze záznamu. Hodnocení hráčů tak výjimečně přináší quelhar.

Zdálo by se, že fanoušci už musí být zvyklí na výkony, které Slavia v Brně předvádí. Osobně si ale na odchozené zápasy proti slabému soupeři prostě zvykat nehodlám. Slávisté v Brně ukázali tu nejhorší tvář, laxní bránění a nulovou kvalitu směrem vpřed (čest některým výjimkám). Jen velmi těžko je k pochopení, že prakticky titíž hráči, kteří v Plzni dokázali zatápět mistru ligy, předvedou na hřišti jednoho ze soupeřů v boji o udržení - protože tak to na začátku sezóny vypadá - to, co předvedli. 

Ještě víc nepochopitelné je to, že hráči vědí, že proti stejnému soupeři v posledních letech mnohokrát ztráceli body a přesto nemají sebemenší snahu s tím něco udělat a opět odevzdaně přenechají body. Pro Brno tento zápas bude zřejmě znamenat nejlehčí tři body za celou sezónu, nevěřím, že tam bude někdy hrát ještě odevzdanější soupeř. Takže to pojmenujme jasně. Šlo o ostudu, (další) zneuctění jména a dresu Slavie a výkon, který se prostě nesmí opakovat - a přesto člověk bohužel tak nějak cítí, že se opakovat bude, dost možná už za týden proti dalšímu oblíbenému soupeři, Jihlavě. Prohra 1:0 samozřejmě není žádný debakl, je ale třeba mít na paměti, že domácí hráli opravdu hodně špatně a nepředvedli na hřišti rovněž prakticky vůbec nic.

Hráči jsou hodnoceni na stupnici od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší).

Martin Berkovec - 5 - Nejlepší hráč Slavie. Stačilo k tomu, aby předvedl v první půli jeden světový zákrok proti hlavičce Paška. Jinak neměl nic moc na práci, za gól jej asi vinit nelze, byť možná nemusel jít tak rychle na zem. Mohl by si častěji chodit pro centrované míče, při rozích často zůstává na brankové čáře.

Martin Dostál - 3 - Nahradil v sestavě chybujícího Švece, ale formu z přípravy nepotvrdil. Byl u inkasovaného gólu, když mezi ním a Delim lehce prošel Michal Škoda. Dopředu nepředvedl prakticky nic, co by stálo za zmínku.

Jiří Bílek - 4 - Také má prsty v inkasované brance, když vystoupil do souboje proti Zavadilovi a prohrál jej, čímž za sebou nechal díru, kterou pak neúspěšně vyplňoval Dostál. Obrana Slavie nepůsobila příliš jistě, přestože domácí nepředváděli nic světoborného.

Simon Deli - 4 - Deli je z mého pohledu už delší dobu nejlepším stoperem Slavie, a to i přesto, že často předvede triviální chybu vedoucí k tutové šanci soupeře. Jinak však vyhraje obrovské množství soubojů a nebojí se míč přidržet a rozehrát po zemi, místo zběsilých odkopů nikomu. Tentokrát ale měl prsty v inkasované brance, takže mu to nestačí ani na průměrnou pětku.

Tomáš Jablonský - 2 - Jablonský dal vzpomenout na to, jak bránil ve Slavii Milan Nitrianský. Laxnost, nezájem, nezodpovědnost. V první půli jej lehce předskočil Pašek a Berkovec musel vytáhnout zákrok kola. Pro velký úspěch to pak Jablonský zopakoval ještě jednou ve druhé půli, tentokrát Pašek mířil mimo. Směrem dopředu se Jablonský sice snaží, ale do zmíněného Nitrianského má opravdu daleko, nevzpomenu si na jedinou přihrávku, která by vytvořila nebezpečnou akci. Naopak minimálně jednou ve druhé půli zazdil zajímavou akci velmi nepřesnou přihrávkou. S výkony krajních beků, které v posledních zápasech předváděli Švec, Jablonský a včera také Dostál, Slavia nemá šanci v lize posbírat větší počet bodů. Jenže v kádru žádní další beci už nejsou, leda tak stáhnout do obrany Mikulu. Hodně jsem váhal i nad udělením nejnižší známky, Jablonského nakonec "zachránilo", že jeho chyby nevedly k inkasované brance.

Jan Mikula - 3 - Mikula nenavázal na solidní výkon proti Liberci, nepůsobil na hřišti nijak nebezpečně. Alespoň se snažil poměrně poctivě vypomáhat při bránění Dostálovi. Proti slabým soupeřům by ale měl být křídelní hráč Slavie prostě daleko nebezpečnější.

Tomáš Souček - 4 - Třetí ligový zápas pro mladého defenzivního záložníka. Opět se nedá mluvit o nějakém propadáku, ale v rámci celkového výkonu týmu prostě nelze hodnotit ani průměrnou pětkou.

Robert Hrubý - 4 - Původně jsem chtěl dát pětku, pro mě šlo o nejlepšího hráče Slavie v poli a jediného hráče, který měl alespoň chvílemi snahu hrát fotbal a předvést nějakou kombinaci. Ale hodnotit jakéhokoli hráče z pole po takovém zápase průměrnou známkou mi prostě přijde příliš moc. Takže nakonec jen čtyřka, jde ale jistě o lepší čtyřku než u ostatních hráčů se stejnou známkou.

Karel Piták - 3 - Nejzkušenější ofenzivní hráč Slavie by měl v takovém zápase být na hřišti cítit. To Piták nebyl, naopak, nedostal se prakticky vůbec do hry a působilo to, jako by většinu času na hřišti ani nebyl. Alespoň nějakým kladem jeho vystoupení je sklepnutí míče do šance Škodovi, ten pak z hranice vápna přestřelil.

Jaromír Zmrhal - 2 - Levá strana hřiště si opravdu vybrala zápas blbec. Zmrhal už je dostatečně zkušeným hráčem na to, aby proti Brnu působil na hřišti sebevědomě a měl by Slavii svým výkonem táhnout. Místo toho bylo už po pár minutách, kdy neatakován poslal místo centru do vápna vysokou svíci za bránu Melichárka, jasné, jakým směrem se bude ubírat jeho výkon. Místo tahouna, který si vyslouží přestup na západ, je Zmrhal v současné formě hráčem, který by vůbec neměl hrát v základní sestavě.

Milan Škoda - 4 - První ligový zápas, ve kterém vyšel Škoda naprázdno. Přitom nějaké šance by se našly, v první půli jednou střílel uvnitř vápna na zadní tyč, pak zpoza vápna nad. Ve druhém poločase pak po chybě Melichárka nedokázal v těžké pozici hlavou poslat míč pod břevno. Pokud se vůbec na hřišti dělo ze strany Slavie něco, co zavánělo nebezpečím pro branku domácích, Škoda u toho byl.

Milan Černý - 2 - Je pro mě těžko k pochopení, že jako náhrada za Jaromíra Zmrhala je pro trenéra Uhrina první volbou Milan Černý. Tentokrát dostal k dispozici celý poločas a předvedl prakticky úplně totéž, co Zmrhal. Šlo o naprosto zbytečné střídání, nevzpomenu si na jedinou jeho dobrou akci. Proč má u trenéra přednost před Bazalem, je jednou z velkých záhad v současné Slavii.

Radek Voltr - 4 - Hodnotit Voltra je trošku nefér, byl na hřišti jen 20 minut a neměl moc příležitostí něco předvést. Přestože se k žádné nebezpečné akci nedostal, působil dojmem, že mu není výsledek úplně u zadku, což bylo víc, než předvedlo více hráčů základní sestavy Slavie.

Josef Bazal není hodnocen, hrál příliš krátce.

Komentáře (90)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

    Eluin (přítel SN)     před 9 lety 09.08.2015 11:09 |  
    0 0

    Ano, s hodnocením souhlasím. Zápas jsem viděl jen na počítači a i tak to bylo ukrutné utrpení (myšleno tak, že jsem aspoň nemusel absolvovat tu saunu venku..).
    Z hráčů si pochvalu zaslouží jen Berkovec, ještě ušel výkon Škody (i když co má bez podpory dělat) a celkem bych přimhouřil oko nad Hrubým.

    Co zavést i hodnocení nula?

    • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

      spino     před 9 lety 09.08.2015 11:36 |  
      0 0

      Pro hodnocení nula si vybavuji čtyři výkony - Jiří Bohm v Příbrami, kdy snad ze 3 metrů před prázdnou bránou střelil míč vedle. Robert Cicman když ho Rada poslal na pravého beka. David Škutka v Edenu, kdy se dvakrát dostal do stoprocentní šance a dvakrát zaúřadovaly jeho "sálovky". A konečně Martin Fenin v Jablonci: https://www.youtube.com/watch?v=nZWhSqYToA4

      • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

        Nosorozec     před 9 lety 10.08.2015 12:25 |  
        0 0

        S tim Cicmanem myslíš ten zápas, kdy centroval na bránu z pravé strany hřiště a trefil rohovej praporek na stejný straně? :D

      • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

        Nosorozec     před 9 lety 10.08.2015 13:10 |  
        0 0

        Jinak, pro hodnocení nula bych ještě nominoval legendární zápas brankáře Šeligy na podzim 2005 v Liberci

  2. Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

    pes (přítel SN)     před 9 lety 09.08.2015 11:21 |  
    0 0

    Take v podstate souhlasim. O Uhrinovi jsem od jeho byvaleho sefa neslysel nic moc pozitivniho, ale navrhl bych sestavu s Mikulou v obrane, levy bek opravdu nevim, zaloha Diop, Hruby, Soucek, Bazal a v utoku Voltr se Skodou. Popripade prohodit Voltra s Diopem. Jeste by byla v pripade zdraveho Latky varianta s Delim vlevo.

    • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

      bongor     před 9 lety 09.08.2015 12:32 |  
      0 0

      Tohle asi bude zajímat mnoho z nás.Ačkoliv si ani já,ani jistě mnozí další,neděláme naprosto žádné iluze o fotbalových,ale ani o dalších mafiích v Česku,tak tento článek je napsán tak jasně,že musí následovat buď vyšetřování popsaných praktik příslušnými orgány,nebo trestní oznámení,které podají napadení soudruzi,na pana redaktora.Necháme se překvapit.

  3. Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

    vlk30 (přítel SN)     před 9 lety 09.08.2015 11:36 |  
    0 0

    Berkovec 6,Skoda 4,ostatní 0.

  4. Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

    bububu (přítel SN)     před 9 lety 09.08.2015 11:39 |  
    0 0

    Jsme v křeči, jestli nastoupíme i proti Jihlavě ve stejné sestavě, tak není důvod se domnívat, že budeme hrát výrazně jinak. Trenér by do toho teď měl říznout a udělat změny, přinést jakékoliv oživení. Zkusil bych postavit určitě dva útočníky, dovedl bych si představit třeba takovouto sestavu:

    Berkovec - Mikula, Latka, Deli, Jablonský - Vukadinovic, Hrubý, Zmrhal, Bazal - Voltr, Škoda

    • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

      VitK     před 9 lety 09.08.2015 12:28 |  
      0 0

      Místo tragického Jablonského nalevo Deli a na stoperu Bílek. V pátek říkali, že snad by mohl nastoupit Kenia, tak místo tragického Zmrhala.

    • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

      biggris (přítel SN)     před 9 lety 09.08.2015 23:56 |  
      0 0

      Mne se tahle sestava celkem libi. Ostatne v ty nasi bide toho moc lepsiho vymyslet nejde. A jestli zase pristi zapas nastoupi Mikula v zaloze a v obrane jeden z dvojice Dostal, Svec a jestli prvni stridajici hrac bude Cerny, tak uz vazne nevim... Je celkem smutny, jakecvykon Voltrovi staci k tomu, aby si jednoznacne rek o zaklad

  5. Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

    Navyseals     před 9 lety 09.08.2015 12:03 |  
    0 0

    Absolutně nesouhlasím se známkou pro Milana Černýho. Měl mnohem víc zajímavejch věcí než třeba Piták. Nechápu taky známku Voltra, vždyť se skoro nepotkal s míčem.

  6. Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

    Dresco     před 9 lety 09.08.2015 12:27 |  
    0 0

    Je treba jednoznacne zmenit zakladni sestavu jak jen to pujde, aby si ty lemry uvedomily, ze nemaji misto v sestave jiste. Predpokladam, ze nastoupi Kenia, ale nebavil bych se to ozivit od uvodu i Voltrem, Bazalem...

    • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

      bongor     před 9 lety 09.08.2015 12:36 |  
      0 0

      Při tom nezájmu hrát za Slavii vidím,že jim to hochům bude asi zcela fuk,že si o nich myslíme,že jsou to lemry/nebo to spíš víme,protože to vidíme na vlastní oči./
      Tady skutečně může pomoci jedině naprostá změna ve vedení klubu a všechno ostatní jsou jen zástupné problémy.

      • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

        Dresco     před 9 lety 09.08.2015 12:39 |  
        0 0

        Tak jasne, ze to vedeni je zasadni vec. Ale pokud bych byl trener, tak bych udelal co nejvic zmen pujde, horsi to rozhodne nebude. Voltr i Bazal mi prisli za tu chvili, ze maji vetsi nasazeni nez ostatni.

  7. Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

    VitK     před 9 lety 09.08.2015 12:36 |  
    0 0

    Já nevím. Viděl jsem Slavii letos poprvé a byla to taková tragedie, že jsem v druhém poločase usnul. Z toho, co jsem protrpěl, by vyšší známku odstal Berkovec, a více než 2 ještě Deli, Hrubý a snad Mikula se Škodou. Ostatní za 2, v případě Zmrhala s Jablonským bych přidělil 1.

    Vzhledem k mému odpadnutí v 2. poločasu také možná nebude objektivní moje výhrada k hodnocení trenéra Uhrina, že jsme začali hrát až po obdrženém gólu. Začali jsme snad trochu víc běhat, ale ne o moc. Můj dvanáctiletý syn, než po prvním poločase odešel znechucen dělat něco jiného, celkem vtipně poznamenal, že kdyby předvedl stejné centry, jako naši borci, tedy přesně do náruče brankáře, tak by mu trenér dal. A to opravdu nekope za žádné silné mužstvo.

    Bylo tu hodně kritky na ČT a Petra Švancaru. Je jasné, že Švancara fandil nepokrytě celou dobu Brnu. Ale jeho hodnocení Slavie bylo naprosto přesné. Neochota popoběhnout, alibismus, nekvalita.

    • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

      bongor     před 9 lety 09.08.2015 12:40 |  
      0 0

      Viděl jsem Slavii a druhý den Baňýk.
      Kdybych měl hodnotit výkony mužstev školními známkami,tak by to bylo:
      Bolka:3,Ostrava 3-,Brno 4,Slavia 5.

  8. Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

    Markus     před 9 lety 09.08.2015 13:19 |  
    0 0

    Viděli jste někdo Reportéry ČT na téma daňové podvody v oblasti marketingu? Motalo se to hlavně kolem aktivit Vlastislava Přečka. Ten pán je od října 2011 členem dozorčí rady SK Slavia Praha - fotbal a.s.

    "Miliardy za obchod s reklamou. K praní peněz sloužily sportovní a kulturní akce."
    http://www.ceskatelevize.cz/porady/1142743803-reporteri-ct/

    • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

      quelhar (admin)     před 9 lety 09.08.2015 13:23 |  
      0 0

      Přeček minimálně od roku 2014 už v dozorčí radě Slavie není. Loni na valné hromadě došlo ke snížení počtu členů dozorčí rady na jednoho a tím je Kamil Kocurek.

      • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

        Markus     před 9 lety 09.08.2015 13:41 |  
        0 0

        Máš pravdu, Den zániku členství: 23. září 2014. Na věci to ale moc nemění, další do mozaiky špatňáků, co tu působili. Mimochodem, v té reportáži je i situace, kdy něco sponzoroval RC Sport a VIAMONT ... Ty nitky se až moc nápadně sbíhají.

        • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

          spino     před 9 lety 09.08.2015 14:01 |  
          0 0

          Navic je to bratr bývalého majitele Zbrojovky. To jsme ještě tenkrát Zbrojovku pravidelně poráželi...

          • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

            no-nick     před 9 lety 09.08.2015 14:53 |  
            0 0

            Už zase začínáš s Brnem? S tím už dej pokoj:)

  9. Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

    Dobi     před 9 lety 09.08.2015 15:06 |  
    0 0

    Co vadí disciplinárce na kolovratu? Našel jsem si ve Wikipedii toto:

    "Kolovrat je považován v současné době za panslovanský symbol slovanské pohanské víry (symbol Slunce). Hrdě jej nosí Slované či potomci Slovanů po celém světě a zdá se, že cesta ke sblížení slovanských národů vede mimo jiné i skrze pohanské obyčeje."

    Mně osobně jsou nejbližší Slováci i Slované jižní - Černohorci, Srbové, Slovinci, Chorvati i Makedonci... Ale jsou tu i Lužičtí Srbové (Dolní i Horní), Poláci, Kašubové, Rusové, Malorusové (neboli Ukrajinci) i Bělorusové. A vyhynulí Polabští, Pobalští a východopruští Slované.... To lezeme natolik různým zápaďákům do zádele, že se i touto formou vzdáme tradic. A Slavia? Bohyně Slovanů!!! Kdo jiný by se měl k těmto tradicím hlásit? A pokud rusofobové toto spojí s Putinem, tak jsou vedle jak ta jedle!!! Tam nepadla ani tečka o politice... To už plakát Jabloneckých proti slimákům tak apolitický nebyl, i když jej nemálo lidí schvalovalo... Proč? Proč? Proč?

    • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

      bongor     před 9 lety 09.08.2015 15:38 |  
      0 0

      S tím kolovratem to už je snad absolutní vrchol.

      • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

        Dobi     před 9 lety 09.08.2015 15:51 |  
        0 0

        Ještě, že se toho třeba nedožil Karel Havlíček Borovský se svým heslem "Moje barva červená a bílá, dědictví mé - poctivost a síla!" Nebo pan prezident Beneš či Honza Masaryk... To jsme dopadli!

      • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

        carfi-sks (přítel SN)     před 9 lety 09.08.2015 15:51 |  
        0 0

        Holt pitomci na svazu chtěj všechny přesvědčit, že se jedná o symbol svastiky a pro ně nejlíp přímo hakovej kříž, což je teda úplná pitomost,šmejdi komediantský . Navíc, když se jim to nelíbí, neměl by nést odpovědnost ten, kdo na stadion tuto fakt strašnou(smích) vlajku pustil na stadion , tedy pořadatel utkání...

    • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

      spino     před 9 lety 09.08.2015 15:55 |  
      0 0

      Kolovrat je symbol slovanství. Celý ten hon jak na slávisty, tak na jablonecké fanoušky, kteří neukázali nic horšího než Charlie Hebdo, mi přijde směšný.

      Nicméně viník je jinde. Panslovanství bylo bohužel v posledním století dvakrát hrubě zneužito nedemokratickými ideologiemi. Nejprve tomu tak bylo po druhé světové válce SSSR, kdy ona Rudá armáda vlastně přijela zachránit bratry Slovany před těmi zlými germány a ono semknutí do sovětského bloku tak bylo jen výrazem slovanské vzájemnosti (podle ruských ideologů).

      To samé se nyní děje v případě fašizujícího Ruska, které vede proti Evropě hybridní válku s cílem jejího totálního rozvrácení a navrácení některých států do ruské politické i ekonomické sféry vlivu. Používá stejná hesla jako v 50. letech (odproštěné od komunismu) a podporuje fašistická uskupení, která kolovrat mohou využívat. To je úplně běžné, že místo hákového kříže se používá tu kolovrat, tu keltský kříž apod. Takže nedivme se, když pak policie reaguje na tyto jinak nevinné symboly takto podrážděně. Řešením je úplná ignorace těchto proruských fašistických skupin a ignorování ruské propagandy. Bohužel, v Evropě probíhá regulérní informační válka, kterou šílenec Putin rozpoutal ještě dříve, než nechal obsadit Krym.

      • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

        Dobi     před 9 lety 09.08.2015 17:05 |  
        0 0

        Já bych, s dovolením, s politizací naprosto nesouhlasil, vždyť i ta pěticípá hvězda má řadu významů. Už vůbec ne svastika, která je mnohem starší než myšlenky kníratého Rakušáka - čalouníka. Dokonce jsou svastiky levotočivé a pravotočivé... Už to je otázkou. Ale přirozeně kvůli tomu, že tento symbol byl zneužit nacisty, nepřipustil bych jej, aby nebyl opět zneužíván. Ale aby ti, kteří toto vůči Slavii použili, bych se jich zeptal, zda umějí aspoň do pěti počítat, protože svastika má jen ramena ČTYŘI, kolovrat mnohem více... blbost je holt neomezená!
        Co se týká Slovanstva jako takového, nechci zde vystupovat jako nějaký rusofil, ale ten rok 1968 - to nás napadl SSSR... V jeho čele stál dementní Ukrajinec Brežněv. A kousek od nás tábořily maringotky a v nich hlavně asijské a kavkazské typy. Ale samozřejmě i Rusové. Ale víte, co je rozkaz? Já jsem na vojně byl...Nechci vzpomínat třeba Jána Kollára nebo naopak kritického Havlíčka Borovského! To vše je politika, složitá politika, kde asi není vše černobílé. Já jsem se vyjádřil, že jsem rozhodně neoplakal výhru CSKA na toaLetné... To mám jít taky před disciplinárku???

        • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

          Dobi     před 9 lety 09.08.2015 17:13 |  
          0 0

          Ještě maličkost, spino... I když s Tebou často - na rozdíl od řady ostatních - souhlasím, tady to trochu vidím jako demagogii. Nikdy jsem neměl rád ani jednu soupeřící velmoc - USA ani SSSR. A tady jsme všichni dnes obětí propagandy, teď spíše té zápaďácké... Bylo by to na dlouhou diskusi, co je vlastně horší a nebezpečnější? A není to vše jen otázkou zakrytí něčeho horšího, útoku imigrantů. Vše stejně odnese človíček... Kdesi v Drážďanech, Praze, Budapešti či Paříži nebo Smolensku... Jak moudrá byla slova toho KHB: "Páni se perou, sedláci, půjčte vlasy!"

        • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

          bongor     před 9 lety 09.08.2015 17:20 |  
          0 0

          Na co by měli umět počítat do pěti,když mnozí mají vysoké školy a tam se to neučí.
          Jedno rozhodnutí jednoho našeho soudu:Žalovaný se dopustil nepravosti,když získal vysokoškolský diplom za 3 měsíce studia,ale naše zákony nepřipouštějí,aby mu byl titul odńat.
          Jinak to Dobi není špatný nápad,aby fandové chodili před disciplinárku/ovšem rozuměj fandové Slavie/.

        • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

          spino     před 9 lety 09.08.2015 18:08 |  
          0 0

          Jenže tady jde o to, že moderní nacisté a fašisté často používají pro šíření své ideologie. Tady je hezký přehled: http://ihned.cz/c1-21451615-kryptogramy-neonacistov

          Číslice 88 či 18 tu také jistě byly i před Hitlerem a samy o sobě jsou neškodné. Policie se zkrátka může odvolávat na to, že slovanský kolovrat může být zástupný symbol pro nacistickou svastiku. Samozřejmě v případě slávistické vlajky tomu nevěřím.

          • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

            knl66 (přítel SN)     před 9 lety 10.08.2015 01:29 |  
            0 0

            Spino, sorry, ale věnuj se raději fotbalu. Dříve jsi tady mlel nesmysly kolem fotbalu, naštěstí tě to přešlo a dokážeš o něm (a věcech souvisejících) diskutovat celkem v pohodě.
            Budu doufat, že tvoje současné nesmyslné kecy na téma politiky tě taky v krátké době přejdou. Svět není černobílý a nelze ho vtěsnat do nějakých frází a klišé. Nevytahuj tady, prosím, staré věci, to bychom mohli skončit u Bílé hory, u Lipan, u Kresčaku, u Moháče, u Moravského pole, u Wogastisburgu, u Golgoty, u potopy světa, u Adama... :( Žijeme v roce 2015...

            • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

              spino     před 9 lety 10.08.2015 09:30 |  
              0 0

              Myslím, že jsem studoval totalitní ideologie a moderní extremismus dost dlouho na to, abyste mě tady poučoval. Navíc, já naopak tady o minulosti nemluvím, protože si myslím, že pro současnou mezinárodní situaci není relevantní. V tomhle se trochu rozcházím s Dobim, byť jeho názor plně respektuji.

              • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

                Dobi     před 9 lety 10.08.2015 10:23 |  
                0 0

                Jak už jsem jednou psal, kdyby se vypsala anketa, kdo koho volil a koho by kdo při skutečně demokratických volbách volil, asi bychom se divili, kdyby byly odpovědi upřímné. Ono není rozhodující, zda je někdo putinovec, schwarzenbergovec, obamovec, merkelovec, multi-kulti, kavárník či zemanoid... To je každého věc, historické přesvědčení, zkušenosti. ALE ROZHODUJÍCÍ JE, ŽE JSME VŠICHNI SLÁVISTÉ a milovanému klubu přejeme jen a jen dobré. A to za nás neudělá ani Putin ani Obama, ani Angela, ale ani nikdo z vlády či nový manažer reprezentace Chládek. Musíme se snažit tlačit, kde to jen jde a nerozmělňovat své spory třeba tím, kdo byl větším Čechem, zda Hus, Komenský, Havlíček, Palacký, Masaryk(ové), Havel či Beneš. To si nechme asi jinam, protože já třeba nedám dopustit na Havlíčka, který už žel mnohým nic neříká. Ale jeho verše jsou živé dodnes jako třeba i ty Karla Kryla... A pokud vím, ani jeden nebyl (nemohl být) slávista!

              • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

                knl66 (přítel SN)     před 9 lety 10.08.2015 10:40 |  
                0 0

                Nevím, kde jsi studoval, je mně to jedno. Ale svět vidíš dost černobíle a to není pro tvoji školu dobrá vizitka, škola by měla podporovat kritické myšlení.
                A Tvoje slova o tom, že Rusko vede proti Evropě hybridní válku s cílem jejího totálního rozvrácení... promiň, to už je úplně mimo. Evropa se rozvrací úplně sama a žádnou "říši zla" a "šílence Putina" k tomu nepotřebuje. Evropa za pár let nebude žádnou Evropou, není potřeba ji dobývat - padne stejně jako padl Řím, který nechal na své území proudit davy barbarů, až byli všude všude všude.

                • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

                  spino     před 9 lety 10.08.2015 11:22 |  
                  0 0

                  Doporučuji tento článek, který pojem "informační války" (což je součást hybridní války) popisuje: http://www.open-doors.cz/2015/07/22/anatomie-info-valky-jak-propagandisticka-masinerie-ruska-funguje-a-jak-ji-celit/

                  Nezbývá než dodat, proč to Rusko dělá? Kdo je ve světě ochoten vynakládat miliony, ne-li miliardy na to, aby svou propagandou mohl deformovat informace a rozvracet okolní země? Já takový stát v současné Evropě neznám. Konec konců, proč by to dělala? Mají něco takového třeba VB, Francie, Německo, nebo Švédsko zapotřebí? Pro evropské společnosti i státy je mnohem výhodnější s Ruskem obchodovat a nikoliv s ním vést válku. Putin prostě svým myšlením žije v době rovnováhy moci a jeho zahraniční politika je podle mě typickou reakcí na jeho domácí neúspěchy. Popsány jsou třeba zde: https://www.youtube.com/watch?v=nJFA3NWpFp0&feature=youtu.be

                  • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

                    knl66 (přítel SN)     před 9 lety 11.08.2015 09:04 |  
                    0 0

                    Žijeme v Matrixu, informace upravují všichni, nedělej si iluze, všechno je jen propaganda a jde o peníze. Mirek Dušín neexistuje.

                    • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

                      KubaM     před 9 lety 11.08.2015 17:41 |  
                      0 0

                      Milý příteli, než začnete nadávat Spinovi a ponižovat jej z dětinské nekritičnosti, račte si uvědomit, že princip kritického odstupu a OBJEKTIVITY skutečně neznamená volit nepodložený, naivní a nerozlišující relativismus, kterého je i náš český web skutečně plný: "Všichni jsou stejní, dělají to všichni, proč? Protože a priori to tak je..." Ať je v tom skrytá sympatie ke kterékoliv straně, toto je projev hlupáka neschopného právě kritické reflexe a objektivity. Ty znamenají naopak ochotu analyzovat a podkládat podloženými argumenty každou svou tezi. Mluvím-li o podložených argumentech, pak mám na mysli zejména férovou práci s informacemi (žádná jednostrannost, přibarvování ani vytrhování z kontextu v zájmu překroucení obsahu), citování zdrojů a obecně průkaznost mých "fakt". Vy se tady naopak jen emotivně vztekáte, když za objektivní považujete přiznávat pravdu Židovi i Hitlerovi prostě jen proto, že by nebylo fér jednomu něco přiznat a druhému ubrat. Máme hledat pravdu, dovoláváme-li se pravdy, a ne si vytvářet "pravdu" podle toho, co mi voní a co si přeju, aby pravdou bylo. Ať už jsou Vaše názory a sympatie jakékoliv, buďte tedy prosím férový. Neshazujete zde Spina, ale spíše sám sebe.

                      • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

                        knl66 (přítel SN)     před 9 lety 11.08.2015 23:15 |  
                        0 0

                        Rozhodně jsem spina nechtěl shazovat! Pokud to tak z Tvého pohledu vypadá, pak mě to mrzí a omlouvám se. Ale odmítám vidět svět tak, že jedni jsou špatní a druzí dobří. Myslím, že na téma "férová práce s informacemi" by se dala na obě strany (jak spinem dříve, v jiné diskusi, zmíněnou "říši zla", tak na stranu demokratických států) napsat mnoho a mnoho. Kdo lépe umí "vrtěti psem", toť otázka, na kterou se neodvažuji odpovědět.
                        Nevím, zda jsem se vztekal, budiž, možná to tak vypadá. A taky mám dojem, že jsi mě nepochopil.

        • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

          vavicek     před 9 lety 09.08.2015 19:11 |  
          0 0

          Brežněv byl samozřejmě etnický Rus.

          • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

            Dobi     před 9 lety 09.08.2015 19:34 |  
            0 0

            Tak ono to tak jasné není, některé materiály Brežněva uvádějí jako Rusa, většina ale jako Ukroše. Jeho předkové se přestěhovali na Ukrajinu z vesnice Brežněvo z Kurské oblasti na Ukrajinu. Ale to není rozhodující, faktem je, že to byl neřád, který vyrostl na Ukrajině,,,

            • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

              spino     před 9 lety 09.08.2015 19:39 |  
              0 0

              I kdyby to byl Maďar, tak na tom podle mě nezáleží (to je jako svalovat vinu na Rakousko za to, že byl Hitler Rakušan).

              • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

                Dobi     před 9 lety 09.08.2015 21:38 |  
                0 0

                Ono - kolik Rakušáků bylo na Ádu hrdých? Docela hafo! A Maďary bych sem vůbec netahal, natož citát ze Švejka, že každý Maďar za to může, že je Maďar! Znám pár vět maďarsky a vždy jsem měl u nic otevře dveře (az ajtó nyitva van). akolik jsem je poznal, myslím, že jsou hrdý statečný národ! A v dějinách máme my Češi více společného, než si většina myslí - sv. Štěpán x sv. Václav, například Kossuth x Havlíček nebo 1956 x 1968...

      • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

        japoko     před 9 lety 09.08.2015 17:13 |  
        0 1

        Tak pane Spino, fotbalu třeba rozumíte, ale tyto bláboly o evropské politice jsou naprosto "mimo mísu"(eufemisticky řečeno.) Jste na úrovni zaplacených provokatérů z řad redaktorů ČT!

        • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

          knl66 (přítel SN)     před 9 lety 10.08.2015 01:59 |  
          0 0

          + 1

      • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

        KubaM     před 9 lety 11.08.2015 17:35 |  
        0 0

        Jako rusista a zčásti i jakýsi "rusofil" (mám skutečně slabost pro ruskou kulturu) ti musím dát plně za pravdu a vlastně i poděkovat, že tyto, ač politické věci, úplně neignoruješ a připomínáš. Jsme zde sice na sportovním webu, ale ani sport není odtržený od společenského, natož politického života, takže podobné sladké řeči o tom, že "sport do politiky nepatří" nepřijímám.

        Nemám nic proti tomu, že Slavisté mají rádi slovanské národy, nicméně skutečně je mi odporné dělat z toho nějakou fundamentální vášeň vymezující se proti národům jiným, to už je skutečně odporné zbožštění krve a jazyka, která zavání nejen krvavým panslavismem (doporučuji V. Černý - Zločiny panslavismu), ale i naivním pohanstvím, které je ochotné posvětit i moc a násilí. I proto si myslím, že postih za kolovrat není na místě, však znechucení směřuji primárně ke slávistickým fanouškům. Je to absolutně nemístné, hloupé a dokonce to skutečně vybízí na základě výše popsaných důvodů ke znechucení.

    • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

      honza1947     před 9 lety 09.08.2015 23:40 |  
      0 0

      Pánové nic ve zlém, ale "kolovrat" jako panslovanský symbol má paprsky směřující doleva, čili obráceně než byly na onom plakátu, který má být předmětem disciplinárního řízení, ať už záměrně nebo z hlouposti, nakresleny. Takto může skutečně připomínat onen neblahý nacistický symbol - hákový kříž.

      • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

        Dobi     před 9 lety 10.08.2015 09:24 |  
        0 0

        Schválně jsem si našel pojem Hakenkreuz na Wiki, ten náckovský hákový kříž má ty "ocásky" doprava. Připomněl jsem si vyprávění rodičů i velkofilm Dny zrady, kdy najednou visely fangle s tou hrůzou všude - v Chomutově, Liberci, Ústí či Litoměřicích, tedy v městech. ke kterým mám celoživotní vztah. Ale pokud by někdo namaloval háknkrajc s opačnými ocásky třeba na zeď nádraží, asi by se s ním právem nikdo nemazlil. Tam je to jasné... Ale srovnávat kolovrat s haknkrajcem může jen debil, absolvent Plzně nebo jen některé naší školy, kde bohaté dějiny českého a slovenského národa jsou přecházeny. KNL66 tu připomíná třeba Lipany a Bílou horu... Ruku na srdce, komu z mladších to ještě něco řekne, přitom tam šlo o cestu budoucnosti našeho národa... Ale to už se dnes ve škole neučí...
        Co jsem tím chtěl říci? Choreu tleskám a nevytýkal bych, kam ty capičky směřují, šlo o symbol, symbol Slavie, protože ta je dvojnásob slovanská - jménem i sídlem, navíc i jako příklad pro Vojvodinu i Hajduk. To, že zřejmě iniciátor disciplinárního řízení má asi jen třídenní kurs na plzeňských právech, jej neopravňuje k tomu, aby pošlapával slovanskou, českou i slávistickou historii. Ať ty capičky šly doleva či doprava. Ale opět platí to, že kdo chce psa bíti, hůl si vždy najde. A že těch holí Slavia za své bohaté dějiny na svých bedrech už pocítila, mne a všechny věrné slávisty naplňuje vírou - nevzdat se!

      • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

        Merlinus (přítel SN)     před 9 lety 10.08.2015 13:45 |  
        0 0

        A jste si tím směrem jistý? Já měl vždy za to, že směřují doprava. Tak jsem se to snažil vygooglit. Ale když si to zadáte do googlu, tak vyjedou fotografie a obrázky, tak půl na půl. Takže bych si neodvážil tvrdit, na kterou stranu je to "správně". Možná nakonec jsou správně obě varianty a je to jedno.

        • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

          Dobi     před 9 lety 10.08.2015 19:02 |  
          0 0

          Kolikrát se říkalo, že Slovani jsou holubičí povahy. možné, že právem někdo kontruje Rusáky - Finsko, Maďarsko, ČSSR. Ale furt se nemohu dopočítat , co napadli jiní. Je to politika a ta sem nepatří. Ale když se to rozjelo...

  10. Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

    1rytir     před 9 lety 09.08.2015 15:07 |  
    0 0

    Zápas jsem naštěstí neviděl, a proto hodnotit nemohu. Přesto vyslovím přání. Přál bych si, aby při první příležitosti trenér Uhrin vzal do kabiny notebook a toto hodnocení včetně příspěvků pod ním hráčům předčítal. Pak by to celé možná splnilo účel.

  11. Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

    Betynka58     před 9 lety 09.08.2015 16:30 |  
    0 0

    S hodnocením bych celkem souhlasil, ovšem s jednou podstatnou výjimkou, a to je Milan Černý. Přiznám se, že nejsem schopen pochopit, jak mohl dostat stejnou známku jako Zmrhal, který byl v první půli dokonale neviditelný. Dle mého předvedl Míňa ve druhé půli o sto procent lepší výkon, měl tam určitě tři zajímavé náběhy po levém křídle a rozhodně to byl jeden z těch aktivnějších slávistů. Za sebe bych mu dal o dva stupně vyšší známku (že nejsem sám, dokazuje i včerejší známkování ve Sportu - byť pro všechny slávisty až moc lichotivé - kde dostal také o dva stupně vyšší známku než Zmrhal). Připadá mi, že v průběhu loňské sezóny se Míňa dostal do škatulky hráčů, na které se musí nadávat za všech okolností. Tentokrát si takovou kritiku - zvláště ve srovnání s ostatními hráči - podle mne rozhodně nezaslouží.

    • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

      japoko     před 9 lety 09.08.2015 17:10 |  
      0 1

      Míňa je jeden z největších zoufalců posledních sezon! Shoďme již ty růžové brýle k hračům, kteří jsou údajnými srdcaři, nebo reálnými odchovanci a hodnoťme pouze skutečný výkon! A proto Míňa nemá již dlouhodobě ani na II.ligu !

      • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

        japhy     před 9 lety 09.08.2015 20:01 |  
        0 0

        Jako komentář k předchozímu naprosto irelevantní. I kdyby Míňa patřil do divize, předřečník ho pouze srovnává se Zmrhalem. A já jsem s ním zajedno.

  12. Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

    Tonda     před 9 lety 09.08.2015 16:38 |  
    0 0

    netušíte kam se vytratil Diop? není u áčka, není u juniorky, dnes tam navíc chybí i Kuchta.

    • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

      notrax     před 9 lety 09.08.2015 16:49 |  
      0 0

      Z twitteru od quelhara.
      "Za farmu Slavie, @fkvz, dnes proti Mostu nastoupí Miljan Vukadinovič a Dame Diop. Na lavičce pak připraveni Martin Hurka a Lukáš Soukup. "

      • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

        Tonda     před 9 lety 09.08.2015 17:00 |  
        0 0

        super. diky.

        • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

          no-nick     před 9 lety 09.08.2015 17:59 |  
          0 0

          Ten Kuchta by mě taky zajímal...

          • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

            klimi     před 9 lety 09.08.2015 18:07 |  
            0 0

            Kuchta se zranil při domácím přáteláku s Liťákem, tak to bude pravděpodobně ještě zranění z tohoto zápasu.

            • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

              (host)     před 9 lety 09.08.2015 18:33 |  
              0 0

              Kuchta je s repre. jane

              • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

                Ladislav (přítel SN)     před 9 lety 09.08.2015 20:10 |  
                0 0

                Most-V.Žižkov 2-2 (0-0) jeden gól Viktorky dával Vuk, na penalty vyhrál Most.

              • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

                no-nick     před 9 lety 09.08.2015 21:39 |  
                0 0

                Díky za info;)

  13. Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

    carfi-sks (přítel SN)     před 9 lety 09.08.2015 18:46 |  
    0 0

    S hodnocením nesouhlasím , 4 měl dostat max. Škoda s Berkovcem, ostatní mohli jet strmě dolů od 3 až po 0. To byl snad opravdu nejhorší výkon jaký jsem od Slavie ca. od roku 2005 viděl !

    • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

      koudys2 (přítel SN)     před 9 lety 09.08.2015 19:03 |  
      0 0

      Ja bych zase neprehanel. Stalo to za hov*o, ale minulou sezonu jsme dle meho nazoru videli i horsi zapasy. A to nepocitam kuprikladu pamatny vykon doma proti Teplicim.

    • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

      Kornovo     před 9 lety 09.08.2015 22:09 |  
      0 0

      tys nevidel ty domaci mordory pod petrousem?

  14. Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

    Petr9608     před 9 lety 09.08.2015 20:05 |  
    0 0

    ty pencle byly skutečně pencle nebo "letenský pencle"?

    • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

      japhy     před 9 lety 09.08.2015 20:20 |  
      0 0

      Ta první vypadala jednoznačně, druhou jsem zatím neviděl.

    • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

      bongor     před 9 lety 09.08.2015 20:21 |  
      0 0

      Ten blbej Ital měl být dneska na Letný,aby viděl,jak se má pískat zápas velmistrů.
      To nemůže UEFa provést řádné proškolení nominovaných sudí?

      • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

        vlk30 (přítel SN)     před 9 lety 09.08.2015 20:53 |  
        0 0

        Myslím, že letos od začátku nic Křétova chátra neponechá náhodě a v klidu mužem vsadit,že udělají titul.

  15. Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

    japhy     před 9 lety 09.08.2015 20:20 |  
    0 0

    Minule jsem se s Alanorem lehce přel, jestli jsme proti Liberci zahráli slabě, protože Libe má formu anebo je chyba na naší straně. Bohužel se musím prohlásit za vítěze, ukázalo se, že i proti tragickému soupeři jsme schopni zahrát naprosto zoufale.
    V předchozím zápase se obrannou činností odkopal Švícko, teď to po něm převzal Jablonský. Jak tohle nebudeme zvládat, budeme dostávat spoustů gólů "z ničeho". Tudíž nalevo Dostál, napravo Mikula. Útočením beků se zatím zabývat nemusíme, je třeba začít od píky.
    Klíčem bude změnit zálohu, která se bude muset prakticky rozpadnout. Zachoval bych jen Hrubého a Součka. Místo nich ti, co zatím moc nehráli, ani není třeba je vypisovat. Postupně střídat Červenkou a Diopem.
    Strašně mě mrzí Piták. Po referencích, co na něj šly během přípravy jsem se na něj dost těšil, ale kde nic, tu nic. Může to být tragickou zálohou, ale zrovna on prostě nepatří do kategorie hráčů, u nichž bychom mohli tolerovat výkyvy formy v závislosti na okolí. Jednou je nejzkušenější a má to na něm stát, on si musí kluky dirigovat, prostě být tou spolehlivou konstantou.

    • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

      Falk     před 9 lety 09.08.2015 21:31 |  
      0 0

      Hodnoceni je trefné a přesně popsané .Jenom u Černýho,bych dal asi trojku,přece jenom trošku více zapojeni do hry než Zmrhal.Jardovi to nyní nejde a všechny ty nesmysly o jeho prodeji ho určitě ničí .Že musí přijít změna v sestavě je jasné ,ale střídání musí přinést oživení a novou naději a né řešit hlouposti se základní sestavou (d,j,z,p,š,)

      • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

        Falk     před 9 lety 09.08.2015 21:38 |  
        0 0

        Je jasný ,že ten tým je slabý a snad na žádném postu nemáme rozdílového hráče.Nutně do prdele musíme posilnit kraje obrany,nemůže být jediný defenzivní záložník Souček,(ale líbí se mi) a stupnidně stavět hráče ,kterým to nejde (je otázka jestli někdy ano),ale dívejme se dopředu ,plakat nemá cenu.Prominte trenére ,ale pokud to nevidíte ,tak radši běžte pryč .Já jsem z vás nebyl nadšený ,ale doprdele aspoň ukažte charakter a rozum do hrsti ,ještě vám fandíme ,ale už né dlouho ,v Brně to byla FOTBALOVÁ TRAGÉDIE

    • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

      Markus     před 9 lety 10.08.2015 09:25 |  
      0 0

      Absence Latky na hřišti, jednoznačně ANO.

      Karel - věk nezastavíš. Kenia umáí hrát fotbal jak málokdo ve zdejších končinách, ale ta zranění. Pohled na odehrané minuty mluví za vše. Snad mu štěstí bude přát více a lékaři ho dají do kupy. http://www.transfermarkt.com/levan-kenia/leistungsdatenverein/spieler/30732

      Jablonský nebyl posila, jeho příchod po tom co předvedl v přípravě ještě před podpisem nechápu. Švec, ale i podobně Černý a předtím třeba Gecov nám zase připomínají, jak nebezpečné je nechat se při posilování týmu ovlivnit emocemi, ať už pozitivními či negativními. K těm negativním, jsem toho názoru, že funkční týmový duch lze postavit na základě nejen těch "správných" charakterů, ale i z "žoldáků" či dokonce problémových hráčů. Předsudky k některým hráčům se akorát připravujeme o možnost posílení týmu o hráče, který se může v budoucnu stát největší oporou jako kdokoliv jiný. Dejte s těmi předsudky už pokoj a řešme, jak kdo umí hrát fotbal.

      Škoda - no ano, je mi ho samozřejmě také líto, protože se dostává tam co byl za Rady. Škoda hrát fotbal uměl vždy a i za Rady se snažil co to šlo. Přesto ho tehdy mnoho i zdejších příznivců ze Slavie hnalo pryč. Je úplně jedno, kolik útočníků je na soupisce, ale musí tam k němu někdo dopředu chodit, někdo tam posílat míče a to se neděje. V současné situaci si Slavie Škodu nezaslouží ani náhodou, je to hráč pro mnohem lepší tým.

      Nejistá budoucnost - o tom jsem se tu už napovídal dost. Sklízí se už nejen hříchy předřebíčskovské minulosti, ale i špatná rozhodnutí z jeho panování. Ne nadarmo se říká, že manažerská rozhodnutí se projeví až po jednom až dvou letech ...

  16. Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

    dubas     před 9 lety 10.08.2015 10:39 |  
    0 0

    quelhar, já chápu, že každé hodnocení je subjektivní záležitost a Martin Dostál je v kolektivu krajně neoblíben. Ale on jako krajní bek tam dobíhal a snažil se hasit chybu jiných a jediné další řešení bylo sundat Škodu jak veverku za cenu červené karty a asi i penalty. Ano byl u obdržené branky, ale jako jeho chybu bych to rozhodně neviděl.

    • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

      japhy     před 9 lety 10.08.2015 11:04 |  
      0 0

      Tak chyba to rozhodně byla a má na ní stejný podíl jako Deli. Dostál správně zaskočil za Bílka, kterej projel hlavičku se Zavadilem a pak, jak i Mercedes poznamenal, byla přesila dvou na jednoho spíš na škodu. Jeden se spoléhal na druhého a naopak. Netuším, jestli pro tuhle situaci se obráncům udílí jednoznačný pokyny, jakože stoper má přednost, ale chápu, že situace to mohla být komplikovaná.

      • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

        AlesJa     před 9 lety 10.08.2015 11:57 |  
        0 0

        Michal Škoda, ale šel z prostoru Dostála ne, podle mě se měl Deli dostat na osu a prostě se zastavit a vystát ho. Dostál to neměl takhle jednoduše se nechat rozběhnout, několik chyb a blbý gol na světě

        • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

          Betynka58     před 9 lety 10.08.2015 12:30 |  
          0 0

          Podle mne byla rozhodně větší chyba Deliho, který to měl ke Škodovi blíž. Jak tu už, tuším, někdo trefně poznamenal, být na jeho místě Latka, tak ho ještě před vápnem sejme za cenu přímého kopu.

        • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

          dubas     před 9 lety 10.08.2015 13:07 |  
          0 0

          Ono hlavně kde byla v té chvíli naše záloha, protože Škoda vybíhal z prostoru kde nebyl nikdo z našich a to se potom blbě brání.

          • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

            Jiri1     před 9 lety 10.08.2015 14:20 |  
            0 0

            Panove , má cenu vůbec hodnotit , klub je na rozpadnutí, hráči řeší svoji buducnost, co se týče peněz, se vším jsou problémy a Latka by to tedy opravdu neovlivnil.
            Je veřejným tasjemstvím, že nejméně polovina hráčů dala pokyn svým agentům, aby něco hledali, zatím to , ale nijak světoborně nevypadá, takže si zřejmě budeme pěšího fotbalu užívat i v příštích týdnech , pokud tedy nějak nedopadne ta tajuplná nabídka věřitelům , to ale zatím prý nehrozí,.

            • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

              Markus     před 9 lety 10.08.2015 14:37 |  
              0 0

              Mimochodem, nemáte nějaké informace zda se v klubu mluví i o aféře Vlastislava Přečka v souvislosti s daňovými podvody, jak o tom informovala ČT?

              • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

                Navyseals     před 9 lety 10.08.2015 15:34 |  
                0 0

                Jestli je něco jistý, tak to, že Jiri1 má informace o všem.

  17. Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

    1rytir     před 9 lety 10.08.2015 15:57 |  
    0 0

    Zdá se, že hospodaření fotbalových klubů je problém všude. V Rusku dnes tamní fotbalový svaz v tomto směru rozhodl, že tamní kluby musí hospodařit tak, aby jejich celkové náklady nebyly vyšší než 60% veškerých příjmů. Byly stanoveny také platové stropy pro fotbalisty: hráč do 21 let může pobírat maximálně 150.000 rublů (57.000 Kč), hráč ve věku 21-23 let maximálně 300.000 rublů (114.000 Kč) a hráči nad 23 let maximálně 2 mil rublů (760.000 Kč) měsíčně. A to se o ruských klubech říká, že jsou bohaté...

    • Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

      Markus     před 9 lety 10.08.2015 16:43 |  
      0 0

      Možná to už souvisí s korupční aférou FIFA. Sponzoři, převážně nadnárodní sponzoři byli už teď z mnoha kauz hodně podráždění a poslední události ve FIFA pro ně byly poslední ranou, mnoho jich už skončilo. Tenhle domeček se může bortit i zhora ... Rozumím, že se Rusové snaží držet náklady na uzdě, ale považuji za nesmysl to takhle nařizovat. Měli by hlavně zajistit, aby ty kluby nepraly špinavé peníze, protože tam až přijde průšvih, bude jakékoliv zachraňování situace drahé.

  18. Jihlava

    Mike     před 9 lety 10.08.2015 21:00 |  
    0 0

    Takže náš budoucí soupeř Jihlava, kterému před sezonou odešli 3 klíčoví hráči- Masopust, Kučera a Kliment, odešel k nám jejich sportovní ředitel, tým, který dostával v přípravě dostával pěkné nálože, tak v prvních 3 kolech remizuje se Spartou a porazí Jablonec.
    Ptám se- to mají na rozdíl u nás takový dobrý kádr, že i poletním výprodeji jsou schopni uhrát takové výsledky ?

    • Re: Jihlava

      AdJap     před 9 lety 10.08.2015 21:39 |  
      0 0

      Pravděpodobně tam tomu ten "nejvyšší" alespon trošku rozumí a hráčům chodí peníze včas.

      • Re: Jihlava

        Petr9608     před 9 lety 10.08.2015 23:10 |  
        0 0

        No ale nevypadá to takto pro nás vůbec dobře. Uděláme max. bod...

        • Re: Jihlava

          Dobi     před 9 lety 11.08.2015 08:08 |  
          0 0

          Tak. Slavia hrála v Brně, ta ostuda je až příliš živá. Dost optimisticky ale vyzněl výkon aspoň v části zápasů v Plzni a s Liberce.... A tito soupeři byli označováni za nejsilnější možné na začátek.
          ALE: Podívejme se na další výsledky Plzně i Liberce - a hned je optimismus ten tam! A v neděli s Jihlavou? BŮH S NÁMI!

  19. Re: Hodnocení slávistů - 3. kolo

    zeleznik2     před 9 lety 11.08.2015 17:30 |  
    0 0

    Po zásluze nízké známky, jen pro informaci, Deník sport tak nízké známky nedal. Hrubý dokonce dostal 7!, jinak nejhorší Zmrhal 3.