B-Tým

Juniorka porazila Club Deportivo Tablero 7:1

Juniorka se od soboty připravuje na Las Palmas, včera sehrála přípravné utkání s místním týmem na úrovni divize, přesvědčivě vyhrála a Fotr s Valentou nastříleli hattrick.

Club Deportivo Tablero - SK Slavia Praha U21 1:7 (0:3)

Branky: 3x Fotr, 3x Valenta, 1x Král

Sestava: Otáhal (46. Lisa) - Möglich, Broukal (46. Kodr), Jakab, Pelyak (46. Gilián) - Král, Vavrouš (46. Routek), Kocourek, Veselý (65. Valenta), Zoubek - Valenta (46. Fotr)

Po opatrném úvodu se první osmělili domácí a jejich útočník po rychlém protiútoku prověřil pozornost brankáře Otáhala ostrou střelou ze strany. Na tu odpověděl Valenta o deset minut později, kdy se náběhem dostal za záda domácí obrany a juniorka vedla v 15. minutě 1:0. Hosté se snažili hrát klasický španělský kombinační fotbal, kdy zejména útočníci byli velice dobře technicky vybaveni a dostávali naší obranu pod tlak. Druhou branku zařídil Král, který dorazil odražený míč po centru Kocourka. Tečku za prvním poločasem obstaral opět Valenta, který vyřešil rychlý protiútok střelou pod břevno.

Do druhého poločasu nastoupily oba týmy se změnami v obraně i útoku. Soupeř po pár minutách vstřelil kontaktní branku na 3:1, kdy domácí záložník vystřelil z 25 metrů a míč zapadl ke vzdálenější tyči. Na vstřelenou branku zareagoval rychle Fotr a v 56. minutě zvýšil na 4:1 po využití přihrávky od Veselého před prázdnou bránu. V 65. minutě  zvýšil na 5:1 Valenta střelou k bližší tyči a dovršil tak svůj hattrick. Závěr utkání už juniorka ovládla a po pěkných kombinacích středem hřiště, po přihrávkách Valenty a Kocourka, i Fotr zkompletoval hattrick a uzavřel tak utkání s výsledkem 7:1.

"Do utkání nezasáhli Souček a Ščuka, které nepustilo do hry zranění kolena, respektive kotníku. Naopak hráči Otáhal, Král, Routek a Fotr trénují už naplno a zejména na slávistickém útočníkovi je vidět chuť do hry po dlouhém zranění," popsal stav kádru asistent Matěj Laža, který je zároveň i autorem reportáže.

Komentáře (4)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Juniorka porazila Club Deportivo Tablero 7:1

    spino     před 8 lety 27.01.2016 09:51 |  
    0 0

    Oskar je borec! Snad ho brzy uvidíme hrát za áčko.

    • Re: Juniorka porazila Club Deportivo Tablero 7:1

      JS (přítel SN)     před 8 lety 27.01.2016 11:26 |  
      0 0

      :D

      Jinak podle mě je na tom stejně jako Hurka. To byl také talent vynášený do nebe a kde je mu konec?

      • Re: Juniorka porazila Club Deportivo Tablero 7:1

        Heretic (přítel SN)     před 8 lety 27.01.2016 12:44 |  
        0 0

        Vzhledem k jejich značně rozdílnému věku nevím, podle čeho tak soudíš.

        • Re: Juniorka porazila Club Deportivo Tablero 7:1

          klimi     před 8 lety 27.01.2016 13:03 |  
          0 0

          Hurka nyní kope na Žižkově a ano, opravdu je u devatenáctiletého fotbalisty brzo na to vydávat jakékoliv soudy...