Fortuna liga

Pravděpodobná sestava proti Liberci

Jak zítra asi nastoupíme? Vrátí se do sestavy Hrdlička či jeho místo opět zaujme Müller? A kdo bude v útoku? Opět ověřená dvojice nebo se do sestavy opět vrátí Adauto? To vše se pokusím zhodnotit.

OBRANA: Je v podstatě jasné, že do sestavy se opět vrátí Radek Bejbl, který v posledním zápase proti Mouscron nemohl nastoupit kvůli červené kartě. Patří k naším důležitým článkům v obraně, doposud chyběl pouze 140 minut, ale vždy kvůli zranění. Vedle Bejbla bude jako vždy hrát spolehlivý Petrouš, který podle mého názoru opět odvádí výtečné výkony a je též důležitým článek v obraně. Patří do trojice hráčů, kteří odehráli v lize plný počet minut! Pravé místo je dlouhodobě "rezervované" pro Lukáše Doška, který je zde osvědčený a není důvod tento post měnit někým jiným. Levá strana, zde je asi největší otazník. V podstatě se zde nabízejí tři možnosti - Müller, Hrdlička a Skácel. Mým favoritem je Müller, který nastoupil v posledních třech zápasech a myslím, že odváděl spolehlivé výkony. V podstatě při jeho působení padla jenom jedna branka do naší sítě, kterou si ale paradoxně dal sám Martin Müller v zápase proti Mouscron. Pro něho hraje taky fakt, že Liberec je silný soupeř a v obraně bude potřeba zkušenosti. Té zatím nemá moc Hrdlička, který teď ale bude muset více zamakat, aby se vrátil do základní sestavy. Skácelovo místo je spíše v záloze než v obraně. ZÁLOHA: Střed obrany je jasný, o postech Gedeona a Dostálka snad ani nemůže nikdo pochybovat. Navíc Dostálek jako Petrouš a černý odehrál plný počet ligových minut! Na pravé straně nastoupí opět Karel Piták, objevil se zde i T.Došek, jehož místo je ale na hroto. Na levé straně nastoupí Rudolf Skácel, Kuchař sice proti Mouscron předvedl dobrý výkon, ale spíše sedí na lavičce. Je málo pravděpodobné, že by Kuchař nahradil Skácela. ÚTOK: V útoku dostane důvěru nejspíše opět ověřená dvojice T.Došek - Vachoušek. Sice bych si přál, aby hrál Kuka, ale to se asi bohužel nestane. Každopádně on i Adauto se v průběhu utkání opět dostanou na hřiště. Pravděpodobná sestava: černý - L.Došek, Bejbl, Petrouš, Müller - Piták, Gedeon, Dostálek, Skácel - T.Došek, Vachoušek.

Komentáře (2)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Pravděpodobná sestava proti Liberci

    kozi     před 22 lety 06.10.2002 22:56 |  
    0 0

    Naprosto souhlasím!Tvůj rozbor je dokonalý a přesně takhle na 99 procent naši nastoupí.Také bych si přál,aby Pavel nastoupil od začátku,ale myslím,že to se nestane,dokud se nezraní T.Došek,nebo Vachoušek (což jim samozřejmě nepřeju!).Myslím,že pan Beránek už Pavla zaškatulkoval do krabice "starý,dobrý na střídání",bohužel,ale asi je to tak.Přesto si myslím,že Pavel Kuka má stále na základní sestavu a je kvalitnějším útočníkem než je T.Došek.Hodně štěstí do zítřejšího zápasu přeje všem Kozi.

    • Re: Pravděpodobná sestava proti Liberci

      Richi (admin)     před 22 lety 06.10.2002 23:07 |  
      0 0

      Chtel bych dodat, za si myslim, ze ve Slavii Kuka muze nahradit Vachouska a Adauto zase jen T.Doska. Neverim tomu, ze by treba v utkani nastoupila jen dvojice Kuka-Vachousek ci Adauto-T.Dosek. By to asi trochu k sobe nepasovalo! Ale ja si myslim, ze Kuka ale sanci dostane, ma to ted ale tezke, Vachouskovi se dari, ty jeho klicky jsou uzasne! A Tomas taky v tom utoku poradne maka, zneprijemnuje zivot obran*! Maji to proste Adauto a Kuka tezke, jejich sance je tehdy, pokud nastoupi tri utocnici nebo kdyz jeden nebude moci hrat kvuli zraneni.