Ženský fotbal

Slávistky rozdrtily Hradec

Fotbalistky Slavie si připsaly další ligovou výhru a opět s dvouciferným výsledkem. Tentokrát porazily Hradec Králové 13:0. Čtyři branky vstřelila Svitková, tři přidala Divišová. Za týden nás čeká Slovácko a pak již derby se Spartou.

Ženy do zápasu vstoupily aktivně a velice rychle se ujaly vedení, když Krejčiříková ve 4. minutě poslala kolmici na Divišovou, která se před brankářkou nemýlila. Pak se v šanci ocitla Kožárová, ale z blízka trefila jen brankářku. Holky si vypracovaly řadu rohů, ale nebyly moc produktivní, ani do zakončení se nedostaly. Za zmínku ještě stojí slabé zakončení Kožárové a centr Bartoňové, který brankářka vyrážela na roh. Ke střeleckým dostihům jsme se dostali v druhé polovině první půle.

Ve 26. minutě po centru Dědinové na zadní tyči zakončovala Jarchovská, o minutu později přidala svou druhou branku, kdy dorazila míč po souboji ve vápně. Hodně jsme skórovali po centrech, dvakrát za sebou takhle centrovala Bartoňová, poprvé se z vápna trefila k tyči Svitková, podruhé z voleje přímo do šibenice střílela Pěničková. Ve 39. minutě Divišová vybojovala míč, který se dostal ke Kožárové a následně přesnou přihrávkou vybídla ke skórování Svitkovou. A z následné akce, znova po centru Bartoňové, skórovala Divišová.

Ve druhém poločase jsme začali břevnem Jarchovské. Střelecké hody pokračovaly s nástupem Necidové, hned z první akce využila pas Svitkové a šikovně přehodila brankářku. Po pěti minutách se z dálky prosadila Krejčiříková. A v 64. minutě po centru Divišové hlavičkovala přesně Necidová. To byl již desátý gól. V 68. minutě přidala svůj třetí gól Svitková, aby následně přidala i čtvrtý, když se jí podařilo z velkého úhlu překonat brankářku, podobně jako před týdnem proti Dukle. V samotném závěru završila hattrick také Divišová, když dorazila střelu Skálové.

"Dnes to bylo v podobném duchu jako před týdnem proti Dukle, kdy si holky s chutí zahrály, zastřílely a dali jsme góly po hezkých akcí. Ani jeden tým ale nechce moc hrát fotbal, jen odkopávají a jelikož je tam naskládáno deset hráček soupeře před vápnem, tak je to o trpělivosti. A to jsme byli a dávali branky, takže jsme spokojení," řekl k zápasu trenér Pavel Medynský.

Komentáře (3)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slávistky rozdrtily Hradec

    A.Lima     před 7 lety 20.08.2017 18:38 |  
    0 0

    super holky, jen tak dál :)

  2. Re: Slávistky rozdrtily Hradec

    Krystof     před 7 lety 20.08.2017 19:28 |  
    0 0

    Super výsledek, jestli by si kluci náhodou neměli před Apoelem s holkama zatrénovat a odkoukat něco z jejich zakončování akcí :)

    • Re: Slávistky rozdrtily Hradec

      donford     před 7 lety 20.08.2017 20:44 |  
      0 0

      Spíš měli naši kluci okopírovat, jak dostávat míč do branky soupeře, i když protivník zaparkuje autobus a zaleze do své branky v hojném počtu. Našim holkám se to přesto povedlo dokonce 13x!