Aktuality z médií

Komentáře (5)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Viktoria, Slavia i Sparta za deset kol poznaly, k čemu se rozhodly v létě

    PetCC     před 7 lety 19.10.2017 11:22 |  
    10 0

    Klasickej Sport-nesmysl.

    Sparta řez potřebovala, majitel musel ukázat, že Spartu vede on, a ne nějaké skupinky v kabině nebo ultras-kotel.
    Ten problém byl tak jasnej a řešit se musel, že to přineslo i obětování sezóny, ale díky tomu se může Sparta dostat mnohem dál.

    Plzeň vsadila na to, že Vrba něco umí a i se starou gardou mu to půjde. Navíc mu nahrálo to, že v současnosti liga prochází fází lepších obran než útoků, takže ne moc spolehliví Plzeňská obrana je málokdy potrestána.
    Drželi se zkrátka stability a na tuto sezónu je to naprosto dostatečné, bez dalšího omlazení je ale čeká pozvolný úpadek. Takže problém jen odsunuli.

    Slavia potřebovala nejen nahradit ty, co odešli. Což vcelku udělala. Ale potřebovala doplnit tým někým zkušeným a rozšířit stav konkurenceschopných hráčů.
    A napsat, že Rotaň nebyl aklimatizován může napsat jenom nějaký jeliman. Ten přece zapadnul do týmu, jako by u nás hrál už dlouho.
    Navíc jsem už dostatečnou rotací hráčů postoupili na další úrovaň, kdy jsme byli schopni kvalitně odehrát minulou sedmizápasovou sérii.

    • Re: Viktoria, Slavia i Sparta za deset kol poznaly, k čemu se rozhodly v létě

      Travinho     před 7 lety 19.10.2017 18:00 |  
      1 0

      U Sparty nesouhlasím. Samozřejmě, že řez potřebovala, to viděl každý, ale měli vyhodit tak 5-6 hráčů a za ně přivést stejné množství posil. Příchod tolika navíc mnohdy průměrných hráčů nemůže dělat dobrotu. Další věc, ve které Sparta udělala zásadní chybu, byl příchod Stramaccioniho. Pokud chtěli přivést někoho ze zahraničí, tak měli dovést někoho, kdo má českou kopanou nasledovanou nebo jej avizovat dost dlouho dopředu, aby si ji nastudoval. Navíc bylo jasné, že pokud přivedou někoho za takové prachy, tak poštvou veřejnost, bývalé kouče a až se přestane dařit (ani se nezačalo) tak i fandy,

  2. Re: Viktoria, Slavia i Sparta za deset kol poznaly, k čemu se rozhodly v létě

    Kzlo     před 7 lety 19.10.2017 12:36 |  
    2 0

    Tohle je super novinařina. Nic nového se tam člověk nedozvi. Ale co by clovek čekal od Podrouzka podle mne uplneho analfabeta se spartanskym srdickem.

  3. Re: Viktoria, Slavia i Sparta za deset kol poznaly, k čemu se rozhodly v létě

    ElBrody     před 7 lety 19.10.2017 19:11 |  
    10 2

    Pořád věřím, že Danny, Rotaň nebo Altintop nepřišli proto, aby nás mávnutím kouzelného proutku dostali okamžitě do LM, jak si myslí pan Podroužek. Ale mj. i proto, aby se klub zase někam posunul v profesionalitě a od svázanosti trochu zaprděným českým prostředím. Ono je hezké, že díky Vrbovi měla/má Plzeň výsledky i s veksláckými praktikami v zádech a hráči co si rádi přihnou. Ale člověk tak nějak cítí, že dlouhodobě to (snad) není cesta, po které chceme jít my. O to samé se evidentně pokoušejí i na Letné, kde ale nejspíš Křetínský tradičně vsadil na špatného koně.

  4. Re: Viktoria, Slavia i Sparta za deset kol poznaly, k čemu se rozhodly v létě

    tomblesk     před 7 lety 20.10.2017 18:01 |  
    1 0

    Že by Podroužek moudřel? Asi těžko, psal to zřejmě před EL. No prostě jasnovidcem není už teď. Snad jediné s čím souhlasím je, že ztráta na Plíseň není osudová / i když kdo ví?/ je to řešitelné. Spíš doufám, ač i více spíše tuším, než opravdu vím - je to, že Plíseň nevydrží ... Známá a už i folklorně trapná tlačenka od rozhodčích projde "zatěžkávací" zkouškou v následujících kolech - půjde o žluté karty pro nás tak i pro ně , zranění nikomu nepřeju a neuvažuju o nich .../amnestii od berbra před Plzní neočekávám/. Chci věřit, že víc než o politiku v zákulisí půjde o fotbal .... Pak nemám o Slavii obavy.
    Naše vedení je -myslím si - ve fázi chlapa po po padesátce: kdy pozná jak velký rozdíl je chtít a moct ...To asi Křéťa a spol. sichr neznají /neví!!! nemohou/, starší generace si dosud pamatují šílenosti typu : Mládí vede brno a taky jak to dopadlo. No Chlapci na toaletné i vám jednou něco dojde - kéž by vám nynější blbost vydržela nějaký pátek = dobrá zpráva pro nás a český fotbal si holt chvíli počká.... I to patří k věci . Světlý moment: snad podroužek cítí jiný vítr... Kéž by i jiní!!