Hráči Slavie

Hodnocení slávistů - 29. kolo

Slavia zvládla důležitý a velmi těžký zápas s Baníkem, když v závěru dvěma góly rozhodl "superžolík" Matěj Jurásek.

Zápasy na Baníku jsou pro Slavii dlouhodobě těžké. I když domácí mají sezonu pod psa (jako třeba letos), tak na pražská S se velmi často vyhecují a odvedou jeden ze svých nejlepších výkonů v sezoně. Navíc logicky jako fotbalově slabší mužstvo sází na maximální bojovnost a urputnost, což není příjemné pro nikoho. I vzhledem k jarní (ne)formě Slavie venku bylo jasné, že nás čeká náročný zápas. Zvlášť když se tlak s blížícím se koncem soutěže stupňuje.

Vstup do utkání slávistům vyšel. 25 minut hry dominantně kontrolovali hru a Baník se dostával za půlku jen sporadicky. K ideálu našemu výkonu chybělo jen vytváření šancí, i když náznaky jako střela Jurečky vedle byly. Po ojedinělém a nebezpečném brejku se ale domácí probrali a dá se říct, že do konce zápasu už je Slavia (snad s výjimkou prvních pěti minut druhé půle) nepřehrávala. Náš výkon sklouzl do kolejí jarní venkovní nepřesvědčivosti a šlo o vyrovnaný zápas s minimem šancí, ve kterém se dalo předpokládat, že rozhodne první branka. Slavia tentokrát měla i potřebný kus štěstí, když Fleišmanovu parádní ránu zastavilo břevno. Rozhodujícím trumfem se tak ukázal být specialista na Baník Matěj Jurásek, který ho stejně jako na podzim setnul hned dvěma góly ke konci zápasu. V prvním případě jsme si pomohli standardní situací, čímž se jen potvrdilo, že jde často o rozhodující momenty v dnešním fotbale. Po nešťastné série před pár týdny, kdy jsme pomalu s desítek rohů nebyli schopni vytěžit ani zakončení, se teď po derby jedná o druhou důležitou branku po rohovém kopu. Druhá branka v Ostravě pak naplno ukázala přednost M. Juráska, tedy rychlou kličku následovanou utaženou střelou. V jeho podání to působilo velice jednoduše, přitom to v lize zvládne minimum hráčů.

Výsledkem je tak velmi cenná výhra, která je na půdě tohoto soupeře a v této fázi soutěže mnohem důležitější než ne úplně přesvědčivý výkon, který Slavia s výjimkou úvodní povedené pasáže předvedla.

Hráči jsou hodnoceni na stupnici od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší).

Ondřej Kolář - 6 - Na začátku váhal s rozehrávkou a měl štěstí, že se míč od soupeře odrazil do zámezí. Pak ale chytal spolehlivě a připsal si pár středně náročných zákroků. Při ráně Fleišmana při něm stálo štěstí, ale kdyby tam střela zapadla, tak by se vzhledem k její atypické trajektorii dala brankáři vyčítat jen těžko.

Lukáš Masopust - 5 - Od většiny hráčů šlo o průměrný výkon, hlavně směřem dopředu dokáže Masopust zahrát lépe. V 69. minutě ho střídal pozdější hrdina M. Jurásek.

Igoh Ogbu - 8 - Svým dominantním výkonem zvládl eliminovat aktivního Tijaniho. Jejich sprinterský duel byl ozdobou duelu a Ogbu ho zvládl. Je vidět, že se v mužstvu i klubu aklimatizoval a je ve skvělé formě. Aktuálně patří k nejlepším hráčům v týmu.

Tomáš Holeš - 5 - Duel zvládl standardně. Opět se nevyvaroval několika menších chyb. Zvláště ihned po rozehrávce po gólu na 2:0 velmi lacině ztratil míč u vlastního vápna a nabídl šanci Caudovi. Právě v takový moment by měl být jako zkušený hráč mnohem pozornější a radši míč zakopnout než dát šanci soupeři vrátit se do zápasu.

David Douděra - 5 - Při naší dobré pasáži v první půli nahrával do šance Jurečkovi. Celkově ale nebyl vidět tolik jako v předchozích zápasech.

Oscar Dorley - 5 - Začal výborně a Slavia diktovala hru. Postupně ale náš výkon klesl a nebyli jsme už schopni Baník přehrát, ani když jsme nutně potřebovali skórovat. Za mě tedy tentokrát "jen" průměr.

Christos Zafeiris - 6 - Platí pro něj to stejné jako u Oscara, jak jsem jinak s jejich výkony velmi spokojen, tak tentokrát se jim podle mě až tak nedařilo a Baník jsme příliš nepřehráli. Zafeiris zkoušel střílet ze standardky v první půli a připsal si důležitou asistenci při dobře kopnutém rohu, za což má mírně nadprůměrnou známku. Na druhou stranu zbytečně zatáhl soupeře na útočné půli a dostal žlutou kartu - nevypadalo to, že by šlo o tak nebezpečný brejk, aby se musel zastavit i za tuto cenu.

Ivan Schranz - 5 - Patřil mezi viditelnější hráče, nicméně třeba naše největší šance první půle, tedy Schranzova hlavička do odkryté branky se za mě dala řešit lépe. Nebylo to snadné a šlo částečně o souboj, Ivan ale branku domácích vůbec neohrozil. Z toho se dalo vytěžit víc.

Václav Jurečka - 5 - Snažil se, ale více se prosadit nedokázal. V první šanci zápasu pálil o kousek vedle.

Mick van Buren - 5 - To stejné jako u Jurečky. Snažil se, ale více se proti dobře pracující domácí obraně neprosadil.

Peter Olayinka - 5 - Jeden z výraznějších hráčů. Vidět byly hlavně fauly na něj, kterých bylo několik. Jednou dvakrát tomu možná trochu přidal, ale obecně to fauly byly. Co se týče práce s míčem a kombinace, tak to bylo od Olayinky tentokrát slabší. Ani on se nedokázal prosadit k výraznějšímu zakončení.

Lukáš Provod - 6 - Herně teď jde trochu nahoru, i když to na ligu pořád není nic výrazněji nadprůměrného. Provodovi se vstup na trávník příliš nepodařil, když asi dvakrát ztratil míč. Pak ale velmi povedenou akcí připravil míč na druhý gól pro Juráska, což svou důležitostí samozřejmě překonalo výše zmíně dvě úvodní ztráty.

Matěj Jurásek - 9 - Podruhé dvěma góly rozhodl o vítězství v těžkém zápase s Baníkem. U první branky šlo hlavně o chybu domácích při bránění, nicméně Jurásek ji dokonale využil, když si míč zpracoval a přesně zakončil. Vzápětí vstřelil branku, která už byla hlavně v jeho režii. Dobře si vyměnil míč s Provodem a povedenou kličkou i utaženou střelou zápas definitivně rozhodl v náš prospěch. Snad mu to po trochu slabším období vlije krev do žil a do závěru soutěže bude minimálně platným žolíkem.

Taras Kačaraba, Jakub Hromada a Jan Bořil nejsou hodnoceni, protože hráli příliš krátce. Návrat posledního jmenovaného na prvoligové trávníky po dlouhém zranění mi ale udělal radost.

29. - Úterý 25. 04. 2023 19:30

Fortuna liga, 2022/2023
0 - 2
0 - 0
FC Baník Ostrava
FC Baník Ostrava

SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

81. Matěj Jurásek
83. Matěj Jurásek

Komentáře (42)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Hodnocení slávistů - 29. kolo

    Slávista 51     před rokem 27.04.2023 17:31 |  
    6 10

    Podhodnocené více než u hlasujících.
    Hráči bojovali a Slavia vyhrála !

    • Re: Hodnocení slávistů - 29. kolo

      Myšák     před rokem 27.04.2023 18:06 |  
      8 6

      Ano, ale s velkým štěstím, hodnocení absolutně v pořádku!

    • Re: Hodnocení slávistů - 29. kolo

      buran     před rokem 27.04.2023 21:18 |  
      4 6

      Nesouhlasím s tebou, mám podobné známky jako Alanor . Důvod je ten že jsme hráli opravdu špatně a dá se říci že jsme měli hodně štěstí. Souhlasím s tebou že hráči bojovali ale fakt to bylo takové nic moc jak je to skoro celé jaro při venkovních zápasech!!

  2. Re: Hodnocení slávistů - 29. kolo

    žbl68     před rokem 27.04.2023 18:12 |  
    3 1

    celkem ok, ale pokud Provod - 6, tak (i přes nahrávku P. na gol) Douděra a Schranz taky 6 ... a Kolář 6,5 ... :-)

  3. Re: Hodnocení slávistů - 29. kolo

    Flame     před rokem 27.04.2023 18:43 |  
    7 1

    Hodnocení OK a Provod mě mírně potěšil, snad se bude dál zlepšovat. Důležité je porazit Votroky za každou cenu a hrát důležité zápasy doma!

    Křeťa se poučil a nechodí za rozhodčími do kabiny, ale asi sedí s VAR, tak pozor!

  4. Re: Hodnocení slávistů - 29. kolo

    donford     před rokem 27.04.2023 18:44 |  
    12 1

    Tak nijak hodnocení nekomentuji, jen podotýkám, že M. Juráskovi jsem dal výjimečně 10. Proč? Nastoupil do té doby do hodně remízového zápasu až v 69. minutě a ve zbývajících 20 minutách (do konce normální hrací doby) zcela strhnul a otočil zápas. A to nebylo ani trochu málo. Na to že je mu 19 let, že zase tolik zápasů na hřišti nepobyl, a už vůbec ne celých, nám možná chladnokrevně doufám zajistil první místo v tabulce do konce třiceti kol, a tak i nepopiratelnou výhodu domácího prostředí dál, proti Spartě a Plzni.Takže jeho gólová zásluha se dokonce může ukázat pro tento ročník později jako historická. Tak proto 10. Pokud letos opět ligu vyhrajeme, vzpomeňte aspoň dodatečně na velkou zásluhu toho kluka.

    • Re: Hodnocení slávistů - 29. kolo

      Ivan     před rokem 27.04.2023 20:58 |  
      2 17

      ten gól po rohu bych mu snad nepřipisoval, to byl vlastňák. On si prostě stoupl na malé vápno a nikdo kolem něj 2 metry nebyl, to se nestává ani v okrese :D

      • Re: Hodnocení slávistů - 29. kolo

        donford     před rokem 27.04.2023 21:09 |  
        15 1

        Vlastní gól jsem nějak neviděl. A pokud vím, tak oficiálně byl připsán Juráskovi. Prostřelil míč šikovně Tijanimu skrz nohy. Spíš ten míč neviděl ani Letáček. A plno gólů padá, že u střelce není nikdo ani na 2 metry. Nejen v okresních přeborech. Někdy není ani na pět metrů. Já osobně jsem za oba góly v pravou chvíli Juráskovi velmi vděčný, a vůbec bych jeho zásluhu ani o ň nesnižoval, což ale nikomu nevnucuji. Jen jsem zdůvodňoval, proč bych mu dal za jeho dvacetiminutový (plus 5 v nastavení) pobyt desítku.


        Komentář byl uživatelem upraven (27.04.2023 21:14) . Zobrazit původní komentář

        • Re: Hodnocení slávistů - 29. kolo

          Ivan     před rokem 27.04.2023 21:26 |  
          3 2

          Já to říkám z žertu, samozřejmě je to Juráskův gól, ale to že byl naprosto nehlídaný se jen tak nevidí.

          • Re: Hodnocení slávistů - 29. kolo

            wimpy     před rokem 28.04.2023 10:38 |  
            1 0

            Oni se asi nedomluvili, jak byl čerstvě střídající, kdo ho přebírá.

      • Re: Hodnocení slávistů - 29. kolo

        Kulajs     před rokem 28.04.2023 08:57 |  
        3 0

        A rozhodl jeho první dotyk s míčem. Mnoho jiných hráčů by ho nejdříve zpracovávalo a už by u nich byl protihráč. Klobouk dolů!

      • Re: Hodnocení slávistů - 29. kolo

        lucky-pilda     před rokem 28.04.2023 10:26 |  
        5 2

        A teď si představ, kdyby tam místo Matěje stál Standa a neměl tam kolem sebe nikoho klidně i na 10 metrů ...

  5. Re: Hodnocení slávistů - 29. kolo

    Myšák     před rokem 27.04.2023 18:51 |  
    18 10

    Kolář by měl za ty jeho frajeřinky dostat 4.

    • Re: Hodnocení slávistů - 29. kolo

      SLAVIESTA     před rokem 27.04.2023 21:26 |  
      6 5

      Osm hráčů horší známku než Kolář?! A předem omlouvaný případný gól, kdy míč naštěstí skončil na břevně.(trajektorie je zkrátka sviňa)!

    • Re: Hodnocení slávistů - 29. kolo

      Leksel     před rokem 27.04.2023 21:30 |  
      12 4

      Já nepochopím, proč to dělá, proč tak zbytečně riskuje, dělat kličku na presujícího hráče to je hazard, jestli to dělá, aby sklidil ovace, jak tam s ním zametl, nevím, ale je to krajně nezodpovědný a sobecký i vůči celými týmu. Kvůli takovýmu hračičkovi pak budou muset všichni dohánět ztrátu. Tyhle jeho eskapády jsou na facku.

      • Re: Hodnocení slávistů - 29. kolo

        mig52     před rokem 28.04.2023 05:51 |  
        3 3

        Souhlas. A z obou stran. A s otázkou našich zlatých kantorů. "Víš, za cos ji dostal"? A my sakra dobře věděli! :)


        Komentář byl uživatelem upraven (28.04.2023 05:51) . Zobrazit původní komentář

    • Re: Hodnocení slávistů - 29. kolo

      mig52     před rokem 28.04.2023 05:47 |  
      4 4

      Také mne začínají znepokojovat jeho znovu se vyskytující výstřelky. Snad nepředvede nějaký fatální v nejméně vhodnou chvíli, jako párkrát v minulosti. Jen jouda se nepoučí ze svých chyb.

  6. Re: Hodnocení slávistů - 29. kolo

    cvočkař Danda     před rokem 27.04.2023 19:56 |  
    11 0

    Odbojovaný zápas,s minimem šancí,který rozhodl naš benjamínek.Buďiz mu sláva a cest! Doufám že to dotáhneme na 1.misto a budeme chodit na rozhodující zápasy do Edenu.

  7. Re: Hodnocení slávistů - 29. kolo

    IJS     před rokem 27.04.2023 22:11 |  
    1 5

    Tak tentokrát byl Alanor velmi přísný! Se slovním hodnocením více méně souhlasím, ale známky jsou kruté. Kruté vzhledem k tomu, že jsme teprve podruhé vyhráli venku a vzhledem k tomu o jak důležitý zápas šlo! Tolik průměrných známek rozhodně neodpovídá tolika průměrným výkonům. Začnu od těch nejlepších. U mě byl Oscar na 7 možná na 8! Byl všude a držel defenzivu! Je pravda, že tolik nepřidal do ofenzivy, ale byl výborný! Dále Jurečka a Schranz. Bojovníci, kteří se obětovali pro výsledek! Schranz dostal opět pecku do hlavy , ale hrál dál a hlavně hodně dobře bránil. Oběma bych dal 7. Zbylé průměry ( 5 ) už tolik nezpochybňuji, ale je to úhel pohledu na hru a na jejich roli ve hře, kterou měli plnit. To např. Provod měl vstup do zápasu hrůzostrašný. Kazil snad všechny nahrávky a jeho přihrávka na gól Matějovi, to se mu povedlo protože je bránící hráč si poranil sval. Za mě spíš 5.
    Teď hlavně porazit Hradec ( nepodcenit!! ) a jít do nadstavby z 1. místa. Po tom, co jsem včera viděl na zápase Sparta - Plzeň, je mi jasné jakou má váhu domácí zápas.

    • Re: Hodnocení slávistů - 29. kolo

      Lunaris     před rokem 28.04.2023 10:48 |  
      3 8

      Kruté? Vždyť jsme hráli úplnou tužku a oba góly byly víceméně dílem štěstěny, kdy už asi moc lidí nevěřilo, že tam něco padne. 2. gól byl tedy pěkný, ale ani jeden gól nevyplynul z nějaké naší velké převahy. Střed zálohy zejména ve 2. poločase vůbec nebyl schopný eliminovat hru Baníku, nepodržel míč, nevyhrál větší množství soubojů. Průměrné známky jsou ještě celkem milosrdné, hlavně asi za ten 1. poločas, resp. jeho část, kdy jsme aspoň byli více na míči.


      Komentář byl uživatelem upraven (28.04.2023 10:49) . Zobrazit původní komentář

  8. Re: Hodnocení slávistů - 29. kolo

    ElvisPresley     před rokem 27.04.2023 23:00 |  
    5 2

    Sorry za komentář, ktetý patří jinam, ale: Proč Krejčí, Zelený a Minčev vyvázli bez trestu.tj.stopka na jedno utkání? Díky.


    Komentář byl uživatelem upraven (28.04.2023 12:02) . Zobrazit původní komentář

    • Re: Hodnocení slávistů - 29. kolo

      Kulajs     před rokem 28.04.2023 09:04 |  
      5 0

      Krejčí a Zelený dostali každý 4. kartu a Minčev rovnou červenou, takže všichni v Liberci stojí. Jestli dostane Minčev vyšší trest zatím nepsali.

      • Re: Hodnocení slávistů - 29. kolo

        japhy     před rokem 28.04.2023 10:13 |  
        1 1

        Proč to ale neprojednávala DK?

        • Re: Hodnocení slávistů - 29. kolo

          AlesJa     před rokem 28.04.2023 10:19 |  
          2 0

          pravda, na kartě hráče v IS.FOTBAL nemá Minchev žádný trest, ale platí že do DK nemůže hrát.

        • Re: Hodnocení slávistů - 29. kolo

          Kulajs     před rokem 28.04.2023 16:05 |  
          2 0

          Minčev dostal dvě a Hejda jedno utkání. Jednali asi dnes.

    • Re: Hodnocení slávistů - 29. kolo

      mig52     před rokem 28.04.2023 11:01 |  
      4 3

      Protože patří do týmu rudých buzen a tam ať se pískne či nepískne cokoli, další rudý buzik v roli šéfa rozhodčích, snad příhoda se jmenuje, všecko pokryje zdůvodněním, že toto si soudce obhájí. Teprve před chvílí jsem shlédl další sestřih ze zápasu odpadů s prádelnou. V brzké době očekávám, že rudý hrdina, teď snad už v roli náčelníka IQ 37 vyjde s prohlášením, že je také gej. Tvl., ten jak se tiskne ve vápně na protihráče.... . Se divím, že se Chorý ovládl a poté, co ho utrhl, jej následně neznásilnil v přímém přenosu.

    • Re: Hodnocení slávistů - 29. kolo

      žbl68     před rokem 28.04.2023 11:24 |  
      2 1

      no protože rudej "bagr" .... vůbec tam mělo být těch čk za celý zapas alespon 5:2 .... Orel byl spíš za brabčáka nebo kolibříka ....

  9. Re: Hodnocení slávistů - 29. kolo

    Steevee     před rokem 28.04.2023 05:56 |  
    12 0

    Jak už jsem psal před zápasem, poprvé po hrozně dlouhé době vůbec nemám ambici nějak extra hodnotit výkony nebo něco pitvat. Tady byly životně důležité tři body, ty máme, cokoliv dalšího vyjimečně není až tak podstatné.

    Jak by řekl Simon, proti klubu "SmrtiSpartě" to ještě bude fuška. Ta letos evidnentně udělá cokoliv...ale já jsem přesvědčený, že za měsíc si právě na zápas v Ostravě vzpomene jako na klíč toho, co letos ligu zlomilo naším směrem.

    Ať žije Slavia, smrt Spartě.

  10. Re: Hodnocení slávistů - 29. kolo

    Sokrates55 (přítel SN)     před rokem 28.04.2023 09:25 |  
    25 2

    Dobré skoro dopoledne přeji Vám všem a jak jinak, samozřejmě i s dobrou kávou:-)).
    Trošku se s přítelem Alanorem v hodnocení hráčů rozcházím a vidím to nějak jinak, ale to asi není věc do nějakého sporu.
    Prostě si myslím, že Oscar byl opět velmi dobrý a s Ogbuem asi nejlepší.
    Ivan Schranz i Jurečka byli také dobří a Zafeiris byl též na hřišti znát.
    Není žádná legrace hrát proti sedmi až osmi chacharům, co urputně drží prostor a brání zuby nehty.
    Někdy je potřeba vidět fotbal i duší a srdcem, ne jen technokraticky:-)).
    Prostě jsem cítil celou dobu, že kluci to nakonec dají a povede se jim to.
    A hlavně, kdo nic nedělá, tak nic nezkazí......, to je to pořekadlo pro alibisty. A naši kluci určitě alibisticky nehráli.
    Uhráli si vítězství poctivě a bez nějaké darované penalty........ Prostě tak, jak jsem už psal. Ve férovém zápase.
    Myslím, že se taktika Baníku dala čekat a tak šlo o trpělivost a maximálně rychlý pohyb. Vzhledem k tomu, že kluci odehráli zápasy i po prodělaných nemocech a docela v krátkých intervalech, tak to prostě muselo být znát.
    Teď mohou do neděle zase nabrat energii a dobýt baterky. I díky tomuhle čistému a férovému vítězství na Baníku se jim bude regenerovat daleko líp.
    Také věřím, že zápas s Hradcem nikdo z nich nepodcení a díky za to, že bude plný dům.
    Máme Hradci co oplácet z minulé sezony a proto do toho půjdou poctivě a naplno.
    To ostatní, co se díky panu Křetínskému děje v našem fotbale, to snad ani nemá cenu komentovat.
    Naši trenéři byli doslova pranýřováni za chování na lavičce.
    Sami jste viděli, co všechno si mohou dovolit hráči Sparty a i jejich realizační tým.
    Prostě to berme jako faktor, se kterým musíme počítat v každém dalším zápase tohoto rudého týmu.
    "Spem gloria pretio non emo" - Terentius
    Naději na úspěch si za peníze nekoupíš.
    S úctou k Vám
    Sokrates55


    Komentář byl uživatelem upraven (28.04.2023 09:26) . Zobrazit původní komentář

    • Re: Hodnocení slávistů - 29. kolo

      žbl68     před rokem 28.04.2023 11:21 |  
      1 0

      zdravím a stran té brasilské kávy - také jsem si udělal coffee break :-)
      s tím hodnocením to mám podobně - lehká disproporce u hodnocení Alanora mého tam je také , ale rozhodně nebudeme ve při ... Oscar souhlas, ale Ogbu suverenně leader, Schranz i Jurečka dost dobří Zafa teké ale jak je moc na očích byly vidět i malé chybky možná nervozita - ale to vůbec nesnižuje jeho důležitost v zápase :-)
      baník je vždycky velice urputný, ostatně jako celý ten razovity region tam kdesi ve východních guberniích ...
      ¨Bál jsem se při nástupu Provoda protrnul první minuty ale zasekl a naservíroval mladasovi J. na gol bylo už i na něm vidět, že se pomalu vrací a snad za vzestupná tendence výkonu bude pokračovat ...
      bohužel u Bořila ač předesílám, je to velký ! zázrak, že se vrátil, moc nevěřím, že to bude zpět na základní sestavu ...
      ted nepodcenit MecHKováky dát jim alespon bůra :-) a bez zranění se chystat na nadstavbu ... (podle mě Sparta v Liberci bude moooc ráda za jakýkoliv bod)
      samozřejmě že Sp. nasadí jakékoliv zbraně do boje o titul a i o pohár - ZHN budu to nejmenší ....
      je potřeba se připravit na cokoliv .... na druhou stranu půl jejich sestavy jsou abonenti na čk v derby už ted :-))) záleži kdo bude arbitr ...
      fajný den přeji

    • Re: Hodnocení slávistů - 29. kolo

      Slávista 51     před rokem 28.04.2023 11:32 |  
      1 0

      1***

    • Re: Hodnocení slávistů - 29. kolo

      Sokrates55 (přítel SN)     před rokem 28.04.2023 12:43 |  
      4 1

      Prosím o velkou omluvu u slovního spojení "dobýt baterky" , takže prosím "dobít baterky".
      Žádám arbitra Wulsfstana pokorně o snížení hodnocení a mea maxima culpa :-)).
      Sokrates55

      • Re: Hodnocení slávistů - 29. kolo

        davy     před rokem 28.04.2023 13:29 |  
        3 0

        Dobytí baterek je nutno chápat jako získání baterek nových a dosud nabitých. Což není v rozporu s pravidly češtiny. :-) Hradci máme co oplácet a týká se to i sezóny aktuální.

  11. Re: Hodnocení slávistů - 29. kolo

    Monarchie     před rokem 28.04.2023 10:10 |  
    7 0

    Účel světí prostředky. Výhra nesmírně cenná, přál bych Vám zažít chachary 2 hodiny před zápasem v Porubě a během zápasu, kdy se dožadovali penalty a jak byli mladíci agresivní. Ogbu to je stoper jak řemen. Musím se omluvit Jurečkovi, protože ten roste. Teď porazit Hradec a vyhrát na Slovácku a bude hotovo.

    • Re: Hodnocení slávistů - 29. kolo

      rakusan     před rokem 28.04.2023 10:20 |  
      4 0

      Spíš vyhrát v Olomouci :-)

      • Re: Hodnocení slávistů - 29. kolo

        Slávista 51     před rokem 28.04.2023 11:31 |  
        1 1

        TO I TAM,
        že !

  12. Hodnocení slávistů

    Srdcar114     před rokem 28.04.2023 12:23 |  
    4 0

    Tentokrát bych hodnotil některé hráče lépe.Škoda,že Sparta dala v posledních dvou zápasech gol v poslední minutě.Kdyby ne,tak bychom tam vyhráli a Plzeň remizovala.Vedli bychom ligu o několik bodů.V neděli Hradec porazíme,a tak budeme hrát v nadstavbě se Spartou doma.To je velmi důležité.Doma stále vyhráváme.

  13. Re: Hodnocení slávistů - 29. kolo

    Flame     před rokem 28.04.2023 14:33 |  
    7 7

    Já se fakt bojím rozhodčích, podívejte se, jak řeší sporné situace, proti nám foukne Černý pentli bez rozmýšlení(netvrdím, že nebyla, já jí ale jasnou neviděl) a po faulu ve vápně na Jurečku se podívat nejde i když tam byly v souboji jasné ruce. Pokaždé se měl podívat, ztráta času minimální, ale obě rozhodnutí pro vývoj zápasu kardinální. Přitom není Černý žádné Sokolí oko viz. faul na Ewertona(Cedidla) a Chorého na Sraltě.

    Po neuznání gólu Plzně měla následovat penalta proti sraltě za předchozí faul Krejčího na Chorého!

    • Re: Hodnocení slávistů - 29. kolo

      guyincognito     před rokem 28.04.2023 14:40 |  
      6 1

      Rozhodčí se nemůže “jít podívat”, musí být zavolán varem v případě, že udělá zjevnou chybu.

      • Re: Hodnocení slávistů - 29. kolo

        Slávista 51     před rokem 28.04.2023 15:18 |  
        4 1

        NO,
        když už se VAR ozve, tak by se měl jít podívat automaticky ihned a ne se s ním třeba i 5minut vykecávat !

        • Re: Hodnocení slávistů - 29. kolo

          Flame     před rokem 28.04.2023 15:25 |  
          8 2

          Jasně, proto jinde píši, že se Křéťa poučil a nechodí za rozhodčími do kabiny, ale sedí s nimi na VAR. Když připomenu Padaslína na Slovácku, je to bodů pro sraltu snad trochu moc.